dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 704
- Πόντοι
- 81
Δεν πιάστηκε ο στόχος και τα σπάσατε τύπε;Τυπε καρφώθηκες... είσαι κατω των 25, Αλβανός η Ρομά, μόνο αυτούς δέχεται.
Δεν πιάστηκε ο στόχος και τα σπάσατε τύπε;Τυπε καρφώθηκες... είσαι κατω των 25, Αλβανός η Ρομά, μόνο αυτούς δέχεται.
Έπρεπε να πεις στις τσατσαδες σε αυτά τα σπιτακια για να τις τρελανεις "Αν σου δώσω 5€ για να μπουκι χωρίς απόδειξη είσαι μέσα;" Θυμάμαι το είχε δοκιμάσει ένας φίλος μου και τον είχαν βρει μέσα σε κάτι κάδους σκουπιδιώνΌλο και περισσότερα άθλια σπίτια με μέτριες κοπέλες το γυρνάνε στα 15€.
Πάνε να κάνουν τις τιμές του Μεταξουργείου σε Φυλής και μετά η Φυλής σε στούντιο και τα στούντιο σε ανεξάρτητες.
Όπου ακούω στο Μετάξι πάνω από 10 απλά δεν περνάω.
Φιλιππιδου λεγεται.Οι Λανες δεν εχουν σχεση.Αυτη που πηρες μαλλον ηταν η Λαρα που ταιριαζει η περιγραφηΌχι άλλη λέω
Φιδιπιδου έβγαινε πολύ καυλα προ 6μηνου που την είχα πάρει 2 φορές την ίδια βραδιά
Οχι δεν δουλευει,τουλαχιστον στο 17Μύστες μήπως ξέρουμε αν έχει γυρίσει η Άντζελα η ρωσσοξανθομαλλουσα από Φωκαίας 17 ή δουλεύει σε κάποιο άλλο σπίτι ;
Ετσι πρεπειΌλο και περισσότερα άθλια σπίτια με μέτριες κοπέλες το γυρνάνε στα 15€.
Πάνε να κάνουν τις τιμές του Μεταξουργείου σε Φυλής και μετά η Φυλής σε στούντιο και τα στούντιο σε ανεξάρτητες.
Όπου ακούω στο Μετάξι πάνω από 10 απλά δεν περνάω.
31 είμαι μύστη μου και Έλληνας, 3μιση χρόνια πελάτηςΤυπε καρφώθηκες... είσαι κατω των 25, Αλβανός η Ρομά, μόνο αυτούς δέχεται.
Μήπως να το κατεβάσεις καλύτερα, ή τελοσπάντων να κρύψεις τα προσωπικά στοιχεία που υπάρχουν μέσα;Ποιος καλός συναγωνιστης/επενδυτής θα το κτυπήσει?
τα Τατουάζ όντως με έχουν σκαλώσει.... πάντως στο βλέμμα έδειχνε να με αναγνωρίζει η ΒικοΤζένιφερΝα είμαστε και Χανοι και να τρώμε Κουτοχορτο, μαζί δεν γινεται...
Όπου ακούτε αδελφές, βάλτε ξαδέρφες. Όπου ακούτε 25χρ., βάλτε 32.
Όπου ακούτε μιλφ, βάλτε γκιλφ. Όπου ακούτε γκιλφ, βάλτε μούμια. και παει λεγοντας...
...
Και όπου ακούτε Αννα Χωμ, βάλτε τρίκυκλα ρακοσυλλεκτών παρακαρισμενα απ' έξω!
Αφού είναι διαθέσιμα σε όλους, δεν υπάρχει λόγος. Δεν από προσωπικό λογαριασμό.Μήπως να το κατεβάσεις καλύτερα, ή τελοσπάντων να κρύψεις τα προσωπικά στοιχεία που υπάρχουν μέσα;
Πωλείται το 67 όλο ή μόνο ο όροφος;Ποιος καλός συναγωνιστης/επενδυτής θα το κτυπήσει?
Καλημέρα Μύστες!Άσχετο με την ενημέρωση αλλά ίσως είναι καλή ευκαιρία για επένδυση, κάνα 800 με 1000ρικο δεν θα δίνει νοίκι; Δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτά
Συμφωνώ σε αυτό που λες, εγώ λέω για τους πακιστανους που λένε μερικοί, εννοείται ότι καλύτερα σπίτια έχει η φυλής..Κοίτα Μεταξουργείο πέραν που γίνεται του Πακιστανού το κάγκελο είναι πιο καταθλιπτικά ενώ 4/10 δεν βλέπονται ,έχουν βάλει κάποια σπίτια και το 15€ και λες από γαμησου δίνω αλλά 5 και γαμαω σαν άνθρωπος
Δηλαδή δίνω 20 και δεν γλύφω βιζια??να πάει σε στούντιο και να ζητάει 50 για γλύψιμο βιζόν αντε το βλήμα μαγκεψεΒόλτα στην 3η βάρδια Το Σάββατο κάπου στις 2:00 πραγματικά ίσως είναι η χειρότερη μέρα και βάρδια για να πάει ένας ενήλικας άνω των 30 να κάνει την βόλτα του.. Φώκαιας 27 σκαλάκια ήταν η Πολωνέζα Κατερίνα και Τσάτσος ο αδύνατος συνταξιούχος Τύπος όπου είναι κ σε διάφορα μαγαζιά της περιοχής. Μου είπε ότι η Ναταλί θα γυρίσει σε ενάμισι μήνα και χάρηκα με μια επιφύλαξη βέβαια. Την επόμενη φορά θα ρωτήσω και την κυρία Άννα όπου την γνωρίζω και είναι η βασική υπηρεσία της Ναταλης. Φώκαιας 13 δεξία Στέλα με τον Τσάτσο της θείας Σόνιας. Αριστερά κάνα δυο λατινες που δεν δίνω σημασία, Φυλής 65 κάτω γνωστή Αννίτα με την γνωστή υπηρεσία. Στο 86 με ενημέρωσε η νεαρη τσατσα ότι θα επιστρέψει η Αντελίνα στις 25 Ιουλίου, εκεί έγινε διπλή η χαρά μου!!!! Τέλος πήγα στο Σαμπινόσπιτο για κατάθεση όπου είχα αρκετό καιρό. Λεπτομέρειες δεν γράφω για την γατούλα όλοι την γνωρίζετε! ( Εγώ καλά πέρασα πάντως ίσως επειδή με γνωρίζει, το μόνο αρνητικό δεν έβγαλε σουτιέν δεν με πείραξε όμως καθώς δεν δέχεται γλείψιμο στο στήθος της.
Σαν επένδυση πιστεύω είναι καλά..Ποιος καλός συναγωνιστης/επενδυτής θα το κτυπήσει?
Άμα είσαι ρακοσυλεκτης και γύφτος καλύτερα λεφτά βγάζουν..Έλα ρε άμα γίνεις ρακοσυλλέκτης με τρίκυκλο γαμαθθθ;;