Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 202 άτομα (16 μέλη και 186 επισκέπτες)

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
205
Πόντοι
1
δεν είναι τραβελι ρε παιδιά … έχετε δει ποτέ τραβελι ; δεν γίνετε να είναι τοσο τελεια εγχειρισμενη που να μν φαινετε ..καταρχας δεν εχει εκείνο στο λαιμό το κοκαλάκι που έχουμε οι άντρες
Έχεις μείνει πίσω, τώρα πια αφαιρείται,κ δεν καταλαβαίνεις από αυτό εάν είναι tranny

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
660
Πόντοι
81
Δοκίμασα Αναστασία από Βέργας 6 πάνω η οποία μόλις μπήκε στο δωμάτιο έσκισε με τα δόντια της την συσκευασία του προφυλακτικού και μου το πέρασε κατευθείαν στον Γιακουμή αν και ήταν μελάτος. Πίπα δεν μπορώ να πω, πολύ καλή! Αλλά από προκαταρκτικά μηδέν, το πρόγραμμά της φουλ απαστειρομένο. Την πήρα στα τέσσερα όπου και ολοκλήρωσα. Όμορφη κοπέλα, αλλά τίποτα το σπουδαίο.
Φίλε εγώ πέρασα τέλεια

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.262
Πόντοι
721
Πέρασα το απόγευμα της Τρίτης γύρω στις 17:00 έξω από Χωματιανού και μου έκανε εντύπωση ο κόσμος που περίμενε απ' έξω... Δε λέω, μια χαρά η Αννούλα, και όσες φορές έχω πάει περιμένω αλλά όχι και έτσι ρε φίλε ...
Περιμένουν την Αννούλα να έρθει από έξω...
Και αυτή βγαίνει από μέσα από τον Οικο...
-Τσα Αγαπουληδες!!!

Μόνο για μυημενους.:sunglasses:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.637
Πόντοι
3.236
Πέρασα σήμερα το απόγευμα από Αγκύρας 1 όπου αυτοπαρουσιάστηκε η ενεργοπαθητική Βίκυ με το παπάρι έξω :alivedick:

Μέσα στα σκοτάδια δεν μπόρεσα να δω πολύ καλά αλλά φάνηκε να έχει ωραίο λεπτό σώμα, συμπαθητικό πρόσωπο και κατάλευκα δόντια που ξεχώριζαν μέσα στην έλλειψη φωτός, σαν αυτά της Ιζαμπέλας :afro:

Μου τα έψαλλε κιόλας γιατί ρώτησα τι πρόγραμμα κάνει. Μου είπε ότι κάνουν ότι τους "βγει" με τον κάθε πελάτη, αν είναι καθαρός κλπ. Εν μέρει συμφώνησα, την χαιρέτησα και έφυγα

Κόστος: 30€

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.331
Πόντοι
446
Πέρασα σήμερα το απόγευμα από Αγκύρας 1 όπου αυτοπαρουσιάστηκε η ενεργοπαθητική Βίκυ με το παπάρι έξω :alivedick:

Μέσα στα σκοτάδια δεν μπόρεσα να δω πολύ καλά αλλά φάνηκε να έχει ωραίο λεπτό σώμα, συμπαθητικό πρόσωπο και κατάλευκα δόντια που ξεχώριζαν μέσα στην έλλειψη φωτός, σαν αυτά της Ιζαμπέλας :afro:

Μου τα έψαλλε κιόλας γιατί ρώτησα τι πρόγραμμα κάνει. Μου είπε ότι κάνουν ότι τους "βγει" με τον κάθε πελάτη, αν είναι καθαρός κλπ. Εν μέρει συμφώνησα, την χαιρέτησα και έφυγα

Σκέφτεσαι να ξαναπάς;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.034
Πόντοι
456

την εχεις υποψηφια για κατουρημα?

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
3.222
Πόντοι
731

Επρεπε να της πιασεις κουβεντα! :wink::grin: Μηπως και μαθουμε τι ξερει για την Ιζα. :eyebrows: :thumbsup: :2funny::2funny:
Γιατι μπορει να ειναι pre-op trans girl, και να μην την εχετε παρει χαμπαρι! :2funny::2funny:

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
660
Πόντοι
81
δεν είναι τραβελι ρε παιδιά … έχετε δει ποτέ τραβελι ; δεν γίνετε να είναι τοσο τελεια εγχειρισμενη που να μν φαινετε ..καταρχας δεν εχει εκείνο στο λαιμό το κοκαλάκι που έχουμε οι άντρες
Κ η Αλίκη τέλεια είναι. Κανένας δεν την καταλαβαίνει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom