Κι αυτο ειναι νεο!Εγώ πάντως προχθές που πέρασα η Καίτη μαζί με μια άλλη βαρούσαν μύγες! Βέβαια ήταν καθημερινή !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέρασμα γρήγορο από Λιοσίων σήμερα πριν τον τελικό κυπέλλου μπάσκετ. Βέργας 3 οι κλασσικές αδιάφορες Μιλένα και Γκλόρια με άλλες 2 για τις οποίες δεν θυμάμαι όνομα. Το σχολίασα και στην υπηρεσία και κατάλαβα ότι δεν θα παίξει σύντομα κάποια ανανέωση. Βέργας 2 μια γλυκούλα και ευγενική κοπέλα. Δεν συγκράτησα όνομα αλλά ίσως άξιζε μια δοκιμή. Βέργας 7 κάτω η Τίνα που με διαολόστειλε και μου είπε να μην ξαναπεράσω. Βέργας 7 πάνω η Άννα γνωστή milf παρουσία. Στα 2 σπιτάκια της Λιοσίων κάποιες καινούριες λατίνες που πλέον συνειδητά δεν τις πλησιάζω. Δοκιμάστε με δικό σας ρίσκο.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.781
- Πόντοι
- 8.296
μόνο στο il toto εκείΞέρετε αν θα βρω τίποτα αξιόλογο σε νεαρή ηλικία κατά τις 6:30 το πρωί σε φυλής και τριγύρω?
δίπλα στην αχαρνών
Nikosfet
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2025
- Like
- 979
- Πόντοι
- 81
Τέτοια ώρα μόνο η Αννίτα φυλής 65 ισόγειο ηλικία κάπου στα 35. Με ελεύθερο τελειωτικό!Ξέρετε αν θα βρω τίποτα αξιόλογο σε νεαρή ηλικία κατά τις 6:30 το πρωί σε φυλής και τριγύρω?
mitsosaliferis5
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 63
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 7.621
Μιας και μου χε κολλήσει η Όλγα απο το Βέργας 3 από χθες,πήγα πριν λίγο μια στα γρήγορα να καταθέσω σε αυτή 3η βάρδια....μιλφ 50αρα ,έχει κάποια παραπάνω κιλά....να πω την αλήθεια νόμιζα ότι έιχε ελευθερο τελειωτικό αλλά δε άκουσα καλά και έιχε μονο ελευθερο....αν κάποιος έιναι λάτρης των μιλφ ,αξίζει να περάσει,έιναι καλή μέσα....
Μαζί της η Νάτα και άλλη μια ,που την έιδα όταν βγηκε απο δωμάτιο,όμορφη στο πρόσωπο και σώμα αλλά με αγορέ μαλλι δυστυχως....
Μαζί της η Νάτα και άλλη μια ,που την έιδα όταν βγηκε απο δωμάτιο,όμορφη στο πρόσωπο και σώμα αλλά με αγορέ μαλλι δυστυχως....
Τελευταία τροποποίηση:
Nikosfet
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2025
- Like
- 979
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα αυτήν την ώρα, Φώκαιας27β Εμμανουέλα η Ναταλί σε κανέναν μήνα θα επιστρέψει που ρώτησα. 27α με κυρ Χρήστος τρεις λάτιν, 25 δεξιά μανταλινα, 17β ανοιχτό λογικά Μαρίνα θα πάω μετά για να περάσω μάλλον, στο 13 Άννα και Εύα Ρωσίδες πιπινια ( σε ερώτηση μου στην τσατσά αν κάνουν ελεύθερο με έξτρα χρήματα μου απάντησε ούτε με 1000€. Φιλλιπιδου κάτω Τζένιφερ και άλλη μία όπου έφυγα διότι γινόταν χαμός από τα μαλακισμένα. 84α φολοκορινα 86β Μόνικα μέχρι τις 3-3:30 μου είπε η τσα που την ρώτησα. 86 κάτω η Ντιάνα μπανάνα με την ηλίθια τσατσά. 69β δύο λατινες η( Μία )και ακόμη μια ξεχνάω το όνομα. 71 όροφος σχόλασε η ξανθούλα της απογευματινής με το σπαστό μαλλί που ήταν και σε γραφεία, βάρδια τώρα είναι η Ανδρεα και η Βερόνικα με ωραία μεγάλη κωλαρα απλό πρόγραμμα και οι δύο. 71Α Κατίνα και Λουνα απλό πρόγραμμα κωλαρουδες και οι δύο ή καρινα έχει και μεγαλουτσικα βυζιά.69α Ντόρα στο δωμάτιο. 65α Αννίτα με το κλασικό τζιν σορτς. Στο 17 Μαρίνα καύλα με το φορεματακι της έχω πιάσει σειρά..
Τελευταία τροποποίηση:
Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12.557
- Πόντοι
- 2.536
21/02/26
17:00Περδίκκα
Μεγάλου Αλεξάνδρου
- 15: κλειστό
- 17: Γκαμπριέλα, Νικόλ
- 21
- κάτω: Σοφία, Κάμυ, Τζοάννα
- πάνω: Λορένα, Καταλίνα, Βικτώρια
- 22α: Ελένη
- 22β: δεν άνοιγαν την πόρτα
- 23: Πατρίτσια, Λόρυ
- 25: λατίνα με μπλε μαλλιά
- 28: Μιλάνα
- 28 υπόγειο: Αλιόνα. Προηγουμένως και η Ντιάνα
- 28α: Αναστασία, Ντιάνα
- 43: Ιωάννα Λειβαδιώτισσα, Ελένη, Σάρα, και άλλη 1
- 46β: η γνωστή μελαχρινή με την μπάκα, και Όλια
- 46: Μιλένα, Πάολα
Τσάτσος ήταν ένας ψευτόμαγκας ιπποπόταμος που έξυνε συνεχώς την μύτη του. Ακόμα και οι πουτάνες τον κορόιδευαν και τον έβριζαν. Όσο ήμουν στο σαλόνι είχε διώξει 1-2 άτομα γιατί τον δέρνει η μαλακία
Άνοιξα την πόρτα να φύγω και απ' έξω ακριβώς έπιασα κουβέντα με έναν τύπο σχετικά με τις πουτάνες μέσα. Το κατάλαβε ο τσάτσος και για κάποιον λόγο δεν του άρεσε και με έδιωξε
Έφυγα και μετά από λίγο ξαναμπήκα λέγοντάς του ότι θα πάρω μία από τις κοπέλες αλλά μου το αρνήθηκε και με έδιωξε

Σκέφτηκα να τον φτύσω ή να του σπάσω κάτι μέσα στο μπουρδέλο αλλά λέω «άστο, βαρύ». Δεν έπρεπε να τον αφήσω έτσι όμως
Συγκεντρώθηκα για 5 δευτερόλεπτα και άρχισα να του κατουράω τις σκάλες

Προς το τέλος άνοιξε η πόρτα και έβαλα βιαστικά το πουλί μου μέσα στο βρακί με αποτέλεσμα να το μουσκέψω λίγο
Βλάκα πιγκουίνε, θα ξανάρθω. Αν με ξαναδιώξεις, τα αντίποινα θα είναι μεγαλύτερα. Τον νου σου
Άνοιξα την πόρτα να φύγω και απ' έξω ακριβώς έπιασα κουβέντα με έναν τύπο σχετικά με τις πουτάνες μέσα. Το κατάλαβε ο τσάτσος και για κάποιον λόγο δεν του άρεσε και με έδιωξε
Έφυγα και μετά από λίγο ξαναμπήκα λέγοντάς του ότι θα πάρω μία από τις κοπέλες αλλά μου το αρνήθηκε και με έδιωξε
Σκέφτηκα να τον φτύσω ή να του σπάσω κάτι μέσα στο μπουρδέλο αλλά λέω «άστο, βαρύ». Δεν έπρεπε να τον αφήσω έτσι όμως
Συγκεντρώθηκα για 5 δευτερόλεπτα και άρχισα να του κατουράω τις σκάλες

Προς το τέλος άνοιξε η πόρτα και έβαλα βιαστικά το πουλί μου μέσα στο βρακί με αποτέλεσμα να το μουσκέψω λίγο
Βλάκα πιγκουίνε, θα ξανάρθω. Αν με ξαναδιώξεις, τα αντίποινα θα είναι μεγαλύτερα. Τον νου σου
- 44β
- αριστερά: μια γύφτισσα Ρουμάνα
- μεσαίο: Φωτεινή
- δεξιά: Ντιάνα, Σοφία
- 44 παλιό: Κάρλα, Λουσία, Άννα. Προηγουμένως η Κατερίνα
- 39
- 1: κλειστό
- 2: λατίνα. Η τσατσά δεν ήθελε να μου πει όνομα
- 3: Πάολα
- 4: Νάταλι
- 5: Νταϊάνα
- 6: Άσια
- 37β: Σοφία, Μαρκέλλα
- 37α: Μαρία
- 36: Αλίνα, Χριστίνα
- 31β: Μαρία
- 32
- ισόγειο δεξιά: Αλέξια
- ισόγειο βάθος: Ιζαμπέλα, και 1 λατίνα
- πάνω: Ιωάννα
- 30β: Άννα
- 30α: Σόνια
- 27α: Ναταλία
- 20γ: Καρολίνα, Νικόλ
- 20α: Αλίνα, Βαλέρια
- 20β: Μπάρμπαρα, Βαλεντίνα
- 19α: Αναστασία
- 1γ: Τάνια
- 1β: δεν άνοιγαν την πόρτα
- 1α: Λίλιαν, Αλεξάνδρα
- 28: Βαλεντίνα
- 11α ισόγειο: Ντάρια
- 30α: Ίνα
- 32β: Νικόλ, Λίνα
- 32α: Ρόζα, και άλλη 1 στρουμπουλή
- 45
- 1: Αλίνα, Καρίνα
- 2: Έμιλυ
- 3: Καμίλα, Αλεξάνδρα
- 47
- κάτω: Ζάνα
- πάνω: Ελένη
- 48: Άννα
- 48α: Εύα
Εννοείται πως θα πήγαινα στο στανταράκι για το γάλα μου. Με θυμόταν και τα πράγματα κύλησαν πιο ομαλά
Άρχισα να βυζαίνω σωστά αυτή τη φορά και εκείνη μου χάιδευε το κεφάλι λέγοντας γλυκόλογα όσο εγώ χούφτωνα τον κώλο της. Το αριστερό της βυζί δεν έβλεπα να βγάζει κάτι, οπότε επικεντρώθηκα στο δεξί
Παίχτηκε και άρμεγμα με τα χέρια, και τα δικά μου και τα δικά της
R: -ξέρεις καμία άλλη που να έχει γάλα;
Π: -όχι, μόνο εγώ
Η ώρα κύλησε γρήγορα και έπρεπε να το λήξουμε. Πριν φύγει της είπα ότι θέλω οπωσδήποτε μεγαλύτερη ποσότητα... Με τόσο μικρή δεν καταλαβαίνω και πολλή γεύση. Μου είπε πάλι ότι τα αδειάζει για να μην πονάει στο σεχ... Πιστεύω είμαι κοντά στο να κανονιστεί ραντεβού και να κρατήσει τα βυζιά της γεμάτα με γάλα μόνο για μένα!
Περίπου στους μισούς οίκους που έμπαινα ρωτούσα αν υπάρχει καμία πουτάνα με γάλα στα βυζιά. Στους υπόλοιπους, οι υπηρεσίες ήταν κέρβεροι ή δεν μου άρεσαν και οι πουτάνες
Σε κάποια σπίτια στράβωναν λίγο και μου έλεγαν πως δεν ξέρουν κάτι. Σε άλλα μου απαντούσαν πιο ευγενικά, και μου έκαναν και ερωτήσεις γιατί τους έκανε εντύπωση αυτό που ζητούσα
Μπήκα και μέσα σε μερικά κουζινάκια για να ρωτήσω τις πουτάνες
Εν τέλει βρήκα 2 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις
Η 1 σαν να μου είπε πως έχει γάλα, αλλά δεν καταλάβαινα καλά λόγω των γλωσσικών εμποδίων που υπήρχαν ανάμεσά μας. Μου είπε ότι είχε γεννήσει πριν 3 χρόνια, οπότε μάλλον δεν θα έχει
Η υπηρεσία με έδιωξε γιατί ρωτούσα πολλά και έτσι δεν μπόρεσα να το διευκρινίσω
Την 2η μου την αποκάλυψε μια υπηρεσία που την ρώτησα αν γνωρίζει καμία γαλατού. Μου είπε για μια πουτάνα που βρισκόταν εκεί η οποία έχει ένα μικρό μωράκι. Την ρώτησε αλλά δυστυχώς της είπε ότι δεν έχει γάλα. Ποιός ξέρει γιατί;
Θα ξαναπάω σε δεύτερο χρόνο να το συζητήσω πιο αναλυτικά
Άρχισα να βυζαίνω σωστά αυτή τη φορά και εκείνη μου χάιδευε το κεφάλι λέγοντας γλυκόλογα όσο εγώ χούφτωνα τον κώλο της. Το αριστερό της βυζί δεν έβλεπα να βγάζει κάτι, οπότε επικεντρώθηκα στο δεξί
Παίχτηκε και άρμεγμα με τα χέρια, και τα δικά μου και τα δικά της
R: -ξέρεις καμία άλλη που να έχει γάλα;
Π: -όχι, μόνο εγώ
Η ώρα κύλησε γρήγορα και έπρεπε να το λήξουμε. Πριν φύγει της είπα ότι θέλω οπωσδήποτε μεγαλύτερη ποσότητα... Με τόσο μικρή δεν καταλαβαίνω και πολλή γεύση. Μου είπε πάλι ότι τα αδειάζει για να μην πονάει στο σεχ... Πιστεύω είμαι κοντά στο να κανονιστεί ραντεβού και να κρατήσει τα βυζιά της γεμάτα με γάλα μόνο για μένα!
Περίπου στους μισούς οίκους που έμπαινα ρωτούσα αν υπάρχει καμία πουτάνα με γάλα στα βυζιά. Στους υπόλοιπους, οι υπηρεσίες ήταν κέρβεροι ή δεν μου άρεσαν και οι πουτάνες
Σε κάποια σπίτια στράβωναν λίγο και μου έλεγαν πως δεν ξέρουν κάτι. Σε άλλα μου απαντούσαν πιο ευγενικά, και μου έκαναν και ερωτήσεις γιατί τους έκανε εντύπωση αυτό που ζητούσα
Μπήκα και μέσα σε μερικά κουζινάκια για να ρωτήσω τις πουτάνες
Εν τέλει βρήκα 2 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις
Η 1 σαν να μου είπε πως έχει γάλα, αλλά δεν καταλάβαινα καλά λόγω των γλωσσικών εμποδίων που υπήρχαν ανάμεσά μας. Μου είπε ότι είχε γεννήσει πριν 3 χρόνια, οπότε μάλλον δεν θα έχει
Η υπηρεσία με έδιωξε γιατί ρωτούσα πολλά και έτσι δεν μπόρεσα να το διευκρινίσωΤην 2η μου την αποκάλυψε μια υπηρεσία που την ρώτησα αν γνωρίζει καμία γαλατού. Μου είπε για μια πουτάνα που βρισκόταν εκεί η οποία έχει ένα μικρό μωράκι. Την ρώτησε αλλά δυστυχώς της είπε ότι δεν έχει γάλα. Ποιός ξέρει γιατί;
Πέρασα στο δωμάτιο με μία που μου άρεσε, έστω απλά για να χύσω. Έριξα άδεια όμως να πιάσω γεμάτα
R: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -όχι
Ξεκίνησε μια πίπα μέτριας ηδονικότητας και μετά μου είπε για σεχ
R: -θέλω χωρίς καπότα
Π: -όχι, με καπότα
R: -θα σου δώσω έξτρα
Μου έβαλε καπότα και της είπα να ανέβει από πάνω να με καβαλήσει και ευτυχώς το δέχτηκε. Την ώρα που χοροπηδούσε πάνω μου της ξαναλέω
R: -θέλω κατούρημα
Το σκέφτεται λίγο, γελάει, και δέχεται
Π: -που τα θες;
R: -στο στόμα
Δεν με πολυπίστευε όμως γιατί με ρώταγε αν το λέω σοβαρά ή όχι
Ξάπλωσα στο βρωμερό και κρύο πάτωμα, την έβαλα από πάνω μου σε reverse και άρχισε να τα αμολάει
Στην αρχή ντράπηκε και μετά από λίγες σταγόνες σταμάτησε
R: -όχι, έλα έλα
Μου έδωσε και τα υπόλοιπα και σηκώθηκε
R: -δώσε και άλλο
Π: -δεν έχω

Π: -είσαι τρελός
R: -τι νόστιμα που ήταν
Απ' ότι κατάλαβα ήταν η 1η φορά που έκανε κάτι τέτοιο
Επειδή ήθελα να χύσω, της είπα να πάμε στο κρεβάτι να μου τον παίξει. Το έκανε ακούραστα όσο εγώ της χάιδευα μπούτια, βυζιά, μάγουλα, και χείλη. Την τράβηξα κοντά μου και της λέω
R: -δωσ' μου ένα φιλί
R: -γιατί;
Π: -έτσι
Έχυσα αλλά συνέχισε να μου τον παίζει μέχρι που δεν άντεχα άλλο από την υπερδιέγερση και της είπα να σταμάτησει
Ίσως ξαναπάω για να δω αν μπορώ να πάρω κάτι περισσότερο από αυτήν
R: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Ξεκίνησε μια πίπα μέτριας ηδονικότητας και μετά μου είπε για σεχ
R: -θέλω χωρίς καπότα
Π: -όχι, με καπότα
R: -θα σου δώσω έξτρα
Μου έβαλε καπότα και της είπα να ανέβει από πάνω να με καβαλήσει και ευτυχώς το δέχτηκε. Την ώρα που χοροπηδούσε πάνω μου της ξαναλέω
R: -θέλω κατούρημα
Το σκέφτεται λίγο, γελάει, και δέχεται
Π: -που τα θες;
R: -στο στόμα
Δεν με πολυπίστευε όμως γιατί με ρώταγε αν το λέω σοβαρά ή όχι
Ξάπλωσα στο βρωμερό και κρύο πάτωμα, την έβαλα από πάνω μου σε reverse και άρχισε να τα αμολάει
Στην αρχή ντράπηκε και μετά από λίγες σταγόνες σταμάτησε
R: -όχι, έλα έλα
Μου έδωσε και τα υπόλοιπα και σηκώθηκε
R: -δώσε και άλλο
Π: -δεν έχω
Π: -είσαι τρελός
R: -τι νόστιμα που ήταν
Απ' ότι κατάλαβα ήταν η 1η φορά που έκανε κάτι τέτοιο
Επειδή ήθελα να χύσω, της είπα να πάμε στο κρεβάτι να μου τον παίξει. Το έκανε ακούραστα όσο εγώ της χάιδευα μπούτια, βυζιά, μάγουλα, και χείλη. Την τράβηξα κοντά μου και της λέω
R: -δωσ' μου ένα φιλί
R: -γιατί;
Π: -έτσι
Έχυσα αλλά συνέχισε να μου τον παίζει μέχρι που δεν άντεχα άλλο από την υπερδιέγερση και της είπα να σταμάτησει
Ίσως ξαναπάω για να δω αν μπορώ να πάρω κάτι περισσότερο από αυτήν
Τελευταία τροποποίηση:
Πες μου οτι ειναι η Βικυ απο κολωνου 32 υπογειο κ αλλαξε οικο κ βαρδια να παω συντομα,σου λεει κατι το ονομα?25: λατίνα με μπλε μαλλιά
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.666
- Πόντοι
- 2.046
Έχω καταλάβει ότι δεν σας ενδιαφέρει (και καλά) η Στατιστική Κλειδαρότρυπα...
Άννα Χωμ - 28 κριτικες
Ίσα. Φίλιπ - 27 κριτικες
Η "Πουτανομαχια" του Ησιόδου, συνεχίζεται...
*Η ΊσαΜπέλλα Χωρίς έλειπε, ένα δίμηνο....
αλλά εντάξει...
Πουτσα πουτσα,
κριτικη κριτική,
πηγαίνουν τα κορίτσια μου...
Άννα Χωμ - 28 κριτικες
Ίσα. Φίλιπ - 27 κριτικες
αλλά εντάξει...
Πουτσα πουτσα,
κριτικη κριτική,
Τελευταία τροποποίηση:
Alan Bradley
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.098
- Πόντοι
- 731
Εχω την εντυπωση (της ξερω και της 2) ;)Έχω καταλάβει ότι δεν σας ενδιαφέρει (και καλά) η Στατιστική Κλειδαρότρυπα...
Άννα Χωμ - 28 κριτικες
Ίσα. Φίλιπ - 27 κριτικες
Οτι ειναι τελειως διαφορετικες (εκτος απο Θηλυκα) και
συμπεριφορες - υπηρεσιες....
Alan Bradley
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.098
- Πόντοι
- 731
Ναι, καταλαβαινω γιατι γελας,Έχω καταλάβει ότι δεν σας ενδιαφέρει (και καλά) η Στατιστική Κλειδαρότρυπα...
Άννα Χωμ - 28 κριτικες
Ίσα. Φίλιπ - 27 κριτικες
αλλά εντάξει...
Πουτσα πουτσα,
κριτικη κριτική,
Αλλα παντως τετοια συγκριση ?!
Και μια ερωτηση...
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.666
- Πόντοι
- 2.046
Ακριβώς φίλε, δύο διαφορετικά στυλ Πουτανας!Εχω την εντυπωση (της ξερω και της 2) ;)
Οτι ειναι τελειως διαφορετικες (εκτος απο Θηλυκα) και
συμπεριφορες - υπηρεσιες....![]()
Εκεί είναι και το ενδιαφέρον, η παράλληλη "επιτυχία" δύο Κόσμων!
Η κόρη του Τζένγκις Xαν
VS
Η μαϊμού του Φαραω!

Alan Bradley
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.098
- Πόντοι
- 731
(Y)Ακριβώς φίλε, δύο διαφορετικά στυλ Πουτανας!
Εκεί είναι και το ενδιαφέρον, η παράλληλη "επιτυχία" δύο Κόσμων!
Η κόρη του Τζένγκις Xαν
VS
Η μαϊμού του Φαραω!
![]()
Συνημμένα
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 679
- Πόντοι
- 86
Πλάκα πλάκα… δούλευε ή μπορεί και να δουλεύει ακόμα ένα μαυρομαλλικο αλβανικό πολύ δυνατό τσιμπούκι εκεί πέρα στο ιλ τοτο αυτό ….μόνο στο il toto εκεί
δίπλα στην αχαρνών
OLDJE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2026
- Like
- 425
- Πόντοι
- 20
Αυτή η Μαρίνα που λέτε για το Φωκαίας 17Β εργαζόταν στην δεύτερη βάρδια συνήθως, τώρα άλλαξε και είναι στην τρίτη βάρδια; Σας ευχαριστώ!Καλησπέρα αυτήν την ώρα, Φώκαιας27β Εμμανουέλα η Ναταλί σε κανέναν μήνα θα επιστρέψει που ρώτησα. 27α με κυρ Χρήστος τρεις λάτιν, 25 δεξιά μανταλινα, 17β ανοιχτό λογικά Μαρίνα θα πάω μετά για να περάσω μάλλον, στο 13 Άννα και Εύα Ρωσίδες πιπινια ( σε ερώτηση μου στην τσατσά αν κάνουν ελεύθερο με έξτρα χρήματα μου απάντησε ούτε με 1000€. Φιλλιπιδου κάτω Τζένιφερ και άλλη μία όπου έφυγα διότι γινόταν χαμός από τα μαλακισμένα. 84α φολοκορινα 86β Μόνικα μέχρι τις 3-3:30 μου είπε η τσα που την ρώτησα. 86 κάτω η Ντιάνα μπανάνα με την ηλίθια τσατσά. 69β δύο λατινες η( Μία )και ακόμη μια ξεχνάω το όνομα. 71 όροφος σχόλασε η ξανθούλα της απογευματινής με το σπαστό μαλλί που ήταν και σε γραφεία, βάρδια τώρα είναι η Ανδρεα και η Βερόνικα με ωραία μεγάλη κωλαρα απλό πρόγραμμα και οι δύο. 71Α Κατίνα και Λουνα απλό πρόγραμμα κωλαρουδες και οι δύο ή καρινα έχει και μεγαλουτσικα βυζιά.69α Ντόρα στο δωμάτιο. 65α Αννίτα με το κλασικό τζιν σορτς. Στο 17 Μαρίνα καύλα με το φορεματακι της έχω πιάσει σειρά..

Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12.557
- Πόντοι
- 2.536
Δεν είπαν όνομαΠες μου οτι ειναι η Βικυ απο κολωνου 32 υπογειο κ αλλαξε οικο κ βαρδια να παω συντομα,σου λεει κατι το ονομα?
Μαλλιά μέχρι τους ώμους.
Κοντή με πιασίματα. Όχι χοντρή
20€ ζήτησαν
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.147
- Πόντοι
- 746
Υπέρτατη κωλαρα νταρντανα πράσινο μάτι λίγο έντονη μύτη γυαλιά και χειλαρες! Μου την έπεφτε για την μηχανή μου αλλά ο μαλακας είχα σχέση! Τον τελευταίο καιρό δεν την βλέπω καν οπότε μάλλον έφυγε! Δν μπορώ να θυμηθώ το όνομα γιατί την είχα ψάξει ινστα αλλά δεν την βρήκα ποτέ! Ελενα ; Δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια!Πλάκα πλάκα… δούλευε ή μπορεί και να δουλεύει ακόμα ένα μαυρομαλλικο αλβανικό πολύ δυνατό τσιμπούκι εκεί πέρα στο ιλ τοτο αυτό ….
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 338.468
- Πόντοι
- 49.090
τώρα live επιγραμματικα
Κολωνού 53 κλειστό.
Κολωνού 48 νέο Ειρήνη και Άννα,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 48 Πάολα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 47 ισόγειο Τζούλια,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 47 όροφος Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Κολωνού 45 δεξιά Ναταλία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 45αρια αριστερά κλειστά.
Κολωνού 32α Αντζελινα , σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 32γ 2 Μπέλα λατίνα,σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 32β Βικτώρια λατίνα,σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 30β 1ος όροφος Άννα,σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 30β 2ος κλειστό.
Κολωνού 30α Μπέλα η Ρουμάνα,απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11β κλειστό.
Κολωνού 11α ισόγειο Ζάνα, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 53 κλειστό.
Κολωνού 48 νέο Ειρήνη και Άννα,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 48 Πάολα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 47 ισόγειο Τζούλια,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 47 όροφος Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Κολωνού 45 δεξιά Ναταλία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 45αρια αριστερά κλειστά.
Κολωνού 32α Αντζελινα , σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 32γ 2 Μπέλα λατίνα,σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 32β Βικτώρια λατίνα,σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 30β 1ος όροφος Άννα,σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 30β 2ος κλειστό.
Κολωνού 30α Μπέλα η Ρουμάνα,απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11β κλειστό.
Κολωνού 11α ισόγειο Ζάνα, απλό πρόγραμμα.
Palaimahos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2026
- Κριτικές
- 11
- Like
- 475
- Πόντοι
- 290
Πρωινός ημιμαραθώνιος στη Φωκαίας. Χ-2-1 το αποτέλεσμα με Γιασμίν, Εύα και Καίτη. Γιασμίν χλιαρά , Εύα μακριά , Καίτη σιγουρακι. Περισσότερα στις κριτικές.
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.666
- Πόντοι
- 2.046
Τι Παλαίμαχος;Πρωινός ημιμαραθώνιος στη Φωκαίας. Χ-2-1 το αποτέλεσμα με Γιασμίν, Εύα και Καίτη. Γιασμίν χλιαρά , Εύα μακριά , Καίτη σιγουρακι. Περισσότερα στις κριτικές.
Εσύ είσαι Εύελπις...

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο