Ας πούμε και το γίνεται στα ψηλά τα στρώματα...
Ας πιάσουμε τις δύο κατηγορίες που ηλιθιοδεστατα η κάθε πουτανα στοχεύει και ας την αναλύσουμε λίγο...
1) Πραγματικά πλούσιοι...Είναι τσιγκούνηδες, σνομπ, δεν κάνουν τόσο σεξ όσο φαντάζεστε. Τι γίνεται όταν θέλουν να γαμησουν...τις πουτάνες τις θεωρούν βρωμιάρες

, όσες είναι σε μπουρδέλα, στούντιο, βίζιτες κτλ είναι ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ! Εμετός, πως το λένε, σκατα! ΔΕΝ θα πάει με κάποια που πας εσύ αγαπητέ αναγνώστη, ΓΙΑΤΙ ξεπέφτει σαν εσένα! Ο πλούσιος έχει δικές του πουτάνες...μια γραμματέα, μια λογίστρια, μια γυμνάστρια, μια ψυχολόγο κτλ που είναι ΚΟΥΚΛΑ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ που του κάνει τα πάντα και είναι αντάξια να είναι δίπλα του. Αν είναι πιο της show biz"και χαλάει και χρήμα, θα πάρει και μια μοντέλα, καμιά τραγουδίστρια, μα για αυτόν αυτές είναι

πουτάνες. Προφανώς μιλάμε πως το κύκλωμα αυτό είναι πολύ κλειστό, δεν μπαίνεις μέσα με την καμία.
2) Υπό ανάπτυξη πλούσιοι (άτομα 3000€-15000€)...
Αυτοί είναι όλη μέρα δουλειά, κόμπλεξ να ανέβουν! ("ξέρεις ποιος είμαι εγώ"? "που μένω"? "με τι ασχολούμαι"? "ξέρεις τι έχω σπουδάσει"?) Συνήθως έχουν/επιδιώκουν σχέση με άτομο παρόμοιο να παντρέψουν τα potential τους για να ανέβουν. Ξανά δεν γαμανε τόσο...Όταν γαμανε θα πάρουν καμία βίζιτα, θα πάνε σε κάνα στούντιο, και πάλι σιχαίνονται τη ζωή τους...Βλέπετε, έχουν και αυτοί αξία...και την ώρα που μπλέκουν με "κοινές" πέφτουν στα μάτια τους, μα τι να κάνουμε έχουν...πουλί!
Τι μένει από αυτό...Στην Ελλάδα που ναι προτελευταία σε αγοραστική δύναμη, πλούσιοι και Βαρβάτα πορτοφόλια είναι είδος προς εξαφάνιση. Έχουν το δικό τους network.
Πουτάνες όσο όμορφες και να ναι δεν παύει να ναι κρέατα εισαγωγής, σιχαμενα, αμόρφωτα, χωρίς φινέτσα, βλάχες...Στουντιοκοριτσα και βίζιτες στα μάτια τους ξανά...μια από τα ίδια είναι! Σιχαμενες, εύκολες, καλύτερα να πίνουν κόκα παρά να πάνε με τέτοιες. Η κατηγορία: "πουτανες-βιζιτες" είναι καημός και πόθος του απλού λαού, που δουλεύει και παλεύει να πάει στα μπουρδέλα ή να κλείσει μια βίζιτα για λίγο. Το να ανέβει τόσο επιτυχημένα και τόσο απότομα τα κοινωνικά και εισπρακτικά αυτά σκαλιά μια πουτανα είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο, έμπνευση και όνειρο μεν, σχεδόν αστικός μύθος δε! Σκέψου την "Αννούλα" στο Χίλτον! Να το πούμε και του Χίλτον να το ξέρει

, ούτε απ' έξω ή στην τελική μια δυο τρεις και κάπου εκεί το όνειρο τελειώνει! Προς Θεού και με κάθε σεβασμό στο κορίτσι, παράδειγμα είναι, δεν το λέω για να υποτιμήσω το κορίτσι.
Τι θα ήταν το βέλτιστο...
Πουτάνες/βιζιτες να γαμιουνται καλά να βγάζουν χρημα, να μην το χαλάνε να ζουν πιο οικονομικά και σε λίγα χρόνια την κάνουν, ζώντας πλέον με άνεση κάνοντας κάτι άλλο ή και τιποτα.
Τι πραγματικά γίνεται...
Πουτάνες φτωχές, πουτάνες χαζές βγάζουν λεφτά, τα τρώνε γιατί ήταν στερημένες, γαμιουνται, γαμιουνται, φθείρονται, εισπρακτικά πέφτουν, καταλήγουν να δουλεύουν χρόνια στη δουλειά αυτή, αποταμίευση της πλάκας, off τεράστια, τρώνε από τα έτοιμα, καλά 60+ στα μπουρδέλα.
Βίζιτες καλές, βίζιτες ακριβές...κόσμος όχι αρκετός, κάνουν συνήθως μια δουλειά ΣΥΝ τις βίζιτες, πολύ λίγες μπορούν να συντηρηθούν με βίζιτες μόνο, τελικά οι περισσότερες σταδιακά σταματάνε, κάποιες πιο άτυχες...από 200 πάμε στα 80 και...βλέπουμε.
Ναι ξέρω, ξέρεις και συ κάποια που τα κατάφερε! Ναι και γω ξέρω, ξέρω και εκατοντάδες που δεν τα κατάφεραν, ας μη μιλάμε για εξαιρέσεις.