n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 342.931
- Πόντοι
- 49.090
αριστεράΙάσονος 1Β
αριστεράΙάσονος 1Β
Εμένα μου έχουν κάνει 2..3 αλλά έδωσα 5€ και λέω στα αρχιδια μου τώρα που σε έμαθα θα σε στέλνω άλλουΝα παει στον σταβλο της ανεπιτρεπτι μηπως εννοεις τυπε ?Γιατι στα στριπ ,απο τη μη τεραστια εμπειρια μου, δε θυμαμαι πανω απο μια να μου εκανε μανουρα για βυζογλυψιμο.Και μιλαμε κυριως για φθηνα μαγαζ(ι)ά 5-8 ευρω χορος ή "τζαμπα" μαζι με το ποτο ....
Έλα ρε άμα γίνεις ρακοσυλλέκτης με τρίκυκλο γαμαθθθ;;Να είμαστε και Χανοι και να τρώμε Κουτοχορτο, μαζί δεν γινεται...
Όπου ακούτε αδελφές, βάλτε ξαδέρφες. Όπου ακούτε 25χρ., βάλτε 32.
Όπου ακούτε μιλφ, βάλτε γκιλφ. Όπου ακούτε γκιλφ, βάλτε μούμια. και παει λεγοντας...
...
Και όπου ακούτε Αννα Χωμ, βάλτε τρίκυκλα ρακοσυλλεκτών παρακαρισμενα απ' έξω!
Μόνο;Έλα ρε άμα γίνεις ρακοσυλλέκτης με τρίκυκλο γαμαθθθ;;
Στο 17α υπήρχε μια Χριστίνα με πολλά τατουάζ αλλά έχει χαθεί. Και το μαγαζί έχει να ανοίξει καιρό.καλησπερα φωκαιας 19 μια χριστινα ρουμανα δουλευει ακομα και σε ποια βαρδια?
Οκ θα τσεκαρω!Ποια η τσα θυμασαι?Αυτο θα καθορισει τγ βαρδια για να μη μπερδευεσαι.Αλλιως παω μετα βαρδιων να βγαλω ακρη.Όχι δεν μιλάμε για Μάργκο,μια Ελένη παρουσίαζαν και είναι πολύ ωραία σε απλό πρόγραμμα , εγώ κατα τις 11:30 την είχα πετύχει, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω με σιγουριά αν δούλευε 2η η 3η βάρδια. Ας στείλει κάποιος αν γνωρίζει κάτι παραπάνω, πάντως ήταν μαζί με την Άννα την λεπτή όμορφη κ αυτή σε απλό πρόγραμμα
Τζενιφερ πρωτη βαρδια?Μαλλον θα κατσει κ δευτερη,για μενα καλυτερα οχι για να μην ειναι χωμα οταν πηγαινουμε.Μας μπερδεψατε με Τζενιφερ-ΒικυΟι πιπινολατρες μπορουν να τρεξουν στην Τζενιφερ το λατινακι ,στο Φιλλιπιδου 11 οροφο.Μικρο,μπασμενο,πετιτ,μετρια ομορφουλικο.Κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο σωμα και 69 και στροβιλισμους και τουμπες.Το φερνεις βολτα οπως θες.Μαζι της ηταν μια κωλαρου Βικτωρια μελαχρινη με ιδιο προγραμμα και η Καριολινα η γνωστη.Καθοταν στο κουζινακι σε πλατικη καρεκλα γυφτου χαλαρη με μισοανοιγμενα τα μπουτια της και το μουνακι της μισανοιγε.Και ετσι οπως την ειδα σε υγιει και απλετο φως ,χαλαρη στην γυφτικη καρεκλα πολυ την εκανα χαζι.
Λάνα μια λατινα μιλφ νταρντανα με κωλαρα από Περού; αυτή λες;; τι ώρα την βρήκες;;; ευχαριστώΗ μία Λανα δουλεύει Φυλής 69β και η άλλη στα 109β και 86β που ειναι αδελφά.
Διαφορετικες ειναι αλλα μπορει να μη μαρεσει η Τζεν αδυνατισμενη καθως ηταν μια χαρα.Θα δω.Μουστακι εγω δεν ειδα σε καμια.Τελικά μάγκες η Βίκυ και η τζενιφερ απ Φιλιππίδου 11β είναι η ίδια κοπέλα;? Και εάν θυμάμαι είναι μια πολύ κοντή αβυζη που έχει τρίχες στ μουστάκι της;
Δε νομιζω,Σλαβες ειναι.Η μια σιγουρα,του 69 κ η αλλη λογικα λογω των μαγαζιων που δουλευει σε σχεση με αυτες που βλεπουμε εμφανισιακα κ Εθνικα σε αυτα.Λάνα μια λατινα μιλφ νταρντανα με κωλαρα από Περού; αυτή λες;; τι ώρα την βρήκες;;; ευχαριστώ
Όχι άλλη λέωΔε νομιζω,Σλαβες ειναι.Η μια σιγουρα,του 69 κ η αλλη λογικα λογω των μαγαζιων που δουλευει σε σχεση με αυτες που βλεπουμε εμφανισιακα κ Εθνικα σε αυτα.
Θα βοηθήσω, γιατί με κούρασε το μυστήριο...Τελικά μάγκες η Βίκυ και η τζενιφερ απ Φιλιππίδου 11β είναι η ίδια κοπέλα;? Και εάν θυμάμαι είναι μια πολύ κοντή αβυζη που έχει τρίχες στ μουστάκι της;
Δεν έγραψα για λατιναΛάνα μια λατινα μιλφ νταρντανα με κωλαρα από Περού; αυτή λες;; τι ώρα την βρήκες;;; ευχαριστώ
Η Λαρισα απο Λ.73Α,Β τυπε???Οι πιπινολατρες μπορουν να τρεξουν στην Τζενιφερ το λατινακι ,στο Φιλλιπιδου 11 οροφο.Μικρο,μπασμενο,πετιτ,μετρια ομορφουλικο.Κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο σωμα και 69 και στροβιλισμους και τουμπες.Το φερνεις βολτα οπως θες.Μαζι της ηταν μια κωλαρου Βικτωρια μελαχρινη με ιδιο προγραμμα και η Καριολινα η γνωστη.Καθοταν στο κουζινακι σε πλατικη καρεκλα γυφτου χαλαρη με μισοανοιγμενα τα μπουτια της και το μουνακι της μισανοιγε.Και ετσι οπως την ειδα σε υγιει και απλετο φως ,χαλαρη στην γυφτικη καρεκλα πολυ την εκανα χαζι. Λαρισα