Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (22 μέλη και 265 επισκέπτες)

alexandro1982

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
269
Πόντοι
20
Και αυτη και το κοπροσκυλο της.Αν θες να την τσαντισειςπαιξε λιγο με το σκυλο στο σαλονι.Βασικα πλεον εχει προβληματα συμπεριφορας.Οχι απλα φολαρει πελατες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παρε Καριιολινα που ειναι εγγυηση και δεν θα κλαις το κοσαρικοΣτη

Και αυτη και το κοπροσκυλο της.Αν θες να την τσαντισειςπαιξε λιγο με το σκυλο στο σαλονι.Βασικα πλεον εχει προβληματα συμπεριφορας.Οχι απλα φολαρει πελατες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παρε Καριιολινα που ειναι εγγυηση και δεν θα κλαις το κοσαρικο.
Η Τάνια μου τον έκανε πέτρα!!! γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα...

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.967
Πόντοι
7.636
Το καλύτερο τσιμπούκι μου το είχε κάνει η Ειρήνη πριν γίνει μανούλα, εκεί λίγες μέρες πριν μας αφήσει για την εγκυμοσύνη. Έβγαζε και κάτι ήχους σαν να απολαμβάνει το καλύτερο παγωτό της ζωής της
Για την Ειρηνη του αλκαμενους λες που πηγε στο φωκαιας 13 προσφατα, το σχολιο πριν ητσν για την Ιρινα του φωκαιας 27

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.229
Πόντοι
441
Περδικκα 3 λαβυρινθος η μουνιτσα η Καρμεν, πρεπει να ημουν ο πρωτος της για σημερα γιατι ηταν καυλωμενη και ειχε πολυ στενη αισθηση
Σίγουρα ησουν ο πρώτος της αλλα απ το τέλος, αφού ήταν βραδινή και μετα απο εσένα έκλεισε ο οίκος...

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
904
Πόντοι
86
Πρωινή βάρδια σήμερα μονο η Καιτουλα είχε δουλειά. Γύρισα όλα τα κεντρικά της περιοχής, Φυλής φωκαιας φειδιπιδου και μονο μια αννα μαρια πέτυχα σε δωμάτιο.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.137
Πόντοι
481
Είπαμε ρε φίλε ότι την ψάχνουμε αλλά όχι να παρουμε σβάρνα τα πούμε studio και να ρωτάμε.... Έρχεται καλοκαίρι και έχουμε άλλα ενδιαφέροντα.⛴️ Πάντως σε ευχαριστώ για την info. Ίσως κάποιος άλλος μας πει αν την βρει κάπου
Στο τρίτο τηλ, που ρώτησα -Εχετε την Κατρίν την "Βραζιλιάνα"? Μου απάντησαν, Ναι!!!

Να στην φέρουμε σπίτι;:glasses:

Τελευταία τροποποίηση:

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
658
Πόντοι
81
Δεν την βρίσκω...Έχει πάει αλλού???
Φίλε κάπου την είδα φωκαιας πριν λιγες μερες αλλά δεν θυμάμαι νούμερο. Έχει αδυνατίσει κ στάζει καυλα. Αλλά εμένα δεν μου αρέσουν οι λατινες .

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.703
Πόντοι
10.026
Μία κοπέλα με το όνομα Μαρτίνα που δουλεύει στο Λιοσίων 73α ή 73β ή σπύρου πάτση 40, αν θυμάμαι καλά είναι από κολομβία ή βενεζουέλα, ψηλή αδύνατη κοπελίτσα 22-25 χρονών κάπου εκεί. Θέλω να πάτε να την ξεκολλιάσετε. Θέλω να τις ανοίξετε όσο πιο πολύ μπορείτε την σούφρα της. Όποιος την γαμήσι από κώλο 2-3 φορές θα ήθελα να με ενημερώσει με προσωπικό pm.
Δηλαδή θέλεις κάποιον αντιπρόσωπο για να την γαμήσει για λογαριασμό σου; Όπως κάνουμε εξουσιοδότηση, σε κάποιον, για να μας εξυπηρετήσει σε μία δημόσια υπηρεσία; Όπως λέμε σε κάποιον, που πάει σε ένα μοναστήρι, να ανάψει ένα κεράκι και για εμάς; Έλα μουνί στον τόπο σου! Τι άλλο θα διαβάσω, σε αυτό το site!

Vatraxos97

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Φίλε κάπου την είδα φωκαιας πριν λιγες μερες αλλά δεν θυμάμαι νούμερο. Έχει αδυνατίσει κ στάζει καυλα. Αλλά εμένα δεν μου αρέσουν οι λατινες .
Απόγευμα η πρωί?? Κατρίν από φιλιπιδου 11α?

• Like
Αντιδράσεις: oKsa

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.998
Πόντοι
10.656
Σίγουρα ησουν ο πρώτος της αλλα απ το τέλος, αφού ήταν βραδινή και μετα απο εσένα έκλεισε ο οίκος...
γαμωτο:coffee: πρεπει παντως να βαραγε μυγες ολο το βραδυ, το δωματιο ηταν πεντακαθαρο και ετσι οπως την εκοψα την υπηρεσια, ακομα και το να αλλαξει σεντονια φανταζε σε δυσκολια σαν να οδηγαει διαστημοπλοιο :confused:

Οπως και να χει με τα τερατα που εχει στους αλλους οικους εκεινη την ωρα, η Καρμεν φανταζε αγγελος. Ποιος ξερει σε τι ζομπι θα εβαζα το πουλι μου πρωι πρωι αν δεν ηταν εκει

fuk22

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
8
Πόντοι
0
Υπαρχει πουθενα η γκιλφ αλιονα και η λιζα απο φυλης που καταπινε σπαθια?

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
11.755
Πόντοι
8.995
Μετά από άπειρες ώρες δουλειάς αυτό τον καιρό βρηκα λίγο χρόνο να κάνω μια μικρή βόλτα στο Μεταξουργείο προς εύρεση κορασίδας.
Ι 20 α Βαλέρια και Αλινα σε απλό
Ι 20 β κοντουλα μελαχρινή με ίσιο μαλλί, στόχος μου ήταν η Γιούλη όπου ο ευγενικός τσατσος μου είπε ότι δυστυχώς σταμάτησε.
Ι 20 γ το ατι η Μαντη
Ι 27 υπόγειο εκεί που μεσορανούσε την Ναταλία τώρα είναι μία γεματουλα μελαχρινή σε νορμάλ
Ι 30 β η θεόμουρλη
Από το Ι 30 α ακούγονταν σε όλη την Ιασωνος οι ψευτικες φωνές της Σονιας που γαμιωταν στο μπροστινό δωμάτιο, μαζί της δούλευε και η Ζωή.

Τελευταία τροποποίηση:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
11.755
Πόντοι
8.995
Ι 37 ισόγειο Άννα στο 15€ και Μαρία στο 10€.
Ι 37 όροφος Βικτώρια και Αλίνα τσουποτες με μεγάλο κωλο στα 10€.
Ι 39- 1,2,5 κλειστά στο 6 με 15€ μελαχρινό με κορμάκι.
Μ.Α. 17 η Έμα από Κολομβία κοντουλα μελαχρινή με κορμάκι φωτιά σε νορμάλ πρόγραμμα με 15€.
Όταν πήγα ήταν στο δωμάτιο όπου ο μάγκας πήρε και έξτρα χρόνο με αλλά 15 και όταν τελείωνε ζήτησε και άλλο χρόνο με νέο 15αρι, βέβαια η κοπέλα βγήκε για σαλόνι και συνέχισε χωρίς να ξέρω πόσα 15αρι τελικά έδωσε εκτός από τα 3 που είδα.
Μ.Α. 21 ισόγειο Καρολίνα με πιασίματα και ελεύθερο στοματικό και Τίφανι (καλύτερη) νορμάλ στα 10€
Περδικα 3 δεξιά δύο με αρκετα μαυριδερο κορμί και πιασίματα.
Περδικα 1 όροφος Καμίλα χοντρούλα σε νορμάλ 10€

Τελευταία τροποποίηση:

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
904
Πόντοι
86
Καμία καλή στην πρωινή βάρδια υπάρχει; πέρα απο τις 2 γνωστές

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
147
Like
27.158
Πόντοι
28.786
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:30 οπου κατεληξα στο Περδικας 1 οροφος οπου ηταν ακομα η Καμιλα σερι απο το απογευμα συν αλλη μια Λατινα η Ερρικα απο Βενεζουελα η οποια δοκιμαστηκε με σχετικα καλες εντυπωσεις

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

tsitsi13

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2022
Like
10
Πόντοι
0

strobenxr!

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Καλημερα κυριοι.
Γνωριζει καποιος τι ωρα ξεκινανε τα μαγαζια στη πρωινη βαρδια απο τι ωρα και μετα ξεκινουν τα κοριτσια;Φυλης και γυρω και αν εχει γνωση καποιος για την Ολγα απο Τροφωνειου δουλευει ακομα ή κατεθεσε χαρτια για συνταξη ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom