Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Arion322

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Γνωρίζει κάποιος αν εργάζονται Τουρκάλες;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μήπως έχει σύνδρομο Tourette???:grin:
Για το στόμα...
Για το σώμα, άντε να έτρωγες καμμία ξαναστοφη κατα λαθος...
Μπαααα...
Φολα!!!:sunglasses:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μέλισσα-κι Λ73Α,
δεν σε βλεπω κορίτσι μ, ούτε στο πρόγραμμα, ούτε στην ενημ.
Να ξέρεις ότι θα έρθω απόψε, να γνωριστουμε!:sunglasses: θα με καταλάβεις.
Θα φοράω 'ΑΦΑΙΑ' Spiros Poros και θα "απαιτώ" ανώμαλα πράγματα...
:D::cheesy::grin::wink:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
614
Like
99.919
Πόντοι
48.067
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Φίλε μ, καταρχήν, λυπάμαι για την τρομακτική εμπειρία σου.

Από εκεί και πέρα...

Έχουν πάει πολλοί από εδώ, να της "εξετάσουν" τους όγκους.
Ένας χριστιανός να πάρει ένα δείγμα για εξέταση δεν βρέθηκε.:glasses:

Πέρα από την πλάκα, αναφέρονται όλα αυτά που περιγράφεις στις κριτικές ήδη. Αν είχες μελετήσει λίγο τα γραφάς, θα είχες πάει λίγο πιο προετοιμασμένος. Η' θα το είχες αποφύγει.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.375
Πόντοι
446
Γιατι νομιζω οτι ειναι κυστη κοκκυγα αυτο το οποιο πασχιζουν να περιγραψουν ολοι λες και χει 3 βυζια και 9 πλοκαμια.Τωρα γιατι ηρθε με αυτο σε ενα μερος που δεν εχει ασφαλιση να αφαιρεσει δημοσια ενας θεος ξερει.Απορω πως δεν εχει βρεθει ακομα ενας μερακλης του σαη να πιπιλισει μεχρι να σκασει και να γιανει το κοριτσι.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.107
Πόντοι
2.906
Αυτοι που λενε τα παντα εκτος των σημαντικων των αγωνων που ακριβως βοηθουν?Παρατηρω αυτο το πραγμα με λογια ενθουσιασμου αλλα οχι αυτα που χρειαζεται να μαθουμε.Να λες περι ομορφιας,ομιλιας,κλιματος κτλ αλλα να λες οτι "δε θα πω τι καναμε" ειναι προμοτορισμος εκ της πλαγιας οδου

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Και σημερα απογεμα κλειστος ο οικος της Ναταλιτσας, τελευταια φορα που τη γαμησα λιγο πριν φυγει μου ειχε πει οτι δεν ξερει αν θα ξαναγυρισει, βεβαια παντα ετσι λεει και γυρναει.
η Ναταλιτσα και οι Πυξ Λαξ Τύπε μου τόσες επιστροφές-καταστροφές. :2funny:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.375
Πόντοι
446
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μα ειδικα στης Ναταλιτσας... εκει και αν γινεται χαμος απο Πακια, ορδες απο Περσες.... παντως μεχρι χθες ηταν ακομα κλειστος ο οικος....
Μύστες, κανένας καλός "εθνοτικος" τσαμπουκας έχει παίξει ποτε Μετάξι;
Έτοιμος ήμουν προχθες. Προσπαθούσε ένας να χωθεί πριν το μισάωρο μου με Νικόλ, ενώ την είχα με τα ρούχα έτοιμη να ανέβει ασανσέρ. Ελλεγε, έλεγε... Πηγαίνω προς την σκαλα "Να κατέβω;" φωναζω στο Τσα. "Να κάτσεις εκεί που είσαι!" μου φωναζει. Την κατάλαβε και την έκανε ο Πάκμαν. Γαμω το σπίτι του...

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.375
Πόντοι
446
Μύστες, κανένας καλός "εθνοτικος" τσαμπουκας έχει παίξει ποτε Μετάξι;
Έτοιμος ήμουν προχθες. Προσπαθούσε ένας να χωθεί πριν το μισάωρο μου με Νικόλ, ενώ την είχα με τα ρούχα έτοιμη να ανέβει ασανσέρ. Ελλεγε, έλεγε... Πηγαίνω προς την σκαλα "Να κατέβω;" φωναζω στο Τσα. "Να κάτσεις εκεί που είσαι!" μου φωναζει. Την κατάλαβε και την έκανε ο Πάκμαν. Γαμω το σπίτι του...
Στο 21 που λες το κατω πριν 2 βδομαδες στη τελευταια μου βολτα σκαει σαλονι παρεα Ελληνων αυτοχθονων Ζεφυριου.Περι τα 25 τους εκοψα αλλα δεν φαινοντουσαν απο τους κακους της φαρας τους ,μιλαγανε αψογα ελληνικα με αθηναικη προφορα οποτε ισως να μην ηταν του καταυλισμου.Καναν πλακες μεταξυ τους ψιλοδυνατα και σκαει αγριεμενη φωνη τσατσας απο κουζινακι

- "ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?? ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ"

Το πιο τσιριχτο γυφτακι

-Συγνωμη κυρια,με υφος κουταβιου

Με πιασε νευρικο αλλα εφυγα γτ μαλλον η πουτανα ηταν δωματιο και θα πρεπε να περιμενω κκ αλλο,νομιζω κι αυτοι το ιδιο.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Στο 21 που λες το κατω πριν 2 βδομαδες στη τελευταια μου βολτα σκαει σαλονι παρεα Ελληνων αυτοχθονων Ζεφυριου.Περι τα 25 τους εκοψα αλλα δεν φαινοντουσαν απο τους κακους της φαρας τους ,μιλαγανε αψογα ελληνικα με αθηναικη προφορα οποτε ισως να μην ηταν του καταυλισμου.Καναν πλακες μεταξυ τους ψιλοδυνατα και σκαει αγριεμενη φωνη τσατσας απο κουζινακι

- "ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?? ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ"

Το πιο τσιριχτο γυφτακι

-Συγνωμη κυρια,με υφος κουταβιου

Με πιασε νευρικο αλλα εφυγα γτ μαλλον η πουτανα ηταν δωματιο και θα πρεπε να περιμενω κκ αλλο,νομιζω κι αυτοι το ιδιο.
Στους original από το Ζευγολατιό πάντως, όπου τους πετύχω... τους ανοίγω την πόρτα να περάσουν πρώτοι..:sunglasses::D::grin::cheesy:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
614
Like
99.919
Πόντοι
48.067
Της Τατιανης σήμερα. Να μην ξεχάσουμε να ευχηθούμε χρόνια πολλά στην αγαπημένη μας Τατι. Όποτε πάω, 4 με 5 άτομα στο σαλόνι και τα δωμάτια γεμάτα. Αυτά είναι.

Mε μια επιφυλαξη τυπε, ειναι Ουκρανη μπορει να πηγαινει με το παλιο Ιουλιανο ημερολογιο.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Mε μια επιφυλαξη τυπε, ειναι Ουκρανη μπορει να πηγαινει με το παλιο Ιουλιανο ημερολογιο.
Μπα, το άλλαξε και αυτό ο Ζελενσκι, έγιναν ΝεοΗμερολογιτες (και ΝεοΤαξιτες).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom