Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636
Καθε δωματιο, εχει εναν αριθμο στο παραθυρο.
Καποιες ωρες, "βγαινουν" ΟΛΕΣ στα παραθυρα. (3 φορες την ημερα).
Αν ΗΔΗ την γνωριζεις, οκ. Αν ΟΧΙ, και θελεις να την δεις απο ΚΟΝΤΑ,
το λες στον φυλακα, της τηλεφωνει, και, ειτε κατεβαινει, ειτε ανεβαινεις.
Αν ανεβεις, εχεις "συνοδεια" εναν Δημοτικο υπαληλο.
Αν συμφωνησετε επι τοπου, του το λεει η κοπελα, περνας, και ο
υπαληλος φευγει.
Αν απλα την ειδες στο παραθυρο, και σου "κανει", και θελεις να ανεβεις,
της τηλεφωνει ο φυλακας εισοδου, και εφ οσον πει ΟΚ, εληξε.
Οι διαδρομοι του κτηριου, καθως και ΟΛΟΙ οι κοινοχρηστοι χωροι
εχουν καμερες! Την ευθυνη εχει η Polizei! :wink:
{{Kοιτα στης φωτο, τους αριθμους στα παραθυρα }}
Καλα..υπερβολικη τοση επιτηρηση...χρειαζεται και καποια εχεμυθεια...αλλος δε νιωθει καν ανετα...ομως σιγουρα καλυτερα απ το χαλι που επικρατει εδω..που ναι ολα στη παρανομια στην ανεχεια..και μπορει οποιαδηποτε στιγμη να γινει και μια στραβη...

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
6
Like
1.535
Πόντοι
481
Ξεχασα να πω οτι:
OΛΕΣ οι κοπελες, καθε 15 μερες, περνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ιατρικες εξετασεις.
Απαγορευται η επισκεψη κατω των 16 (Γερμανια).
Και η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση, ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ μαθημα,
απ της 2 τελευταιες ταξεις του Δημοτικου και μετα.
Ακριβώς έτσι είναι και στο Μεταξουργείο.πέρα από την πλάκα. Κανονικά πρέπει να περνάνε υποχρεωτικά από ιατρικές εξετάσεις. Ας είναι 10 και 15€ θα πηγαίνουμε κανονικά, χωρίς άγχος και με την ψυχή στο στόμα μην γίνει καμία στραβή.

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
2.689
Πόντοι
731
Γερμανία, 800€ ευρώ πρόστιμο αν ζητήσεις Ακά και σε καταγγείλει. Χωρίς δικές, χωρίς τίποτα. Το ποσό αποδίδεται στην κοπέλα ως αποζημίωση έπειτα από το κράτος. Πρακτική που σπανίζει...

Σε ψάρευαν από τον δρόμο. Βερολινο. Πολύ εντυπωσιακές γυναίκες ομολογουμένως!

Το 2008, μου εξηγήσαν σε ένα τέτοιο club το προγραμμα...
Μπαίνεις μέσα, σου φέρνει ένα ποτό, και αρχίζει...
Αλλη τιμή για πίπα όπου δεν βλέπεις, άλλη για να βλέπεις...
Εφθανε μέχρι να φέρει κάποιον να πηδάει αυτή και να βλέπεις η' να πηδάει κάποιος εσένα ενώ την πηδάς...
Γενικά, η φάση δεν είχε καθόλου Μη!!!!
Απλά όλα είχαν τιμή...
Αααα γεια σου! Ετσι ακριβως.
Επισης, ψεχασα να αναφερω οτι υπαρχουν studio, αλλα ΔΕΝ ειναι μεσα στης πολεις.
Και φυσικα εκει λειτουργουν κατα μια ενοια σαν "club".
Δλδ καποιος πρεπει να σε ΣΥΣΤΗΣΕΙ.

Συνημμένα

• tenorYES YES.gif
    tenorYES YES.gif
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 9
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Όχι δεν εννοούσα αυτό...
Club de Puta, που λέμε...
Πορνοπολυκατοικια!!!
Με ψάρεψε έξω, μια Ζίνα, αλλά φυλή...
Μου είπε για πίπα 80, ανεβήκαμε πάνω, δωματιο, μου έφερε ποτό...και μετά μουβξεφουρνισε το story, τιμοκατάλογος/υπηρεσίες.

Πρέπει να ανοίξουμε ένα σχετικό Νήμα, Μύστες..
Με εμπειρίες στο εξωτερικό...Υπάρχει ήδη;:think:
Έχω και από Ινδονησία εμπειρία...
Εκεί, σου παρουσιάζουν 30-40 γυναίκες και διαλέγεις...:heavymetalbig:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Όχι δεν εννοούσα αυτό...
Club de Puta, που λέμε...
Πορνοπολυκατοικια!!!
Με ψάρεψε έξω, μια Ζίνα, αλλά φυλή...
Μου είπε για πίπα 80, ανεβήκαμε πάνω, δωματιο, μου έφερε ποτό...και μετά μουβξεφουρνισε το story, τιμοκατάλογος/υπηρεσίες.

Πρέπει να ανοίξουμε ένα σχετικό Νήμα, Μύστες..
Με εμπειρίες στο εξωτερικό...Υπάρχει ήδη;:think:
Έχω και από Ινδονησία εμπειρία...
Εκεί, σου παρουσιάζουν 30-40 γυναίκες και διαλέγεις...:heavymetalbig:

Την κατάσταση εννοούμε και οι δυο, sorry...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Στο Hilton θα έβγαζε 200-300€ ανά ώρα και θα έκανε πολύ μετρημένα ραντεβού αλλά δεν είναι και για εκεί , μην τρελαθούμε. Για Λιοσίων καλή είναι
Αν την δεις να φοράει Adidas set, θα καταλάβεις...
Επίσης, αν της βάλεις τα χέρια πίσω στην πλάτη της και την κωλοχεριασεις καλά, θα καταλάβεις...
Αν την χύσεις στο στόμα, πάλι θα καταλάβεις....

Ύψος δεν έχει, αλλά για οριζόντια, καλή είναι...:sunglasses:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Γενικά με σύντροφό, δυωρο... Αλλά...

Δεν πολύ αξίζει τελικά μια ώρα, όχι με τη συγκεκριμένη, γενικά με Πουτανα...
Βγάζουν αμηχανία μετά το μισάωρο...
Σε φάση,
"Είπαμε να φάμε μια Πακιστανικη πουτσα για κάνα 3;λεπτό, για 5-10 ευρώ. Εσύ με γαμας κανονικά!!
Σταματά, χαλάς την πιάτσα ..."

Όλες ρε, μασησαν:

Τζέσικα
Αννούλα
ΊσαΜπέλλα
Νικόλ
Μικαέλα
...

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Ε , αν παίρνει 30-40 στην βάρδια
Βγάζει 300-400?
Η αλλη τα βγάζει σε 2-3 ραντεβου.... αν εχει πελατες βέβαια, απλά δεν συγκρίνεται.
Ας πούμε και το γίνεται στα ψηλά τα στρώματα...
Ας πιάσουμε τις δύο κατηγορίες που ηλιθιοδεστατα η κάθε πουτανα στοχεύει και ας την αναλύσουμε λίγο...
1) Πραγματικά πλούσιοι...Είναι τσιγκούνηδες, σνομπ, δεν κάνουν τόσο σεξ όσο φαντάζεστε. Τι γίνεται όταν θέλουν να γαμησουν...τις πουτάνες τις θεωρούν βρωμιάρες :2funny:, όσες είναι σε μπουρδέλα, στούντιο, βίζιτες κτλ είναι ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ! Εμετός, πως το λένε, σκατα! ΔΕΝ θα πάει με κάποια που πας εσύ αγαπητέ αναγνώστη, ΓΙΑΤΙ ξεπέφτει σαν εσένα! Ο πλούσιος έχει δικές του πουτάνες...μια γραμματέα, μια λογίστρια, μια γυμνάστρια, μια ψυχολόγο κτλ που είναι ΚΟΥΚΛΑ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ που του κάνει τα πάντα και είναι αντάξια να είναι δίπλα του. Αν είναι πιο της show biz"και χαλάει και χρήμα, θα πάρει και μια μοντέλα, καμιά τραγουδίστρια, μα για αυτόν αυτές είναι :2funny: πουτάνες. Προφανώς μιλάμε πως το κύκλωμα αυτό είναι πολύ κλειστό, δεν μπαίνεις μέσα με την καμία.
2) Υπό ανάπτυξη πλούσιοι (άτομα 3000€-15000€)...
Αυτοί είναι όλη μέρα δουλειά, κόμπλεξ να ανέβουν! ("ξέρεις ποιος είμαι εγώ"? "που μένω"? "με τι ασχολούμαι"? "ξέρεις τι έχω σπουδάσει"?) Συνήθως έχουν/επιδιώκουν σχέση με άτομο παρόμοιο να παντρέψουν τα potential τους για να ανέβουν. Ξανά δεν γαμανε τόσο...Όταν γαμανε θα πάρουν καμία βίζιτα, θα πάνε σε κάνα στούντιο, και πάλι σιχαίνονται τη ζωή τους...Βλέπετε, έχουν και αυτοί αξία...και την ώρα που μπλέκουν με "κοινές" πέφτουν στα μάτια τους, μα τι να κάνουμε έχουν...πουλί!

Τι μένει από αυτό...Στην Ελλάδα που ναι προτελευταία σε αγοραστική δύναμη, πλούσιοι και Βαρβάτα πορτοφόλια είναι είδος προς εξαφάνιση. Έχουν το δικό τους network.
Πουτάνες όσο όμορφες και να ναι δεν παύει να ναι κρέατα εισαγωγής, σιχαμενα, αμόρφωτα, χωρίς φινέτσα, βλάχες...Στουντιοκοριτσα και βίζιτες στα μάτια τους ξανά...μια από τα ίδια είναι! Σιχαμενες, εύκολες, καλύτερα να πίνουν κόκα παρά να πάνε με τέτοιες. Η κατηγορία: "πουτανες-βιζιτες" είναι καημός και πόθος του απλού λαού, που δουλεύει και παλεύει να πάει στα μπουρδέλα ή να κλείσει μια βίζιτα για λίγο. Το να ανέβει τόσο επιτυχημένα και τόσο απότομα τα κοινωνικά και εισπρακτικά αυτά σκαλιά μια πουτανα είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο, έμπνευση και όνειρο μεν, σχεδόν αστικός μύθος δε! Σκέψου την "Αννούλα" στο Χίλτον! Να το πούμε και του Χίλτον να το ξέρει :2funny:, ούτε απ' έξω ή στην τελική μια δυο τρεις και κάπου εκεί το όνειρο τελειώνει! Προς Θεού και με κάθε σεβασμό στο κορίτσι, παράδειγμα είναι, δεν το λέω για να υποτιμήσω το κορίτσι.
Τι θα ήταν το βέλτιστο...
Πουτάνες/βιζιτες να γαμιουνται καλά να βγάζουν χρημα, να μην το χαλάνε να ζουν πιο οικονομικά και σε λίγα χρόνια την κάνουν, ζώντας πλέον με άνεση κάνοντας κάτι άλλο ή και τιποτα.
Τι πραγματικά γίνεται...
Πουτάνες φτωχές, πουτάνες χαζές βγάζουν λεφτά, τα τρώνε γιατί ήταν στερημένες, γαμιουνται, γαμιουνται, φθείρονται, εισπρακτικά πέφτουν, καταλήγουν να δουλεύουν χρόνια στη δουλειά αυτή, αποταμίευση της πλάκας, off τεράστια, τρώνε από τα έτοιμα, καλά 60+ στα μπουρδέλα.
Βίζιτες καλές, βίζιτες ακριβές...κόσμος όχι αρκετός, κάνουν συνήθως μια δουλειά ΣΥΝ τις βίζιτες, πολύ λίγες μπορούν να συντηρηθούν με βίζιτες μόνο, τελικά οι περισσότερες σταδιακά σταματάνε, κάποιες πιο άτυχες...από 200 πάμε στα 80 και...βλέπουμε.
Ναι ξέρω, ξέρεις και συ κάποια που τα κατάφερε! Ναι και γω ξέρω, ξέρω και εκατοντάδες που δεν τα κατάφεραν, ας μη μιλάμε για εξαιρέσεις.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Ας πιάσουμε τις δύο κατηγορίες που ηλιθιοδεστατα η κάθε πουτανα στοχεύει και ας την αναλύσουμε λίγο...
1) Πραγματικά πλούσιοι...Είναι τσιγκούνηδες, σνομπ, δεν κάνουν τόσο σεξ όσο φαντάζεστε. Τι γίνεται όταν θέλουν να γαμησουν...τις πουτάνες τις θεωρούν βρωμιάρες :2funny:, όσες είναι σε μπουρδέλα, στούντιο, βίζιτες κτλ είναι ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ! Εμετός, πως το λένε, σκατα! ΔΕΝ θα πάει με κάποια που πας εσύ αγαπητέ αναγνώστη, ΓΙΑΤΙ ξεπέφτει σαν εσένα! Ο πλούσιος έχει δικές του πουτάνες...μια γραμματέα, μια λογίστρια, μια γυμνάστρια, μια ψυχολόγο κτλ που είναι ΚΟΥΚΛΑ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ που του κάνει τα πάντα και είναι αντάξια να είναι δίπλα του. Αν είναι πιο της show biz"και χαλάει και χρήμα, θα πάρει και μια μοντέλα, καμιά τραγουδίστρια, μα για αυτόν αυτές είναι :2funny: πουτάνες. Προφανώς μιλάμε πως το κύκλωμα αυτό είναι πολύ κλειστό, δεν μπαίνεις μέσα με την καμία.
Αυτοί είναι όλη μέρα δουλειά, κόμπλεξ να ανέβουν! ("ξέρεις ποιος είμαι εγώ"? "που μένω"? "με τι ασχολούμαι"? "ξέρεις τι έχω σπουδάσει"?) Συνήθως έχουν/επιδιώκουν σχέση με άτομο παρόμοιο να παντρέψουν τα potential τους για να ανέβουν. Ξανά δεν γαμανε τόσο...Όταν γαμανε θα πάρουν καμία βίζιτα, θα πάνε σε κάνα στούντιο, και πάλι σιχαίνονται τη ζωή τους...Βλέπετε, έχουν και αυτοί αξία...και την ώρα που μπλέκουν με "κοινές" πέφτουν στα μάτια τους, μα τι να κάνουμε έχουν...πουλί!

Τι μένει από αυτό...Στην Ελλάδα που ναι προτελευταία σε αγοραστική δύναμη, πλούσιοι και Βαρβάτα πορτοφόλια είναι είδος προς εξαφάνιση. Έχουν το δικό τους network.
Πουτάνες όσο όμορφες και να ναι δεν παύει να ναι κρέατα εισαγωγής, σιχαμενα, αμόρφωτα, χωρίς φινέτσα, βλάχες...Στουντιοκοριτσα και βίζιτες στα μάτια τους ξανά...μια από τα ίδια είναι! Σιχαμενες, εύκολες, καλύτερα να πίνουν κόκα παρά να πάνε με τέτοιες. Η κατηγορία: "πουτανες-βιζιτες" είναι καημός και πόθος του απλού λαού, που δουλεύει και παλεύει να πάει στα μπουρδέλα ή να κλείσει μια βίζιτα για λίγο. Το να ανέβει τόσο επιτυχημένα και τόσο απότομα τα κοινωνικά και εισπρακτικά αυτά σκαλιά μια πουτανα είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο, έμπνευση και όνειρο μεν, σχεδόν αστικός μύθος δε! Σκέψου την "Αννούλα" στο Χίλτον! Να το πούμε και του Χίλτον να το ξέρει :2funny:, ούτε απ' έξω ή στην τελική μια δυο τρεις και κάπου εκεί το όνειρο τελειώνει! Προς Θεού και με κάθε σεβασμό στο κορίτσι, παράδειγμα είναι, δεν το λέω για να υποτιμήσω το κορίτσι.
Πουτάνες/βιζιτες να γαμιουνται καλά να βγάζουν χρημα, να μην το χαλάνε να ζουν πιο οικονομικά και σε λίγα χρόνια την κάνουν, ζώντας πλέον με άνεση κάνοντας κάτι άλλο ή και τιποτα.
Τι πραγματικά γίνεται...
Πουτάνες φτωχές, πουτάνες χαζές βγάζουν λεφτά, τα τρώνε γιατί ήταν στερημένες, γαμιουνται, γαμιουνται, φθείρονται, εισπρακτικά πέφτουν, καταλήγουν να δουλεύουν χρόνια στη δουλειά αυτή, αποταμίευση της πλάκας, off τεράστια, τρώνε από τα έτοιμα, καλά 60+ στα μπουρδέλα.
Βίζιτες καλές, βίζιτες ακριβές...κόσμος όχι αρκετός, κάνουν συνήθως μια δουλειά ΣΥΝ τις βίζιτες, πολύ λίγες μπορούν να συντηρηθούν με βίζιτες μόνο, τελικά οι περισσότερες σταδιακά σταματάνε, κάποιες πιο ατυχές...από 200 πάμε στα 80 και...βλέπουμε.
Ναι ξέρω, ξέρεις και συ κάποια που τα κατάφερε! Ναι και γω ξέρω, ξέρω και εκατοντάδες που δεν τα κατάφεραν, ας μη μιλάμε για εξαιρέσεις.
Σωστός το Plasma...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Λοιπόν, Μύστες, πέρασε από το μυαλό μου να μην γράψω τίποτα, γιατί θα πέσει Κατσιασμα μετά...:woldman:
Αλλά...

Πέρασα μισή ώρα με το Βικτώρια κι στο ΜΑ21.
Άπληστος!!!
Την πέτυχα κάτω, με αναγνώρισε..
Της λέω ...un requesta/favor...Ropa Normale per favor?
-Si !!!! :jade:

Τι να σας πω, φανταζεστε,
δεν μπορούσα να κατεβάσω το κολάν να βγει ο ΤουρλοΚολαρινος της έξω! Σκέτη Καύλα ρεεε!!!!
T shirt Guns n Roses και οι Βυζοί(fake) από μέσα να διαγράφονται...:kneel:

Καλύτερη πίπα από την πρώτη φορά.
Μετά την καβάλησα σαν ταυρος και την καρφωναααα!!! Πάτο!!!
Εντύπωση μου έκανε..
Αντέχει η μικρή γαμησι τελικά.
-Ζήτω το Απλό Πρόγραμμα ρεεεεε!!!
Αλλα...
Θέλει τρόπο...
Της έδωσα "Αξία",
Μου έδειξε ότι είναι ΨωλοΑρπαχτρα...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246

Τι πραγματικά γίνεται...
Βίζιτες καλές, βίζιτες ακριβές...κόσμος όχι αρκετός, κάνουν συνήθως μια δουλειά ΣΥΝ τις βίζιτες, πολύ λίγες μπορούν να συντηρηθούν με βίζιτες μόνο, τελικά οι περισσότερες σταδιακά σταματάνε, κάποιες πιο άτυχες...από 200 πάμε στα 80 και...βλέπουμε.
Πωπω! Εσυ έβγαλες τα σωψυχα σου ! Χαχαχαχα, συμφωνώ γενικά.

Λοιπόν, Μύστες, πέρασε από το μυαλό μου να μην γράψω τίποτα, γιατί θα πέσει Κατσιασμα μετά...:woldman:
Αλλά...

Πέρασα μισή ώρα με το Βικτώρια κι στο ΜΑ21.
Άπληστος!!!
Την πέτυχα κάτω, με αναγνώρισε..
Της λέω ...un requesta/favor...Ropa Normale per favor?
-Si !!!! :jade:

Τι να σας πω, φανταζεστε,
δεν μπορούσα να κατεβάσω το κολάν να βγει ο ΤουρλοΚολαρινος της έξω! Σκέτη Καύλα ρεεε!!!!
T shirt Guns n Roses και οι Βυζοί(fake) από μέσα να διαγράφονται...:kneel:

Καλύτερη πίπα από την πρώτη φορά.
Μετά την καβάλησα σαν ταυρος και την καρφωναααα!!! Πάτο!!!
Εντύπωση μου έκανε..
Αντέχει η μικρή γαμησι τελικά.
-Ζήτω το Απλό Πρόγραμμα ρεεεεε!!!
Αλλα...
Θέλει τρόπο...
Της έδωσα "Αξία",
Μου έδειξε ότι είναι ΨωλοΑρπαχτρα...
Δεν την έχω δεί κάν ακόμα, αλλα δεν μπορώ, αυτή την περίοδο, παρότι βόλταρα το Σαββάτο και πέρασα με Άννα Περδ.3, αηδιάζω αρκετά με το Μετάξι, ειδικά στο Μ.Α21, όσο για τον χρόνο, το τελευταίο 6μηνο το 10' εχει αρχίσει και δεν μου φτάνει, όσο καύλα και να είναι η άλλη... όσες μέρες και να έχω αγάμητος.
Πολλές φορές δεν τελειώνω στα 10-11-12 και πάω και σε άλλη μετά οπότε δεν θα κράξω καποιον που παίρνει 20' ή και 30' απο εκει και μετά ντάξ, δίνεις αξία όντως και πηγαίνει αλλού.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
μανταλινα Ρουμάνα αυτη που δούλευε παλια με Σάρα ?? Αν θυμάμαι καλα τατουάζ είχε και καλο σώμα αυτή είναι??? Και τι βάρδια αδερφέ 2η η 3η? Ευχαριστώ
Εγώ μάγκες είχα πάθει πλάκα με την Ντιάνα το ξανθό αδύνατο που πέρασε σαν κομήτης το καλοκαίρι απο το μαγαζί αυτό, πρέπει να την πήρα 9 φορές σε 4 μέρες, έκατσε με το ζόρι 10μέρες ? Την είχαν δασκαλέψει κιόλας να λέι "Θέλω πούτσα", την είχα γλύψει ολόκληρη 2 φορές που την πήρα 1ος στην βάρδια...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Πωπω! Εσυ έβγαλες τα σωψυχα σου ! Χαχαχαχα, συμφωνώ γενικά.

Δεν την έχω δεί κάν ακόμα, αλλα δεν μπορώ, αυτή την περίοδο, παρότι βόλταρα το Σαββάτο και πέρασα με Άννα Περδ.3, αηδιάζω αρκετά με το Μετάξι, ειδικά στο Μ.Α21, όσο για τον χρόνο, το τελευταίο 6μηνο το 10' εχει αρχίσει και δεν μου φτάνει, όσο καύλα και να είναι η άλλη... όσες μέρες και να έχω αγάμητος.
Πολλές φορές δεν τελειώνω στα 10-11-12 και πάω και σε άλλη μετά οπότε δεν θα κράξω καποιον που παίρνει 20' ή και 30' απο εκει και μετά ντάξ, δίνεις αξία όντως και πηγαίνει αλλκαταλαβα

Σε καταλαβαίνω φίλε μ!
Και εγώ δεν είμαι εύκολος πελάτης...δεν χύνω μπαμ...δεν θέλω κιόλας...
Tantric.

Κοίτα, 10 min χρειάστηκαν για να την γδυσω, να γδυθω, να γλύψω λίγο την μασχάλη της :sunglasses:

και μετά να με πιασει απο τον Πεο και να με κάνει βόλτες στο δωμάτιο...

On budget είμαι πάντως Μυστη!
Απλά αντί να Γαμαω λίγο εδώ, λίγο εκεί, τα βάζω όλα στο "Κοκκινο" π.χ. και μου βγαίνει...

Ένα είναι σίγουρο για μένα, τέρμα πια οι ΓριοΡουφηχτρες και οι ΨωροΠριγγιπεσσες...

Μόνο Μπουμπούκια!!!

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
9
Like
1.221
Πόντοι
361
Εγώ μάγκες είχα πάθει πλάκα με την Ντιάνα το ξανθό αδύνατο που πέρασε σαν κομήτης το καλοκαίρι απο το μαγαζί αυτό, πρέπει να την πήρα 9 φορές σε 4 μέρες, έκατσε με το ζόρι 10μέρες ? Την είχαν δασκαλέψει κιόλας να λέι "Θέλω πούτσα", την είχα γλύψει ολόκληρη 2 φορές που την πήρα 1ος στην βάρδια...
Που κολλάει αυτό με την Μανταλινα? Ζαχαζσ ωραίος πάντως μερακλής

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Που κολλάει αυτό με την Μανταλινα? Ζαχαζσ ωραίος πάντως μερακλής
Ε στο οτι αυτο το μαγαζι φέρνει που και που καυλιάρες, όπως η Μανταλίνα που οταν εχει όρεξη γινεται πορνοσταρ.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Νομιζω οτι πηδάει και κόλους.
Η Αννούλα μας;;;
:mati:
Δεν γνωρίζω, αλλά, και ικανή την έχω και μέσα στο ψ-profile της είναι.
Θα κοιτούσε από τον καθρέπτη και θα χαζογελαγε...:lheel:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.608
Πόντοι
1.056
Στο Φ11@ το σαλόνι γεμάτο ναυαγούς να περιμένουν Ιζαμπέλα..

Δεν την βλεπω καλα αυτην... Βεβαια τα θελει ο κωλος της με αυτα που κανει...

Εγω μια φορα πηγα και η αληθεια ειναι οτι κανει κορυφαιες υπηρεσιες..(χωρις βεβαια να δεχθω)

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom