Νέα

Seeking.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.778
Πόντοι
736
Φιλε μου ειχα κανει τα παντα,κ απο κινητο κ αππ pc δε λειτουργουν δειχνει μονο λιγα προφιλ,συνεχεια τα ιδια,τα προφιλ που ποσταριστηκαν ειτε φρεσκα ειτε παλια,δεν ανοιγουν ποτε.Ισως θελει αλλο br
Αν βλέπεις λίγα προφίλ μάλλον το έχεις ανοίξει σαν να είσαι εσύ που ψάχνεις "πελάτη"
Την είχα πάθει και εγώ και έβλεπα 10 προφίλ και όλα περίεργα χαχαχα
Αν στείλεις email στο αλλάζουν
Τσεκαρε το μην είναι αυτο

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Αν βλέπεις λίγα προφίλ μάλλον το έχεις ανοίξει σαν να είσαι εσύ που ψάχνεις "πελάτη"
Την είχα πάθει και εγώ και έβλεπα 10 προφίλ και όλα περίεργα χαχαχα
Αν στείλεις email στο αλλάζουν
Τσεκαρε το μην είναι αυτο
Περιεργα εννοεις αγοριων?Γυναικων βλεπω αλλα παντα μα παντα τα ιδια χωρις να λειτουργει κανενα αλλο.Σκεφτομαι μην θελει συνδρομη και καλα για πληρη λειτουργια αλλα αν ηταν ετσι δε θα δειχνε ουτε αυτα τα μηδαμηνα που δειχνει.Κ ολα αυτα τα 10 προφιλ εχουν να μπουν μηνες,τελειως ακυρα.Αν ρυθμιζουν αυτες να τις βλεπουν μονο οσοι εχουν συνδρομη?Γενικα πολυς ντορος για τα ιδια,τι ετσι τι αλλιως το χρημα ειναι Μπηκα κ στο sugar,μια απ τα ιδια.Αν το φυσας το χεις.Θα στειλω mail γτ δε γινεται να τα βλεπετε ολοι κ να ναι προσφατα κ σε μενα να μη λειτουργει απο οπου κ αν προσπαθησα

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
75
Like
21.474
Πόντοι
24.985
εαν ειναι ετσι ποιος ο λογος να δινεις συνδρομη κ ας ειναι κ ενα ευρω;;
τι παραπανω προσφερει απο τις υπολοιπες σελιδες με συνοδους;
εχει πιο vip κλασσατα μουνια;;οταν ειχα γραφτει πριν κανα 2 χρονια παντως δεν ειδα κατι διαφορετικο απο οτι τα υπολοιπα
Εγω εκεί βρήκα τις περισσοτερες ακάποτες καβαλαρησες!

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.077
Πόντοι
456
Εγω εκεί βρήκα τις περισσοτερες ακάποτες καβαλαρησες!
κοιτα σιγουρα εκει θα βρεις κατι πιο "κλειστου κυκλου" η πιο πριβε εφοσον εχεις χρονο να επενδυσεις,10+ χρονια πισω ψαρευα απο fb κ 7 στις 10 που πετυχαινα εκαναν καποιο ραντεβου στο τελος,με περισσοτερο μπλα μπλα βεβαια,αλλα ειχα τον χρονο κ γουσταρα κ το νταλαβερι
τωρα φιλε μου φευγω απο το γραφειο κατα τις 6 καμια φορα κ νομιζω οτι εχω ημιαργια!

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.778
Πόντοι
736
Περιεργα εννοεις αγοριων?Γυναικων βλεπω αλλα παντα μα παντα τα ιδια χωρις να λειτουργει κανενα αλλο.Σκεφτομαι μην θελει συνδρομη και καλα για πληρη λειτουργια αλλα αν ηταν ετσι δε θα δειχνε ουτε αυτα τα μηδαμηνα που δειχνει.Κ ολα αυτα τα 10 προφιλ εχουν να μπουν μηνες,τελειως ακυρα.Αν ρυθμιζουν αυτες να τις βλεπουν μονο οσοι εχουν συνδρομη?Γενικα πολυς ντορος για τα ιδια,τι ετσι τι αλλιως το χρημα ειναι Μπηκα κ στο sugar,μια απ τα ιδια.Αν το φυσας το χεις.Θα στειλω mail γτ δε γινεται να τα βλεπετε ολοι κ να ναι προσφατα κ σε μενα να μη λειτουργει απο οπου κ αν προσπαθησα
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχεις κανει το ιδιο λαθος που ειχα κανει και εγω, μαλλον ανοιξες καταλαθος λογαριασμο σαν να εισαι εσυ το "sugarbaby"

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχεις κανει το ιδιο λαθος που ειχα κανει και εγω, μαλλον ανοιξες καταλαθος λογαριασμο σαν να εισαι εσυ το "sugarbaby"
Οκ θα το κανω οπως ειπες να διορθωθω και να το μαθαινω, να λειτουργησει επιτελους,σε ευχαριστω πολυ

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.717
Πόντοι
8.345

δεν νομιζω οτι κοβει προφιλ αναλογα την συνδρομη. ετσι και αλλιως εσενα δεν ανοιγει καθολου το προφιλ, αν ηταν λογω συνδρομης απλα δεν θα στο εδειχνε καν. μηπως σε εχουν μπλοκαρει ή εχεις μπλοκαρει εσυ?
περα απο το κολλημα που σου ειπα που φτιαχνει με refresh υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα. στειλε ενα λινκ που στο δειχνει ετσι για δοκιμη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
δεν νομιζω οτι κοβει προφιλ αναλογα την συνδρομη. ετσι και αλλιως εσενα δεν ανοιγει καθολου το προφιλ, αν ηταν λογω συνδρομης απλα δεν θα στο εδειχνε καν. μηπως σε εχουν μπλοκαρει ή εχεις μπλοκαρει εσυ?
περα απο το κολλημα που σου ειπα που φτιαχνει με refresh υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα. στειλε ενα λινκ που στο δειχνει ετσι για δοκιμη
Σε ολα το κανε.Εστειλα email κ μου παν αυτα που γραφτηκαν,οτι γινονται λαθη,ξαναπαντησα κ τωρα με χουν στο περιμενε πολυ ωρα τωρα που ναι να γινει η διορθωση

sextrakian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
845
Πόντοι
361
Ζητάει και σε εσάς εδώ και μερικές ημέρες να επαληθεύσετε τον λογαριασμό με φωτογραφία; Είχα καιρό να μπω.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.717
Πόντοι
8.345

george pat

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2025
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους , ειχε καποιος καποια τυχη με την παρακατω, εμφανιζοταν σαν Princess και πιο παλια σαν Ελισαβετ. Μου ζητουσε πολυ μεγαλα ποσα και ηθελα να ξερω εαν καποιος ειχε εμπειρια και αξιζει

Συνημμένα

• IMG_5690.jpeg
    IMG_5690.jpeg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 28

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
405
Πόντοι
21
Καλησπερα σε ολους , ειχε καποιος καποια τυχη με την παρακατω, εμφανιζοταν σαν Princess και πιο παλια σαν Ελισαβετ. Μου ζητουσε πολυ μεγαλα ποσα και ηθελα να ξερω εαν καποιος ειχε εμπειρια και αξιζει
Φαίνεται καλό κομμάτι.. αλλα 300 ευρώ για να εκσπερματωσω σε 10 λεπτα..δε παιζει

george pat

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2025
Like
1
Πόντοι
0
Φαίνεται καλό κομμάτι.. αλλα 300 ευρώ για να εκσπερματωσω σε 10 λεπτα..δε παιζει
Δεν συζηταμε για 300 ευρω ηθελε 1,5 γ το πρωτο ppm. Αναρωτιεμαι εαν και οι αλλοι τι εδωσαν γτ μου φανηκε εξωφρενικο. Μονο η Celia απο 300 το εχει φτασει εκει …

• Χαχα
Αντιδράσεις: Lalito

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.357
Πόντοι
736