Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.854
Πόντοι
48.067
Όλοι ωραίοι και γαμιάδες είμαστε εδώ μέσα, αλλά στην αγορά και στην πιάτσα όλο σκατόφατσες βλέπω, περιέργους/κομπλεξικούς και πιτσιρικάδες με μπόμπα-φόρμα-airmax, αντικειμενικά στα 3 χρόνια που τσαρκάρω μάξιμουμ το 1% των πελατών να είναι εμφανίσιμοι και κομπλέ σε συμπεριφορά, άντε πές να το κάνουμε 2% , δεν βγαίνει με τίποτα και πάλι, χαχαχαχ.
Ακόμα και τύπους που έχω πετύχει να είναι γυμνασμένοι περνάς δίπλα τους και ζέχνουν...
Για να μήν είμαι μηδενιστής, είναι και αρκετοί 45-55 που είναι μια χαρά οι άνθρωποι, αλλά δεν τους λές και ερωτεύσιμους για τα 22-29χρονα που δουλεύουν στους οίκους.

Μπραντ Πιτ των μπουρδέλων ειναι μονο ενας !!!

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Μπραντ Πιτ των μπουρδέλων ειναι μονο ενας !!!

Ωραιος μυστη,πρωινο ντουμπλαρισμα στην Υδρα,μεσημεριανο παρτουζωμα Ιρινας για σενα ειναι η ζωη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.791
Πόντοι
49.090
Η Άννα ή αδύνατη Αλβανή με την λίγο περιέργη φάτσα?
Καλα αυτή είναι, αρκετά καλή στην δουλειά της αλλα την βαρέθηκα την 3η-4η φορά, τελείωμα σώμα έκανε κανονικά πριν κανα χρόνο, στόμα δεν είχα ρωτήσει ποτέ.
Άλλη Άννα,Αλβανίδα και αυτή αλλά όχι αυτή που λές

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Πλακα εκανα,νεα αυτη η Λια?
Όχι, νταρντάνα Σοβιέτ νεαρή που δούλευε κυρίως στο πάνω και συνήθως 3η βάρδια, έχει ωραία πρόσωπο πολύ ωραιά βυζιά και πληθωρικό σώμα.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Όχι, νταρντάνα Σοβιέτ νεαρή που δούλευε κυρίως στο πάνω και συνήθως 3η βάρδια, έχει ωραία πρόσωπο πολύ ωραιά βυζιά και πληθωρικό σώμα.
+1 για το προσωπακι και την εχψ δει εξω,ειναι καλη,χαμογελαρα

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.363
Πόντοι
2.536
Παρασκευή προς Σάββατο , ή μάλλον Σάββατο ώρα 00.06, 9

ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΠΑΝΩ
μετά από αρκετούς μήνες, επέστρεψε εδώ και 2 ημέρες η γνωστή Μαρίνα η ρωσόφωνη,
όμορφο πρόσωπο, όμορφο σωματάκι, καλή

Την πήρα, βεβαίως, δεν είχε κόσμο, λόγω βροχής, πριν πάω !

Η Βροχή κάνει τα εξής καλά, γεμίζει η Λίμνη Μαραθώνα
να έχουμε νερό να πιούμε κτλ.
και δεν έχει κόσμο στα ρδελάκια και περνάμε ωραία
όσοι αψηφάμε τον κατακλυσμό ! :2funny:
:2funny:

Πιο κάτω μια ξαδέρφη της
μήλα - μάγουλα σλάβικα,
χείλη πεταχτά

hq720.jpg

κάτω ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ της

anastasia-pokreshchuk-worlds-biggest-cheeks-1023883673.jpg

Προς Θεού, δεν είναι έτσι η Μ , είναι μια καρικατούρα.

1771680972800.jpeg

Θα μπορούσε;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Η Μελ εχει σαν παρανοια,μου τα πε χθες ενας στο μεταξι κ το λεμε κι αλλοι οτι μας φαινεται καπως
Δεν κάνει και την δουλειά των ονείρων της...
Λίγες βγαίνουν αλώβητες ψυχολογικά από αυτή την μίζερη δουλειά, δυστυχώς!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Δεν κάνει και την δουλειά των ονείρων της...
Λίγες βγαίνουν αλώβητες ψυχολογικά από αυτή την μίζερη δουλειά, δυστυχώς!
Κ χωρις προβλημα τα ιδια γινονται,η θελουν η δεν θελουν η εχουν κατι,δεν υπαρχει μεση κατασταση.Οταν ειναι με τα μουτρα κατω αλλα στο τελος ξαφνικα χαμογελανε κ εχουν διαθεση δεν χρειαζεται να σχολιασω αλλο οπως κ στο αντιστροφο.Μια χαρα ξερουν τι κανου κ μια χαρα ξερει η διοικηση τι εχει και τι κανει

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
492
Πόντοι
21
Οι βάρδιες πως είναι; 9:00-17:00, 17:00-00:00 και 00:00-3:00;

Τελευταία τροποποίηση:

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Οι βάρδιες πως είναι; 9:00-17:00, 17:00-00:00 και 00:00-3:00;
Οχι.Για την ακριβεια οχι παντου.Να ρωτας καθε οικο η κοπελα που σε ενδιαφερει.Σε γενικες γραμμες κοντα εισαι αλλα η ωρα εναρξης αλλαζει η καθυστερει συνηθως ενω πολυ λιγοτερα ειναι νωριτερα.Βαζε εναν αλφα χρονο μετα την εναρξη και πριν το τελος για να σαι μεσα.Ειδικα η νυχτερινη βαρδια ειναι που παιζει διαφοροποιηση ειτε λογω κοπελας,ειτε λογω οικου,ειτε λογω κοσμου,εσοδων κτλ

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Αγαπημενη κ στοχευμενη,με τη πρωτη μου ευκαιρια θα δοκιμασω,με τα μαλλια πιασμενα ειναι εξισου ωραια
Τι αγαπημενη ρε,σε καθε βολτα εχεις 20 αγαπημενες 30 στοχευμενες και ριχνεις απο 5 γαμησια, σε ουτε μιση βαρδια.Πιο πολλα δωματια απο πολλες πουτανες κανεις .Μηπως να ανοιξεις το πρωτο μπουρδελο για γυναικες στην πιατσα? (χαχα)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Τι αγαπημενη ρε,σε καθε βολτα εχεις 20 αγαπημενες 30 στοχευμενες και ριχνεις απο 5 γαμησια, σε ουτε μιση βαρδια.Πιο πολλα δωματια απο πολλες πουτανες κανεις .Μηπως να ανοιξεις το πρωτο μπουρδελο για γυναικες στην πιατσα? (χαχα)
Αλλα εχω χασει αγαπημενες οπως Ειρηνη κ Μαριαννα απο αλκαμενους που τις ειδα μα δε προλαβα να περασω.Εργαζομενη που μιλαει στενα με φιλο,του ειπε οτι με ξερει κ οτι με βλεπει κ οτι τσαρκαρω συχνα αλλα δεν την εχω παρει,μη πω κ διαφορα αλλα κ πεσει το site απ τα γελια

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.447
Πόντοι
1.326
Τσάτσος ήταν ένας ψευτόμαγκας ιπποπόταμος που έξυνε συνεχώς την μύτη του. Ακόμα και οι πουτάνες τον κορόιδευαν και τον έβριζαν. Όσο ήμουν στο σαλόνι είχε διώξει 1-2 άτομα γιατί τον δέρνει η μαλακία

Άνοιξα την πόρτα να φύγω και απ' έξω ακριβώς έπιασα κουβέντα με έναν τύπο σχετικά με τις πουτάνες μέσα. Το κατάλαβε ο τσάτσος και για κάποιον λόγο δεν του άρεσε και με έδιωξε

Έφυγα και μετά από λίγο ξαναμπήκα λέγοντάς του ότι θα πάρω μία από τις κοπέλες αλλά μου το αρνήθηκε και με έδιωξε

:angel:

Σκέφτηκα να τον φτύσω ή να του σπάσω κάτι μέσα στο μπουρδέλο αλλά λέω «άστο, βαρύ». Δεν έπρεπε να τον αφήσω έτσι όμως

Συγκεντρώθηκα για 5 δευτερόλεπτα και άρχισα να του κατουράω τις σκάλες

1771722396857.png

:thefinge:

Άνοιξε πάλι ο όροφος του 46; Καλά νέα, ήταν ανέκαθεν αξιοπρεπής οίκος με όλες τις ανατολικές που έφερνε (που τώρα δουλεύουν σε Βέργας-Φυλής).

Για την κίνηση απλώς: :respect:

Εγώ δεν μπορώ να κατουρήσω ούτε όταν βρίσκεται κάποιος άλλος κοντά μου σε δημόσια τουαλέτα, πόσο μάλλον να το κάνω υπό τέτοιες συνθήκες.

:worship::worship::worship::worship:

Nightwalker83

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές.
Έχουμε κάποια κοπέλα με μερικώς ξυρισμένο νακιμου;;;
Για μας τους μερακλήδες;

Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
538
Πόντοι
81
Έχετε προσέξει ότι έπειτα από κάθε πόστ του dmx για ακαποτο , και κανεναν να μην του δίνει σημασία ακολουθεί πόστ κατουρήματος του reuzel ?

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Δεν θα πώ ονόματα αλλά σε κάποια φάση γυρνάει μία κοπέλα των οίκων την ώρα που έφευγα ενώ είχα περάσει μισάωρο με την "φίλη" της, "εσυ όλο πουτάνες είσαι" (μάλλον την έτσουξε που δεν πήρα αυτή), της απντάω : "Δεν κατάλαβες, εγώ είμαι μεγαλύτερη πουτάνα απο εσένα" και έκλασε στο γέλιο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom