σε μενα απαντουν κανονικα. προσφατα πηρα κοπελλα.μαλλον έσβησε η φάση εκει .... βασικά και το τηλεφωνικο τους κέντρο δεν το λες και οτι καλύτερο
αργουν να απαντήσουν κλπ κλπ .... μαλλον έκλεισε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)
Elampra
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.137
- Πόντοι
- 2.471
Ωραιος. Καλοδεχούμενα τετοια σχολια για να μαζευεται η γνωση οσο γινεται γιατι χανεται η μπαλα.Μερικες διορθωσεις συμφωνα με τα προηγουμενα thread και προσωπικη γνωμη
Κλειω Deluxe- παει φουλ συμφωνα με τη σελιδα 2470 απο συναγωνιστη ο οποιος δεν αναφερει κοστος
Χριστιαννα Joy - χερι, επιβεβαιωνω
Ντιανα Deluxe- b2b ναι δεν γνωριζω κοστος, φουλ??
Lily Joy - συμφωνα με τη σελιδα 2470 απο αλλο μυστη καλαμακι με 150 ( δεν αναφερει αν ειναι συνολικο το κοστος)
Μελινα Your massage- ελληνιδα, κανενα photoshop, massage σχεδον ανυπαρκτο, στα υπολοιπα τιμοκαταλογος που παθαινεις συγκοπη...Το εχουν αναφερει μυστες στο παρελθον
Στελλα Deluxe - αλλοι μυστες εχουν ρωτησει μεχρι που φτανει, δεν απαντησε ποτε κανεις.. αν μπορουσε καποιος να βοηθησει
Ινεσσα Deluxe - χερι, πολυ καλο μασαζ
Χριστινα Deluxe- χερι + 70 μονο με εχωρουχο
Νινα Your massage - αλλοι μυστες αναφερουν οτι προχωραει αλλοι οχι, χερι - χωρις ρουχα
edenivyfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2025
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
Υπαρχει πληροφορια για αρτ μασαζ , Ηρω-Κωνσταντινα-Χριστινα- Ινα?
Γνωρίζουμε αν προχωράει ; Ή αυστηρά μόνο μασάζ κάνει;
www.instagram.com
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Μπορείς να μου στείλεις φωτό;δνε την βρίσκω.Την πήρα πριν 1 μήνα ακόμη παραμιλαω.. κορυφή στον χώρο απίστευτο γαμησι
Την πήρα πριν 1 μήνα ακόμη παραμιλαω.. κορυφή στον χώρο απίστευτο γαμησι
Αν μιλάς για την Ζέτα του ντελουξ συμφωνώ. Η καύλα της δεν θα σβήσει ποτέ.
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.357
- Πόντοι
- 736
Το γραφείο το έχει γυρίσει στα δεν εδώ και καιρό.Υπαρχει πληροφορια για αρτ μασαζ , Ηρω-Κωνσταντινα-Χριστινα- Ινα?
Από αυτές μόνο η Ίνα μπορεί να προχωράει αλλά με πολλά...
Βγάζει ρούχα φίλε?Δοκίμασα για πρωτη φορά Χριστιάνα από joy Όμορφη για τα γούστα μου petite με μικρό αλλά ωραίο στήθος άνετη με πολύ ευχάριστη παρουσία με χαλαρωτικές κινήσεις εκεί που πρέπει καλές κ πιο έντονες πιέσεις στο μασαζ κ φυσικά τίμια στις τιμές δεν βγάζει τιμοκατάλογο σαν κάτι άλλες κ μου άφησε υπονοούμενο για την επόμενη φορά που θα τη ξαναπάρω σίγουρα ..
Για μένα μπαίνει στις επιλογές μου πλέον διότι δεν είναι στα αρπακτικά και με τιμοκατάλογο όπως οι περισσότερες
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.243
- Πόντοι
- 456
Έμεινε με τα εσώρουχαΒγάζει ρούχα φίλε?
Τουλαχ σε μένα άφηνε να πιάσεις άνετα
φιλε μου εγω ουτε φωνη ουτε ακροαση ... δεν ξέρω τι παιζει .σε μενα απαντουν κανονικα. προσφατα πηρα κοπελλα.
τα υπονοούμενα ειναι παγια τακτική για να την ξαναπάρεις , τιμοκατάλογο οντως δεν βγάζει και είναι στα θετικά της ειναι μέχρι ένα σημείο δεν τερματίζει τον αγώναΔοκίμασα για πρωτη φορά Χριστιάνα από joy Όμορφη για τα γούστα μου petite με μικρό αλλά ωραίο στήθος άνετη με πολύ ευχάριστη παρουσία με χαλαρωτικές κινήσεις εκεί που πρέπει καλές κ πιο έντονες πιέσεις στο μασαζ κ φυσικά τίμια στις τιμές δεν βγάζει τιμοκατάλογο σαν κάτι άλλες κ μου άφησε υπονοούμενο για την επόμενη φορά που θα τη ξαναπάρω σίγουρα ..
Για μένα μπαίνει στις επιλογές μου πλέον διότι δεν είναι στα αρπακτικά και με τιμοκατάλογο όπως οι περισσότερες
Elampra
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.137
- Πόντοι
- 2.471
Παντως ανέβασε κάτι στόρι με μπινελίκια και κάποιον ξέχεσε δημόσια.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Νομίζω είναι 100% στα οχι. Ούτε χέρι - ούτε τίποτα, εκτός και αν καποιος από εδώ μέσα έχει πάρει κάτι.
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.357
- Πόντοι
- 736
Η κοπέλα είναι από τις καλές και ευγενικές παρουσίες στο χώρο.τα υπονοούμενα ειναι παγια τακτική για να την ξαναπάρεις , τιμοκατάλογο οντως δεν βγάζει και είναι στα θετικά της ειναι μέχρι ένα σημείο δεν τερματίζει τον αγώνα
Τώρα τι κάνει και μέχρι που φτάνει, δεν είμαι σίγουρος...
edenivyfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2025
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
Eυχαριστω πολυ για την απαντησηΤο γραφείο το έχει γυρίσει στα δεν εδώ και καιρό.
Από αυτές μόνο η Ίνα μπορεί να προχωράει αλλά με πολλά...
edenivyfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2025
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
Θα συμφωνησω οτι ειναι απο τις πιο ευχαριστες και ευγενικες παρουσιες και δεν ειναι αρπακτικο.Η κοπέλα είναι από τις καλές και ευγενικές παρουσίες στο χώρο.
Τώρα τι κάνει και μέχρι που φτάνει, δεν είμαι σίγουρος...
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 6.328
- Πόντοι
- 2.036
Στην λίστα πρέπει να μπει και η τεα θεωρώ αφού ανήκει σε αυτό το είδος μασάζ.Άρα για να μαζέψουμε κάπου την λίστα και να βοηθήσουμε όλοι όλους - σύμφωνα με τις τελευταίες 10 σελίδες ισχύει (σχετικά αυτό βέβαια πάντα):
Κλειω Deluxe - φουλ;;
Χριστιαννα Joy - χερι
Αγγελική Fantasy - φουλ
Δαναη Silk - καλαμακι
Ντιανα Deluxe - φουλ;;
Lily Joy - φουλ;
Ελενη Αττικα- φουλ
Μαιρη DM - οσο πανε οι συναντησεις ανεβαινει μεχρι φουλ;
Ζέτα Deluxe - Φουλ
Όσοι έχουν να προσθέσουν στην λίστα ας προχωρήσουν ελεύθερα.
Τεα : blow-b2b γυμνο-χερι-69-φιλια-οχι σεξ
Katsikis100
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2025
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Η τεα πηδιεται?
TheGamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2009
- Like
- 628
- Πόντοι
- 81
Παλιά έπαιζαν και φωτός από fanz.. έχει κανείς τπτ ???Γνωρίζουμε αν προχωράει ; Ή αυστηρά μόνο μασάζ κάνει;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
edenivyfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2025
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
Υπαρχει καποια ενημερωση για Στελλα - Deluxe? Εχει γραφτει μονο οτι σε διπλο με την Ινεσσα γελαγαν ειρωνικα κλπ. Στα του μασαζ και αν προχωραει περαιτερω δεν εχει υπαρξει κατι. Οποιος γνωριζει ας ενημερωσει για να προστεθει στη λιστα
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 640
- Πόντοι
- 86
αδερφέ ... δεν προχωράει .Πώς την βρίσκουμε ; Έχει νήμα η Προφίλ εδώ; στα σοσιαλ;
Άσε να ρίξω χρημα και ας δούμε αν προχωρήσει ή όχι. Θα σας ενημερωσω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 63