Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
133
Like
24.238
Πόντοι
29.667
Μια Juliamasaz από το ινσταγκραμ που είναι και όμορφη γυναίκα την έχει δοκιμάσει κανείς;;;

Michaelhot

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
554
Πόντοι
81
Βικτωρια η κλειω από deluxe?

Τελευταία τροποποίηση:

Busyman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
104
Πόντοι
0
Μια Juliamasaz από το ινσταγκραμ που είναι και όμορφη γυναίκα την έχει δοκιμάσει κανείς;;;
Πολλοί την έχουμε δοκιμάσει φίλε. Αλλά από ότι λένε και άλλοι συνάδελφοι δεν έχουμε πάρει τίποτα, πέρα από ένα μέτριο μασάζ. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
21
Καλησπέρα έχει κάποιος φίλος εμπειρία από Ελευθερία από το Art από μασάζ και αν προχωράει ?

Dante96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Κριτικές
17
Like
863
Πόντοι
990
Συναντηση σημερα με την Τεα που προσπαθουσα να την κλεισω καιρο. Εξυπηρετικη,φανηκε να χαιρεται οταν της εγλειφα το μουνι,ωραια πιπα,απιστευτο ισπανικο στις βυζαρες της(φυσικες) και φυσικα πολυ ωραιο μασαζ.Δυνατο της σημειο και τα φιλια που τα επιδιωκει και η ιδια χωρις να τα ζητας 150 φορες οπως με κατι αλλες ξεπετες.Εκατσε και παραπανω χωρις να με χρεωσει σε αντιθεση με αλλες που σου λενε "darling εχεις 10 λεπτα ακομα".Ωραια εικονα να σε πιπωνει με τις χειλαρες.Θα ξανατιμηθει παρολο που ειμαι πιο πολυ των εσκορτ

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
2.097
Πόντοι
441
Συναντηση σημερα με την Τεα που προσπαθουσα να την κλεισω καιρο. Εξυπηρετικη,φανηκε να χαιρεται οταν της εγλειφα το μουνι,ωραια πιπα,απιστευτο ισπανικο στις βυζαρες της(φυσικες) και φυσικα πολυ ωραιο μασαζ.Δυνατο της σημειο και τα φιλια που τα επιδιωκει και η ιδια χωρις να τα ζητας 150 φορες οπως με κατι αλλες ξεπετες.Εκατσε και παραπανω χωρις να με χρεωσει σε αντιθεση με αλλες που σου λενε "darling εχεις 10 λεπτα ακομα".Ωραια εικονα να σε πιπωνει με τις χειλαρες.Θα ξανατιμηθει παρολο που ειμαι πιο πολυ των εσκορτ
Ρε φίλε από ομορφιά πως σου φάνηκε η Τέα;;; Γιατί και ο Ζωρζ μια χαρά θα τα έκανε όλα αλλά το θέμα δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες αλλά και πως είναι αυτή που στις κάνει.

Συνημμένα

• IMG_0790.jpeg
    IMG_0790.jpeg
    42,6 KB · Εμφανίσεις: 48

huncargo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
22
Like
1.045
Πόντοι
990
Η ζετα επιπλέον είναι πολύ καλό παιδί . Αν της φερθείς όμορφα κ χωρίς πίεση στο ανταποδίδει χ10.

Ξέρεις αν η Ζέτα κάνει τέσσερα χέρια με άλλη κοπέλα από deluxe και με ποια;

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
403
Πόντοι
21
Ρε φίλε από ομορφιά πως σου φάνηκε η Τέα;;; Γιατί και ο Ζωρζ μια χαρά θα τα έκανε όλα αλλά το θέμα δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες αλλά και πως είναι αυτή που στις κάνει.
Μια χαρά γυναίκα είναι! Προσωπικά πιστεύω ότι οι φωτό που στέλνει την αδικούν. Και της το είπα κιόλας

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ambe77

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
818
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε ολους τους μυστες καταδρομικη στο γνωστό << στανταρακι >> μου για roleplay η κυριά ντυμενη wildcat ... με τρελές ορέξεις ... ενα 2ωρο που εχασα το εδαφος κατω απο τα πόδια μου , ισπανικά με το πλουσιο ΦΥΣΙΚΟ μπουστο , πίπες απο αλλο πλανήτη , squirting και παιχνίδι με τα toys που έφερε ( η συλλογή που εχει με αφησε μαλακα ) ... απο τις πολύ μετρημένες που τιμούν τα λεφτά τους βγάζουν γούστα και εκτιμούν τον πελάτη ( το video ) επειτα απο δική της συναινεση . Οτι και να μου πουν για εμενα ειναι σταθερη αξια.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.048
Πόντοι
3.246
Καλησπέρα σε ολους τους μυστες καταδρομικη στο γνωστό << στανταρακι >> μου για roleplay η κυριά ντυμενη wildcat ... με τρελές ορέξεις ... ενα 2ωρο που εχασα το εδαφος κατω απο τα πόδια μου , ισπανικά με το πλουσιο ΦΥΣΙΚΟ μπουστο , πίπες απο αλλο πλανήτη , squirting και παιχνίδι με τα toys που έφερε ( η συλλογή που εχει με αφησε μαλακα ) ... απο τις πολύ μετρημένες που τιμούν τα λεφτά τους βγάζουν γούστα και εκτιμούν τον πελάτη ( το video ) επειτα απο δική της συναινεση . Οτι και να μου πουν για εμενα ειναι σταθερη αξια.
η Τέα είναι αυτή;;;

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.222
Πόντοι
506
Ε ναι δεν την γνώρισες;

ALITIS84

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2017
Like
176
Πόντοι
1
Υπάρχει τηλέφωνο της εικονιζόμενης γατούλας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom