Νέα

Seeking.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Paparotti

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Κριτικές
8
Like
2.430
Πόντοι
481
Το τελευταιο διάστημα μιλάω μεσω instagram με μια Ουκρανή που μένει Πολωνία και σκέφτομαι να της προτεινω να ερθει Ελλαδα.
Δεν είναι κοπέλα του χώρου όμως φαινεται οτι της αρέσει η καλή ζωη και πιστεύω δεν θα έλεγε οχι σε ενα ταξιδακι με όλα τα εξοδα πληρωμένα.
Ωστόσο δεν την έχω γνωρίσει απο κοντά και δεν εμπιστεύομαι ευκολα να της πληρώσω εισητηρια με ρισκο να φαω στο τελος πιστόλι.
Τι θα κάνατε στην θέση μου;
Μυρίζει πιστόλα από χιλιόμετρα, δε θέλω να σε αποθαρρύνω όμως άμα τη γουστάρεις πολύ. Τζόγος είναι πάντως.

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
824
Πόντοι
361
Το τελευταιο διάστημα μιλάω μεσω instagram με μια Ουκρανή που μένει Πολωνία και σκέφτομαι να της προτεινω να ερθει Ελλαδα.
Δεν είναι κοπέλα του χώρου όμως φαινεται οτι της αρέσει η καλή ζωη και πιστεύω δεν θα έλεγε οχι σε ενα ταξιδακι με όλα τα εξοδα πληρωμένα.
Ωστόσο δεν την έχω γνωρίσει απο κοντά και δεν εμπιστεύομαι ευκολα να της πληρώσω εισητηρια με ρισκο να φαω στο τελος πιστόλι.
Λεφτά μπροστά ποτέ και για κανένα λόγο. Αν συμφωνήσει να σου δώσει τα στοιχεία της ώστε να βγάλεις εσύ το εισιτήριο στο όνομα της τότε ίσως είναι legit

GTOwizard

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Like
701
Πόντοι
81
Λεφτά μπροστά ποτέ και για κανένα λόγο. Αν συμφωνήσει να σου δώσει τα στοιχεία της ώστε να βγάλεις εσύ το εισιτήριο στο όνομα της τότε ίσως είναι legit
Θα συμφωνήσω!
Αλλά κ πάλι δν είναι σίγουρο ότι θα έρθει. Από προσωπική εμπειρία έχω φάει πιστόλι απο ινστα, για καλή μ τύχη μ έκοψε όταν είχα κλείσει το εισιτήριο να το κάνω με ασφάλεια κ έχασα μόνο 25-30€!
Για μένα είναι τζόγος οπότε κ αν το έκανα.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.583
Πόντοι
3.936

500 την ώρα δήλωσε υπερήφανα!
Της απάντησα ότι δεν έχω θέμα με τα 500 αλλά με την προσέγγιση της που είναι φθηνής βίζιτας.
οτι θελει ζηταει αυτη τυπε στο ινστα που την ειχα βρει με ειπε 1500 και γελαω και την λεω ειδες τη μαπα σου στον καθρεπτη τελέυταια και ζητας 1500 και απανταει γιατι τι εχω με υφακι και της σπανταω τι δεν εχεις ειναι το θεμα οτι καταλαβες καταλαβες δε ξαναεστειλε :2funny::2funny:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.959
Πόντοι
8.345

υπαρχουν μερικοι τροποι να προστατευθεις

πχ οπως ειπε καποιος βγαζεις flexible εισιτηρια που θα μπορεις να ακυρωσεις. εγω ειχα στειλει χρηματα μεσω paypal αλλα οχι δωρεαν που ειναι για φιλους και γνωστους αλλα για business αποδεκτη και οταν ειδα περιεργα τα εκανα ολα refund

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.081
Πόντοι
2.906

spyros1337

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2022
Like
144
Πόντοι
1
  • Like
Αντιδράσεις: TETE4

papark

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2026
Like
5
Πόντοι
0
ρε μαγκες τι είναι αυτά τα μπάζα που βάζετε, έχει τόσες μουνάρες στο seeking κ εσεις ασχολείστε με αυτές τις ασχημες....
δεν ρώτησα αν εγκρίνεις μπρο, αν έχει κάποιος άποψη ρώτησα. ήρεμα το λέω

Kalathouria1215

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
1.259
Πόντοι
201
ρε μαγκες τι είναι αυτά τα μπάζα που βάζετε, έχει τόσες μουνάρες στο seeking κ εσεις ασχολείστε με αυτές τις ασχημες....
δεν εχεις παρατηρησει οτι ο μεσος ελληνας μπαζωνει ξεκαθαρα;;;
σε αλλο νημα τσακωθηκα για τις χοντρες που ποσταρουν κ προσπαθουν να μου πουν οτι ειναι κ το φυσικο αυτο οχι θεμα προσωπικου γουστου!

Ilovecg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2023
Κριτικές
13
Like
787
Πόντοι
311
Με ενα μικρό πιπίνι Demi 20 χρόνων ειχε μίλησει κάποιος ; Σκεφτόμουν να ανανεώσω συνδρομή αλλά είδα εξαφανίστηκε

nonamenoface4

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2026
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
Εχει κάτι κοπέλες από το ινστα πολύ γνωστές , είναι αληθινά προφίλ η σπαμ; Μην γίνω ξεφτίλα .

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
7.235
Πόντοι
1.336
Με μια που έχει εμφανιστεί κι εδώ (χωρίς πολύ επιτυχία είναι η αλήθεια) ως christina9999, έχει βρεθεί κανείς; Εάν ναι, γνώμη/εμπειρία;

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
4.048
Πόντοι
736

Stories

Νέο!