BigMountain
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 158
- Like
- 50.339
- Πόντοι
- 36.248
τι σημαινει τριαδα πειτε και σε μενα τον αδαη
Τα είπε μια χαρά ο socos.
Βέβαια την τρίτη της παρέας δεν την γνωρίζω.
τι σημαινει τριαδα πειτε και σε μενα τον αδαη
Ρωτα τη με κρεμπιε ή χωρίς?We have a winner . 1000 ευρώ θέλει
καλα πηγε το γαμησι? Επεστρεψες κι ολας?Ρωτα τη με κρεμπιε ή χωρίς?
Κάτσε να απαντήσει στην αντιπρόταση να πληρώσω ώρα κατοστάρικο και μετά τραπέζι στον Τέλη τον μπριζολάκιαΡωτα τη με κρεμπιε ή χωρίς?
Βεβαια !καλα πηγε το γαμησι? Επεστρεψες κι ολας?
Τον τραβάει τον κρεμπιέ το site δηλαδή .Βεβαια !
3 ωρες 21,30-00,30 στοΜιραντα, 300ευρω
Εριξα 1 κρεμπιε και ενα στόμα. Στο δευτερο γύρο δεν τελιωνα ευκολα και με τελιωσε με πιπα.
All good
Στο seeking εχω 50% πιθανοτητες για ακα. Το πιο βολικο μερος για τετοιες καταστασεις κατα την αποψη μου.
Φυσικα !Τον τραβάει τον κρεμπιέ το site δηλαδή .
Phd εχω αδερφε σε αυτα πλεων!Αν το έχεις ψάξει τόσο καλά πάω πάσο , εγώ δεν έχω πειστεί ότι έχει και τέτοια φρούτα .
Ελάχιστες (στα δάχτυλα του ενός χεριού) είναι αυτές με κάτω από 150 την ώρα.Παίζει κάποια με κάτω από 150;
οτι βλέπεις στις φωτο -30%Να οργανωθούμε, ΣΚ θα μαζέψω πληροφορίες σε αρχείο να στείλω σε πμ .
Τελευταία μου έστειλε η
https://members.seeking.com/member/9a3d8e6c-a766-4ad3-b0b8-a1d0b904e3b4
Καλές φώτο αλλά επαγγελματική προσέγγιση
We have a winner . 1000 ευρώ θέλει
Κρεμπιε ούτε καν. Εμένα μου είχε πει 1000 και πίπα με προφυλακτικό.Ρωτα τη με κρεμπιε ή χωρίς?
Να οργανωθούμε, ΣΚ θα μαζέψω πληροφορίες σε αρχείο να στείλω σε πμ .
Τελευταία μου έστειλε η
https://members.seeking.com/member/9a3d8e6c-a766-4ad3-b0b8-a1d0b904e3b4
Καλές φώτο αλλά επαγγελματική προσέγγιση
Πολύ φίλτρο οι φωτό της, δεν είναι έτσι κανονικά. Σίγουρα -30% που λέει ο φίλος, ίσως και παραπάνω.οτι βλέπεις στις φωτο -30%
Μου το έριξε στα 7 κατοστάρικα. Η μάχη συνεχίζεται . Όντως εστειλε κστι φωτός από αυτές που μετά εξαφανιζονται και αν είναι δικές της είναι γυναικάρα .Κρεμπιε ούτε καν. Εμένα μου είχε πει 1000 και πίπα με προφυλακτικό.
Γυναικάρα μεν, αλλά...
We have a winner . 1000 ευρώ θέλει
Έκανα αντιπρόταση 500 για 2 ώρες και αυτή ρελάνς 700 για 2 ώρες. Ζήτησα anal για να πετάξω μπάλα στην εξέδρα.Μου το έριξε στα 7 κατοστάρικα. Η μάχη συνεχίζεται . Όντως εστειλε κστι φωτός από αυτές που μετά εξαφανιζονται και αν είναι δικές της είναι γυναικάρα .