DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 624
- Like
- 101.103
- Πόντοι
- 48.067
Δεν πιάστηκε ο στόχος και τα σπάσατε τύπε;
τι εννοείς δε σε καταλαβαίνω..
Δεν πιάστηκε ο στόχος και τα σπάσατε τύπε;
31 είμαι μύστη μου και Έλληνας, 3μιση χρόνια πελάτης
Έκανα ενημέρωση από την 3η βάρδια σε όσα πήγα όπου δεν βλέπουμε συχνά λόγω ώρας, έγραψα για επιστροφή δύο κοριτσιών που πολλοί τις ψάχνουν και σχολιάζετε όλοι ρε μάγκες για την Σαμπίνα επειδή είπα ότι πέρασα καλά. Μην πηγαίνετε εσείς

Προμοτορας σίγουρα δεν είμα αδερφέ ρωτά τον φίλο σου τον μπαμπολα που με γνωρίζει. Τώρα από το πρόγραμμα που προσφέρει σε εμένα προσωπικά δεν ισχύει το παραπάνω,δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει με τον καθένα ούτε να γράψω τι έκανα ακριβώς.( Την επόμενη φορά θα κάνω μόνο ενημέρωση δεν θα γράφω που περνάω αν είναι να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις. Καλή συνέχεια"Πέρασες καλα" με μια κορασίδα που στα 20 ευρώ δε βγάζει ούτε τα βυζιά της οξω ? Χωρίς 69 ουτε ελεύθερο στοματικό ? Η έχεις πολυ χαμηλές απαιτήσεις από τις κοπέλες η είσαι προμοτορας της, δεν εξηγείται αλλιως.
Την άλλη φορά μπες μεσα στον οικο δωστης 20ε και μετα φυγε..![]()
Προμοτορας σίγουρα δεν είμα αδερφέ ρωτά τον φίλο σου τον μπαμπολα που με γνωρίζει. Τώρα από το πρόγραμμα που προσφέρει σε εμένα προσωπικά δεν ισχύει το παραπάνω,δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει με τον καθένα ούτε να γράψω τι έκανα ακριβώς
Δεν έγραφα από την αρχή (λάθος μου) τώρα μετά από 3μιση χρόνια τι να γράψω. Εξάλλου δεν είναι νέα στον χώρο όλοι την ξέρουν. Αυτό που είπες για το βρισιμο δεν το ήξερα. Πόρτες ρίχνει πάντως το ξέρωΓράψε κριτική μύστη! Τόσοι πελάτες καθε βράδυ στη Σαμπίνα και καμμιά κριτική δεν ανεβαίνει ομως ! Μαντεψε... οι Ρομά και οι Αλβανοί δεν ξέρουν να γράφουν ελληνικά!
Να την χαίρεσαι... εγώ εκει που με βρίζουν και με μουτζωνουν πισω απο την πλάτη μου δεν ξαναπάω.
Εγώ ούτε στα 10€ δε θα πήδαγα Σάρα, δεν τη γουστάρω καθόλουΕμένα αυτό με φτιάχνει ας πούμε ! Χαχαχαχα ! Εντάξει παίδες όπως λέει και ο ακάλυπτος (φωτό) πιο πάνω το γούστο είναι υποκειμενικό. Άλλοι πάνε με μια κοπέλα και έχουν χημεία ή πανε μαζί τησ πολλές φορές και έχουν μια άλλου είδους περιποίηση - σχέση . Δεν υπάρχει λόγος να κονταροχτυπιομαστε πια χρησιμοποιεί το μουνι της περισσότερο . Για άλλους είναι μουναρα για άλλους μουναρα μεν καλος χαρακτήρας δεε κάτι που την κάνει να πάρει ένα κοσαρικο από έναν και να μην το ξαναπάρει δεύτερη φορά . Άντε να πέσει στα 10€ να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι να πάμε εκδρομή να την γαμησουμε
Ευτυχώς, που δεν έχω ιδέα σε ποια αναφέρεστε.Εγώ ούτε στα 10€ δε θα πήδαγα Σάρα, δεν τη γουστάρω καθόλου
είχα ηδονιστεί καθώς έβλεπα τις κλαμένες φάτσες του Γυφτοβραζιλιάνου Νειμάρ και του νάρκισσου Ρονάλντο, την στιγμή που οι χώρες τους έπαιρναν τον πούλο από το Μουντιάλ.
![]()
Απ τη στιγμή που δε βγάζει ουτε το σουτιέν μεσα στο δωμάτιο, τι το σπεσιαλ μπορεί να έκανε σε εσένα δηλαδη?Προμοτορας σίγουρα δεν είμα αδερφέ ρωτά τον φίλο σου τον μπαμπολα που με γνωρίζει. Τώρα από το πρόγραμμα που προσφέρει σε εμένα προσωπικά δεν ισχύει το παραπάνω,δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει με τον καθένα ούτε να γράψω τι έκανα ακριβώς.( Την επόμενη φορά θα κάνω μόνο ενημέρωση δεν θα γράφω που περνάω αν είναι να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις. Καλή συνέχεια
Όταν ακουσα με τα αυτιά μου πόσο πολύ βρίζει τους Έλληνες ξενέρωσα και θύμωσα μαζι τής..
Πραγματικά ρατσίστρια με τους Έλληνες. Αυτά κάνουν οι παρέες με τους Αλβανούς γκόμενους της... Μούτζες μας ρίχνει οταν βγαίνει απο το δωμάτιο να το ξέρεις..εγω ούτε να την ξαναδώ δε θελω.
αυτό με τις κριτικές είναι όντως πολύ περίεργο…έχουν κόψει και τα στορυ!Γράψε κριτική μύστη! Τόσοι πελάτες καθε βράδυ στη Σαμπίνα και καμμιά κριτική δεν ανεβαίνει ομως ! Μαντεψε... οι Ρομά και οι Αλβανοί δεν ξέρουν να γράφουν ελληνικά!
Να την χαίρεσαι... εγώ εκει που με βρίζουν και με μουτζωνουν πισω απο την πλάτη μου δεν ξαναπάω.