Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
:bigdick:

Δεν την έχω δει ποτέ αυτή. Έχουμε φωτογραφία;

Τυχαία συνάντησή στο Θησείο με Ριτα μουνάρα. Ήπιαμε μια μπύρα μαζι. Αύριο θα ειναι στο Κολωνου 30 όροφος διαθεσιμη για ξεμουνιασμα είπε.
Κούκλα οπως πάντα.

IMG-3f8af16833d1c08368f02abe3f22bd8c-V.jpg

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
  • Λύπη
Αντιδράσεις: Reuzel

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.433
Πόντοι
2.536

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
εν τω μεταξύ δεν ξέρω τι λέτε εσείς όταν την είχα πάρει εγώ, ένα μπατσακι της έριξα και άρχισε βρισίδι, την γύρισα ιεραποστολικό ξεμουνιασμα και ούτε πια.
μου το χε κάνει και μένα, ήμουν αρκετά έντονος στο doggy και με στόλισε στα Ουκρανικά, δεν είπα κάτι, κατέβηκα σε ρυθμό, τελείωσα και όλα good! Και εκείνη με το που τελειώσαμε το σεξ κοίταξε μέσω σοσιαλ να το "φτιάξει" αυτό που έγινε. Κρίμα μεν αλλά είναι πολύ όμορφη κοπέλα, λογικό να έχει και κάποιες ίσως παραπάνω κόκκινες γραμμές. Πραγματικά όμορφη και καθαρή, και πολύ καλά δωμάτια το Κολωνού 30

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
δεν λέω είναι μούνα η τύπισσα, δεν ήταν τίποτα δυνατό ένα μπατσακι στον κωλο ήταν απλό, όσο τοπ να είναι 20αρι στο μετάξι δεν πάει εύκολα το χέρι.
θεωρώ πως της αξίζει το 20αρι, απλά πιστεύω πως ο κόσμος που πάει μετάξι πάει γιατί είναι 10€. Μου το έχουν πει και κορίτσια που δουλεύουν εκεί, ότι έχουν δουλειά γιατί το 10 αρικο εύκολα βγαίνει από την τσέπη, έχουν αποφασίσει να δουλεύουν με "αριθμούς" και συμφωνώ. Άρα πολλές φορές η Ρίτα τρώει άκυρο γιατί είναι 20+απλό και ας είναι όμορφη ενώ στο δίπλα μαγαζί θα ναι κάτι πιο vfm.
Εγώ αν ήμουν Ρίτα θα πήγαινα Φυλής ή Λιοσίων θα έβαζα και ένα Ελ στοματικό και θα χεζόμουν στο τάληρο, με καλύτερη ποιοτικά πελατεία.
Με επιφύλαξη κιόλας αλλά η Ρίτα πρέπει να ναι η ομορφότερη στο Μετάξι στη βάρδια της.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
σίγουρο αυτό, Λιοσίων θα έκανε και χαμό μην σου πω.
ναι, και θα έφτιαχνε και η διάθεση της πιστεύω και θα ήταν καλύτερη γενικά. επίσης...όταν πχ πας να δώσεις 20αρι, και πας για την λέμε τώρα "Σόνια" αλλά πριν πας στη στοχευμένη σου επιλογή κάνεις και μια βόλτα στ άλλα και βλέπεις και τη Ρίτα...παίζει η Ρίτα να "αρπάξει" και πελάτη που θα πήγαινε σε άλλη δίπλα γιατί είναι στην ίδια αξία (20αρικο). Αν στον ίδιο δρόμο η μια κάνει 20 η άλλη 15 η άλλη 10 γίνεται χαμός. Γιατί? δεν είναι εφάπαξ πώληση/πλειοδοσία με έναν νικητή μα αφορά επαναλαμβανόμενες πωλήσεις. Ακόμα και αν η Ρίτα ή η οποιαδήποτε κουκλάρα έπαιρνε τη μερίδα του λέοντος σε μια περιοχή ξανά κακό είναι...1) η σχέση πουτανας-πελατη πάνω από δύο Μαξ τρεις φορές το μήνα θα γίνει τοξική / βαρετή με αποτέλεσμα την απώλεια του πελάτη, άρα λιγότερα λεφτά για την "κουκλάρα της περιοχής" 2) οι άλλες δίπλα θα "έκλειναν"/θα έπεφτε η ποιότητα με αποτέλεσμα οι πελάτες θα βαριοντουσαν την "κούκλα" δεν θα πήγαιναν συχνά ΟΥΤΕ και στα δίπλα που δεν θα "άξιζαν" γιατί έχει "μπάζα" "φόλες" κτλ Γενικά η πορνεία είναι λίγο περίπλοκη στο management γιατί έχει πολύ hr στη μέση. Θέλει "ομογενή μείγματα" στο ίδιο δοχείο αλλιως...
Δεν αλλάζει το γεγονός πάντως ότι η Ρίτα είναι κουκλάρα, θα πρέπει κάποια στιγμή να την τιμήσω και μια τρίτη φορά, έχω μείνει στις δύο!

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.722
Πόντοι
40.703
Φωκ 19 Καίτη χωρίς αναμονή ,
όπου πέρασα..
Η μικρή χαμογελαστή κ φιλότιμη..
Καλά στοματικό κ στησίματα χωρίς να κ μου..
Άδειασμα σχετικά γρήγορα στο ευρύχωρο γατάκι της..
Καλά ήταν αλλά δεν είναι για επανάληψη..
Καίτη κόψε τις σοκολάτες κ την πίπα γύρο..
την είδα πρόσφατα και μου θύμισε ΕΜΥ από Λιοσίων... σε πιο ψηλό :confused:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
καμία σχέση...καταρχάς η Μπαρμπορα δεν είναι λατίνα, στη πορνοΚαλλιθεα όντως μέχρι πρίν κάποια χρόνια έμενε η πλειοψηφία κοριτσιών που δούλευαν σε σπιτάκια, στούντιο, μασάζ, στριπτίζ κλπ ,για τις λατίνες ισχύει ότι οι περισσότερες μένουν κέντρο και γενικά πέριξ της Φυλής.
Οπότε...
Γιατί αργούν, και τις περιμενουμε από έξω???
:D::grin::cheesy::wink::buck2:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Πέτυχα πρόσφατα 4 (!) σε γυμναστήριο που ήταν εντελώς ξεκούδουνο θα έλεγα για την περιοχή (μιλάω για Αχαρνών) .

Κολάν, κωλάρες, όμορφες δεν τις έλεγες.
Μάλιστα η μια πλήρωσε με δύο τάλληρα για ημερήσια προπόνηση και έκανα τον συνειρμό : δύο πελατάκια .
Πάντως όλο το look και συμπεριφορά τους δεν έχουν σχέση με την δική μας κουλτούρα θα έλεγα.
Τέτοια μπάζα έβλεπα όταν έμενα Αμερική, παντού. Εκεί κολλούσαν οι λατίνες
οι λατίνες είναι το hype κωλαρα βυζάρα πολλές φορές plastic edition! αν το κάνουν σωστά τότε...plastic is fantastic, αλλιώς είναι κιτς. προσωπικά μου αρέσουν οι νταρντάνες λατίνες, όχι τα σαμιαμίδια, επίσης από προσωπική μου εμπειρία είναι και σχετικά κοντά στα "Ελληνικά δεδομένα" λογικά επειδή έχουν μεσογειακό ταπεραμέντο. γούστα είναι αυτά

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Ρε μάγκες φίλης το βράδυ πατάς ή τρως πέσιμο; Αν ναι δοκίμασε τίποτα καλό κάνεις;
Μην ανησυχείς φίλε, πέρα από την πλάκα. Όλα καλά και ήρεμα.

Και να σου τύχει κάτι... (τώρα ναι, για πλάκα)
Οι "κακοποιοί" του στενού είναι τόσο Κακοί όσο Όμορφες είναι οι γυναίκες.
Δλδ, δεν είναι....

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.111
Πόντοι
2.906
σορρυ φίλε έριξα έναν ρανια και εξαφανίστηκα γιατί με πίεζε ο χρόνος…η μέλισσα είναι αυτή που περιέγραψε ο @Μήτσος Μπάμπολας
εμένα δεν μου έκανε εμφανισιακά και πήγα στα σίγουρα. Ρώτησα για Αντελινα και έκανε πως δεν με άκουσε, δεν επεκτάθηκα.
Επειδη απ τη περιγραφη θεωρω οτι δε θα μαρεσει σε ρωτησα να δω κ μια αλλη γνωμη.Καλα εκανες που δεν επεκταθηκες,δεν αξιζουν περισσοτερη κουβεντα οταν κανουν κολπακια.Μπροστα στα ματια μου ''μονη ειμαι δεν υπαρχει αλλη'' ενω υπαρχει αλλη.Συννενοηση μεταξυ τους παντα.Κ πηγαινα σα μαλακας εγω να ψαχνομαι.Ενδιαφερον εχει το που θα καταληξει η Αντελινα αν δεν επιστρεψει.Αλλιως με βλεπω τυχερο που προλαβα στα 20.Προγραμματιζω για Μεταξι,θες να δω τιποτα?

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.111
Πόντοι
2.906
Αντελινα φίλε όλα τα λεφτά, μακάρι να την ξαναπετυχουμε, όχι όχι δεν θέλω κάτι ευχαριστώ.
Πολυ καλη κ μεγαλη αλλαγη στη περιοχη.Αν μεινει θα χουμε βλεψεις για παρομοιες αφιξεις.Κ να βιθζιταρει αυτη παλι θα αξιζει αν δεν αλλαξει συμπεριφορα.Παρακαλω

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326
Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη, μετά από δίμηνη απουσία, για εργασία, στο εξωτερικό. Ακολούθησαν 9 ημέρες διακοπές, στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. Εκεί συνάντησα φίλους και πρώην συναδέλφους. Περπάτησα σε οδό, στην Άνω Πόλη, που φημολογείται ότι υπάρχει πύλη για άλλη διάσταση. Γάμησα amateur πόρνη, σε μυστικό οίκο ανοχής και βγήκα για καφέ με πρώην κατάδικο. Επισκέφθηκα στοιχειωμένο σπίτι, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας και έκανα μπουρδελότσαρκα στην πιάτσα. Ομως, παρόλα αυτά, ένιωθα ένα μικρό κενό, μέσα στην ψυχή μου. Έτσι, μόλις έφτασα στην Αθήνα, αποφάσισα να τσαρκάρω στο βρωμερό Εμετουργείο. Η τσάρκα αφορά την απογευματινή βάρδια, η οποία έλαβε μέρος εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης. Όπως γνωρίζετε, ο μπουρδελιάρης δεν χαμπαριάζει από καιρικά φαινόμενα. Είναι σαν τα F4-E Phandom II, της 338 Μοίρας Διώξεως - Βομβαρδισμού. Επιχειρούν παντώς καιρού.

overlay-image (5).jpg

Ιάσωνος 1Α: Μαρίνα, τραγικό gilf, με κωλόφατσα. Απλό πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 1Β (αριστερά): Βαλέρια, ασχημομούρα mlf, με πολύ μέτριο σώμα. Γεμάτα δωμάτια και κόσμος να αναμένει την σειρά του, στο σαλόνι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 1Β (δεξιά): Μαργαρίτα, ξανθιά gilf, πολύ χοντρή. Αν και μπάζο ολκής, από εμφάνιση, εξέπεμπε μία θετική αύρα. Είχε κοτσιδάκια, τα μαλλιά της και έβγαζε μία τσαχπινιά, στο σαλονάρισμα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 1Γ: Δύο τραγικά gilfs. Η Τάνια και η Τατιάνα. Η μία, πιο μπάζο από την άλλη. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ειλικρινά, ρε μάγκες, εάν κάνετε σαν τρελοί, για αυτές τις τραγικές γριές, πρέπει να το κοιτάξετε. Πέθανε και ο Σούρας και δεν έχω κάνα καλό ψυχίατρο, να σας συστήσω.
Συνέχισα την τσάρκα μου, πηγαίνοντας προς την καρδιά της Ιάσωνος. Σε ενα σημείο του δρόμου, είδα πολλές σύριγγες καταγής. Ήταν όλες χρησιμοποιημένες. Τα πρεζόνια είχαν σουτάρει την παραμύθα και μόλις έσκασαν οι πρώτες σταγόνες βροχής, πέταξαν τα γκανάκια χάμω και την κοπάνησαν από την πιάτσα.

20260121_164155.jpg

Δίπλα από τα σέα βρισκόταν, παρατημένη, μία μερίδα φαγητό. Λογικά ήταν ευγενικη χορηγία, από το συσσίτιο του Δήμου. Δίπλα της υπήρχε και μία μπύρα. Βλέπετε, ο άγνωστος πρεζάκιας δεν μπορούσε να την φάει ξεροσφύρι. Τώρα που ξανακοιτάω την φωτογραφία, φαίνεται πως το φαγητό ήταν για τα σκουπίδια, καθώς το πακέτο ήταν γεμάτο.

20260121_164203.jpg

Η βροχή δυνάμωνε διαρκώς, με αποτέλεσμα η πιάτσα να έχει ερημώσει. Η συγκεκριμένη πιάτσα είναι τόσο βρώμικη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, που δεν ξεπλένετε και δεν ξεβρωμίζει με τίποτα, όσο νερό και να πέσει.

20260121_164320.jpg

Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Αναστασία, νόστιμο μελαχρινό milf, από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Μ. Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο). Δύο κοπέλες, milfs. Η Χριστίνα, πολύ μέτριας εμφάνισης, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, με χύσιμο στο στήθος. Μαζί της η Ντάρια, εάν άκουσα καλά. Πολύ αδύνατη, με μικρό στήθος, μαλλί μέχρι τους ώμους και καυλόφατσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Είχα ψηθεί να περάσω, αλλά την δεύτερη φορά που κατέβηκα, παρατήρησα ότι είχε δεμένο ένα δάχτυλο της, με γάζα. Μάλλον το είχε κόψει, κάτι το οποίο με ξενέρωσε.

Ιάσωνος 43: Δύο γυναίκες. Μία μπαμπάτσικη Βραζιλιάνα, η οποία μόλις είχε φτάσει από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με την τσατσά. Νορμάλ πρόγραμμα. Μαζί της δούλευε και το γνωστό granny, Ελένη. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Φαίνεται πως τα έκοψε τα ακάποτα γαμήσια και δεν δίνει ούτε τον κώλο της. Εγώ την πίστεψα, αυτή πίστεψε τον εαυτό της; Πάντως, έμοιαζε να έχει πάρει κιλάκια.

Ιάσωνος 44Β: Η γνωστή gilf Φωτεινή. Πέρασα μαζί της, για άλλη μία φορά. Αγέραστη, όπως πάντα, με φουλ ενέργεια. Ρούφηξε με μανία τα τριχωτά μου αρχίδια, πήρε λίγο πιπούλα και στήθηκε για ιεραποστολικό γαμήσι. Ακολούθησε άγριο σπρώξιμο, από μέρους μου, το οποίο οδήγησε σε ένα δυνατό χύσιμο και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε, η συνεδρία.

Ξαλαφρωμένος, πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Καθώς περίμενα, στην στάση του λεωφορείου, χάζευα την κίνηση στους πλημμυρισμένους δρόμους.

20260121_171705.jpg

Η βροχή δυνάμωνε διαρκώς και φαίνεται πως δημιουργούσε προβλήματα, καθώς ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, ενώ η σειρήνα του "ούρλιαζε".

20260121_171703.jpg

"Σε τι μπουρδέλο κράτος ζούμε", σκέφτηκα. Αρκεί μία απλή βροχή και τα πάντα καταρρέουν. Γελάω, κάθε φορά που σκέφτομαι κάποιους άμπαλους, ακροδεξιούς, οι οποίοι ονειρεύονται πόλεμο, με τους "απέναντι".
Καθώς ήμουν βυθισμένος στις σκέψεις μου, το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα graffiti, το οποίο βρισκόταν απέναντι από την στάση.

20260121_171629.jpg

Δεν μπορούσα να καταλάβω το νόημα του. Πάντως, η εικόνα των δύο κουστουμάτων μου έφερε άσχημες εικόνες, στο μυαλό μου. Μου θύμισε αυτούς τους τύπους, οι οποίοι εργάζονται ως στελέχη πολυεθνικών. Αυτοί, που οι γραβάτες τους κρέμονται σε άδειες καρδιές. Που μιλάνε για θρησκεία και οικογένεια και κάποια Παρασκευή, πρωί, δεν θα διστάσουν να απολύσουν κάμποσους φουκαράδες. Βλέπετε, φίλοι μου, η ζωή είναι γεμάτη από πουτάνες και νταβατζήδες. Οι πρώτες σκίζονται, για να βγάλουν τα φράγκα και οι δεύτεροι τα κονομάνε, αφού είναι διαπλεκόμενοι και κολλητάρια με το σύστημα.
Οι σκέψεις μου διακόπηκαν, καθώς έφτασε το λεωφορείο. Επιβιβάστηκα και πήρα τον δρόμο της επιστροφής, για το σπίτι μου, αδειάζοντας το κεφάλι μου από κάθε λογής σκέψη.
Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!

Ωραίος ρε μάγκα, ανέβασες και βίντεο στο τικτοκ!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
99.948
Πόντοι
48.067
ρε τυπε.. να κράζεις οσους πανε στην Τατιάνα, αλλα εσυ μετα να καταθέτεις στην Φωτεινή, μου φαίνεται μας τρολ
Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη, μετά από δίμηνη απουσία, για εργασία, στο εξωτερικό. Ακολούθησαν 9 ημέρες διακοπές, στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. Εκεί συνάντησα φίλους και πρώην συναδέλφους. Περπάτησα σε οδό, στην Άνω Πόλη, που φημολογείται ότι υπάρχει πύλη για άλλη διάσταση. Γάμησα amateur πόρνη, σε μυστικό οίκο ανοχής και βγήκα για καφέ με πρώην κατάδικο. Επισκέφθηκα στοιχειωμένο σπίτι, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας και έκανα μπουρδελότσαρκα στην πιάτσα. Ομως, παρόλα αυτά, ένιωθα ένα μικρό κενό, μέσα στην ψυχή μου. Έτσι, μόλις έφτασα στην Αθήνα, αποφάσισα να τσαρκάρω στο βρωμερό Εμετουργείο. Η τσάρκα αφορά την απογευματινή βάρδια, η οποία έλαβε μέρος εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης. Όπως γνωρίζετε, ο μπουρδελιάρης δεν χαμπαριάζει από καιρικά φαινόμενα. Είναι σαν τα F4-E Phandom II, της 338 Μοίρας Διώξεως - Βομβαρδισμού. Επιχειρούν παντώς καιρού.

overlay-image (5).jpg

Ιάσωνος 1Α: Μαρίνα, τραγικό gilf, με κωλόφατσα. Απλό πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 1Β (αριστερά): Βαλέρια, ασχημομούρα mlf, με πολύ μέτριο σώμα. Γεμάτα δωμάτια και κόσμος να αναμένει την σειρά του, στο σαλόνι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 1Β (δεξιά): Μαργαρίτα, ξανθιά gilf, πολύ χοντρή. Αν και μπάζο ολκής, από εμφάνιση, εξέπεμπε μία θετική αύρα. Είχε κοτσιδάκια, τα μαλλιά της και έβγαζε μία τσαχπινιά, στο σαλονάρισμα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ιάσωνος 1Γ: Δύο τραγικά gilfs. Η Τάνια και η Τατιάνα. Η μία, πιο μπάζο από την άλλη. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Ειλικρινά, ρε μάγκες, εάν κάνετε σαν τρελοί, για αυτές τις τραγικές γριές, πρέπει να το κοιτάξετε. Πέθανε και ο Σούρας και δεν έχω κάνα καλό ψυχίατρο, να σας συστήσω.
Συνέχισα την τσάρκα μου, πηγαίνοντας προς την καρδιά της Ιάσωνος. Σε ενα σημείο του δρόμου, είδα πολλές σύριγγες καταγής. Ήταν όλες χρησιμοποιημένες. Τα πρεζόνια είχαν σουτάρει την παραμύθα και μόλις έσκασαν οι πρώτες σταγόνες βροχής, πέταξαν τα γκανάκια χάμω και την κοπάνησαν από την πιάτσα.

20260121_164155.jpg

Δίπλα από τα σέα βρισκόταν, παρατημένη, μία μερίδα φαγητό. Λογικά ήταν ευγενικη χορηγία, από το συσσίτιο του Δήμου. Δίπλα της υπήρχε και μία μπύρα. Βλέπετε, ο άγνωστος πρεζάκιας δεν μπορούσε να την φάει ξεροσφύρι. Τώρα που ξανακοιτάω την φωτογραφία, φαίνεται πως το φαγητό ήταν για τα σκουπίδια, καθώς το πακέτο ήταν γεμάτο.

20260121_164203.jpg

Η βροχή δυνάμωνε διαρκώς, με αποτέλεσμα η πιάτσα να έχει ερημώσει. Η συγκεκριμένη πιάτσα είναι τόσο βρώμικη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, που δεν ξεπλένετε και δεν ξεβρωμίζει με τίποτα, όσο νερό και να πέσει.

20260121_164320.jpg

Μ. Αλεξάνδρου 28Α: Αναστασία, νόστιμο μελαχρινό milf, από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Μ. Αλεξάνδρου 28 (υπόγειο). Δύο κοπέλες, milfs. Η Χριστίνα, πολύ μέτριας εμφάνισης, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, με χύσιμο στο στήθος. Μαζί της η Ντάρια, εάν άκουσα καλά. Πολύ αδύνατη, με μικρό στήθος, μαλλί μέχρι τους ώμους και καυλόφατσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Είχα ψηθεί να περάσω, αλλά την δεύτερη φορά που κατέβηκα, παρατήρησα ότι είχε δεμένο ένα δάχτυλο της, με γάζα. Μάλλον το είχε κόψει, κάτι το οποίο με ξενέρωσε.

Ιάσωνος 43: Δύο γυναίκες. Μία μπαμπάτσικη Βραζιλιάνα, η οποία μόλις είχε φτάσει από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με την τσατσά. Νορμάλ πρόγραμμα. Μαζί της δούλευε και το γνωστό granny, Ελένη. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Φαίνεται πως τα έκοψε τα ακάποτα γαμήσια και δεν δίνει ούτε τον κώλο της. Εγώ την πίστεψα, αυτή πίστεψε τον εαυτό της; Πάντως, έμοιαζε να έχει πάρει κιλάκια.

Ιάσωνος 44Β: Η γνωστή gilf Φωτεινή. Πέρασα μαζί της, για άλλη μία φορά. Αγέραστη, όπως πάντα, με φουλ ενέργεια. Ρούφηξε με μανία τα τριχωτά μου αρχίδια, πήρε λίγο πιπούλα και στήθηκε για ιεραποστολικό γαμήσι. Ακολούθησε άγριο σπρώξιμο, από μέρους μου, το οποίο οδήγησε σε ένα δυνατό χύσιμο και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε, η συνεδρία.

Ξαλαφρωμένος, πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Καθώς περίμενα, στην στάση του λεωφορείου, χάζευα την κίνηση στους πλημμυρισμένους δρόμους.

20260121_171705.jpg

Η βροχή δυνάμωνε διαρκώς και φαίνεται πως δημιουργούσε προβλήματα, καθώς ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, ενώ η σειρήνα του "ούρλιαζε".

20260121_171703.jpg

"Σε τι μπουρδέλο κράτος ζούμε", σκέφτηκα. Αρκεί μία απλή βροχή και τα πάντα καταρρέουν. Γελάω, κάθε φορά που σκέφτομαι κάποιους άμπαλους, ακροδεξιούς, οι οποίοι ονειρεύονται πόλεμο, με τους "απέναντι".
Καθώς ήμουν βυθισμένος στις σκέψεις μου, το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα graffiti, το οποίο βρισκόταν απέναντι από την στάση.

20260121_171629.jpg

Δεν μπορούσα να καταλάβω το νόημα του. Πάντως, η εικόνα των δύο κουστουμάτων μου έφερε άσχημες εικόνες, στο μυαλό μου. Μου θύμισε αυτούς τους τύπους, οι οποίοι εργάζονται ως στελέχη πολυεθνικών. Αυτοί, που οι γραβάτες τους κρέμονται σε άδειες καρδιές. Που μιλάνε για θρησκεία και οικογένεια και κάποια Παρασκευή, πρωί, δεν θα διστάσουν να απολύσουν κάμποσους φουκαράδες. Βλέπετε, φίλοι μου, η ζωή είναι γεμάτη από πουτάνες και νταβατζήδες. Οι πρώτες σκίζονται, για να βγάλουν τα φράγκα και οι δεύτεροι τα κονομάνε, αφού είναι διαπλεκόμενοι και κολλητάρια με το σύστημα.
Οι σκέψεις μου διακόπηκαν, καθώς έφτασε το λεωφορείο. Επιβιβάστηκα και πήρα τον δρόμο της επιστροφής, για το σπίτι μου, αδειάζοντας το κεφάλι μου από κάθε λογής σκέψη.
Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!

αρεις.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Κολωνού 53 Ντανιελα η λατίνα με τα γυαλάκια, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Γκαμπριέλα, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο κλειστο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος Γιάννα, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Νικόλ λατίνα, με ελεύθερο στοματικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Βικτώρια η πετίτ λατίνα με το ωραίο κορμάκι και βυζακι, απλό πρόγραμμα, τη πήρα για ακόμη μία φορά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 & 25 κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α Αλινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3α )κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Αλιόνα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου & Περδικκα όροφος Αντζελινα ,απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α (πού έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) κλειστό.

Περδικκα 3β κλειστό.
Σμυρναίος, τι έλεγε το Βικτώριακι χθές???

Σου είπε τίποτα για μένα;:2funny::headbang::2funny:
Θα πάω τώρα κατά τις 10, να της ανοίξω την πόρτα στο ταξί και να κάνω Σεφτε στο μουνι της...

Πολύ όμορφο και ντροπαλό μωράκι...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Σμυρναίος, τι έλεγε το Βικτώριακι χθές???

Σου είπε τίποτα για μένα;:2funny::headbang::2funny:
Θα πάω τώρα κατά τις 10, να της ανοίξω την πόρτα στο ταξί και να κάνω Σεφτε στο μουνι της...

Πολύ όμορφο και ντροπαλό μωράκι...

Την κούρασες...Πηρε ρεπό σημερα...
Κατέληξα Βαλέρια Ι1β,
Μια Καλημέρα και στόμα...:pipa2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom