Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Μακαρι.Οντως μας φαγανε.Σολες,βενζινη,χρονο.Ακομα κ οταν ξερουμε τι παιζει για καποιο λογο το κουραζουμε.Ειναι η φαση του αγοραιου.Κ σκεψου σε στουντιο δε παω κ δε παω κ σε ολα τα μπουρδελα στο φουλ γτ ειναι κι αλλα χωρις δημοφιλια.Αμα παω κ στουντιο για ματι τοτε αστο θα χασω μιση μερα μονο για την περιεργεια.Να φανταστεις οτι γλυτωνω κιολας γτ ρωταω τον κοσμο μη μπαινω τζαμπα οταν υποθετω ποια ειναι μεσα,γενικα για μενα εχω μεγαλο ντερμπι Σλαβα-Λατινα και εχω αφησει τριτη Ρουμανα ως τωρα.Ειναι κ το παρκινγκ αφορητο προβλημα.Οσοι μενουν κοντα η δε χρειαζονται οχημα ειναι πιο καλα γτ εγω βλεπω οτι ειτε εχω οχημα ειτε οχη παλι τρωω χρονο ακομα κ αν γλυτωσω τα μπες βγες.Κ αμα εχεις κ φιλο που θελει να δει η δε τις ξερει οπως ειμουν εγω πριν,παλι το ιδιο θα γινει αλλα δε θα βαριεμαι,θα χω παρεα.Που να παω σε αλλη χωρα,θα χανω μια μερα στο ψαξιμο χαχαχαχα
Εγώ δεν έχω τέτοιο ντέρμπι, ντέρμπι το κάνουν οι ίδιες με τα τσαλιμια τους. Ναι έχει πολλές επιλογές αν θες να ψάξεις, εγώ έχω τα στανταράκια μου και αφήνω το αλλά να μου τα πουν τα μέλη από δω, τα νέα διαμαντακια που κυκλοφορούν και τι φολες να προσέχω. Γιατί να πας σε άλλη χώρα? ξένη θες να πάρεις? χαχαχα

Τελευταία τροποποίηση:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.107
Πόντοι
2.906
Εγώ δεν έχω τέτοιο ντέρμπι, ντέρμπι το κάνουν οι ίδιες με τα τσαλιμια τους. Ναι έχει πολλές επιλογές αν θες να ψάξεις, εγώ έχω τα στανταράκια μου και αφήνω το αλλά να μου τα πουν τα μέλη από δω, τα νέα διαμαντακια που κυκλοφορούν και το φίλες να προσέχω. Γιατί να πας σε άλλη χώρα? ξένη θες να πάρεις? χαχαχα
Για πορνοτουρισμο κ να ξεφυγω και αν προκυψει παιρνω και ξενη η δοκιμαζω.Αλλα η αληθεια ειναι οτι η Ελλας εχει υποτιθει καθως ειναι καλος πορνοπροοριμος και μαλιστα μαζεμενος κατα μεγαλο βαθμο Αθηνα.Νησια δε βαζω γτ παμε σε γερο πορτοφολι κ οκ υπαρχει κ αυτο αν λαχει.Εγω εχω ντερμπι γτ μαρεσουν Λατινες αλλα τα βρισκω με σλαβες.Μαλλον νιωθω πιο καλα πιο ανετα με σλαβες.Λογω γλωσσας.Δε βαριεσαι,θα τη βρισκουμε τη λυση,με η χωρις κοστος

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.135
Πόντοι
3.446
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.135
Πόντοι
3.446

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Δουλειά φίλε! Να βγαίνουν τα προς το (μπουρδελί)ζειν
σε συγχαίρω, όταν εγώ πάω δουλειά είμαι σε maintenance mode, ούτε σοσιαλ ανοίγω ούτε τίποτα, λέω ένα: α σιχτιρ, παίρνω μία βαθιά ανάσα και έξω από την πόρτα...έτσι ξεκινά η μέρα! :2funny:. :hi:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

Συνημμένα

• Screenshot_20260101-144212.png
    Screenshot_20260101-144212.png
    237,3 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Την πετυχα πριν λιγο κατα τις 23:00 και περασα δωματιο μαζι της...εχει σουπερ κωλαρα...αυτη ζηταει εξτραδακι ακομα και για το κοπλιμεντο που θα της κανεις χαχαχα..δεν νομιζω να ξαναπαω...ανεβαινει κριτικη αμεσα...
Η Σοφία Γκάνα Κολωνού(?)
Αν της δώσεις 50€ extra
Και ανάψεις το φως...

Συνημμένα

• 2a7915aa3d23d06af98159bda3c0ab8f.mp4
    2 MB · Εμφανίσεις: 0
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μόλις πήρα τη Λάνα στο Βέργας 7 πάνω για να ξεκινήσει καλά η χρονιά, μάλλον ο τελευταίος πελάτης για σήμερα. Δουλεύει επίσης μια ξανθιά γκιλφ με τελειωτικό στο στόμα.
Στο Λιοσίων 73 πάνω η Σαρλότ,πιπίνι στυλιάρι, η Μελίσα, πιο ζουμερή και μια λατίνα. Στο κάτω η Ρόξι με ινδιάνικα χαρακτηριστικά και η Δάφνη με ατσούμπαλο κορμί.
Νωρίτερα μπήκα να δοκιμάσω την Ιβάνα στο Διδυμου 27 και την έδιωξα γιατί είχε νεύρα και μου έδινε εντολές με απότομο ύφος...
Σωστός Μυστη, που την εστειλες...Ελάτε, να βάλουμε τάξη σιγά σιγά...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Συναγωνιστή, αφού κατάφερες και γάμησες αυτό το οστεοφυλάκιο, πρέπει να σου απονεμηθεί Μετάλλιο Τιμής!
Για την Ελένη στο υπόγειο λέτε; Μετάξι; Που δουλεύει μόνη? Κοιλιά; ΨιλοΤρεμουλο; Σας έχασα...

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.331
Πόντοι
10.026
Για την Ελένη στο υπόγειο λέτε; Μετάξι; Που δουλεύει μόνη? Κοιλιά; ΨιλοΤρεμουλο; Σας έχασα...
Γιαγιά Ελένη, από Ιάσωνος 43. 70άρα, με υπέρ-φουλ πρόγραμμα και όλα ακάποτα.

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
43
Like
3.875
Πόντοι
2.831
Αφού λατινοποιήθηκα και γυφτοποιήθηκα για το 2026 δεν ήταν θετικό το πρόσημο ας ελπίσουμε στο μέλλον θα φτιάξει η κατάσταση και βρούμε κανένα καινούριο στανταρακι να κάνουμε rotation... Καλή χρονιά να έχουμε χωρίς φολες

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Εγω γέλασα παρα πολυ με το πορνομολ που ζητάει 40€ για 15 λεπτα αλλιώς 50 μισή ώρα αλλιώς 100 2 εκτόνωση, την λέω συγνώμη αν εδώ ειναι ειναι στουντιο τα μπουρδελα που ειναι?χοντρή ηλιθια τσατσά
Μύστες, πρόσφατα διαπίστωσα ότι στο Μετάξι, με πολύ ευελιξία και αρκετή δόση πουτανιας....

Το μισ κοστίζει 30€...
Και η ώ 60€...

Αρκεί να μην "Αγαπάς"...

Κωδικός:"Στείλε μου την άλλη"!!!

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.429
Πόντοι
2.536
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
συνέχεια live επιγραμματικα

Ιάσωνος 20γ Αντζελα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20β Αντρεα λατινα, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20α Καταλινα η λατίνα από το ΜΑ 21α ,απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19α Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 19β Αναστασία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 1γ Λαρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β αριστερά Βαλερία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και σεξ με προφυλακτικό, 3 άτομα αναμονή...

Ιάσωνος 1β δεξιά Τατιάνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,7 άτομα αναμονή...

Ιάσωνος 1α κλειστό.

Ωρε Σουξέ,
η
-Miss Iasonos1-2...-
Της αναμονής το κάγκελο...

Τελειωτικό στο σώμα ανακοινώθηκε???:think:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Τι μαυρίλα κ κακό...σα μπουρδέλο έγινε:headbaning2:
είναι αυτό που λένε, το μπουρδέλο καίγεται! :2funny:
οκ μάλλον εδώ έχει καεί ηδη.
Θα σας παραθέσω ιστορία της Τρίτης Γυμνασίου! Σε οίκο ανοχής που πλέον δε λειτουργεί είχε πάει ένας από το Γυμνάσιο που πήγαινα, είχε χάσει δύο χρονιές, ήταν και καλά μαγγάκος μα ήταν κοντοπιθαρος και δεν τον έκανε το μάτι σου για μεγαλύτερο! Πήγε μαζί με δύο άλλους, και η πουτανα με την τσα2 του έριξαν άκυρο! το νέο μαθεύτηκε και το γόητρο του πληγώθηκε. Τελευταία μέρα των εξετάσεων οι καθηγητές του είπαν πως θα τον περνούσαν για να ξεκουμπιστει! χάρηκε και κέρασε από μια μαρς όλη την τάξη, και μας είπε να πάμε μια βόλτα, ναι όλη η τάξη...Μας πήγε έξω από το μπουρδελο, εκεί ήταν ακόμα τρία μπουμπούκια από το Γυμνάσιο...είχαν κάνει Μασούρι καμία 15αρια δυναμιτακια, και γύρω τους τυλιγμένα κωλοχαρτα. :2funny: Το άναψαν και το πέταξαν στον διάδρομο του μπουρδελου! το μπαμ ήταν πραγματικά μεγάλο, ο αέρας γέμισε φλεγόμενα κωλοχαρτα και μύριζε μπαρουτι, η πουτανα βγήκε σχεδόν γυμνή έξω, κάνα δυο πελάτες πετάχτηκαν σαν τα ποντίκια και έφυγαν σαν φυγάδες και η τσατσά βγήκε και αυτή με μια εικόνα στα χέρια :2funny: Ο "θιγμένος" μας συμμαθητής από την απόρριψη άρχισε να τραγουδά...το μπουρδέλο καίγεται καίγεται καίγεται...σχεδόν άμεσα όλοι μας με γέλια ακολουθήσαμε το τραγούδι :2funny::2funny::2funny: Μετά τσακιστήκαμε στην τρεχάλα και πιο πέρα διαλυθήκαμε προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.375
Πόντοι
446
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom