Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Ναι οκ γίνεται όμως εμένα με θυμόταν είμαι και ωραίος και παίκτης και έτυχε και μου είπε ναι. Ενώ τις προηγούμενες φορές είπε όχι.
Όλοι ωραίοι και γαμιάδες είμαστε εδώ μέσα, αλλά στην αγορά και στην πιάτσα όλο σκατόφατσες βλέπω, περιέργους/κομπλεξικούς και πιτσιρικάδες με μπόμπα-φόρμα-airmax, αντικειμενικά στα 3 χρόνια που τσαρκάρω μάξιμουμ το 1% των πελατών να είναι εμφανίσιμοι και κομπλέ σε συμπεριφορά, άντε πές να το κάνουμε 2% , δεν βγαίνει με τίποτα και πάλι, χαχαχαχ.
Ακόμα και τύπους που έχω πετύχει να είναι γυμνασμένοι περνάς δίπλα τους και ζέχνουν...
Για να μήν είμαι μηδενιστής, είναι και αρκετοί 45-55 που είναι μια χαρά οι άνθρωποι, αλλά δεν τους λές και ερωτεύσιμους για τα 22-29χρονα που δουλεύουν στους οίκους.

Τελευταία τροποποίηση:

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Όλοι ωραίοι και γαμιάδες είμαστε εδώ μέσα, αλλά στην αγορά και στην πιάτσα όλο σκατόφατσες βλέπω, περιέργους/κομπλεξικούς και πιτσιρικάδες με μπόμπα-φόρμα-airmax, αντικειμενικά στα 3 χρόνια που τσαρκάρω μάξιμουμ το 1% των πελατών να είναι εμφανίσιμοι και κομπλέ σε συμπεριφορά, άντε πές να το κάνουμε 2% , δεν βγαίνει με τίποτα και πάλι, χαχαχαχ.
Ακόμα και τύπους που έχω πετύχει να είναι γυμνασμένοι περνάς δίπλα τους και ζέχνουν...
Για να μήν είμαι μηδενιστής, είναι και αρκετοί 45-55 που είναι μια χαρά οι άνθρωποι, αλλά δεν τους λές και ερωτεύσιμους για τα 22-29χρονα που δουλεύουν στους οίκους.
Ειμαστε ολοι το 2% φιλε στο σαιτ μεσα οι αλλοι δεν εχουν account που βλεπεις εξω

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
897
Πόντοι
81
Ε μάλλον ανήκω στην μειοψηφία ρε τυπε. Είμαι 30αρης εμφανίσιμος όχι ιδιαίτερα γυμνασμενος αλλά καλός με προσεγμένη εμφάνιση και πάντα πεντακάθαρος και περιποιημένος και ευγενικός φυσικά.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Ε μάλλον ανήκω στην μειοψηφία ρε τυπε. Είμαι 30αρης εμφανίσιμος όχι ιδιαίτερα γυμνασμενος αλλά καλός με προσεγμένη εμφάνιση και πάντα πεντακάθαρος και περιποιημένος και ευγενικός φυσικά.
Δεν σε αμφισβητώ, απλά λέω, σπάνια κάποιος είναι αντικειμενικός ή μπορεί να είναι αντικειμενικός με τον εαυτό του, αλλά εδώ μέσα είναι όλοι Ryan Gossling Χ Rocco.
Όσο για το αρχικό πόστ, βεβαίως μπορεί κοπέλα των οίκων να σου κάνει κάτι παραπάνω που δεν κάνει σε κανέναν άλλο ή σε ελάχιστους, για πολλούς λόγους, εγώ προσωπικά έχει τύχει όντως μάλλον λόγω συμπεριφοράς και λίγο επιμονής ίσως να τσιμπήσω διάφορα.

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
897
Πόντοι
81
Δεν σε αμφισβητώ, απλά λέω, σπάνια κάποιος είναι αντικειμενικός ή μπορεί να είναι αντικειμενικός με τον εαυτό του, αλλά εδώ μέσα είναι όλοι Ryan Gossling Χ Rocco.
Όσο για το αρχικό πόστ, βεβαίως μπορεί κοπέλα των οίκων να σου κάνει κάτι παραπάνω που δεν κάνει σε κανέναν άλλο ή σε ελάχιστους, για πολλούς λόγους, εγώ προσωπικά έχει τύχει όντως μάλλον λόγω συμπεριφοράς και λίγο επιμονής ίσως να τσιμπήσω διάφορα.
Ναι πιο νορμάλ άτομα βλέπουμε στους οίκους των 20ρικων και συνήθως ΠΣΚ. Μετάξι είναι μη χειρότερα. Η πλειοψηφία είναι αυτό που περιέγραψες αδερφέ λετσαρια που πανε σαν βόδια και στα χαμένα. Ηδικα το βράδυ σε πιάνει πονοκέφαλος με όλα τα Πόκεμον

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Περασα συνολικα με 6 οι οποιες ειναι Αννα Φιλ11 πανω,Λουσια Ι44 παλιο αριστερα,Αλέξια Ι32 κατω δεξι,Νάταλι Κολωνου 48 αριστερο,Νατάσα Περδικκα 1 και Μεγκαν Περδικκα 1.
:globeos-cigar:
Ρε σύ Πασα...σαν να έχεις Χαρέμι!!!:cheesy:

Απορώ που θυμάσαι τα ονόματά τους;
Θα έπρεπε να τις αποκαλείς Γιαβρουμ όλες...

"Έλα εδώ Γιαβρουμ N.9" !!!:sunglasses:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
μεσα σε 6 ωρες περασες με 6 ? 1 ανα ωρα ? μηπως οταν λες περασες, εννοεις μπηκες και τις ειδες? εαν οχι πες μας τι πινεις?
Αν διαβάζεις την ημερήσια, το έχω κάνει και εγώ, νομίζω τελευταία φορά ήταν 4 διαφορετικές το καλοκαίρι οι 2 πήρα 2πλό σε ~4 ώρες ναί και ήθελα και άλλο αλλά είχα σκάσει 120€ ήδη, δεν είμαι και κανά τζόβενο ή superfit, κάποιες φορές βγαίνει, συνδιασμος ψυχολογιας και οργανισμού είναι.
Χθές πχ πήρα 3 σε 2 ώρες, ντάξ την 3η δεν τελείωνα με τίποτα αλλα δεν ήθελα να πληρώσω 3πλό.

Βόλτα και από Άγκυρας οι γνωστές θείες, διδύμου 8 το κλασικό δίδυμο ο φίλος μου πέρασε για παρτούζα μαζί τους μετά από παρότρυνση μου. Φιλλιπιδου στο πάνω Βίκυ πετιτ που εχθές ήταν και απόγευμα στο κάτω μαζί της ήταν και Κορίνα βυζαρου και κορολινα όπου πέρασα για κατάθεση! ( Η Άννα 74δεξια κάνει καλό τσιμπούκι, αξίζει την επόμενη φορά να παζαρεψω το έξτρα50ρικο για τελειωτικό? Ευχαριστώ
Η Άννα ή αδύνατη Αλβανή με την λίγο περιέργη φάτσα?
Καλα αυτή είναι, αρκετά καλή στην δουλειά της αλλα την βαρέθηκα την 3η-4η φορά, τελείωμα σώμα έκανε κανονικά πριν κανα χρόνο, στόμα δεν είχα ρωτήσει ποτέ.

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
897
Πόντοι
81
Αν διαβάζεις την ημερήσια, το έχω κάνει και εγώ, νομίζω τελευταία φορά ήταν 4 διαφορετικές το καλοκαίρι οι 2 πήρα 2πλό σε ~4 ώρες ναί και ήθελα και άλλο αλλά είχα σκάσει 120€ ήδη, δεν είμαι και κανά τζόβενο ή superfit, κάποιες φορές βγαίνει, συνδιασμος ψυχολογιας και οργανισμού είναι.
Χθές πχ πήρα 3 σε 2 ώρες, ντάξ την 3η δεν τελείωνα με τίποτα αλλα δεν ήθελα να πληρώσω 3πλό.

Η Άννα ή αδύνατη Αλβανή με την λίγο περιέργη φάτσα?
Καλα αυτή είναι, αρκετά καλή στην δουλειά της αλλα την βαρέθηκα την 3η-4η φορά, τελείωμα σώμα έκανε κανονικά πριν κανα χρόνο, στόμα δεν είχα ρωτήσει ποτέ.
50€ μου ζήτησε για τελειωτικό ούτε που την παζαρεψω χαιρέτησα και έφυγα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
:globeos-cigar:
Ρε σύ Πασα...σαν να έχεις Χαρέμι!!!:cheesy:

Απορώ που θυμάσαι τα ονόματά τους;
Θα έπρεπε να τις αποκαλείς Γιαβρουμ όλες...

"Έλα εδώ Γιαβρουμ N.9" !!!:sunglasses:
Χαχα,κρατω αρχειο αλλα τις θυμαμαι κ πιστεψε με κοπιασα για να τις μαθω,στην αρχη μπερδευομουνα,τωρα λειτουργω στον αυτοματο,εγινα gps χαχαχαχα

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
897
Πόντοι
81
Μυστη, η εταιρη κορασιδα, πρίγκιπεσσα Βαλέρια δεν ήταν εκεί?
Ήταν μόνο δύο κορίτσια?
Ναι εγώ δύο είδα τώρα αν ήταν σε δωμάτιο με πρόγραμμα αυτή δεν γνωρίζω. Δεν ρώτησα αν έχει άλλη κοπέλα

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.113
Πόντοι
746
όχι και κάποιος…ύβρις

Αν δεν κάνω λάθος ελεύθερο έκανε ανέκαθεν απλά με τόση καυλα που βγάζει τι να το κάνεις το τσιμπούκι!;
Θυμάμαι από παλιά ότι δεν έκανε! Και σήμερα κάποιος ρώτησε και είπε οχι! Πέρασα μαζί της μέσα στην καυλα κλασσικά σαν να έχει πάρει κάνα δυο τρία κιλά και έχει μεγαλώσει το βυζι κι η κωλαρα της! Τρομερή μέσα!

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μύστες, φύγετε από την χώρα των extras και ελάτε μαζί μου στην χώρα tips!!!

Όλα θα γίνουν καλύτερα. Και πάνω απ' όλα με αξιοπρέπεια...
Υπάρχει μέθοδος, μοτίβο...
Όποιος θέλει του εξηγώ σε π.μ....

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
2η Βάρδια πριν λίγο,
Φιλλιπιδου 11 κάτω, Ιζαμπέλλα και Λία.
Φιλλιπίδου 11 πάνω, Άννα και Κάρμεν καινούρια.
Φ71 πάνω Βικτώρια και Σανέλ.
Φ71 κάτω Άντρεα και Σοφία.

Δεν μπήκα σε άλλα γιατι η βροχή γάμαγε και δεν είχα ομπρέλα.
Εβγαλες το υποβρυχιο; :headbang2::headbang2:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
2η Βάρδια πριν λίγο,
Φιλλιπιδου 11 κάτω, Ιζαμπέλλα και Λία.
Φιλλιπίδου 11 πάνω, Άννα και Κάρμεν καινούρια.
Φ71 πάνω Βικτώρια και Σανέλ.
Φ71 κάτω Άντρεα και Σοφία.

Δεν μπήκα σε άλλα γιατι η βροχή γάμαγε και δεν είχα ομπρέλα.
Στην Ιζαμπελα εισαι ιδιεταιρα ευπροσδεκτος χωρις ομπρελα το μονο σιγουρο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom