Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.188
Πόντοι
12.436
Έχω κολλήσει Γρίπη, από τα Λατινακια μάλλον...
Ξύπνησα και έκανα σαν κομπρεσέρ.
Ήταν τα μισά άρρωστα και τα υπόλοιπα δούλευαν διπλοβαρδιες.
Και vice versa.
Ζούνε και μαζί φαντάζομαι...

Τον νου σας.
αυτό το διάστημα και με τις ιώσεις που κυκλοφορούν, είναι λαχείο.
Και μάλιστα οι φετινές γρίπες προσβάλλουν το αναπνευστικό και τα εμβόλια δεν τις πολυπιάνουν.
Κι εγώ μετά την πρωτοχρονιά άρπαξα βρογχίτιδα κι ακόμα τραβιέμαι.

Θέλει προσοχή αλλά και τι να κάνουμε; Να δουλεύουμε παλάμη μέχρι την άνοιξη; :grin:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Τι να σου πω φίλε...???

αυτό το διάστημα και με τις ιώσεις που κυκλοφορούν, είναι λαχείο.
Και μάλιστα οι φετινές γρίπες προσβάλλουν το αναπνευστικό και τα εμβόλια δεν τις πολυπιάνουν.
Κι εγώ μετά την πρωτοχρονιά άρπαξα βρογχίτιδα κι ακόμα τραβιέμαι.

Θέλει προσοχή αλλά και τι να κάνουμε; Να δουλεύουμε παλάμη μέχρι την άνοιξη; :grin:
Εγώ δουλεύω αριστερή παλάμη τα τελευταία χρόνια...
Το απαιτώ και από τα κορίτσια μας.:sunglasses:
Η ΑμφιΔεξιοτητα
είναι ζητούμενο στο σεξ ...νομίζω...

Εν τω μεταξύ, αν δεν κατέβουν οι "ρεπόρτερς"... Στα αρχιδια μας, οι υπόλοιποι...

Από ότι θυμάμαι, Τζούλι και Βικτώρια είχαν ρεπό χθες, θα δουλεύουν σήμερα στο ΜΑ21...
Η Νικόλ δε είναι στην τρίτη εβδομάδα χωρίς ρεπό....!!!!
Αφού χωρίσαμε!!!!
Της λέω, "αφού όλο δουλεύεις, τέρμα"!!!!
Δεν μιλαγε, τι να πει άλλωστε, αφού ήταν μπουκωμενη με την πουτσα μ.:pipa1:
:2funny::happy::2funny:

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
389
Πόντοι
21
Εγω ειμαι νεο μελος και τωρα μαθαινω ακομη τα κουμπια του σαιτ την επομενη φορα που θα κατέβω φυλης θα ενημερωσω το υποσχομαι και ετσι πρεπει να κανουμε ολοι οσοι εχουμε χρονο τις μερες που μαστε χαλαροι
Εν τω μεταξύ, αν δεν κατέβουν οι "ρεπόρτερς"... Στα αρχιδια μας, οι υπόλοιποι...

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.147
Πόντοι
2.906
είπα να κάνω πέρασμα και δεν είχε ούτε να παρκάρεις… ορυμαγδός από κόσμο και δεν μπήκαν καν στη διαδικασία
Για Βικτωρια λες η για Μεταξι?Βασικα κ στα δυο αρκετες φορες δε βρισκεις η δε βρισκεις κοντα και πρεπει να περπατας κτλ.Αν πας αργα εχεις καλυτερους χωρους η ''περισσοτερα'' παρκινγκ με οτι αυτο συνεπαγεται.Καλυτερα να πανε 2-3 με ενα αμαξι παρα 10 ατομα με ξεχωριστα αμαξια και γινεται αυτο που βλεπουμε.Πραγματικα πεζος κανεις τη δουλεια σου ανθρωπινα αλλα οσοι δε μενουμε κοντα η παμε αργα η δε τη παλευουμε με συγκοινωνιες δεν εχουμε αλλη λυση.Αρκετες φορες η μονη λυση ειναι να παρανομισω η να παω πιο μακρια η να πηγαινω πανω κατω και σταματημενος να περιμενω.Το κανουν κι αλλοι.Στις αρχες πηγαινα πολυ αργα εβρισκα,μετα αλλαξα ωρα δυσκολευομουν πολυ,μετα λιγο πιο αργα παλι με δυσκολια,το ξαναπηγα αργα καλυτερη η κατασταση.Μου φαινεται μονο αν πας μετα τις 2-3 το βραδυ εχει θεσεις (που βρισκω τοτε) αλλιως οτι βρεις θα το βρεις απο τυχη.Η δουλεια θα γινει αλλα η αντοχη λιγοστευει να το ξαναπερασεις αυτο.Κ αν εισαι ανθρωπος που μπαινει στα στενα εκει παλι τα ιδια και χειροτερα,κ με χωρο δυσκολο παρκαρισμα κ σπαστικο κ επικυνδυνο.Τωρα που πηγαμε με φιλο βρηκαμε θεση σε εντελως αλλο δρομο κ ειχε κι αλλο κενο σε καλυτερη κατασταση και με ησυχια.Τυχαια πηγαμε απο κει γτ θελαμε να περασουμε να δουμε Ιβανα.Επισης εχει κ οικοπεδο για τουαλετα που δε φαινεσαι.Γτ κ αυτο το θεμα εχει παραγινει.Βρωμιζουμε οπου να ναι κ οπου βρισκουμε λογω ελλειψης λυσεων.Προτιμω Αχαρνων στο υψος της Παιωνιου αλλα αν δεν εχει ξεκιναω τα πανω κατω με σπασιμο νευρων.Μια φορα με ενα φιλο μας απο δω κανονισαμε και εεφαγα κινηση ως να φτασω,μαλακιστηκα κ μετα εφαγα αλλο τοσο ως να παρκαρω!Ο πεζος δε καταλαβαινει γιατι ειναι ανετα,το αμαξι ομως ειναι μπελας σε ωρα αιχμης κ δε γουσταρω να το αφησω οπου να ναι παιζωντας τετρις σε ελαχιστο χωρο.Φαντασου εγω μενω κ ψηλα,ως να παω ως να βρω κτλ εχω χασει ωρα.Τον κοσμο τον βαζω δευτερο αν εχω ταλαιπωρηθει αλλα αυτος ειναι το αποτελειωμα αν δεν εχεις κεφι η σκληρη σταση μιας κ εχεις φτασει ως εκει μετα απο ολα αυτα.Καθημερινη να πας,συστηνω Τεταρτη-Πεμπτη

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.608
Πόντοι
1.056
Αυτό πού με προβλημάτισε στην σημερινή μου απογευματινη τσάρκα κ το λέω για τους πελάτες που προτιμούν μονο την φυλής κ πέριξ ειναι οι παρα πολλοί αλλοδαποί που μπουκάρουν στους οικους. Πολλοί οικοι τους αφήνουν να κάθονται στο σαλόνι....το only Greeks πάει περίπατο....Είδα μπροστά μου αλλοδαποί να περνάνε δωματιο κανονικά. Μονο σε λίγους οίκους τους ετζασαν αμέσως οταν πέρασαν το κατώφλι. Παει να γίνει Μετάξι η φυλης... συναγωνιστές!!! Αντίθετα Λιοσίων κ πέριξ κανένα απο αυτους εκτός Χωματιανου που ειναι γνωστό πλέον για την Άννα.Εγω ειχα πολύ καιρό να κανω τσάρκα στην περιοχή κ μου φάνηκε παράξενο..... σε αντίθεση με τους τακτικούς τσαρκαδορους που μπορει να εχουν ξαναπετυχει αντίστοιχες καταστάσεις.....
Με τοση σαβουρα που ερχεται στην χωρα σε λιγο θα κοψεις και τα μπουρδελα..

Παρεμπιπτόντως ρωτησα την ai για τις χειρωτερες και βρωμικες πρωτευουσες απο λαθρο και μου εβγαλε και την Αθηνα..! Τι αλλο θες να σου πω...

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
100.024
Πόντοι
48.067
είπα να κάνω πέρασμα και δεν είχε ούτε να παρκάρεις… ορυμαγδός από κόσμο και δεν μπήκαν καν στη διαδικασία

ναι χτες ηταν πολυ δυσκολο το παρκινκγ στη φυλης, ειχε κλεισει το δρομο και το φορτηγο της ευδαπ κια τα ειχε γαμησει ολα, ακομα και το παρκινκγ του πακιστανικου βενζιναδικου ηταν γεματο.
Εγω παρκαρα στο φ99 απεξω.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Ελευθερο στοματικο, κωλο, γλωσοφιλα..
Το γράφουν όλοι, γλωσσοφιλα... με Ίσα

Η γλώσσα είναι ολίγον σάλτσα βέβαια, από όλους... Δεν το λέω για σένα φίλε μ, σε χρησιμοποιώ για το σχήμα λόγου ομως...

Στο τέλος , θα μας πειτε και ότι σας απαντάει και στα μην αμεσως, στο Whatsapp ...
:glasses::sunglasses::cheesy::grin::D::buck2::hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
100.024
Πόντοι
48.067
Σε λίγα που μπήκα ψάχνοντας στανταράκια και μένοντας με το... πουλί στο χέρι !
Φυλής 86Β η Βικτώρια, μελαχρινήmilf με αρκετή κυτταρίτιδα.
Φιλιππίδου 11 κάτω Τζένιφερ και Σάρα.
Φιλιππίδου 11 πάνω δύο λατίνες, η μία κοντόχοντρη και η άλλη ωραίο μωρό, νομίζω Ντανιέλα, και η Καρίνα, λευκόδερμη με τεράστια βυζιά για βυζολάγνους .
Φωκαίας 17 πάνω Αλίνα και Αλάνα, η δεύτερη σε δίωρο πρόγραμμα, δεν της είδα καθώς η υπηρεσία με πρόλαβε στο κεφαλόσκαλο πριν μπω στο σαλόνι...:think:
Φωκαίας 27 πάνω δεν δούλευε η Μίρα , βρήκα δύο λατίνες, ομοίως και στο υπόγειο. Τα σκαλάκια κλειστό.
Αγκύρας 9 Βίκυ και Ίρα.
Αγκύρας 12 η Καρίνα με εμπλουτισμένο πρόγραμμα πλην πρωκτικού.
Αυτά καυλιάρηδες, να γαμάτε και να περνάτε καλά!

Mυστη μηπως ειδες αμα ξεκουμπιστηκε η ευδαπ απο κει μπας και βρω να παρκαρω σημερα ?

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.188
Πόντοι
12.436
Ρε μαλα#ες ελεος...

Πηγαινετε κεντρο με αυτοκινητα...?! :jerking:

Με τι να πάμε με πατίνι;;;;
η Φυλής - και όχι μόνο - θέλει ηλεκτρικό ή δίκυκλο. Το να παρκάρεις αυτοκίνητο σε τέτοιες περιοχές είναι αυτοτιμωρία.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
289
Like
34.862
Πόντοι
33.108
η Φυλής - και όχι μόνο - θέλει ηλεκτρικό ή δίκυκλο. Το να παρκάρεις αυτοκίνητο σε τέτοιες περιοχές είναι αυτοτιμωρία.
Mια χαρά παρκάρω επι της Αχαρνών. Στην Φυλής δεν μπαίνω καθόλου, ακόμα και άδεια να είναι.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Mια χαρά παρκάρω επι της Αχαρνών. Στην Φυλής δεν μπαίνω καθόλου, ακόμα και άδεια να είναι.
Αντιθέτως εγώ μπαίνω Φυλής γιατί Αχαρνών δεν βρίσκω εύκολα σε σημείο που να μην ενοχλεί και δεν θέλω πολύ μακρυά, βέβαια μόνο 3-4 φορές έχω πάει 2η βάρδια με το κάρο, αν πάω 1η-2η πάω με μετρό/ηλεκτρικό, αν πάω 3η μόνο με το κάρο προφανώς.

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.385
Πόντοι
3.656
Περί ΊσαΜπέλλας ο Λόγος.

Ας μου εξηγήσει κάποιος Μύστης/Γκλομπ/Ανώτερος το εξής παρακαλώ:

Στον ίδιο Όικο δουλεύει μια κοπέλα, πάνω από 6 χρόνια εκεί. Η Πρώτη ανάμεσα σε ίσες!!! Το ότι δουλεύει τόσα χρόνια εκεί, κάτι σημαίνει και ο λόγος της έχει αξία και βάρος.
Εφόσων έχεις υπάρξει πελάτης της Ίσα
-(και εννοώ πελάτης, όχι πήγα μια φορά έγραψα και κριτική. Εννοώ πελάτης, ώρες, μισάωρα, να σε φωνάζουν με το όνομα σου, να σε έχουν γράψει καλά οι κάμερες)-,
δεν σε δέχεται με τιποτα στο δωμάτιο όσα χρήματα και να προσφερεις. Μου το έχουν πει στα μουτρα μου. Και τον λόγο. Η Ίσα.
Σε φάση, είσαι Μιαρός πια...

Δεν ξέρω τι είναι, τι δεν είναι η κοπέλα...
Απλά παρατηρώ, ακούω και "σημειώνω" και αναλύω...
Περίεργη η όλη φάση.:think:
Για να μείνεις έκτος νόσου..
Μοναχός σου εκτονωσου..
:confused::confused::confused:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom