edenivyfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2025
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω πολυΗ Στέλλα κάνει φραπέ. Μέχρι εκεί σε εμένα
Ευχαριστω πολυΗ Στέλλα κάνει φραπέ. Μέχρι εκεί σε εμένα
Υπαρχει κανενα μυστικο να μας πεις?Την έχω πάρει κατά την διάρκεια των χρόνων πάνω από 10 φορές. Πότε δεν είχα πρόβλημα με την συνεννόηση μαζί της.
Έχεις την αγγελία η το τηλ για Νατάσα από Χρυσή ευκαιρία ?Καλησπέρα στην ομάδα και από μένα! Ως αναγνωστης το τελευταίο καιρό του forum μου έχετε ανοίξει τα μάτια γιατί πήγαινα πολύ στα τυφλά και συχνά έπεφτα σε φόλες.
1)Athens Home Massage Χριστινα,Βλαντα και Λιζα αρκετό καλό μασάζ και από τις 3 αλλά στα Δεν όλες τους.
2)Μια Νατάσα από αγγελία χρυσή ευκαιρία προχωράει φουλ 45αρα Μιλφ δυνατό σώμα στήθος και κωλο.
3) Μελινα από Massaua κοντά στα 45-50 καμία γνώση από μασάζ προτείνει από μόνο της να προχωρήσει +20 για χέρι +80 για φουλ δεν πήρα.
4) Αννα από dm μέτριο μασάζ δεν προχώρησε σε τίποτα παραπάνω.
Συμπληρωνω στο φιλο Athens Home Massage, Ευα μια απο τα ιδια, αρκετα καλο μασαζ, στα Δεν στα υπολοιπα. Δεν χρησιμοποειται photoshop καθολου σε οτι εχω δει απο το συγκεκριμενο παροχο.Καλησπέρα στην ομάδα και από μένα! Ως αναγνωστης το τελευταίο καιρό του forum μου έχετε ανοίξει τα μάτια γιατί πήγαινα πολύ στα τυφλά και συχνά έπεφτα σε φόλες.
1)Athens Home Massage Χριστινα,Βλαντα και Λιζα αρκετό καλό μασάζ και από τις 3 αλλά στα Δεν όλες τους.
2)Μια Νατάσα από αγγελία χρυσή ευκαιρία προχωράει φουλ 45αρα Μιλφ δυνατό σώμα στήθος και κωλο.
3) Μελινα από Massaua κοντά στα 45-50 καμία γνώση από μασάζ προτείνει από μόνο της να προχωρήσει +20 για χέρι +80 για φουλ δεν πήρα.
Υπαρχει κανενα μυστικο να μας πεις?
To velvet ποιος το είχε;το velvet πως και εκλεισε ??? τι συνεβη ? η παιζει με κλώνο μαγαζι ?
Sweety Νινα αγαπάει το χρήμαΥπαρχει κανενα μυστικο να μας πεις?
Γιασνίνα (Νίνα) Joy, ευχάριστη παρουσία με την κλασσική δόση τρέλας, φουλ όπως πάντα με πιο λογική τιμή (σε σχέση με τα εξωφρενικά ποσά που ζητούσε πριν 2-3 χρόνια).
Μήπως αυτή η Νατάσα που λες έχει κινητό που τελειώνει σε 89?Καλησπέρα στην ομάδα και από μένα! Ως αναγνωστης το τελευταίο καιρό του forum μου έχετε ανοίξει τα μάτια γιατί πήγαινα πολύ στα τυφλά και συχνά έπεφτα σε φόλες.
Η παλιά Μαίρη πάντως όταν είχε ξαναεπιστρεψει έκανε μασάζ αγγαρεία....Καλημέρα!!!! Μαίρη από Joy ξέρει κανείς; Δεν είναι η παλιά Μαίρη έτσι;
οχι δεν ειναι,αυτη ειναι καινουργια και φαινεται να ειναι και στο αρτ,δεν ξερω αν κανει εξτρα,ωραια φαινεται...Καλημέρα!!!! Μαίρη από Joy ξέρει κανείς; Δεν είναι η παλιά Μαίρη έτσι;
Για νατασα έχουμε τηλ..Καλησπέρα στην ομάδα και από μένα! Ως αναγνωστης το τελευταίο καιρό του forum μου έχετε ανοίξει τα μάτια γιατί πήγαινα πολύ στα τυφλά και συχνά έπεφτα σε φόλες.
τσ καταπιε?Απογευματινο ραντεβου με Τεα αφου καταφεραμε να ταιριαξουμε τις ωρες που μπορω,καθως ειμαι κ περιεργος,κ μπραβο στην κοπελα που προσπαθησε να με βολεψει με τελεια επικοινωνια.Αν κ εχω ξαναγραψει,τα ξαναλεω γιατι καθε φορα ειναι κ ανελπιστα διαφορετικη κ ταυτοχρονα καυλιαρικη.Αφου τα ειπαμε για λιγο,να πιασουμε ρυθμο,γδυνεται κ με ξαπλωνει στο κρεβατι κ αρχιζει ενα χαλαρο μασαζ.Μολις αρχισε το b2b κ ενιωσα τις βυζαρες πανω μου,λεω θα γυρισω.Πριν προλαβω να κουνηθω εχει ξεκινησει με την γλωσσα της να περναει απο παντου!Μου ζητησε να σηκωσω μεση κ αρχισε ενα καραμελωμα στα αρχιδια ενω μου τη επαιζε.Εχω γινει τουμπανο κ μπαινει απο κατω κ της γαμαγα το στομα και η καυλιαρα με εσπρωχνε βαθια!Φτυσιματα κ παλι τον εξαφανιζε!Αφου κουραστηκα ετσι καθοτιν κ παππους,το καταλαβαινει κ μου λεει βολεψου οπως θες να με βλεπεις....Μιλαμε για επικο κλαρινο κ παραλληλα να τον τριβει στις τορπιλες της!!Με κοιταγε ενω ρουφουσε σαν να μου ζηταγε το υλικο της δημιουργιας!Δεν της χαλασα το χατηρι κ της τα εδωσα ολα στομα που με στραγγιξε!
Πιο τσοντα κ vfm δεν εχω πετυχει,αν καποιος εχει ας στειλει να δοκιμασω
ΟχιΚαλημέρα!!!! Μαίρη από Joy ξέρει κανείς; Δεν είναι η παλιά Μαίρη έτσι;
Αυτό που σκάτε 100αρικα και 150αρια μονο για κλαρίνο με ξεπερνάει πραγματικά κότσο σας έχουν πιάσει.Απογευματινο ραντεβου με Τεα αφου καταφεραμε να ταιριαξουμε τις ωρες που μπορω,καθως ειμαι κ περιεργος,κ μπραβο στην κοπελα που προσπαθησε να με βολεψει με τελεια επικοινωνια.Αν κ εχω ξαναγραψει,τα ξαναλεω γιατι καθε φορα ειναι κ ανελπιστα διαφορετικη κ ταυτοχρονα καυλιαρικη.Αφου τα ειπαμε για λιγο,να πιασουμε ρυθμο,γδυνεται κ με ξαπλωνει στο κρεβατι κ αρχιζει ενα χαλαρο μασαζ.Μολις αρχισε το b2b κ ενιωσα τις βυζαρες πανω μου,λεω θα γυρισω.Πριν προλαβω να κουνηθω εχει ξεκινησει με την γλωσσα της να περναει απο παντου!Μου ζητησε να σηκωσω μεση κ αρχισε ενα καραμελωμα στα αρχιδια ενω μου τη επαιζε.Εχω γινει τουμπανο κ μπαινει απο κατω κ της γαμαγα το στομα και η καυλιαρα με εσπρωχνε βαθια!Φτυσιματα κ παλι τον εξαφανιζε!Αφου κουραστηκα ετσι καθοτιν κ παππους,το καταλαβαινει κ μου λεει βολεψου οπως θες να με βλεπεις....Μιλαμε για επικο κλαρινο κ παραλληλα να τον τριβει στις τορπιλες της!!Με κοιταγε ενω ρουφουσε σαν να μου ζηταγε το υλικο της δημιουργιας!Δεν της χαλασα το χατηρι κ της τα εδωσα ολα στομα που με στραγγιξε!
Πιο τσοντα κ vfm δεν εχω πετυχει,αν καποιος εχει ας στειλει να δοκιμασω