Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1094 άτομα (40 μέλη και 1054 επισκέπτες)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.646
Πόντοι
2.916
Καλησπέρα μύστες οι μαρουλες μπεκι μπούτι Ναόμι κλπ έχουν φύγει από τα 65αρια και μετάξι αντίστοιχα?
Μπιουτι την ειδα χθες στο 59 πανω κ Μπεκι ειναι κ αυτη Φυλης ακομα.Ναομι ηρθε επισης φυλης προσφατα στο φωκαιας 13 κατω

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.646
Πόντοι
2.916
Εχοντας βγει με ένα φίλο κατεβαίναμε τη Λιοσίων ,οπου είπα να κάνουμε μια στάση κατα τις 12 παρα στον ΣΤ.Λαρίσης.Δοκιμάστηκε μετά απο πολύ καιρό η Μελίσσα στο Λιοσίων 73α όμορφο πιπίνι και πολύ γλυκό ,αλλά στον αγώνα δεν υπάρχει ιδιαίτερη συμμετοχή...θα υπάρξει κριτική....στα υπόψιν μια ωράια μίλφ που είδα για πρώτη φορά στο Βέργας 3 η Όλγα,μπάινει στα υπόψιν για το άμεσο μέλλον....Ο δρόμος της Εξηκιου με όλα τα ρδέλα κλειστα και σχεδόν κανένα φως θύμιζε ταινία τρόμου...
Η Μελ εχει σαν παρανοια,μου τα πε χθες ενας στο μεταξι κ το λεμε κι αλλοι οτι μας φαινεται καπως

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.646
Πόντοι
2.916

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.942
Πόντοι
2.886
Παρασκευή προς Σάββατο , ή μάλλον Σάββατο ώρα 00.06, 9

ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΠΑΝΩ
μετά από αρκετούς μήνες, επέστρεψε εδώ και 2 ημέρες η γνωστή Μαρίνα η ρωσόφωνη,
όμορφο πρόσωπο, όμορφο σωματάκι, καλή

Την πήρα, βεβαίως, δεν είχε κόσμο, λόγω βροχής, πριν πάω !

Η Βροχή κάνει τα εξής καλά, γεμίζει η Λίμνη Μαραθώνα
να έχουμε νερό να πιούμε κτλ.
και δεν έχει κόσμο στα ρδελάκια και περνάμε ωραία
όσοι αψηφάμε τον κατακλυσμό ! :2funny:
:2funny:

Πιο κάτω μια ξαδέρφη της
μήλα - μάγουλα σλάβικα,
χείλη πεταχτά

hq720.jpg

κάτω ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ της

anastasia-pokreshchuk-worlds-biggest-cheeks-1023883673.jpg

Προς Θεού, δεν είναι έτσι η Μ , είναι μια καρικατούρα.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.646
Πόντοι
2.916
Αδυνατη ειναι?Κλειστο συνηθως κ οταν το βρηκα ανοιχτο ειπε Ναταλι Ρωσιδα κ ηταν σε εικοσαλεπτο η μισαωρο,δεν την ειδα καν
Συμφωνω απολυτα,για μενα οι βροχερες μερες ειναι οι must ετσι οπως τα ζω

The-Boy

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2025
Like
119
Πόντοι
0
Νέα ήθη στο Μετάξι... Πιπα μονο με καπότα σεξ χωρίς καποτα.
Τι μυαλά κουβαλάνε αυτές οι πιτσιρίκες Gen z :headbang::headbang:
Δυστυχώς υπεκυψα.
Λεπτομέρειες στην κριτική.
Αυτό πού το βρήκες; αδιάβαστος είμαι

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
676
Πόντοι
81
Παίδες μία βοήθεια αν ξέρει κάποιος. Στο Καλύμνου 48 διάβασα δουλεύει μία Όλγα. Μήπως είναι η Ρωσίδα η τεράστια που δούλευε στο Αλκαμένους 113; Γιατί έχει χαθεί καί ψάχνω νά τή βρω. Την είδα την προηγούμενη εβδομάδα στα κάτω Πατήσια αλλά δεν τη πρόλαβα
Φιλαράκι συναγωνιστη την ψάχνω και εγώ αυτήν, ήταν στανταρακι μου και την έχασα. Αν μάθεις κατι στείλε προσωπικό μυνημα.

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.257
Πόντοι
201
Παρασκευή προς Σάββατο , ή μάλλον Σάββατο ώρα 00.06, 9

ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΠΑΝΩ
μετά από αρκετούς μήνες, επέστρεψε εδώ και 2 ημέρες η γνωστή Μαρίνα η ρωσόφωνη,
όμορφο πρόσωπο, όμορφο σωματάκι, καλή

Την πήρα, βεβαίως, δεν είχε κόσμο, λόγω βροχής, πριν πάω !

Η Βροχή κάνει τα εξής καλά, γεμίζει η Λίμνη Μαραθώνα
να έχουμε νερό να πιούμε κτλ.
όσοι αψηφάμε τον κατακλυσμό ! :2funny:
:2funny:

Πιο κάτω μια ξαδέρφη της
μήλα - μάγουλα σλάβικα,
χείλη πεταχτά

hq720.jpg

κάτω ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ της

anastasia-pokreshchuk-worlds-biggest-cheeks-1023883673.jpg

Προς Θεού, δεν είναι έτσι η Μ , είναι μια καρικατούρα.
Δηλαδή αν πάω σήμερα μεταξύ 23:00 με 00:00 την μαρίνα θα την βρω εκεί?

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.675
Πόντοι
2.046
Καλημέρα Μυστες!:cheesy:

Απίστευτη πρωινή 20min Άγρια Τσιμπουκαρα από την Ρωξάνη στο Φιλιππισταν...

Θα σας πω απλά, ότι τα σάλια και οι Ροχαλες πέρασαν την πετσέτα και έφτασαν στο σεντόνι...:glasses:

Δεν μπορώ παρά να την ανακήρυξω;
Βασίλισσα της
Mamada Salvaje!!!

Αν έχεις πουτσα
διαβαίνε τελικά...

Rome339

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
39
Πόντοι
0
Ιάσωνος 34 αν δεν κάνω λάθος, μια Αλεξία, νεαρή σχετικά, καλούτσικη εμφάνιση στα 15 ευρώ, αλλά μέσα δεν κάνει. Δεν κάνω στα 4, είπε, γιατί εχθές έβγαλα πολύ αίμα. Μόλις έμπαινα λίγο πιο βαθειά έκανε αχ αχ πονάω, δεν κάνω το ένα, δεν κάνω το άλλο, και μόλις χτύπησε η πόρτα σα να έπεσε διακόπτης σηκώθηκε, γύρισε πλάτη και άρχισε να ντύνεται αμέσως, ούτε λίγα δευτερόλεπτα δεν κάθισε που της είπα ωστε να τελειώσω. Οπότε δε την προτείνω δυστυχώς. Κρίμα γιατί είναι ομιλιτική, θα μπορούσε να είναι καλή εμπειρία.
Η δική μου εμπειρία ήταν διαφορετική. Τη γνώρισα την πρώτη της μέρα — μια όμορφη νεαρή Ουκρανή με πολύ ευχάριστο πρόσωπο — και εντυπωσιάστηκα από τη στάση της. Ήταν συνεργάσιμη, χαλαρή και δεν αρνήθηκε τίποτα. Στυλ δόγη και στις 4 και 69 θέσεις. Ήταν μάλιστα ευγενική και επικοινωνιακή. Ίσως να είναι ο χρόνος ή η χημεία με τον πελάτη που έχει σημασία. Προσωπικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.646
Πόντοι
2.916
Η δική μου εμπειρία ήταν διαφορετική. Τη γνώρισα την πρώτη της μέρα — μια όμορφη νεαρή Ουκρανή με πολύ ευχάριστο πρόσωπο — και εντυπωσιάστηκα από τη στάση της. Ήταν συνεργάσιμη, χαλαρή και δεν αρνήθηκε τίποτα. Στυλ δόγη και στις 4 και 69 θέσεις. Ήταν μάλιστα ευγενική και επικοινωνιακή. Ίσως να είναι ο χρόνος ή η χημεία με τον πελάτη που έχει σημασία. Προσωπικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος.
Φοβισμενη και ξενερωμενη ειναι,πιθανως τραυματισμενη

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.942
Πόντοι
2.886
Τελευταία τροποποίηση:

BadHabitGoodHeart

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
414
Πόντοι
20
Καλή χημεία είχαμε μωρέ, ήταν χαμογελαστή από το σαλόνι και μέσα μιλάγαμε ελληνικά (που έξω η τσά είπε πως δεν ξέρει), γελάγαμε, μου πόζαρε που της έκανα κοπλιμέντα, μου είπε ότι είναι η τρίτή της ημέρα κτλ απλά μόλις ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο άρχισαν οι ιστορίες: έχεις μεγάλο τέτοιο - λογικό για Έλληνας κτλ. Βέβαια είμαι μετρίου μεγέθους, οπότε ήταν δικαιολογία. Ίσως κάποιος την ξεμούνιασε από την πρώτη ημέρα που την είδες εσύ μέχρι εχθές, οπότε καλώς την χάρηκες εσύ αλλα τώρα δεν. Για να είπε "δεν κάνω στα τέσσερα".. Τί άλλο να πω..

Palaimahos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Κριτικές
11
Like
475
Πόντοι
290
Ναι ετιμηθη πουρνό πουρνό πριν πλακώσουν τα ΟΥΚ :) Έλεγα ρε παιδάκι μου, μπορεί να έχει απαξιωθεί το πενηντάρικο αλλά αν σκεφτείς ότι μέσα σε 40 μέτρα μπορείς να πάρεις Ιρινα και Καίτη και να σου μείνουν ρέστα για καφέ (και γλυκό ) !!! Μόνο εδώ …

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.646
Πόντοι
2.916
Ναι ετιμηθη πουρνό πουρνό πριν πλακώσουν τα ΟΥΚ :) Έλεγα ρε παιδάκι μου, μπορεί να έχει απαξιωθεί το πενηντάρικο αλλά αν σκεφτείς ότι μέσα σε 40 μέτρα μπορείς να πάρεις Ιρινα και Καίτη και να σου μείνουν ρέστα για καφέ (και γλυκό ) !!! Μόνο εδώ …
Και Καιτη διαθεσιμη?Δε γραφεται συχνα πλεον η Καιτ και μπερδευομαστε.Ωραια αρα η Ιρινα δουλεψε,ελπιζω πληρες ωραριο διοτι δεν το χει και αναγκη για μας τους τελευταιους και καταιδρωμενους που δε παμε απο νωρις

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.151
Πόντοι
746
Και Καιτη διαθεσιμη?Δε γραφεται συχνα πλεον η Καιτ και μπερδευομαστε.Ωραια αρα η Ιρινα δουλεψε,ελπιζω πληρες ωραριο διοτι δεν το χει και αναγκη για μας τους τελευταιους και καταιδρωμενους που δε παμε απο νωρις
Εγώ πάντως προχθές που πέρασα η Καίτη μαζί με μια άλλη βαρούσαν μύγες! Βέβαια ήταν καθημερινή !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom