Νέα

Seeking.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
24.605
Να ρωτήσω κάτι; Θέλουν και φάτσα και συνδρομή από κορίτσια σε αυτό το site; Γιατί ζήτανε κάτι τέτοια και δεν φαίνεται το προφιλ μου,μήπως ξέρετε;

mkp2

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Like
99
Πόντοι
0
ποιο είναι το άλλο site φίλε;

Πιθανον ο φιλος να εννοει το sugardaters..Ειναι της ιδια φιλοσοφιας με μικροτερη συνδρομη αλλα και λιγοτερες κοπελες.
Σωστά, το sugar datters είναι απλά θα διαφωνήσω με το "λιγότερες κοπέλες" Τη σύντομη περίοδο που το δοκίμασα δεν είχε απλά λιγότερες, ήταν νεκροταφείο παλιών προφίλ.
Μόνο με τη συγκεκριμένη έτυχε να μιλήσω

spyros1337

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2022
Like
144
Πόντοι
1
Να ρωτήσω κάτι; Θέλουν και φάτσα και συνδρομή από κορίτσια σε αυτό το site; Γιατί ζήτανε κάτι τέτοια και δεν φαίνεται το προφιλ μου,μήπως ξέρετε;
φάτσα ναι, συνδρομη για τα κοριτσια δεν ειμαι σιγουρος, εμεις οι αντρες για να στειλουμε μηνυμα πρεπει να πληρωσουμε.

Mouxtikosss

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2024
Like
325
Πόντοι
21
Μάγκες καλησπέρα! Εχει κανεις info για μια Dimitra, ξανθιά, τούμπανο; Ευχαριστώ!

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Παλιοτερα ειχα μιλησει με την Elina, 20 που ειναι και φιλη της Μαιρης και πηγαιναν μαζι μυκονο και ντουμπαι.
Μου ειχε ζητησει 500 την ωρα και απ οσο ξερω εκει παιζει και η Μαιρη.

Tobolas

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
13
Πόντοι
0

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.430
Πόντοι
736

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Προφανως δεν ξερουν τι τιμες παιζουν στην αγορα δεν ειναι επαγγελματιες αλλα τρωκτικα που θελουν σε μια μερα να βγαλουν την τσαντα gucci και luis vetton και οταν τους λες τετοιες τιμες ουτε στο dubai δεν παιζουν εκνευριζονται αλλα μην ανησυχεις οταν καποιος δεν κανει σωστες businness δεν θα παει καλα οσο καλο προιιον και να εχει καποιος αν το υπερκοστολογισει δεν θα εχει κοσμο συνεπως χρηματα. Αυτες χανουν

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
24.605
Προφανως δεν ξερουν τι τιμες παιζουν στην αγορα δεν ειναι επαγγελματιες αλλα τρωκτικα που θελουν σε μια μερα να βγαλουν την τσαντα gucci και luis vetton και οταν τους λες τετοιες τιμες ουτε στο dubai δεν παιζουν εκνευριζονται αλλα μην ανησυχεις οταν καποιος δεν κανει σωστες businness δεν θα παει καλα οσο καλο προιιον και να εχει καποιος αν το υπερκοστολογισει δεν θα εχει κοσμο συνεπως χρηματα. Αυτες χανουν
Εγώ κανονικά θέλω να γράψω 90 ευρω όχι 300 , 500....κσι πώς τα ζητάνε αυτές έτσι χύμα; Σου λέει θέλω τόσα; Πάντως δεν μπορώ να βάλω τη φάτσα μου και να ζητάω χρήματα , δεν γίνεται αυτό , μάλλον δεν θα μπω , με φάτσα δεν γινεται

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Εγώ κανονικά θέλω να γράψω 90 ευρω όχι 300 , 500....κσι πώς τα ζητάνε αυτές έτσι χύμα; Σου λέει θέλω τόσα; Πάντως δεν μπορώ να βάλω τη φάτσα μου και να ζητάω χρήματα , δεν γίνεται αυτό , μάλλον δεν θα μπω , με φάτσα δεν γινεται
Nαι βγαζουν φατσα αλλα το βλεπουν σαν dating site με δωρακι δεν εχουν σχεση με γραφεια η περισστοερες η μαντζερ και τα κλασσικα και νομιζουν οτι οποιος κανει business κανει οτι θελει καποιες ζητανε και 600-700 την ωρα που ειναι ασυλληπτα ποσα αν πανε στην μυκονο ισως καποιος να βρεθει να τα δωσει. Αλλα δεν σκεφτονται οτι θα βρεθουν 3-4 να τα δωσουν και το κερδος τους θα ειναι λιγοτερο απο το να τα εδιναν 100 ατομα με 200 ευρω π.χ. Ναι φτιαξεις και μην βαλεις φωτο φατσα δεν θα σου πει κανεις κατι μονο σωμα

Τελευταία τροποποίηση:

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
824
Πόντοι
361
Δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις φωτογραφίες με φάτσα. Τα οικονομικά συνήθως συζητούνται στο telegram / instagram, όχι στο seeking. Να είσαι όμως έτοιμη να σου ζητάνε όλοι φωτογραφίες

• Like
Αντιδράσεις: socos

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
24.605
Nαι βγαζουν φατσα αλλα το βλεπουν σαν dating site με δωρακι δεν εχουν σχεση με γραφεια η περισστοερες η μαντζερ και τα κλασσικα και νομιζουν οτι οποιος κανει business κανει οτι θελει καποιες ζητανε και 600-700 την ωρα που ειναι ασυλληπτα ποσα αν πανε στην μυκονο ισως καποιος να βρεθει να τα δωσει. Αλλα δεν σκεφτονται οτι θα βρεθουν 3-4 να τα δωσουν και το κερδος τους θα ειναι λιγοτερο απο το να τα εδιναν 100 ατομα με 200 ευρω π.χ. Ναι φτιαξεις και μην βαλεις φωτο φατσα δεν θα σου πει κανεις κατι μονο σωμα
Ευχαριστώ αν και δεν ξέρω αν δέχονται χωρις, νομίζω έβαλα χωρίς φάτσα και το απέρριψαν. Θα προσπαθήσω ξανά όταν βρω χρόνο

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Ευχαριστώ αν και δεν ξέρω αν δέχονται χωρις, νομίζω έβαλα χωρίς φάτσα και το απέρριψαν. Θα προσπαθήσω ξανά όταν βρω χρόνο
Απλα δεν θα εχεις καποια verification και θα φαινεσαι unverified και ισως σε θεωρουν ψευτικο προφιλ οι αντρες το συστημα δεν νομιζω να σε απορριξει μην βαλεις εννοειται γυμενς φωτογραφιες γιατι θα φας ban απογορευση διαγραφη λογαριασμου γιατι απαγορεεται δεν επιτρεπεται δεν ειναι bou

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
607
Πόντοι
81
Απλα δεν θα εχεις καποια verification και θα φαινεσαι unverified και ισως σε θεωρουν ψευτικο προφιλ οι αντρες το συστημα δεν νομιζω να σε απορριξει μην βαλεις εννοειται γυμενς φωτογραφιες γιατι θα φας ban απογορευση διαγραφη λογαριασμου γιατι απαγορεεται δεν επιτρεπεται δεν ειναι bou
Βάλε μια προφίλ εστω μία απο μακρυά φώτο @Helena - Nayomi
Καλημέρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom