Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (17 μέλη και 256 επισκέπτες)

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.265
Πόντοι
721
Φιλιππιδισταν 11α, ανάμεσα στα γελαδια εμφανίστηκε πρωί πρωί, deja Vu, η μαύρη Γαζέλα, Naomi Campbell...:glasses:
Ο Φύλαρχος @Περπάτημα κάνει καλό , διαβάζει???

Και έχουμε και μια άλλη μεγάλη επιστροφή...θα το μαρτυρήσω αύριο όμως...:sunglasses:

Τελευταία τροποποίηση:

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.265
Πόντοι
721
Πέρασα με Βερό στο Δ8...

Αυτή η γυναίκα ρε Μύστες, τι να πω...
19min session - 19 levels of blow...
Ξεκίνησαμε με φιλάκια και καταλήξαμε να με πηγαίνει συγκορμο πανω κάτω στο στρώμα!:sunglasses:

Και να μου φωνάζει
- "Γιατ" "Γιούτ" "Γιου", κάτι τετοιο...
- Rabotay (Δούλευε) εγώ...
-Γιουτ, αυτή...
-Rabotay εγώ...

Την ρώτησα στο τέλος,
-Δεν πιστεύω να σημαίνει Γλυκούλης η' καμμία άλλη μαλάκια..
-Όχι ρε Καυλα, Ψωλαρας σημαίνει...:glasses:
(ετσι βγαινει το μπουρμπουαρ, κυρίες Επισκέπτριες. Όχι με τα Μούτρα και την Μουγγα!)

@145, με Λίγα Λόγια όμως, βοήθησε σε παρακαλώ, με τα ρωσικά.
Τι σημαίνει;

Την foto, την τράβηξα και την ανέβασα με την άδεια της Βερονικας:glasses:
IMG_20260627_123719.jpg

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
44
Like
11.305
Πόντοι
6.246
Φιλιππιδισταν 11α, ανάμεσα στα γελαδια εμφανίστηκε πρωί πρωί, deja Vu, η μαύρη Γαζέλα Naomi Campbell...:glasses:
Ο Φύλαρχος @Περπάτημα κάνει καλό , διαβάζει???

Και έχουμε και μια άλλη μεγάλη επιστροφή...θα το μαρτυρήσω αύριο όμως...:sunglasses:
Είχα πληροφορηθεί προσωπικά από τη γνωστή τσα 2ης βάρδιας επί του Φωκ13ΥΠ ότι μεταφέρθηκε, οπότε ευχαριστώ για την ενημέρωση μύστη :hi:

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.265
Πόντοι
721
Είχα πληροφορηθεί προσωπικά από τη γνωστή τσα 2ης βάρδιας επί του Φωκ13ΥΠ ότι μεταφέρθηκε, οπότε ευχαριστώ για την ενημέρωση μύστη :hi:
Ανανεωμένη και στις Ομορφιές της το Μαράκι (Ναόμι) μας!!!:smiling-face-with-heart-eyes:
Είναι και καλό παιδί, θα ταιριάξει γάντι με τις υπόλοιπες...
Καλή Αρχή, λοιπόν.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.087
Πόντοι
3.246
Ανανεωμένη και στις Ομορφιές της το Μαράκι (Ναόμι) μας!!!:smiling-face-with-heart-eyes:
Είναι και καλό παιδί, θα ταιριάξει γάντι με τις υπόλοιπες...
Καλή Αρχή, λοιπόν.
Τι πρόγραμμα ανακοίνωσε? Γιατί αρκετα κρατήθηκα, απο βδομάδα επιστρέφω, όχι π ς παίζει και μεγάλο ρόλο, την είχα για στάνταρντ καιρό.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.265
Πόντοι
721
Τι πρόγραμμα ανακοίνωσε? Γιατί αρκετα κρατήθηκα, απο βδομάδα επιστρέφω, όχι π ς παίζει και μεγάλο ρόλο, την είχα για στάνταρντ καιρό.
Πήρα τηλ, επειδή είσαι ωραιοοοςς...
Εκ.Στομ. - Εκσπεμ. Σώμα - Ισπανικό - 69.

Μείνε στην "δίαιτα" man!
Αλλά αν δεν αντέχεις...

Σήμερα που την είδα, Έλαμπε η Αύρα της λέμε...
Αύριο...ουδείς ξέρει...:sunglasses:

Περί Ναόμι Φιλ11α
ο λόγος...

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
326
Πόντοι
20

Jean Pierre

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2026
Like
12
Πόντοι
0
Σάββατο μεσημέρι πέρασα με Μισέλ στην Λιοσίων 73Β. Υπέροχο πλάσμα, γλυκύτατη και ευγενική. Δεν είναι για άγριες και kinky καταστάσεις. Περισσότερο για gfe πάρα για οτιδήποτε άλλο. Πολύ όμορφο πρόσωπο με υπέροχο λεπτό λατινέ σοκολατένιο κορμί. Πραγματικά μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις παρόλο που δεν είμαι fun των Νότιοαμερικάνικων κοριτσιών.

Τελευταία τροποποίηση:

Declan_Rice

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
11
Like
2.038
Πόντοι
491
Καλησπέρα , γνωρίζουν οι ειδικοί που έχουν τα σοσιαλ της Ειρήνης από Φωκαίας 27 πότε επιστρέφει ;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
44
Like
11.305
Πόντοι
6.246
Πήρα τηλ, επειδή είσαι ωραιοοοςς...
Εκ.Στομ. - Εκσπεμ. Σώμα - Ισπανικό - 69.

Μείνε στην "δίαιτα" man!
Αλλά αν δεν αντέχεις...

Σήμερα που την είδα, Έλαμπε η Αύρα της λέμε...
Αύριο...ουδείς ξέρει...:sunglasses:

Περί Ναόμι Φιλ11α
ο λόγος...
Έτσι γίνεται συνήθως, και την επόμενη μέρα είναι αλλιώς.. :2funny:
Απλά το αφεντικό της μίλησε και φέρεται κατ' εντολή του.. :cool2:

Vatraxos97

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
0
Στο τρίτο τηλ, που ρώτησα -Εχετε την Κατρίν την "Βραζιλιάνα"? Μου απάντησαν, Ναι!!!

Να στην φέρουμε σπίτι;:glasses:
Που πήρες?? Δεν μας δίνεις και το τηλέφωνο γιατί δεν το έχουμε.. Έστω και πμ

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.265
Πόντοι
721
Που πήρες?? Δεν μας δίνεις και το τηλέφωνο γιατί δεν το έχουμε.. Έστω και πμ
Δεν κατάλαβες την αλληγορία...
Άστο φίλε, πήγαινε για μπάνιο καλυτερα, έτσι δεν έλεγες, ότι - Σιγά μη κάθεσαι να παίρνεις τηλέφωνα -

Τεσπά...
Γράψε μ διεύθυνση,
Που στην φέρνω;:glasses:

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.785
Πόντοι
10.026
Γρήγορη και επιλεκτική τσάρκα, χθες το απογευματάκι, μετά της 19:00:

Αγκύρας 12Α: Ήρα και Λία, δύο πατσαβούρες gilfs με αρκετά περιττά κιλά και κυτταρίτιδα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Μία από τις δύο κάνει και τελειωτικό.

Αγκύρας 9: Ντάρια, το γνωστό milfόνι. Μαζί της ήταν και μία καινούργια milf, η Βανέσα. Ψηλή, γεροδεμένη, σωστό ντερέκι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Τελειωτικό κάνει μόνο η Ντάρια.

Αγκύρας 12Β: Αυτή την φορά αποφάσισα να μπω μέσα στον "τύμβο". Καθώς πήγαινα προς τον οίκο, αντίκρισα στην είσοδο δύο γάτες. Λογικό, σκέφτηκα, αφού οι γάτες ήταν πνευματικοί φύλακες και προστάτευαν τους νεκρούς, στην αρχαία Αίγυπτο.

20260626_193525.jpg

(Στην φωτογραφία βλέπετε μόνο την μία και αυτή στην άκρη, γιατί τρόμαξαν και έφυγαν μόλις με αντιλήφθηκαν)

Πέρασα στο σαλόνι και ένας γέρος πουστροτσάτσος, με φυσιογνωμία μιας άλλης εποχής, μου παρουσίασε την εργαζόμενη. Περάσαν απειροελάχιστα δευτερόλεπτα, οι κουρτίνες μετακινήθηκαν και πίσω από αυτές εμφανίστηκε η Αντριάννα. Ένα ζωντανό απολίθωμα της πιάτσας. Έστεκε μπροστά μου ακούνητη και αμίλητη. Στον ελάχιστο χρόνο που είχα, παρατήρησα κάποιες λεπτομέρειες στην εμφάνιση της. Από την εικόνα που είδα, διαπίστωσα ότι πρέπει να έχει πεθάνει εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια. Ήταν κάτασπρη και "φορούσε" ένα παγωμένο και "ξυλινο" χαμόγελο. Πιστεύω πως εαν έβγαζε κάποιος την καούκα που φοράει στο κεφάλι της, η εικόνα της θα ήταν πιο τρομακτική. Δεν είναι καθόλου υπερβολή, ότι αρκετοί συναγωνιστές την λένε πρώτη εξαδέλφη του Μαμ-Ρα.

a1911699-e81e-4211-941e-75b1b914bf93.png

Διδύμου 22: Στην αρχή εμφανίστηκε η Κορίνα, γνωστό πατσαβουροmilf της πιάτσας. Μαζί της δούλευε και η Μυρσίνη. Καθώς περίμενα στο σαλόνι, για να την δω, άκουγα τα βογγητά της, από το άγριο γαμήσι που της έριχνε ο άγνωστος συναγωνιστής. Περίμενα αρκετά λεπτά, μέχρι που τον άκουσα να χύνει δυνατά. Πρέπει να ήταν πολύ δυνατός οργασμός, γιατί ο συναγωνιστής μούγκριζε για πολύ ώρα σαν άγριο θηρίο της ζούγκλας. Περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία, για να δω την Μυρσίνη, την πουτάνα που προσφέρει τόσο δυνατούς οργασμούς. Η απογοήτευση μου ήταν πολύ μεγάλη, καθώς βγήκε στο σαλόνι και αντίκρισα ένα ξόανο. Άσχημη, ξανθιά, χτικιάρα, με σάπια δόντια. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Διδυμου 27: Ιβάνα, ξανθιά milf, με καλό σώμα για την ηλικία της και φουλ ψυχιατρικά προβλήματα. Εμφανίστηκε στο σαλόνι, μετά από μπάνιο. Φορούσε ένα άσπρο, διάφανο, baby doll και έμοιαζε με πρωταγωνίστρια ψυχολογικού θρίλερ της δεκαετίας του 1980.

Βέργας 3: Αλίνα, Όλγα και Γιάννα. Τρεις milfs, τραγικές, μόνο για συγκεκριμένη πελατεία. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Βέργας 7 (ισόγειο): Μία αρκετά εμφανίσιμη, μελαχρινή, η οποία εξέπεμπε πολύ καύλα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Βέργας 7 ( υπόγειο): Ελένη, θείτσα, γύφτισσα. Βγήκε από το δωμάτιο και μου παρουσιάστηκε σχεδόν γυμνή. Καθώς άνοιγε την πόρτα διέκρινα, στο βάθος, έναν σάπιο μπάρμπα ο οποίος μόλις την είχε γαμήσει. Ήθελα να τους πάρω μάτι, κατά την διάρκεια του "αγώνα". Πιστεύω ότι θα ήταν μία γκροτέσκο εικόνα, από αυτές που σε στοιχειώνουν και σε στιγματίζουν. Πρόγραμμα δεν ρώτησα, καθώς μόλις αντίκρισα την γύφτισσα έγινα μπουχός!

Βέργας 2Α: Νάταλι, η γνωστή milf από το Βέργας 7 (υπόγειο), η οποία εργάζεται και ως υπηρεσία σε διάφορα μαγαζιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κωνσταντινουπόλεως 166Α: Δύο gilfs. Η Αναστασία, εντελώς χάλια από εμφάνιση και η Άννα, η γνωστή από το Ιωαννίνων, η οποία ήταν μέσα στο δωμάτιο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Μπήκα και στο 166Β, το οποίο ήταν μεν ανοικτό, αλλά δεν είχε κοπέλα. Αυτά τα ολίγα, από την σύντομη τσάρκα μου. Για άλλη μια φορά έφυγα άχυστος (κακό αυτό). Καλά να περνάτε και να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, φιλαράκια μου!

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.333
Πόντοι
446
Γρήγορη και επιλεκτική τσάρκα, χθες το απογευματάκι, μετά της 19:00:

Αγκύρας 12Α: Ήρα και Λία, δύο πατσαβούρες gilfs με αρκετά περιττά κιλά και κυτταρίτιδα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Μία από τις δύο κάνει και τελειωτικό.

Αγκύρας 9: Ντάρια, το γνωστό milfόνι. Μαζί της ήταν και μία καινούργια milf, η Βανέσα. Ψηλή, γεροδεμένη, σωστό ντερέκι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Τελειωτικό κάνει μόνο η Ντάρια.

Αγκύρας 12Β: Αυτή την φορά αποφάσισα να μπω μέσα στον "τύμβο". Καθώς πήγαινα προς τον οίκο, αντίκρισα στην είσοδο δύο γάτες. Λογικό, σκέφτηκα, αφού οι γάτες ήταν πνευματικοί φύλακες και προστάτευαν τους νεκρούς, στην αρχαία Αίγυπτο.

20260626_193525.jpg

(Στην φωτογραφία βλέπετε μόνο την μία και αυτή στην άκρη, γιατί τρόμαξαν και έφυγαν μόλις με αντιλήφθηκαν)

Πέρασα στο σαλόνι και ένας γέρος πουστροτσάτσος, με φυσιογνωμία μιας άλλης εποχής, μου παρουσίασε την εργαζόμενη. Περάσαν απειροελάχιστα δευτερόλεπτα, οι κουρτίνες μετακινήθηκαν και πίσω από αυτές εμφανίστηκε η Αντριάννα. Ένα ζωντανό απολίθωμα της πιάτσας. Έστεκε μπροστά μου ακούνητη και αμίλητη. Στον ελάχιστο χρόνο που είχα, παρατήρησα κάποιες λεπτομέρειες στην εμφάνιση της. Από την εικόνα που είδα, διαπίστωσα ότι πρέπει να έχει πεθάνει εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια. Ήταν κάτασπρη και "φορούσε" ένα παγωμένο και "ξυλινο" χαμόγελο. Πιστεύω πως εαν έβγαζε κάποιος την καούκα που φοράει στο κεφάλι της, η εικόνα της θα ήταν πιο τρομακτική. Δεν είναι καθόλου υπερβολή, ότι αρκετοί συναγωνιστές την λένε πρώτη εξαδέλφη του Μαμ-Ρα.

a1911699-e81e-4211-941e-75b1b914bf93.png

Διδύμου 22: Στην αρχή εμφανίστηκε η Κορίνα, γνωστό πατσαβουροmilf της πιάτσας. Μαζί της δούλευε και η Μυρσίνη. Καθώς περίμενα στο σαλόνι, για να την δω, άκουγα τα βογγητά της, από το άγριο γαμήσι που της έριχνε ο άγνωστος συναγωνιστής. Περίμενα αρκετά λεπτά, μέχρι που τον άκουσα να χύνει δυνατά. Πρέπει να ήταν πολύ δυνατός οργασμός, γιατί ο συναγωνιστής μούγκριζε για πολύ ώρα σαν άγριο θηρίο της ζούγκλας. Περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία, για να δω την Μυρσίνη, την πουτάνα που προσφέρει τόσο δυνατούς οργασμούς. Η απογοήτευση μου ήταν πολύ μεγάλη, καθώς βγήκε στο σαλόνι και αντίκρισα ένα ξόανο. Άσχημη, ξανθιά, χτικιάρα, με σάπια δόντια. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Διδυμου 27: Ιβάνα, ξανθιά milf, με καλό σώμα για την ηλικία της και φουλ ψυχιατρικά προβλήματα. Εμφανίστηκε στο σαλόνι, μετά από μπάνιο. Φορούσε ένα άσπρο, διάφανο, baby doll και έμοιαζε με πρωταγωνίστρια ψυχολογικού θρίλερ της δεκαετίας του 1980.

Βέργας 3: Αλίνα, Όλγα και Γιάννα. Τρεις milfs, τραγικές, μόνο για συγκεκριμένη πελατεία. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Βέργας 7 (ισόγειο): Μία αρκετά εμφανίσιμη, μελαχρινή, η οποία εξέπεμπε πολύ καύλα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Βέργας 7 ( υπόγειο): Ελένη, θείτσα, γύφτισσα. Βγήκε από το δωμάτιο και μου παρουσιάστηκε σχεδόν γυμνή. Καθώς άνοιγε την πόρτα διέκρινα, στο βάθος, έναν σάπιο μπάρμπα ο οποίος μόλις την είχε γαμήσει. Ήθελα να τους πάρω μάτι, κατά την διάρκεια του "αγώνα". Πιστεύω ότι θα ήταν μία γκροτέσκο εικόνα, από αυτές που σε στοιχειώνουν και σε στιγματίζουν.

Βέργας 2Α: Νάταλι, η γνωστή milf από το Βέργας 7, υπόγειο, η οποία εργάζεται και ως υπηρεσία σε διάφορα μαγαζιά. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κωνσταντινουπόλεως 166Α: Δύο gilfs. Η Αναστασία, εντελώς χάλια από εμφάνιση και η Άννα, η γνωστή από το Ιωαννίνων, η οποία ήταν μέσα στο δωμάτιο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Μπήκα και στο 166Β, το οποίο ήταν μεν ανοικτό, αλλά δεν είχε κοπέλα. Αυτά τα ολίγα, από την σύντομη τσάρκα μου. Για άλλη μια φορά έφυγα άχυστος, κακό αυτό. Καλά να περνάτε και να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, φιλαράκια μου!

Αν περνούσες από Φυλής κι από Φωκαίας, σίγουρα κάποια αξιογάμητη πουτάνα θα εύρισκες!

Vatraxos97

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
0
Άστο φίλε, πήγαινε για μπάνιο καλυτερα, έτσι δεν έλεγες, ότι - Σιγά μη κάθεσαι να παίρνεις τηλέφωνα -

Τεσπά...
Γράψε μ διεύθυνση,

Τεσπά...
Γράψε μ διεύθυνση,
η αλληθεια φιλε για να καταλαβω την αλληλογραφια σου ( Νιώθεις / Μαγκιορα η δικιά σου παντως... / θα το μαρτυρήσω αύριο όμως / Βαρύ Χέρι!!!) πρεπει να μυρισω τα νυχια μου για το τι θελει να πει ο ποιητης και τα εχω κοψει ρε γαμωτο ... Αρα παω για μπανιο ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom