Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
750 για τριήμερο είναι εξαιρετικάΕπειδή το να ανταλλάσσουμε πληροφορίες μεταξύ μας είναι δύναμη και μας βοηθάει να αποφύγουμε κακοτοπιες θα σχολιάσω ένα ένα τα προφίλ Θεσσαλονίκης με τα οποία έχω μιλήσει:
1. Stella: βίζιτα εξ Αθηνών ζητάει €300 την ώρα
2. ΜoonPriestess: επαγγελματίας sugar baby από Σερβία. Μου ζήτησε 750€ για ένα τριήμερο
3. Lolitaa: βίζιτα εξ Αθηνών μου ζήτησε €300 για ραντεβού 1,5 ώρας
4. InnocentCutie: αματουρι από Θεσσαλονίκη, ζήτησε €200 το δίωρο
5. ΧxJanee: δεν είναι SB, δεν μένει Θεσσαλονίκη, απλά χαζολογαει στο σάιτ.
6. Εγώ: Αματουρι από Θεσσαλονίκη με υφακι ντίβας. Ζήτησε €400 για ραντεβού.
7. Angiel: έμπειρο SB, ζήτησε €200 για ραντεβού
8. Lily: 20χρονο αματουρι, ζήτησε €300 για ραντεβού.
Έχω μιλήσει και σε άλλες αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ως τώρα. Δώστε και εσείς τα φώτα σας!
προχώραπαιδες ενα παιδι μου προτεινε να φτιαξουμε μια ομαδικη να τα λεμε πιο αμεσα οσοι εχουμε seeking. υπαρχει ενδαιφερον για κατι τετοιο?
Κάτι μου λέει ότι ξέρω ποιος στο πρότεινε.....παιδες ενα παιδι μου προτεινε να φτιαξουμε μια ομαδικη να τα λεμε πιο αμεσα οσοι εχουμε seeking. υπαρχει ενδαιφερον για κατι τετοιο?
Ραντεβου για ποτο εξω . Αν μου αρεσει θα την κρατήσω . Αν όχι κερναω το ποτό και έφυγα. Παντως απο φωτό δεν είναι ασχημη! Πρώτη φόρα απο seeking για να δω και μόνοΦίλε Σρεκ εγώ θα σου πρότεινα αν σου αρέσει (και εμένα οι Ελληνίδες μου σρεσουν και όχι οι ξένες ) να πας για μια ώρα να δεις αν είναι καλη .Μετά όποτε θέλεις κλείνεις για μια βραδιά .Να είσαι καλά .
Εστειλε καλή είναι !Δε σου εχει στείλει φωτο της
Καλύτερα χαλαρό ποτό καφε πρώτα. Και ένα γρήγορο σεξ 1 2 ωρών και αν παει καλά πας την επόμενη για ολονύχτια
..ονομα?Bρηκα μια κοπέλα ελληνίδα με 400 για όλο το βραδυ. Τι λέτε είναι συμφερουσα φαση ή θα μου βγει φόλα!
Rose to kalitexniko..ονομα?
Αδερφέ πολύ μέτριο την έκλεισα για μια ώρα και μόλις την είδα την έδιωξαRose to kalitexniko
Όμως όλους θα ενδιέφερε και η άποψη σου σχετικά με ποιές θεωρείς άνω του μετρίου από αυτές που μίλησες/έκλεισεςΑδερφέ πολύ μέτριο την έκλεισα για μια ώρα και μόλις την είδα την έδιωξα

Ραντεβου για ποτο εξω . Αν μου αρεσει θα την κρατήσω . Αν όχι κερναω το ποτό και έφυγα. Παντως απο φωτό δεν είναι ασχημη! Πρώτη φόρα απο seeking για να δω και μόνο
Και πολλες ρομαντικες επίσης.Πολλές ανεξάρτητες έχουν προφίλ στο seeking.
![]()