Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12.718
- Πόντοι
- 3.236
Όχι βέβαιαΣκέφτεσαι να ξαναπάς;
Είναι πολλά τα 30
Όλες είναι εν δυνάμειτην εχεις υποψηφια για κατουρημα?
Όχι βέβαιαΣκέφτεσαι να ξαναπάς;
Όλες είναι εν δυνάμειτην εχεις υποψηφια για κατουρημα?
Όλες είναι εν δυνάμει
βεβαια τις χωνω(κριτικές) με τροπο εδω ως ενημερωση),

Δεκτό φιλτάτε!- Κάθε κριτική πρέπει να στέκει μόνη της (περιλαμβάνοντας τις παραπάνω πληροφορίες) ανεξάρτητα από πόσες κριτικές έχουν γραφτεί για την ίδια κοπέλα."
Τύπε με έχεις παρακινήσει στο παρελθόνΤύπε άσε τα τραβελια και πες μας, κάνα χεσιδι από κορασιο θα παιχτεί; (Δεν σε ειρωνεύομαι, μου άρεσαν οι ιστορίες σου)
Λες να συμβεί και τώρα; Έχω καιρό να ψαχτώΕπειδή με προσέβαλε ο @goustarwnaxunw
Όχ, Μάστορα.........
.... Να βαλω "μεσον" να μαθω?
![]()
Ποιες άλλες ήταν στην βάρδια, αξίζει καμία?Πριν λίγα λεπτά..... Φιλιππίδου 11α. ......παρτουζα με Τσατσά Τρανς Αλίκη..... Και την αδιάφορη Ραφαέλα. .....λατινικό έπιπλο......... βέβαια εγώ δεν πήγα για τις λατινες......
Την η Άντζελα και η Λάρα τις έχω δοκιμάσει όλες μαζί με την τσατσά Αλίκη. Με εξαίρεση την Ραφαέλα οι άλλες είναι καλές.Ποιες άλλες ήταν στην βάρδια, αξίζει καμία?
Η Μπέκι μας?Επιστροφη απο την απογευματινοβραδυνη τσαρκα στην Φυλης κατα τις 21:30 οπου στο Φυλης 59 οροφος δοκιμαστηκε για πρωτη φορα η περιβοητη μαυρουλα Μπεκυ....Και ομως τοσο καιρο δεν την ειχα δοκιμασει παρολο που ειχαν γραφτει πολλα εδω για αυτην.... τι αφρικανη γυναικαρα απο την Γκανα ειναι αυτη ρε παιδες!
...@περπατημα κανει καλο θα σε μαλωσω φιλαρακο που μου εισαι κολλημενος με την Νιγηριανη Ναομι/Μαρια με αυτο το λιποσαρκο στιλιαρι με το πλαστικο στηθος.... Εδω Μπεκη πιασιματα....φυσικα βυζια μεγαλα....ψηλη καπου στο 1,70... ωραιο προσωπο με ωραια ματια...ωραιο στησιμο στα τεσσερα....καθολου κυταρριτιδα....τελος παντων γουστα ειναι αυτα οπως την βρισκει ο καθενας....
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...