EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 20.586
- Πόντοι
- 26.435
Εγώ δεν έχω τέτοιο ντέρμπι, ντέρμπι το κάνουν οι ίδιες με τα τσαλιμια τους. Ναι έχει πολλές επιλογές αν θες να ψάξεις, εγώ έχω τα στανταράκια μου και αφήνω το αλλά να μου τα πουν τα μέλη από δω, τα νέα διαμαντακια που κυκλοφορούν και τι φολες να προσέχω. Γιατί να πας σε άλλη χώρα? ξένη θες να πάρεις? χαχαχαΜακαρι.Οντως μας φαγανε.Σολες,βενζινη,χρονο.Ακομα κ οταν ξερουμε τι παιζει για καποιο λογο το κουραζουμε.Ειναι η φαση του αγοραιου.Κ σκεψου σε στουντιο δε παω κ δε παω κ σε ολα τα μπουρδελα στο φουλ γτ ειναι κι αλλα χωρις δημοφιλια.Αμα παω κ στουντιο για ματι τοτε αστο θα χασω μιση μερα μονο για την περιεργεια.Να φανταστεις οτι γλυτωνω κιολας γτ ρωταω τον κοσμο μη μπαινω τζαμπα οταν υποθετω ποια ειναι μεσα,γενικα για μενα εχω μεγαλο ντερμπι Σλαβα-Λατινα και εχω αφησει τριτη Ρουμανα ως τωρα.Ειναι κ το παρκινγκ αφορητο προβλημα.Οσοι μενουν κοντα η δε χρειαζονται οχημα ειναι πιο καλα γτ εγω βλεπω οτι ειτε εχω οχημα ειτε οχη παλι τρωω χρονο ακομα κ αν γλυτωσω τα μπες βγες.Κ αμα εχεις κ φιλο που θελει να δει η δε τις ξερει οπως ειμουν εγω πριν,παλι το ιδιο θα γινει αλλα δε θα βαριεμαι,θα χω παρεα.Που να παω σε αλλη χωρα,θα χανω μια μερα στο ψαξιμο χαχαχαχα
Τελευταία τροποποίηση:
.