Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
624
Like
101.112
Πόντοι
48.067
31 είμαι μύστη μου και Έλληνας, 3μιση χρόνια πελάτης

Όταν ακουσα με τα αυτιά μου πόσο πολύ βρίζει τους Έλληνες ξενέρωσα και θύμωσα μαζι τής..
Πραγματικά ρατσίστρια με τους Έλληνες. Αυτά κάνουν οι παρέες με τους Αλβανούς γκόμενους της... Μούτζες μας ρίχνει οταν βγαίνει απο το δωμάτιο να το ξέρεις..εγω ούτε να την ξαναδώ δε θελω.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
624
Like
101.112
Πόντοι
48.067
Έκανα ενημέρωση από την 3η βάρδια σε όσα πήγα όπου δεν βλέπουμε συχνά λόγω ώρας, έγραψα για επιστροφή δύο κοριτσιών που πολλοί τις ψάχνουν και σχολιάζετε όλοι ρε μάγκες για την Σαμπίνα επειδή είπα ότι πέρασα καλά. Μην πηγαίνετε εσείς

"Πέρασες καλα" με μια κορασίδα που στα 20 ευρώ δε βγάζει ούτε τα βυζιά της οξω ? Χωρίς 69 ουτε ελεύθερο στοματικό ? Η έχεις πολυ χαμηλές απαιτήσεις από τις κοπέλες η είσαι προμοτορας της, δεν εξηγείται αλλιως.
Την άλλη φορά μπες μεσα στον οικο δωστης 20ε και μετα φυγε.. :2funny::2funny::2funny:

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
1.003
Πόντοι
81
"Πέρασες καλα" με μια κορασίδα που στα 20 ευρώ δε βγάζει ούτε τα βυζιά της οξω ? Χωρίς 69 ουτε ελεύθερο στοματικό ? Η έχεις πολυ χαμηλές απαιτήσεις από τις κοπέλες η είσαι προμοτορας της, δεν εξηγείται αλλιως.
Την άλλη φορά μπες μεσα στον οικο δωστης 20ε και μετα φυγε.. :2funny::2funny::2funny:
Προμοτορας σίγουρα δεν είμα αδερφέ ρωτά τον φίλο σου τον μπαμπολα που με γνωρίζει. Τώρα από το πρόγραμμα που προσφέρει σε εμένα προσωπικά δεν ισχύει το παραπάνω,δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει με τον καθένα ούτε να γράψω τι έκανα ακριβώς.( Την επόμενη φορά θα κάνω μόνο ενημέρωση δεν θα γράφω που περνάω αν είναι να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις. Καλή συνέχεια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
624
Like
101.112
Πόντοι
48.067
Προμοτορας σίγουρα δεν είμα αδερφέ ρωτά τον φίλο σου τον μπαμπολα που με γνωρίζει. Τώρα από το πρόγραμμα που προσφέρει σε εμένα προσωπικά δεν ισχύει το παραπάνω,δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει με τον καθένα ούτε να γράψω τι έκανα ακριβώς

Γράψε κριτική μύστη! Τόσοι πελάτες καθε βράδυ στη Σαμπίνα και καμμιά κριτική δεν ανεβαίνει ομως ! Μαντεψε... οι Ρομά και οι Αλβανοί δεν ξέρουν να γράφουν ελληνικά!
Να την χαίρεσαι... εγώ εκει που με βρίζουν και με μουτζωνουν πισω απο την πλάτη μου δεν ξαναπάω.

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
1.003
Πόντοι
81
Γράψε κριτική μύστη! Τόσοι πελάτες καθε βράδυ στη Σαμπίνα και καμμιά κριτική δεν ανεβαίνει ομως ! Μαντεψε... οι Ρομά και οι Αλβανοί δεν ξέρουν να γράφουν ελληνικά!
Να την χαίρεσαι... εγώ εκει που με βρίζουν και με μουτζωνουν πισω απο την πλάτη μου δεν ξαναπάω.
Δεν έγραφα από την αρχή (λάθος μου) τώρα μετά από 3μιση χρόνια τι να γράψω. Εξάλλου δεν είναι νέα στον χώρο όλοι την ξέρουν. Αυτό που είπες για το βρισιμο δεν το ήξερα. Πόρτες ρίχνει πάντως το ξέρω

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
45
Like
11.441
Πόντοι
6.246
Εμένα αυτό με φτιάχνει ας πούμε ! Χαχαχαχα ! Εντάξει παίδες όπως λέει και ο ακάλυπτος (φωτό) πιο πάνω το γούστο είναι υποκειμενικό. Άλλοι πάνε με μια κοπέλα και έχουν χημεία ή πανε μαζί τησ πολλές φορές και έχουν μια άλλου είδους περιποίηση - σχέση . Δεν υπάρχει λόγος να κονταροχτυπιομαστε πια χρησιμοποιεί το μουνι της περισσότερο . Για άλλους είναι μουναρα για άλλους μουναρα μεν καλος χαρακτήρας δεε κάτι που την κάνει να πάρει ένα κοσαρικο από έναν και να μην το ξαναπάρει δεύτερη φορά . Άντε να πέσει στα 10€ να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι να πάμε εκδρομή να την γαμησουμε
Εγώ ούτε στα 10€ δε θα πήδαγα Σάρα, δεν τη γουστάρω καθόλου

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.593
Πόντοι
721

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
99
Like
13.722
Πόντοι
12.586
είχα ηδονιστεί καθώς έβλεπα τις κλαμένες φάτσες του Γυφτοβραζιλιάνου Νειμάρ και του νάρκισσου Ρονάλντο, την στιγμή που οι χώρες τους έπαιρναν τον πούλο από το Μουντιάλ.
collage.png

όλα τα λεφτά το σχόλιο για τους πολυδιαφημισμένους ακριβοπληρωμένους καγκουραίους!

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.315
Πόντοι
441
Προμοτορας σίγουρα δεν είμα αδερφέ ρωτά τον φίλο σου τον μπαμπολα που με γνωρίζει. Τώρα από το πρόγραμμα που προσφέρει σε εμένα προσωπικά δεν ισχύει το παραπάνω,δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει με τον καθένα ούτε να γράψω τι έκανα ακριβώς.( Την επόμενη φορά θα κάνω μόνο ενημέρωση δεν θα γράφω που περνάω αν είναι να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις. Καλή συνέχεια
Απ τη στιγμή που δε βγάζει ουτε το σουτιέν μεσα στο δωμάτιο, τι το σπεσιαλ μπορεί να έκανε σε εσένα δηλαδη?
•Σε κοιταξε με πιο λάγνο βλέμμα?
•Σου έκλεισε το μάτι μπαίνοντας στο δωμάτιο?
•Σου πέρασε το προφυλακτικό με περισσότερη τσαχπινιά?
•Σου εδωσε ρουφηχτο φιλάκι στο μάγουλο και σου είπε καληνύχτα?
•Ή της είπες "τσα μπεν ζεμρα" και σε συμπάθησε?

Mantis2026

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2026
Like
4
Πόντοι
0
Όταν ακουσα με τα αυτιά μου πόσο πολύ βρίζει τους Έλληνες ξενέρωσα και θύμωσα μαζι τής..
Πραγματικά ρατσίστρια με τους Έλληνες. Αυτά κάνουν οι παρέες με τους Αλβανούς γκόμενους της... Μούτζες μας ρίχνει οταν βγαίνει απο το δωμάτιο να το ξέρεις..εγω ούτε να την ξαναδώ δε θελω.

αυτό με τις κριτικές είναι όντως πολύ περίεργο…έχουν κόψει και τα στορυ!

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
1.003
Πόντοι
81
Απ τη στιγμή που δε βγάζει ουτε το σουτιέν μεσα στο δωμάτιο, τι το σπεσιαλ μπορεί να έκανε σε εσένα δηλαδη?

Θα σε αφήσω με την περιέργεια τυπε μου. Μόνο σε άτομα που γνωρίζω

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.985
Πόντοι
7.636
Πριν από πολλά χρόνια σε ερώτησή μου προς ιερόδουλη γιατί εργάζεται ως πόρνη, η απάντηση ήταν:
" Από τα παιδικά μου χρόνια το όνειρό μου ήταν να εργαστώ ως ηθοποιός. Εργάστηκα για ένα χρόνο παίζοντας δεύτερους ρόλους και κέρδιζα 30 ευρώ κατά την δίωρη παράσταση, ενώ τώρα στα μπουρδέλα παίζω ως πρωταγωνίστρια και κερδίζω τα τετραπλάσια!
Αφου συγκρινε το ρολο του ηθοποιου με το ρολο της πορνης...τι κανουν τα χρηματα παντως...ολα τα βλεπεις γλυκα...μεχρι που θα ρθει κεινη η ημερα...που θα ξυπνησει απ το ονειρο..χρηματα...αν θα χουν μεινει..κι εκει θα καταλαβει -ισως-

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.985
Πόντοι
7.636
συνεχιζω εδω για να μη σπαμαρουμε.

η εμφανιση και το γουστο μονο αντικειμενικα δεν ειναι τυπε.
Ας το απλωσω λοιπον κι ας μην φταιει η κοπελα.

Μια γυφτισσα με αθλια πλαστικη βυζιων (αφυσικα στρογγυλοποιημενα πεπονακια σε στεγνο σωμα) και με υπεραθλια χειλη ροφου κολλημενα σε μια κλασσικη γυφτοφατσα με τρεσες ειναι, την οποια οπου και να την δεις λες "κοιτα μια ξεκωλιαρα bimbo, σιγουρα θελει αλλαγη το κοντερ" και θα πεσεις μεσα, και οχι "οοοο τι μουναρα ειναι αυτη". Σορρυ κιολας δηλαδη, αλλα μην μας τρελανετε. Ωραιο κωλο εχει, για οσους θελουν κατι λεπτο και οχι λατινοκωλες με πιασιματα κτλ... Αυτο.

Η αγορα αποφανθηκε οτι αυτο το κορμι δεν αξιζει ουτε 20 ευρω για ενα πουτσο (και αν μου πεις για θεματα συμπεριφορας, μπορεις πανευκολα να βρεις πραγματικες μουναρες που εχουν τιγκα πελατεια κι ας εχουν φολιαζουσα συμπεριφορα, γιατι οταν η αλλη ειναι "αντικειμενικα" ομορφη, αξιζει να πληρωθει για να γαμηθει κι ας ειναι αδιαφορη ή φολα, ειδικα στην αστεια τιμη -για σεξ- των 20), ποσο πιο "αντικειμενικο" να γινει;

Και για να προλαβω τυχον υπονοιες οτι το παιζω μοντελοπνιχτης γαμιας ή κατι παραλογο, συνολικα μου αρεσει -υποκειμενικα και οχι αντικειμενικα- η κοπελα (τα χειλη παραμενουν κοκκινο πανι, ειναι αθλια), και περασα πολυ καλα μαζι της γιατι για καποιο περιεργο λογο, οι Ρουμανες μου ταιριαζουν περισσοτερο απο καθε αλλη ρατσα πορνων στην γη :coffee: Αλλα ακομα κι ετσι, μου ειναι αδυνατον να κατσω να εκθειασω την εμφανιση της πλαστικοποιημενης γυφτοπουλας και να την βαφτισω μουναρα, ειδικα οταν εκ προοιμιου γαμιεται για μια μεριδα φαι. Δηλαδη αν αυτη ειναι οντως μουναρα, τυχαια παραδειγματα, η γνωστη Σαμπινα ή η Ριτα της Κολωνου τι ειναι; τοπ μοντελς της βικτορια σικρετ; Γιατι κι αυτες για ενα εικοσαρικο γαμιουνται αλλα κρατανε πελατεια φουλ κι ας ειναι ξενερωτες στο γαμησι. Γιατι ειναι "αντικειμενικα" ομορφες. Η δικια σου οπως διαβασες ζοριζεται και στο 15αρι να κρατησει γεματα δωματια, βεβαια στην πορεια θα δουμε πως θα καταληξει...

Μην θεοποιειτε τις μετριοτητες επειδη τυγχανει γυρω τους αυτην την περιοδο να δουλευουν μπαζα. Ναι, η ρουμανα ειναι καλη επιλογη στο δεκαρικο (ή και 15, εστω), προφανως αν δεν σε φολιασει. Μια καλη επιλογη. Δεν θα βαφτισουμε και κλοπη το σεξ μαζι της, ξαναλεω, η προσφορα και η ζητηση σε μια εποχη που οι οικοι εχουν πραγματικα ασχημες πουτανες, καθορισαν την αξια της συγκεκριμενης μετριοτητας στα κατω-απο-20-ευρω. Τοσο απλο.
Σωστοςς

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom