Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η διαίσθησή μου αλλά και οι πληροφορίες μου, με απέτρεπαν να την τιμήσω.Έφοδος σήμερα στο Φωκ. 25 για την Μπιάνκα.
Η υπηρεσία δεν χτύπησε πόρτα, παρα μόνο ξερόβηξε διακριτικά λίγο πριν βγεί η Μπιάνκα (γύρω στο 6 λεπτο).
Η σπαστική τσα2 διατυμπάνιζε ότι δεν βιάζεται στο δωμάτιο. Δεν μας προειδοποίησε ότι βιάζεται εκείνη όμως!
Τεσπα, δίνω τον οβολό, λέω στην τσα2 να ανάψει κανά κλιματισμό & βαριεστημένα μου απαντάει ότι έχει ανοιχτό το παράθυρο.
Με 31 βαθμούς κελσίου δεν φτάνει της απαντάω, αλλά η γείωση καλά κρατεί!
Έρχεται το μικρό κουνάμενο-λυγάμενο, κοιτάζεται στο καθρέπτη (αυτό γιατί το κάνει πάντα?) & κάθεται κάθετα προς εμέ για να τοποθετήσει στο ξεκούρδιστο "εργαλείο" μου το προφυλακτικό.
Φάουλ πρώτο: κοιτάει το ρολόι της.
Δυστυχώς, είχε προλάβει η σκυλο-τσα2 να την φωνάξει στο 5λεπτο.
Αφού έκανα το κομμάτι μου, ΔΕΝ ξαναπατάω. Απλά ήθελα μια ποικιλία. Αλλά, μαύρο στην τσα2 & στο μωρό.
Πάντα οι υπηρέτες του Φώκαιας 24 λένε οτι το κατάστημα δουλεύει επί 24ώρου βάσεως...φιλε farkeli, καταρχήν τα σέβη μου!!! γνωρίζεις αν επι της αμαρτωλής οδού της Φυλής κάποιο ίδρυμα να ξεκινάει τις εργασίες του στις 8.00??
εν απουσία Μπάρμπαρας ( η οποία ερχόταν λίγο μετά τις 8.00) δεν γνωρίζω τι γίνεται πλέον
Μάγος είσαι;Μπα! Δεν νομίζω ότι θα περιμένεις για πολύ ...
Βάζω στοίχημα, ότι αύριο (μπορεί και πρωϊ) θα έχεις την πληροφορία σου ;)
farkeli, βάζεις στοιχήματα εκ του ασφαλούς...![]()
...και βεβαίως, το μαγαζί που πάντα θα το θυμόμαστε δεν λειτουργεί πλέον
Ναι! Κοντά στη Φερώντο μπιλιαρδαδικο χαμηλα στη φυλης δεν ειναι αυτο?
photos απο μοναστηρακι και ομονοια απο παλιους οικους εκει...για να σε δω...

Έχουμε φτιάξει (παλαιότερα) κάποιο θρεντ με φωτογραφίες και σχόλια για παλιά μπουρδέλα από δάφορες περιοχές της Αθήνας ;)
Δεν μπόρεσα να το βρώ...![]()
samsung, βλέπεις πολύ τηλεόραση...Να με συμπαθάς, αλλά λες μαλακίες.
Αυτό το κόλπο με την καπότα (καλά το περιγράφεις), εγώ θα το θεωρούσα attraction και μαγγιά της, και θα της έδινα και πουρμπουάρ.
Διότι αυτή είναι η μαγγιά τους, να σε κάνουν να ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ενώ αυτές κράτάνε τα μπόσικα σε θέματα υγείας, υγιεινής, χρόνου, απόδοσης.
Γιατί το κατακρίνεις?
Αχλαδομούναtsiboukios,άσε τα στιχάκια και βγες να κάνεις καμιά ενημέρωση...Κιπ γουόκιν !
tsiboukios,άσε τα στιχάκια και βγες να κάνεις καμιά ενημέρωση...
Σφίξαν οι ζέστες...
Έστω και αν υπάρχει καύλα μπερδεύεται στο εγκέφαλο με την καϊλα και δεν βγαίνει άκρη...
Σεγσέ λα φαμ ! Τγομεγό ! Ενα - ι - κάνει τη διαφογά ! 
Σεγσέ λα φαμ ! Τγομεγό ! Ενα - ι - κάνει τη διαφογά !
![]()