SilkenFlame
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 496
σου εχουν πει οτι εισαι ενας μικρος θεος?προφιλ/.
- Membership and Billing και κανεις cansel συνδρομης κ μετα αφαιρεις κ την καρτα
- τοοοσο απλα
σου εχουν πει οτι εισαι ενας μικρος θεος?προφιλ/.
- Membership and Billing και κανεις cansel συνδρομης κ μετα αφαιρεις κ την καρτα
- τοοοσο απλα
Το πιο γρηγορο που μπορω να σου πω ειναι να βρεις το email που σου ηρθε οταν ξεκινησες την εγγραφή. Εκει προς τα κατω εχει ξεκαθαρο link που λεει αν θελετε να κανετε ακυρωση πατήστε εδω.Ρε παιδια sos help θελω να ακυρωσω την συνδρομη και την μηνιαια χρεωση τη καρτας μου παω παταω ρυθμισεις και δεν εμφανιζει τιποτα καμια ανταποκριση εχει τυχει σε κανεναν κολλαει τι στο διαολο εινια bug?
η καλυτερη λυση την εδωσε ο φιλος παραπανω@The Lover πας κατευθειαν στο λινκ και κανεις ακυρωση μπαμ μπαμ απλα εμενα για καποιο λογο κολλαγε το κουμπι settings και δεν ανοιγε anyway σε ευχαριστω παντως.Επισης για κανα μηνα αξιζει το σιτε οχι για παρπανω δεν το συνιστω αποψη μου αχαχαΤο πιο γρηγορο που μπορω να σου πω ειναι να βρεις το email που σου ηρθε οταν ξεκινησες την εγγραφή. Εκει προς τα κατω εχει ξεκαθαρο link που λεει αν θελετε να κανετε ακυρωση πατήστε εδω.
Πατας και σε παει στις ρυθμησεις λογαριασμου και εκει εχει ακυρωση Απλα ζηταει αρκετες επιβεβαιώσεις. Πρεπει να παρας ναι θελω διακοπη.
Αν δεν το βρεις και ετσι τοτε…
Συμφωνω απολυτα γι’αυτο και δυο φορες μπηκα για καποιους μηνες και μετα απο καποιους μηνες ακυρωσα. Ηταν οτι να’ναι οι κοπελες και ολες νομιζουν οτι ειναι απολυτα λογικο για 0 υπηρεσιες και αρκετες ακομα και ασχημες να ξεκινούν να συζητανε απο 200€ την ωρα που ειναι πλεον το στανταρ εκει.η καλυτερη λυση την εδωσε ο φιλος παραπανω@The Lover πας κατευθειαν στο λινκ και κανεις ακυρωση μπαμ μπαμ απλα εμενα για καποιο λογο κολλαγε το κουμπι settings και δεν ανοιγε anyway σε ευχαριστω παντως.Επισης για κανα μηνα αξιζει το σιτε οχι για παρπανω δεν το συνιστω αποψη μου αχαχα
Δεν λέει φίλε συμφωνω, έχει χαλάσει. Έγω πια βλέπω μόνο profileΣυμφωνω απολυτα γι’αυτο και δυο φορες μπηκα για καποιους μηνες και μετα απο καποιους μηνες ακυρωσα. Ηταν οτι να’ναι οι κοπελες και ολες νομιζουν οτι ειναι απολυτα λογικο για 0 υπηρεσιες και αρκετες ακομα και ασχημες να ξεκινούν να συζητανε απο 200€ την ωρα που ειναι πλεον το στανταρ εκει.
Δεν θα πω για τις απειρες που θεωρουν αυτονοητο οτι θα ζητήσουν απο 500 και πανω. Λολ
Θυματα ψαχνουν και προφανως για να τα ζητανε, βρισκουν.
Είχα μέρες να μπω και τώρα είδα το μνμ σου.Προσοχή λόγω των ψεύτικων φωτογραφιών;
Να ρωτήσω ποια είναι ;; Η να φύγω μόνος μου ;βρε βρε βρε βρε βρε...... δειτε ποια μπηκε στο παιχνιδι ξανα!
αν σου αρεσει και θες να την δεις ρωτα, αν οχι δεν εχει νοημαΝα ρωτήσω ποια είναι ;; Η να φύγω μόνος μου ;
Νταξει πάμε παρακάτω …. Thanks a lot …αν σου αρεσει και θες να την δεις ρωτα, αν οχι δεν εχει νοημα
Κάτσε να πάρω και μια αριστερή στροφή .. να βγω με σημαία από την έξοδοεεεεε νομιζω ο δρομος της εξοδου ειναι απο εκει!![]()
Μυρίστηκε κορόιδαβρε βρε βρε βρε βρε...... δειτε ποια μπηκε στο παιχνιδι ξανα!
Ποια είναι αυτή η τροφαντούλα;βρε βρε βρε βρε βρε...... δειτε ποια μπηκε στο παιχνιδι ξανα!
Onlyfatzou/instagramer, δεν ξέρω ποιά ειναι η φάση της βέβαια αν κάνει ραντεβου, τι ζητάει κλπΠοια είναι αυτή η τροφαντούλα;
www.instagram.com
Την συνάντησες; γιατί εμένα μου έλεγε κάτι κουφά ότι δε δίνει φιλιά κλπ.
Την συνάντησες; γιατί εμένα μου έλεγε κάτι κουφά ότι δε δίνει φιλιά κλπ.
Κτλ ;;Την συνάντησες; γιατί εμένα μου έλεγε κάτι κουφά ότι δε δίνει φιλιά κλπ.
Ετσι! ιεραρχικα! Περιμενω τον πυρφορο,αγαπουλη να της πει για το φορουμ και τη ΜυκονοΚαλησπέρα, πρότερη εμφάνιση seeking πλέον για ραντεβού......