Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (6 μέλη και 7 επισκέπτες)

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.744
Πόντοι
3.236

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.490
Πόντοι
721
βεβαια τις χωνω(κριτικές) με τροπο εδω ως ενημερωση),
:hi:
- Κάθε κριτική πρέπει να στέκει μόνη της (περιλαμβάνοντας τις παραπάνω πληροφορίες) ανεξάρτητα από πόσες κριτικές έχουν γραφτεί για την ίδια κοπέλα."
Δεκτό φιλτάτε!
Την παραπάνω υποσημείωση, δεν την είχα υπόψιν μου...
Λάθος μου!

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.744
Πόντοι
3.236
Τύπε άσε τα τραβελια και πες μας, κάνα χεσιδι από κορασιο θα παιχτεί; (Δεν σε ειρωνεύομαι, μου άρεσαν οι ιστορίες σου)
Τύπε με έχεις παρακινήσει στο παρελθόν
Επειδή με προσέβαλε ο @goustarwnaxunw
Λες να συμβεί και τώρα; Έχω καιρό να ψαχτώ

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.490
Πόντοι
721
:grin::grin:...... :2funny::2funny:.... Να βαλω "μεσον" να μαθω? :2funny::2funny:
Όχ, Μάστορα...
Ρητοτικο το ερώτημα.
Στα αρχδ μου, κανένας Μεσηλιξ θα είναι, σε overdose...

Να κάτσω να ακούσω ήθελα, πολυ... αλλά δεν γίνεται να περνάει πάντα το δικό μου...πήγα πάσο...:sunglasses:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.105
Πόντοι
3.246
Πριν λίγα λεπτά..... Φιλιππίδου 11α. ......παρτουζα με Τσατσά Τρανς Αλίκη..... Και την αδιάφορη Ραφαέλα. .....λατινικό έπιπλο......... βέβαια εγώ δεν πήγα για τις λατινες......
Ποιες άλλες ήταν στην βάρδια, αξίζει καμία?

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
1.589
Πόντοι
486

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.490
Πόντοι
721
Επιστροφη απο την απογευματινοβραδυνη τσαρκα στην Φυλης κατα τις 21:30 οπου στο Φυλης 59 οροφος δοκιμαστηκε για πρωτη φορα η περιβοητη μαυρουλα Μπεκυ....Και ομως τοσο καιρο δεν την ειχα δοκιμασει παρολο που ειχαν γραφτει πολλα εδω για αυτην.... τι αφρικανη γυναικαρα απο την Γκανα ειναι αυτη ρε παιδες!

...@περπατημα κανει καλο θα σε μαλωσω φιλαρακο που μου εισαι κολλημενος με την Νιγηριανη Ναομι/Μαρια με αυτο το λιποσαρκο στιλιαρι με το πλαστικο στηθος.... Εδω Μπεκη πιασιματα....φυσικα βυζια μεγαλα....ψηλη καπου στο 1,70... ωραιο προσωπο με ωραια ματια...ωραιο στησιμο στα τεσσερα....καθολου κυταρριτιδα....τελος παντων γουστα ειναι αυτα οπως την βρισκει ο καθενας....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...
Η Μπέκι μας?
Εξαιρετική!!!!

Και που να δεις τι έχει ο κήπος της Πατησίων/Φιξ φιλτάτε Dsar...
Γαζελοδρομιες...
Μόλις γύρισα από εκεί.
Πρώτη μου φορά.
Κατενθουσιασμένος!
Μου ήπιε το μεδούλι η Ντόρα...
@Περπάτημα κάνει καλό , διαβάζεις;:glasses:

Τα μπουρδέλα βγάζουν μαυρίλα ρε πουστη μου ...άδικο έχω?

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.490
Πόντοι
721
Υπάρχει φωτο της Κατερίνας εκ Πολωνίας καπου ;
file_00000000660c720a83410b04757e3657.png

...αστειεύομαι, φίλε μου.
Δεν είναι αυτή!

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.490
Πόντοι
721
Ιάσωνος 20Β ενα όμορφο κοντο λατινακι μ ολα τα δωμάτια πιασμένα και γυρω στα 15 ατομα στο σαλονι να περιμένουν να παρουν σειρα. Ονομα δεν ανακοίνωσε η τσα2
Η Νικολ το πιθανοτερο...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.409
Πόντοι
10.656
συνεχιζω εδω για να μη σπαμαρουμε.

Τυπε μου, ας είμαστε ρεαλιστες κι ας μην γελιόμαστε μεταξύ μας. Η Σαρα είναι απο τις γκόμενές που συναντας στο δρομο, στο κλαμπ, στην καφετέρια, στο σουπερ μαρκετ και γυρνάς να την κοιτάξεις λέγοντας "τι μουνί είναι αυτο".
Μιλάμε καθαρά για εμφάνιση, για ποιο χαρακτηρα μιλάτε??
Εσεις όταν βλέπετε καποια ωραία στο δρομο λέτε "μουνάρα αλλα δεν τη γαμαω λογω χαρακτήρα, ή λογω πλαστικών βυζιων"?
Τους περισσότερους ούτε που θα γύρναγε να τους κοιτάξει...
Μην κοιτάς που χάρη στο συγκεκριμένο επάγγελμα, εμαθε τι σχημα εχει το μουνι μεχρι κι ο τελευταίος χάλιας και χόρτασε να γαμαει μουνια επιπέδου Σάρας. Γι αυτο το λόγο ακριβώς, πήραν τα μυαλά του αέρα και την είδε Σπαλιαρας και κριτής του next top model.
Εδω λέγανε μουναρα την Ιρινα του Φωκαιας 27 που ηταν ενα μέτριας εμφάνισης, σπυριαρικο κοριτσάκι και στο δρομο πέρναγε εντελώς απαρατηρητη.

Κάποια πράγματα οπως και να το κάνουμε είναι αντικειμενικά...
η εμφανιση και το γουστο μονο αντικειμενικα δεν ειναι τυπε.
Ας το απλωσω λοιπον κι ας μην φταιει η κοπελα.

Μια γυφτισσα με αθλια πλαστικη βυζιων (αφυσικα στρογγυλοποιημενα πεπονακια σε στεγνο σωμα) και με υπεραθλια χειλη ροφου κολλημενα σε μια κλασσικη γυφτοφατσα με τρεσες ειναι, την οποια οπου και να την δεις λες "κοιτα μια ξεκωλιαρα bimbo, σιγουρα θελει αλλαγη το κοντερ" και θα πεσεις μεσα, και οχι "οοοο τι μουναρα ειναι αυτη". Σορρυ κιολας δηλαδη, αλλα μην μας τρελανετε. Ωραιο κωλο εχει, για οσους θελουν κατι λεπτο και οχι λατινοκωλες με πιασιματα κτλ... Αυτο.

Η αγορα αποφανθηκε οτι αυτο το κορμι δεν αξιζει ουτε 20 ευρω για ενα πουτσο (και αν μου πεις για θεματα συμπεριφορας, μπορεις πανευκολα να βρεις πραγματικες μουναρες που εχουν τιγκα πελατεια κι ας εχουν φολιαζουσα συμπεριφορα, γιατι οταν η αλλη ειναι "αντικειμενικα" ομορφη, αξιζει να πληρωθει για να γαμηθει κι ας ειναι αδιαφορη ή φολα, ειδικα στην αστεια τιμη -για σεξ- των 20), ποσο πιο "αντικειμενικο" να γινει;

Και για να προλαβω τυχον υπονοιες οτι το παιζω μοντελοπνιχτης γαμιας ή κατι παραλογο, συνολικα μου αρεσει -υποκειμενικα και οχι αντικειμενικα- η κοπελα (τα χειλη παραμενουν κοκκινο πανι, ειναι αθλια), και περασα πολυ καλα μαζι της γιατι για καποιο περιεργο λογο, οι Ρουμανες μου ταιριαζουν περισσοτερο απο καθε αλλη ρατσα πορνων στην γη :coffee: Αλλα ακομα κι ετσι, μου ειναι αδυνατον να κατσω να εκθειασω την εμφανιση της πλαστικοποιημενης γυφτοπουλας και να την βαφτισω μουναρα, ειδικα οταν εκ προοιμιου γαμιεται για μια μεριδα φαι. Δηλαδη αν αυτη ειναι οντως μουναρα, τυχαια παραδειγματα, η γνωστη Σαμπινα ή η Ριτα της Κολωνου τι ειναι; τοπ μοντελς της βικτορια σικρετ; Γιατι κι αυτες για ενα εικοσαρικο γαμιουνται αλλα κρατανε πελατεια φουλ κι ας ειναι ξενερωτες στο γαμησι. Γιατι ειναι "αντικειμενικα" ομορφες. Η δικια σου οπως διαβασες ζοριζεται και στο 15αρι να κρατησει γεματα δωματια, βεβαια στην πορεια θα δουμε πως θα καταληξει...

Μην θεοποιειτε τις μετριοτητες επειδη τυγχανει γυρω τους αυτην την περιοδο να δουλευουν μπαζα. Ναι, η ρουμανα ειναι καλη επιλογη στο δεκαρικο (ή και 15, εστω), προφανως αν δεν σε φολιασει. Μια καλη επιλογη. Δεν θα βαφτισουμε και κλοπη το σεξ μαζι της, ξαναλεω, η προσφορα και η ζητηση σε μια εποχη που οι οικοι εχουν πραγματικα ασχημες πουτανες, καθορισαν την αξια της συγκεκριμενης μετριοτητας στα κατω-απο-20-ευρω. Τοσο απλο.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
45
Like
11.374
Πόντοι
6.246
συνεχιζω εδω για να μη σπαμαρουμε.

η εμφανιση και το γουστο μονο αντικειμενικα δεν ειναι τυπε.
Ας το απλωσω λοιπον κι ας μην φταιει η κοπελα.

Μια γυφτισσα με αθλια πλαστικη βυζιων (αφυσικα στρογγυλοποιημενα πεπονακια σε στεγνο σωμα) και με υπεραθλια χειλη ροφου κολλημενα σε μια κλασσικη γυφτοφατσα με τρεσες ειναι, την οποια οπου και να την δεις λες "κοιτα μια ξεκωλιαρα bimbo, σιγουρα θελει αλλαγη το κοντερ" και θα πεσεις μεσα, και οχι "οοοο τι μουναρα ειναι αυτη". Σορρυ κιολας δηλαδη, αλλα μην μας τρελανετε. Ωραιο κωλο εχει, για οσους θελουν κατι λεπτο και οχι λατινοκωλες με πιασιματα κτλ... Αυτο.

Η αγορα αποφανθηκε οτι αυτο το κορμι δεν αξιζει ουτε 20 ευρω για ενα πουτσο (και αν μου πεις για θεματα συμπεριφορας, μπορεις πανευκολα να βρεις πραγματικες μουναρες που εχουν τιγκα πελατεια κι ας εχουν φολιαζουσα συμπεριφορα, γιατι οταν η αλλη ειναι "αντικειμενικα" ομορφη, αξιζει να πληρωθει για να γαμηθει κι ας ειναι αδιαφορη ή φολα, ειδικα στην αστεια τιμη -για σεξ- των 20), ποσο πιο "αντικειμενικο" να γινει;

Και για να προλαβω τυχον υπονοιες οτι το παιζω μοντελοπνιχτης γαμιας ή κατι παραλογο, συνολικα μου αρεσει -υποκειμενικα και οχι αντικειμενικα- η κοπελα (τα χειλη παραμενουν κοκκινο πανι, ειναι αθλια), και περασα πολυ καλα μαζι της γιατι για καποιο περιεργο λογο, οι Ρουμανες μου ταιριαζουν περισσοτερο απο καθε αλλη ρατσα πορνων στην γη :coffee: Αλλα ακομα κι ετσι, μου ειναι αδυνατον να κατσω να εκθειασω την εμφανιση της πλαστικοποιημενης γυφτοπουλας και να την βαφτισω μουναρα, ειδικα οταν εκ προοιμιου γαμιεται για μια μεριδα φαι. Δηλαδη αν αυτη ειναι οντως μουναρα, τυχαια παραδειγματα, η γνωστη Σαμπινα ή η Ριτα της Κολωνου τι ειναι; τοπ μοντελς της βικτορια σικρετ; Γιατι κι αυτες για ενα εικοσαρικο γαμιουνται αλλα κρατανε πελατεια φουλ κι ας ειναι ξενερωτες στο γαμησι. Γιατι ειναι "αντικειμενικα" ομορφες. Η δικια σου οπως διαβασες ζοριζεται και στο 15αρι να κρατησει γεματα δωματια, βεβαια στην πορεια θα δουμε πως θα καταληξει...

Μην θεοποιειτε τις μετριοτητες επειδη τυγχανει γυρω τους αυτην την περιοδο να δουλευουν μπαζα. Ναι, η ρουμανα ειναι καλη επιλογη στο δεκαρικο (ή και 15, εστω), προφανως αν δεν σε φολιασει. Μια καλη επιλογη. Δεν θα βαφτισουμε και κλοπη το σεξ μαζι της, ξαναλεω, η προσφορα και η ζητηση σε μια εποχη που οι οικοι εχουν πραγματικα ασχημες πουτανες, καθορισαν την αξια της συγκεκριμενης μετριοτητας στα κατω-απο-20-ευρω. Τοσο απλο.
:respect::kneel::kneel::woldman::worship:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom