Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
2.677
Πόντοι
731
Ας πούμε και το γίνεται στα ψηλά τα στρώματα...
Ας πιάσουμε τις δύο κατηγορίες που ηλιθιοδεστατα η κάθε πουτανα στοχεύει και ας την αναλύσουμε λίγο...
1) Πραγματικά πλούσιοι...Είναι τσιγκούνηδες, σνομπ, δεν κάνουν τόσο σεξ όσο φαντάζεστε. Τι γίνεται όταν θέλουν να γαμησουν...τις πουτάνες τις θεωρούν βρωμιάρες :2funny:, όσες είναι σε μπουρδέλα, στούντιο, βίζιτες κτλ είναι ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ! Εμετός, πως το λένε, σκατα! ΔΕΝ θα πάει με κάποια που πας εσύ αγαπητέ αναγνώστη, ΓΙΑΤΙ ξεπέφτει σαν εσένα! Ο πλούσιος έχει δικές του πουτάνες...μια γραμματέα, μια λογίστρια, μια γυμνάστρια, μια ψυχολόγο κτλ που είναι ΚΟΥΚΛΑ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ που του κάνει τα πάντα και είναι αντάξια να είναι δίπλα του. Αν είναι πιο της show biz"και χαλάει και χρήμα, θα πάρει και μια μοντέλα, καμιά τραγουδίστρια, μα για αυτόν αυτές είναι :2funny: πουτάνες. Προφανώς μιλάμε πως το κύκλωμα αυτό είναι πολύ κλειστό, δεν μπαίνεις μέσα με την καμία.
2) Υπό ανάπτυξη πλούσιοι (άτομα 3000€-15000€)...
Αυτοί είναι όλη μέρα δουλειά, κόμπλεξ να ανέβουν! ("ξέρεις ποιος είμαι εγώ"? "που μένω"? "με τι ασχολούμαι"? "ξέρεις τι έχω σπουδάσει"?) Συνήθως έχουν/επιδιώκουν σχέση με άτομο παρόμοιο να παντρέψουν τα potential τους για να ανέβουν. Ξανά δεν γαμανε τόσο...Όταν γαμανε θα πάρουν καμία βίζιτα, θα πάνε σε κάνα στούντιο, και πάλι σιχαίνονται τη ζωή τους...Βλέπετε, έχουν και αυτοί αξία...και την ώρα που μπλέκουν με "κοινές" πέφτουν στα μάτια τους, μα τι να κάνουμε έχουν...πουλί!

Τι μένει από αυτό...Στην Ελλάδα που ναι προτελευταία σε αγοραστική δύναμη, πλούσιοι και Βαρβάτα πορτοφόλια είναι είδος προς εξαφάνιση. Έχουν το δικό τους network.
Πουτάνες όσο όμορφες και να ναι δεν παύει να ναι κρέατα εισαγωγής, σιχαμενα, αμόρφωτα, χωρίς φινέτσα, βλάχες...Στουντιοκοριτσα και βίζιτες στα μάτια τους ξανά...μια από τα ίδια είναι! Σιχαμενες, εύκολες, καλύτερα να πίνουν κόκα παρά να πάνε με τέτοιες. Η κατηγορία: "πουτανες-βιζιτες" είναι καημός και πόθος του απλού λαού, που δουλεύει και παλεύει να πάει στα μπουρδέλα ή να κλείσει μια βίζιτα για λίγο. Το να ανέβει τόσο επιτυχημένα και τόσο απότομα τα κοινωνικά και εισπρακτικά αυτά σκαλιά μια πουτανα είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο, έμπνευση και όνειρο μεν, σχεδόν αστικός μύθος δε! Σκέψου την "Αννούλα" στο Χίλτον! Να το πούμε και του Χίλτον να το ξέρει :2funny:, ούτε απ' έξω ή στην τελική μια δυο τρεις και κάπου εκεί το όνειρο τελειώνει! Προς Θεού και με κάθε σεβασμό στο κορίτσι, παράδειγμα είναι, δεν το λέω για να υποτιμήσω το κορίτσι.
Τι θα ήταν το βέλτιστο...
Πουτάνες/βιζιτες να γαμιουνται καλά να βγάζουν χρημα, να μην το χαλάνε να ζουν πιο οικονομικά και σε λίγα χρόνια την κάνουν, ζώντας πλέον με άνεση κάνοντας κάτι άλλο ή και τιποτα.
Τι πραγματικά γίνεται...
Πουτάνες φτωχές, πουτάνες χαζές βγάζουν λεφτά, τα τρώνε γιατί ήταν στερημένες, γαμιουνται, γαμιουνται, φθείρονται, εισπρακτικά πέφτουν, καταλήγουν να δουλεύουν χρόνια στη δουλειά αυτή, αποταμίευση της πλάκας, off τεράστια, τρώνε από τα έτοιμα, καλά 60+ στα μπουρδέλα.
Βίζιτες καλές, βίζιτες ακριβές...κόσμος όχι αρκετός, κάνουν συνήθως μια δουλειά ΣΥΝ τις βίζιτες, πολύ λίγες μπορούν να συντηρηθούν με βίζιτες μόνο, τελικά οι περισσότερες σταδιακά σταματάνε, κάποιες πιο άτυχες...από 200 πάμε στα 80 και...βλέπουμε.
Ναι ξέρω, ξέρεις και συ κάποια που τα κατάφερε! Ναι και γω ξέρω, ξέρω και εκατοντάδες που δεν τα κατάφεραν, ας μη μιλάμε για εξαιρέσεις.
Ετσι ακριβως Plasma.

Συνημμένα

• tenorYES YES.gif
    tenorYES YES.gif
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 12

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Ετσι ακριβως Plasma.
απλά δεν είναι εφικτό ή τουλάχιστον για την ώρα να κοιτάζει κάποια να στοχεύει σε τόσο ακριβά ραντεβού/δωμάτια και από την άλλη εμείς σαν πελάτες για να περάσουμε καλά να πρέπει να πάρουμε μισάωρο ή εξτραδάκι ή δεν ξέρω και γω τι! αυτό τη μια φορά σεξ την κάνει να προσεγγίζει τα 50€. Είναι ακριβό και είναι και λίγο και είναι για 10 λεπτά! για κάποιον μια φορά σεξ να πούμε την εβδομάδα? Έλεος! Εγώ σκέφτομαι ότι ένας φυσιολογικός άντρας θέλει δύο φορές σεξ τη βδομάδα, ένας καυλιάρης από 3εως5! δεν είναι εύκολο να δίνει 30-50€ τη φορά! Πόσοι θα το κάνουν και για πόσο? Και πλέον αν η καθεμία ζητά πολλά τότε αυτόματα είναι συγκρίσιμη με ομορφότερες/καλύτερες, και ο ανταγωνισμός θα "σκότωνε" πάρα πολλές σεξεργάτριες.

Jim242424

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα..στο 10 Ρίκο;τι μου προτείνετε για πρωινή βάρδια;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Καλησπέρα..στο 10 Ρίκο;τι μου προτείνετε για πρωινή βάρδια;
είναι απλό...Θα πας Μετάξι και θα βρεις από γιαγιάδες μέχρι μοντελακια! Δεν κάνω πλάκα! Θα κοιτάξεις
1) η κοπέλα να μην σαλοναρει σαν τη Μεγάλη Παρασκευή ή φουλ ξινη
2) να σου "κάνει"/"δένει" σαν άντρας. Ποτέ μην κοιτάξεις μόνο αν είναι όμορφη ή επαναπαυτείς ότι "πληρώνω" άρα ο πελάτης έχει πάντα δίκιο! Αλλιώς παίζει να μην περάσεις καλά.
Κατά τ άλλα ναι πήγαινε Μετάξι και θα περάσεις ζάχαρη! Θα χεις μέχρι και δίλημμα ποια να διαλέξεις.

Jim242424

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
20
Πόντοι
0
είναι απλό...Θα πας Μετάξι και θα βρεις από γιαγιάδες μέχρι μοντελακια! Δεν κάνω πλάκα! Θα κοιτάξεις
1) η κοπέλα να μην σαλοναρει σαν τη Μεγάλη Παρασκευή ή φουλ ξινη
2) να σου "κάνει"/"δένει" σαν άντρας. Ποτέ μην κοιτάξεις μόνο αν είναι όμορφη ή επαναπαυτείς ότι "πληρώνω" άρα ο πελάτης έχει πάντα δίκιο! Αλλιώς παίζει να μην περάσεις καλά.
Κατά τ άλλα ναι πήγαινε Μετάξι και θα περάσεις ζάχαρη! Θα χεις μέχρι και δίλημμα ποια να διαλέξεις.
Στα τόσα χρόνια στο bou ίσως η πιο αξιόλογη και χωρίς ειρωνία απάντηση που παίρνω . Ευχαριστω πολύ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
614
Like
99.919
Πόντοι
48.067
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Στα τόσα χρόνια στο bou ίσως η πιο αξιόλογη και χωρίς ειρωνία απάντηση που παίρνω . Ευχαριστω πολύ
Η μεγαλύτερη ειρωνία είναι ...η απουσία ειρωνίας στο κειμενο...

A bit Fishy:coffee:
Αστειευομαι φυσικα, Plasma.

Δεν νομίζω γενικά ότι έχει πρόθεση κάποιος να ειρωνευτεί εδώ μέσα.
Απλά γράφουμε με δηκτικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ευθυμολογικα σχήματα!!!:glasses:

..όχι, εντάξει, ειρωνευομαστε...

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
574
Πόντοι
80
Ας πούμε και το γίνεται στα ψηλά τα στρώματα...
Ας πιάσουμε τις δύο κατηγορίες που ηλιθιοδεστατα η κάθε πουτανα στοχεύει και ας την αναλύσουμε λίγο...
1) Πραγματικά πλούσιοι...Είναι τσιγκούνηδες, σνομπ, δεν κάνουν τόσο σεξ όσο φαντάζεστε. Τι γίνεται όταν θέλουν να γαμησουν...τις πουτάνες τις θεωρούν βρωμιάρες :2funny:, όσες είναι σε μπουρδέλα, στούντιο, βίζιτες κτλ είναι ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ! Εμετός, πως το λένε, σκατα! ΔΕΝ θα πάει με κάποια που πας εσύ αγαπητέ αναγνώστη, ΓΙΑΤΙ ξεπέφτει σαν εσένα! Ο πλούσιος έχει δικές του πουτάνες...μια γραμματέα, μια λογίστρια, μια γυμνάστρια, μια ψυχολόγο κτλ που είναι ΚΟΥΚΛΑ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ που του κάνει τα πάντα και είναι αντάξια να είναι δίπλα του. Αν είναι πιο της show biz"και χαλάει και χρήμα, θα πάρει και μια μοντέλα, καμιά τραγουδίστρια, μα για αυτόν αυτές είναι :2funny: πουτάνες. Προφανώς μιλάμε πως το κύκλωμα αυτό είναι πολύ κλειστό, δεν μπαίνεις μέσα με την καμία.
2) Υπό ανάπτυξη πλούσιοι (άτομα 3000€-15000€)...
Αυτοί είναι όλη μέρα δουλειά, κόμπλεξ να ανέβουν! ("ξέρεις ποιος είμαι εγώ"? "που μένω"? "με τι ασχολούμαι"? "ξέρεις τι έχω σπουδάσει"?) Συνήθως έχουν/επιδιώκουν σχέση με άτομο παρόμοιο να παντρέψουν τα potential τους για να ανέβουν. Ξανά δεν γαμανε τόσο...Όταν γαμανε θα πάρουν καμία βίζιτα, θα πάνε σε κάνα στούντιο, και πάλι σιχαίνονται τη ζωή τους...Βλέπετε, έχουν και αυτοί αξία...και την ώρα που μπλέκουν με "κοινές" πέφτουν στα μάτια τους, μα τι να κάνουμε έχουν...πουλί!

Τι μένει από αυτό...Στην Ελλάδα που ναι προτελευταία σε αγοραστική δύναμη, πλούσιοι και Βαρβάτα πορτοφόλια είναι είδος προς εξαφάνιση. Έχουν το δικό τους network.
Πουτάνες όσο όμορφες και να ναι δεν παύει να ναι κρέατα εισαγωγής, σιχαμενα, αμόρφωτα, χωρίς φινέτσα, βλάχες...Στουντιοκοριτσα και βίζιτες στα μάτια τους ξανά...μια από τα ίδια είναι! Σιχαμενες, εύκολες, καλύτερα να πίνουν κόκα παρά να πάνε με τέτοιες. Η κατηγορία: "πουτανες-βιζιτες" είναι καημός και πόθος του απλού λαού, που δουλεύει και παλεύει να πάει στα μπουρδέλα ή να κλείσει μια βίζιτα για λίγο. Το να ανέβει τόσο επιτυχημένα και τόσο απότομα τα κοινωνικά και εισπρακτικά αυτά σκαλιά μια πουτανα είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο, έμπνευση και όνειρο μεν, σχεδόν αστικός μύθος δε! Σκέψου την "Αννούλα" στο Χίλτον! Να το πούμε και του Χίλτον να το ξέρει :2funny:, ούτε απ' έξω ή στην τελική μια δυο τρεις και κάπου εκεί το όνειρο τελειώνει! Προς Θεού και με κάθε σεβασμό στο κορίτσι, παράδειγμα είναι, δεν το λέω για να υποτιμήσω το κορίτσι.
Τι θα ήταν το βέλτιστο...
Πουτάνες/βιζιτες να γαμιουνται καλά να βγάζουν χρημα, να μην το χαλάνε να ζουν πιο οικονομικά και σε λίγα χρόνια την κάνουν, ζώντας πλέον με άνεση κάνοντας κάτι άλλο ή και τιποτα.
Τι πραγματικά γίνεται...
Πουτάνες φτωχές, πουτάνες χαζές βγάζουν λεφτά, τα τρώνε γιατί ήταν στερημένες, γαμιουνται, γαμιουνται, φθείρονται, εισπρακτικά πέφτουν, καταλήγουν να δουλεύουν χρόνια στη δουλειά αυτή, αποταμίευση της πλάκας, off τεράστια, τρώνε από τα έτοιμα, καλά 60+ στα μπουρδέλα.
Βίζιτες καλές, βίζιτες ακριβές...κόσμος όχι αρκετός, κάνουν συνήθως μια δουλειά ΣΥΝ τις βίζιτες, πολύ λίγες μπορούν να συντηρηθούν με βίζιτες μόνο, τελικά οι περισσότερες σταδιακά σταματάνε, κάποιες πιο άτυχες...από 200 πάμε στα 80 και...βλέπουμε.
Ναι ξέρω, ξέρεις και συ κάποια που τα κατάφερε! Ναι και γω ξέρω, ξέρω και εκατοντάδες που δεν τα κατάφεραν, ας μη μιλάμε για εξαιρέσεις.
Συμφωνώ γενικά. Θέλω να κάνω μια ερώτηση υπάρχει μια ομάδα ανδρών που είναι πλούσιοι ή αρκετά ευκατάστατοι που μπορούν να πάνε με μια βίζιτα ή με μια πουτανα της διπλανής πόρτας (μορφωμένη καθαρή που τους ταιριάζει κλπ) αλλά επιλέγουν συνειδητά το μπουρδελο, διότι αγαπούν το ρίσκο και είναι εθισμένοι στο να τρώνε βρωμικο; Διότι ξέρω 2-3 άτομα εγώ συγκεκριμένα οι οποίοι πραγματικά είναι πλούσιοι και έχουν αποδεδειγμένα τη δυνατοτητα να πάνε με πουτανες πολύ ανώτερου επιπέδου, αλλά έχουν εθισμό στην φάση του μπουρδελου και της πουτανας του δρόμου. Δεν έχει να κάνει με τη γυναίκα τόσο αλλά με την όλη διαδικασία. Και για να προλάβω όχι δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Συμφωνώ γενικά. Θέλω να κάνω μια ερώτηση υπάρχει μια ομάδα ανδρών που είναι πλούσιοι ή αρκετά ευκατάστατοι που μπορούν να πάνε με μια βίζιτα ή με μια πουτανα της διπλανής πόρτας (μορφωμένη καθαρή που τους ταιριάζει κλπ) αλλά επιλέγουν συνειδητά το μπουρδελο, διότι αγαπούν το ρίσκο και είναι εθισμένοι στο να τρώνε βρωμικο; Διότι ξέρω 2-3 άτομα εγώ συγκεκριμένα οι οποίοι πραγματικά είναι πλούσιοι και έχουν αποδεδειγμένα τη δυνατοτητα να πάνε με πουτανες πολύ ανώτερου επιπέδου, αλλά έχουν εθισμό στην φάση του μπουρδελου και της πουτανας του δρόμου. Δεν έχει να κάνει με τη γυναίκα τόσο αλλά με την όλη διαδικασία. Και για να προλάβω όχι δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς.
Ε καλά προφανώς, ο καθένας με την τσέπη του κάνει ότι θέλει, και καλά κάνει, απλά αν το έχεις δει οι φραγγατοι αποφεύγουν να δίνουν τροφή για σχόλια στον κόσμο, και πάντα "πιάνονται" είτε από μέθη είτε από χρήση και τότε βγαίνει στη φόρα με "τι" είχαν συνδιάσει το ποτό/ναρκωτικά και κάνουν χαρά τα μεσημεριανά.

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
869
Πόντοι
81
Δεν την βλεπω καλα αυτην... Βεβαια τα θελει ο κωλος της με αυτα που κανει...

Εγω μια φορα πηγα και η αληθεια ειναι οτι κανει κορυφαιες υπηρεσιες..(χωρις βεβαια να δεχθω)
Κουφαιες υπηρεσιες χωρις να δεχτείς? Δηλαδή?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
333.013
Πόντοι
49.090
Ο 80χρονος Μυθος του:
"Ελάτε Και Πάνω, Καλό Σεξ"
Ρε αδερφέ εκτός του ότι σπαμαρεις γιατί αυτό είναι καθαρά ποστ για τον σχολιασμό αλλά οκ εδώ άλλοι σπαμαρουν διαρκώς...αλλά το κυριότερο μη βάζεις φάτσα.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Τι κάνει ο άνθρωπος για να γαμησει!
Ας μην γκρινιάζουμε κάποιοι εδώ μέσα!!!

..Ανέβαινω πάνω μαζί του...
Πέντε Μαθουσάλες με
μπαστούνια καναπεδατοι!!!!
Η τύπισσα, Λατίνα 50αρα, την έχει βρει την συνταγή. Οι περισσότερες δίνουν κόκκινη κάρτα σε μεγαλύτερης πελάτες.
Τους έχει μαζέψει εκεί και τους ξεζουμιζει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε αδερφέ εκτός του ότι σπαμαρεις γιατί αυτό είναι καθαρά ποστ για τον σχολιασμό αλλά οκ εδώ άλλοι σπαμαρουν διαρκώς...αλλά το κυριότερο μη βάζεις φάτσα.
Mea Culpa!!
Eχεις δίκιο! Τά μετα φέρω εκεί..

Συνημμένα

• VID_20260115_113947.mp4
    14,6 MB · Εμφανίσεις: 0
  • VID_20260115_113815.mp4
    34 MB · Εμφανίσεις: 0
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Oh yes, it's a thing!!!

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Mea Culpa!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Τελικά ρε μαγκες αυτή η ιζαμπελα είναι χειρουργιμενη??
Έτσι λένε και μάλλον έχουν δικιο

Το μν της ,το είχα βρει αφύσικα στενό...
Είχα χαρεί όμως, τουλάχιστον υπηρχε!!!
Για κανένα μήνα, στην τσιμπουκοπεριοδο, φοβόμουν να βάλω και το χέρι μου προς τα εκεί.
Η κλτρπδ της είναι μόνιμως πιο μεγάλη από το μν.
Δεν έχει τέκνα.

Οποτε, ναι, είναι γυναίκα!

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
συνέχεια live επιγραμματικα

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 & 17 κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο κλειστο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος Γιάννα, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Νικόλ λατίνα, με ελεύθερο στοματικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Αντριαννα, μελαχρινή κοντή λατίνα, παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, η Βικτώρια σήμερα ρεπό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 η λατίνα Λουτσια, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α Κατερίνα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Αλινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3α )κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Χριστίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Αλιόνα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου & Περδικκα όροφος Αντζελινα(Άντζελα) ,απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α (πού έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) κλειστό.

Περδικκα 3β κλειστό.
Μια και έχει ρεπό το Βικτώριακι, θα πάω να δαγκώσω το Τζουλακι!!!
Ψιλοτσαμπουκαλεμενη την έχω κόψει...Bandita!:sunglasses:
Από χρώμα δέρματος και κωλαρα πάει καλά όμως...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Αποδίδω τον όλο αρνητισμο στο πρόσωπο της Ιζαμπελλας στο ότι είναι άκρως επιτυχημένη στη δουλειά της. Το παράδειγμα προς μίμηση στην Ελλάδα δεν είναι τίποτα περισσότερο τελικά από αποδέκτη μίσους και ζήλιας.
Η Ιζα και η κάθε Ιζα ψοφάει στη γυμναστική, έχει βάλει εμφυτεύματα, προσέχει τον εαυτό της μέσα στο δωμάτιο είναι άψογη και έχει το πλέον πλούσιο πρόγραμμα, έχει καθημερινά τρελή πελατεία, βγάζει χρήμα με ουρά, γύρω γύρω πουτάνες είναι, σε πουτανιές καταφεύγουν. Συκοφαντία και αφραγκιά! Δεν είναι η πρώτη φορά, χρόνια τωρα όποια σκάει και είναι καλή τ ακούει από τις άλλες.

ps: να σβήσετε το ποστ μου, να μου πείτε ότι έκανα σπαμ για ένα μόνο ποστ, να με στείλετε για banακι δύο τρεις μέρες και βλέπουμε και να αφήνετε ποστ συκοφαντικά τύπου "είναι τραβελι"! :rockon:
Περί ΊσαΜπέλλας ο Λόγος.

Ας μου εξηγήσει κάποιος Μύστης/Γκλομπ/Ανώτερος το εξής παρακαλώ:

Στον ίδιο Όικο δουλεύει μια κοπέλα, πάνω από 6 χρόνια εκεί. Η Πρώτη ανάμεσα σε ίσες!!! Το ότι δουλεύει τόσα χρόνια εκεί, κάτι σημαίνει και ο λόγος της έχει αξία και βάρος.
Εφόσων έχεις υπάρξει πελάτης της Ίσα
-(και εννοώ πελάτης, όχι πήγα μια φορά έγραψα και κριτική. Εννοώ πελάτης, ώρες, μισάωρα, να σε φωνάζουν με το όνομα σου, να σε έχουν γράψει καλά οι κάμερες)-,
δεν σε δέχεται με τιποτα στο δωμάτιο όσα χρήματα και να προσφερεις. Μου το έχουν πει στα μουτρα μου. Και τον λόγο. Η Ίσα.
Σε φάση, είσαι Μιαρός πια...

Δεν ξέρω τι είναι, τι δεν είναι η κοπέλα...
Απλά παρατηρώ, ακούω και "σημειώνω" και αναλύω...
Περίεργη η όλη φάση.:think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom