Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ανέφερα την ημέρα "ανάπαυσης" μέσα στην εβδομάδαΠέμπτη είναι
η Εμινέ στα στούντιο πρέπει να είναι ελληνοτουρκάλα από Ρόδο.Γνωρίζει κάποιος αν εργάζονται Τουρκάλες;
Ευχαριστώη Εμινέ στα στούντιο πρέπει να είναι ελληνοτουρκάλα από Ρόδο.
Ακολουθώ το βήματα του για να τις γαμησω ολεςβ και εγω...τι έχουμε εδώ;
Ακολουθώ το βήματα του για να τις γαμησω ολεςβ και εγω...
Evet Efendi!!Γνωρίζει κάποιος αν εργάζονται Τουρκάλες;
η Ναταλιτσα και οι Πυξ Λαξ Τύπε μου τόσες επιστροφές-καταστροφές.Και σημερα απογεμα κλειστος ο οικος της Ναταλιτσας, τελευταια φορα που τη γαμησα λιγο πριν φυγει μου ειχε πει οτι δεν ξερει αν θα ξαναγυρισει, βεβαια παντα ετσι λεει και γυρναει.
Μετα απο εναν καλο ηλεκτρολυτη δε θα μπορουσες να μη σκυλογαμησεις ,θα ηταν σα χαμενη ασσιστ..γεύση σαν νερό με αλάτι και 2 σταγόνες λεμόνι
Μύστες, κανένας καλός "εθνοτικος" τσαμπουκας έχει παίξει ποτε Μετάξι;Μα ειδικα στης Ναταλιτσας... εκει και αν γινεται χαμος απο Πακια, ορδες απο Περσες.... παντως μεχρι χθες ηταν ακομα κλειστος ο οικος....
Στο 21 που λες το κατω πριν 2 βδομαδες στη τελευταια μου βολτα σκαει σαλονι παρεα Ελληνων αυτοχθονων Ζεφυριου.Περι τα 25 τους εκοψα αλλα δεν φαινοντουσαν απο τους κακους της φαρας τους ,μιλαγανε αψογα ελληνικα με αθηναικη προφορα οποτε ισως να μην ηταν του καταυλισμου.Καναν πλακες μεταξυ τους ψιλοδυνατα και σκαει αγριεμενη φωνη τσατσας απο κουζινακιΜύστες, κανένας καλός "εθνοτικος" τσαμπουκας έχει παίξει ποτε Μετάξι;
Έτοιμος ήμουν προχθες. Προσπαθούσε ένας να χωθεί πριν το μισάωρο μου με Νικόλ, ενώ την είχα με τα ρούχα έτοιμη να ανέβει ασανσέρ. Ελλεγε, έλεγε... Πηγαίνω προς την σκαλα "Να κατέβω;" φωναζω στο Τσα. "Να κάτσεις εκεί που είσαι!" μου φωναζει. Την κατάλαβε και την έκανε ο Πάκμαν. Γαμω το σπίτι του...
Στους original από το Ζευγολατιό πάντως, όπου τους πετύχω... τους ανοίγω την πόρτα να περάσουν πρώτοι..Στο 21 που λες το κατω πριν 2 βδομαδες στη τελευταια μου βολτα σκαει σαλονι παρεα Ελληνων αυτοχθονων Ζεφυριου.Περι τα 25 τους εκοψα αλλα δεν φαινοντουσαν απο τους κακους της φαρας τους ,μιλαγανε αψογα ελληνικα με αθηναικη προφορα οποτε ισως να μην ηταν του καταυλισμου.Καναν πλακες μεταξυ τους ψιλοδυνατα και σκαει αγριεμενη φωνη τσατσας απο κουζινακι
- "ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?? ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ"
Το πιο τσιριχτο γυφτακι
-Συγνωμη κυρια,με υφος κουταβιου
Με πιασε νευρικο αλλα εφυγα γτ μαλλον η πουτανα ηταν δωματιο και θα πρεπε να περιμενω κκ αλλο,νομιζω κι αυτοι το ιδιο.
Της Τατιανης σήμερα. Να μην ξεχάσουμε να ευχηθούμε χρόνια πολλά στην αγαπημένη μας Τατι. Όποτε πάω, 4 με 5 άτομα στο σαλόνι και τα δωμάτια γεμάτα. Αυτά είναι.
Μπα, το άλλαξε και αυτό ο Ζελενσκι, έγιναν ΝεοΗμερολογιτες (και ΝεοΤαξιτες).Mε μια επιφυλαξη τυπε, ειναι Ουκρανη μπορει να πηγαινει με το παλιο Ιουλιανο ημερολογιο.