Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326

20/12/25

19:30

Φωκαίας

1766274363227.png

Φυλής
Η Ντόρα μου πλάσαρε τις βυζάρες της και εγώ δεν έχασα ευκαιρία και έχωσα την μούρη μου μέσα τους

Reuzel: -πωπω τι βυζάρες είναι αυτές; Να τις γλείψω λίγο;

Κατέβασε το τοπ που φορούσε, αποκάλυψε τα βυζιά με την μεγάλη ρόγα και πραγματοποίησα 1-2 γλειψίματα ενώ αυτή μου έριξε δαγκωματιά στον λαιμό. Από την μία σιχαινόμουν γιατί δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη αλλά ταυτόχρονα είχα καυλώσει γιατί έγλειφα free βυζί
  • 69β: Βίκυ
  • 71β: Σανέλ, Βερόνικα
  • 71α: Σοφία, Ντιάνα
Βγαίνει η πουτάνα στο σαλόνι και την ρωτάω για πρώτη φορά

R: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -ναι αλλά είναι έξτρα
R: -όχι έξτρα

Εκεί μεσολάβησε η υπηρεσία, της είπε ότι είμαι τακτικός πελάτης και να μου το κάνει τζάμπα

vip.jpg

Π: -εντάξει, χωρίς έξτρα
R: -σε πόση ώρα να περάσω;
Π: -σε 20 λεπτά
R: -καλά, θα έρθω σε 30. Πιες πολύ νερό

Επέστρεψα μετά από μισή ώρα και μου έδωσε το οκ η υπηρεσία αφού πρώτα ρώτησε την πουτάνα

Μπήκα στο δωμάτιο και μετά απο 2-3 λεπτά και εκείνη. Την ρώτησα αν είναι έτοιμη, μου απάντησε θετικά και ξάπλωσα στο κρύο πάτωμα. Έκανε squat με το πρόσωπό της να κοιτάζει τον πούτσο μου και έφερε το μουνί της σε απόσταση αναπνοής από το στόμα μου. Προσπαθούσε πάρα πολύ αλλά δεν έβγαινε ούτε σταγόνα και είχαν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια

Σηκωθήκαμε, πήρε μια ανάσα και ξαναπροσπάθησε. Τίποτα... Της είπα να το αφήσουμε για τώρα και να το κάνουμε στο τέλος λέγοντας πως δεν έχουμε και πολύ χρόνο. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο όσο εγώ της χάιδευα τα μαλλιά. Ξαφνικά σταματάει και μου λέει «έλα»

Πέφτω στο πάτωμα, έρχεται αυτή από πάνω αλλά πάλι τζίφος. Στο μεταξύ εγώ της πιπίλιγα το μουνί και μύριζα την κωλοτρυπίδα της. Ήταν πανεύκολο αφού είχε κολλήσει πάνω μου

Της είπα πάλι να το αφήσουμε, την ξάπλωσα μπρούμητα στο κρεβάτι, έβαλα το χέρι μου κάτω από την λεκάνη της για να ανασηκωθεί και άρχισα να της γλείφω την κωλότρυπα όσο πιο βαθιά μπορούσα και να της δαγκώνω το κωλομέρι με εκείνη να βγάζει 1-2 βογγητά

Ξαφνικά, πιο αποφασισμένη από ποτέ, μου είπε να ξαπλώσω κάτω γιατί ήταν έτοιμη. Πήραμε πάλι την ίδια στάση και εκείνη μαλάκιζε μανιασμένα το μουνί της. Μάλλον την βοηθούσε στο να τα αμολήσει

Επιτέλους άρχισε να μου δίνει τα κατουράκια της σε ξέφρενο ρυθμό και κατευθύνσεις λόγω του παιξίματος που έκανε στο μουνί της. Πολλά με βρήκαν στο στόμα και άλλα στο υπόλοιπο πρόσωπο. Μέτρια ποσότητα και γεύση σαν γλυκόξινος χυμός. Αφού τελείωσε πήγε να σηκωθεί αλλά την σταμάτησα και την έβαλα να καθήσει στο πρόσωπό μου. Ρουφούσα, έγλειφα και μύριζα με μανία. Παράδεισος

Της είπα να κάνουμε σεχ αλλά η ώρα είχε περάσει. Η υπηρεσία είχε ήδη ειδοποιήσει 2 φορές. Μου ζήτησε συγνώμη και αποχαιρετηθήκαμε. Πριν φύγει όμως της είπα να μείνει ένα λεπτό να την ρωτήσω

R: -μπορείς να με χέσεις; Κάποια άλλη φορά
Π: -όχι :D:
R: -θα σου δώσω έξτρα
Π: -όχι συγνώμη

Πάλι άχυστος έφυγα :confused: Τουλάχιστον είχα για κανένα 3ωρο ακόμα την γεύση του μουνοχυμού στο στόμα μου

Πριν την κάνω για τα καλά, έκανα στάση σε μία που με έχει κατουρήσει πολλάκις και της πρότεινα το εξής

R: -ένας φίλος μου έχει φαντασίωση να δει να με χέζει κάποια. Δεν θα συμμετάσχει, απλά θα κοιτάζει. Τι λες;
Π: -εντάξει, τώρα δεν μπορώ. Έλα κάποια άλλη φορά να μου το πεις από νωρίς για να προετοιμαστώ, να πάρω κάποιο χάπι για να μου έρθει
R: -όχι, δεν θέλω έτσι γιατί δεν θα είναι καλή η ποιότητα. Θέλω να γίνει φυσικά
Π: -εντάξει
R: -πώς θα κανονιστεί όμως; Είναι λίγο δύσκολο. Θες να σου δώσω τον αριθμό μου να μιλήσουμε μέσω μηνυμάτων;
Π: -οκ, γράψε τον δικό μου

01.jpg

Ελπίζω να γίνει. Θα είναι πολύ ρομαντικά

bc.gif

Η περιγραφή της συνεύρεσης (δεύτερο spoiler) είναι από τα πιο ξεκαρδιστικά κείμενα που έχω διαβάσει εδώ μέσα.
Τι να πρωτοσχολιάσω; Ότι 3-4 φορές προσπάθησε η άλλη να σε κατουρήσει; Ότι όταν τελικα τα κατάφερε το πέτυχε αφού ''μαλακιζόταν μανιασμένα'';
Ότι η γλώσσα σου καθάρισε το μισό παχύ της έντερο και αυτή βογγούσε; Ότι αφού σε κατούρησε, εσύ έγλειφες και ρούφαγες τις τρύπες της λες και είσαι λυσσασμένο Bloodhound; Ή ότι ενώ τα κάνατε όλα αυτά κάποιοι περίμεναν απέξω;
Pure comedy.

Για το τελευταίο spoiler μόνο αυτό εδώ έχω να προσθέσω:
directedbyrobertbweide.png

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.445
Πόντοι
2.536
Η περιγραφή της συνεύρεσης (δεύτερο spoiler) είναι από τα πιο ξεκαρδιστικά κείμενα που έχω διαβάσει εδώ μέσα.
Τι να πρωτοσχολιάσω; Ότι 3-4 φορές προσπάθησε η άλλη να σε κατουρήσει; Ότι όταν τελικα τα κατάφερε το πέτυχε αφού ''μαλακιζόταν μανιασμένα'';
Ότι η γλώσσα σου καθάρισε το μισό παχύ της έντερο και αυτή βογγούσε; Ότι αφού σε κατούρησε, εσύ έγλειφες και ρούφαγες τις τρύπες της λες και είσαι λυσσασμένο Bloodhound; Ή ότι ενώ τα κάνατε όλα αυτά κάποιοι περίμεναν απέξω;
Pure comedy.
cat-funny.gif
bloodhound-drinking-water-droppinging-snout-big-nose-43559569.jpg

Για το τελευταίο spoiler μόνο αυτό εδώ έχω να προσθέσω:
directedbyrobertbweide.png
giphy.gif

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Λοιπόν, Μύστες, έμαθα, πάνω κατω, τι συμβαίνει με τα, πολύ συχνά, κλειστά σπίτια σε Φωκ-Φιλιπ-Φυλ.
Πέρα από τις διακοπές των κοριτσιών, που είναι φυσικό, θεμιτό και ευχάριστο, συμβαίνει το εξής:
Γίνονται τόσοι συχνοί και πολλοί έλεγχοι με αποτέλεσμα κάποια κορίτσια να σκιάζονται να πάνε για δουλειά.
Μια νύχτα στο τμήμα δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα.
Αν παίζουν σπίτια και παιδιά ειδικά, γάμησε τα...

• Θυμός
Αντιδράσεις: 968

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Λοιπόν, Μύστες, έμαθα, πάνω κατω, τι συμβαίνει με τα, πολύ συχνά, κλειστά σπίτια σε Φωκ-Φιλιπ-Φυλ.
Πέρα από τις διακοπές των κοριτσιών, που είναι φυσικό, θεμιτό και ευχάριστο, συμβαίνει το εξής:
Γίνονται τόσοι συχνοί και πολλοί έλεγχοι με αποτέλεσμα κάποια κορίτσια να σκιάζονται να πάνε για δουλειά.
Μια νύχτα στο τμήμα δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα.
Αν παίζουν σπίτια και παιδιά ειδικά, γάμησε τα...
ξέρω πως κάποιες φορές το να σαι παράνομος είναι πιο φτηνό από το να σαι νόμιμος, μα σοβαρά τώρα...όσοι έχουν "μαγαζιά" δεν ντρέπονται λίγο να ναι υπόλογοι και πουτάνες στους μπάτσους? επίσης οι μπάτσοι μια στραβή να τύχει και να "μυρίσουν αίμα" θα τους αρμεξουν το μεδούλι, θα καταλήξουν να δουλεύουν για να τα δίνουν στους μπάτσους! αφού δεν κάνουν ότι μπορούν να τους πετάξουν από πάνω τους, καλά να πάθουν.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
94
Like
13.190
Πόντοι
12.436
ξέρω πως κάποιες φορές το να σαι παράνομος είναι πιο φτηνό από το να σαι νόμιμος, μα σοβαρά τώρα...όσοι έχουν "μαγαζιά" δεν ντρέπονται λίγο να ναι υπόλογοι και πουτάνες στους μπάτσους? επίσης οι μπάτσοι μια στραβή να τύχει και να "μυρίσουν αίμα" θα τους αρμεξουν το μεδούλι, θα καταλήξουν να δουλεύουν για να τα δίνουν στους μπάτσους! αφού δεν κάνουν ότι μπορούν να τους πετάξουν από πάνω τους, καλά να πάθουν.
οι ίδιες δεν θέλουν να ξεφορτωθούν τους μπάτσους ή το νομικό πλαίσιο για τη σεξεργασία είναι (επίτηδες) φτιαγμένο έτσι ώστε να είναι σχεδόν αδύνατο για έναν οίκο ευεξίας να λειτουργήσει εντελώς νόμιμα;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
οι ίδιες δεν θέλουν να ξεφορτωθούν τους μπάτσους ή το νομικό πλαίσιο για τη σεξεργασία είναι (επίτηδες) φτιαγμένο έτσι ώστε να είναι σχεδόν αδύνατο για έναν οίκο ευεξίας να λειτουργήσει εντελώς νόμιμα;
Yeap! To the point!!!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
δεν ξέρω με βεβαιότητα, ξέρω σίγουρα πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγάλουν οι οίκοι άδεια λειτουργίας, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα να γίνουν ώστε οι έλεγχοι να μην επηρεάζουν τόσο τη λειτουργία των οίκων και τις κοπέλες. Μου έχει τύχει δύο φορές έλεγχος της αστυνομίας μια μετάξι και μια Φυλής, τους ειδοποίησαν για έλεγχο με έδιωξαν με 20αρι πίσω, στο Μετάξι με ρώτησαν αν μπορώ να περιμένω μέχρι να φύγουν και έμεινα μέσα στο μπουρδέλο μαζί τους για λίγο. Άλλο...κάποια στιγμή στο Μετάξι ήξερα κόσμο, πήγε η κουβέντα στους μπάτσους, μου είπαν μέσες άκρες πως έχουν Μπάτσους που ξέρουν...Λίγο αργότερα, καμία βδομάδα έγινε έφοδος, κλείσανε μπουρδέλο για λίγο ρίξανε πρόστιμα παντού και η κοπέλα έφαγε και απέλαση. Σκέψου να μην ήξεραν...Επίσης οκ ιδιοτροπία δική μου...πχ να χω μπουρδέλο, να ζω απ' όλο αυτό τέλος πάντων κτλ και να χω "νταβά" ένα μαλάκα Έλληνα Βλάχο με χαρτί ειδ δυνάμεων και δίπλωμα μοτοσυκλέτας και δύο κομπλεξικους που στο σχολείο όλοι τους δερναν δε γαμουσαν και από το κόμπλεξ μπήκαν στη σχολή μπάτσοι! Ας μου κόστιζε λεφτά, λεφτά θα έβγαζα πάλι, θα έκανα τα πάντα ώστε μπάτσοι και λοιποί κουμάντο να μη μου έκαναν.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.755
Πόντοι
40.703

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.755
Πόντοι
40.703
.
.
1000010490.jpg

:rolleyes:
η φωτό που δεν ανέβηκε κατά έναν περίεργο τρόπο (τώρα το είδα)
1000010528.jpg

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Είναι στο Μπαλί. Επιστρέφει 8 Ιανουαρίου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σόνια, γυρνά πίσω! Είναι βρώμικες οι θάλασσες εκεί στην Ινδονησια...Το ξέρω, έχω κάτσει 6 μήνες στο Batam.
Άσε που εδώ σε αγαπάμε πιο πολύ!

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.608
Πόντοι
1.056

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Αντι να απελαυνουν ολη την σαβουρα που μαζευεται, απελαυνουν τις κοπελες που προσφερουν κοινωνικο εργο...:headbang:
Ποιους καλέ να απελάσουν? η Ελλάδα πληρώνεται για να κρατά μετανάστες, πας καλά?Εχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης η "νύχτα". Γέμισε σαπίλα, πλακωθηκε αναμεταξύ της για τα λεφτά, απαξιώθηκε, συρρικνώθηκε σε μέγεθος, τη θέση της πήρε η αστυνομία, βλέπεις όποια σπείρα συλλαμβάνουν οι μισοί είναι αστυνομικοί ρε :2funny:. Όταν υπάρχει δίπολο η κοινωνία είναι δίκαιη και ισορροπημένη, όταν κάνει κουμάντο μόνο μια πλευρά δεν είναι καλά. Τώρα αν δεν λαδωθουν, ακόμα και νόμιμος να σαι σε τραβάνε όσο μπορούν, σου σπάνε τα νεύρα, κόβουν την αγοραστική κίνηση, εντελώς τυχαία γίνονται καυγάδες στα μαγαζιά...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Αγαπητέ φίλε Ερευνητή.
Αν και γέννημα θρέμμα των Νοτίων Προαστίων, και αισίως στα 49 μου, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είχα ιδεα για την ύπαρξη αυτών των Οίκων. Όχι το που είναι, αλλά το ότι υπήρχαν καν Οίκοι στην περιοχή.
Όσο για αυτό πάνω από Dominos pizza, Άνω Γλυφάδα, σοκ κανονικό!
Στον δεύτερο όροφο είχε ένα οδοντιατρείο θυμάμαι...Μαύρα Μεσάνυχτα...

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Νόμιζα ότι ήταν τσαοί αρχικά...
Χαλαρά στην Ιάσωνος ομως...
Στην Φυλής μαθαίνω, από την άλλη, απίστευτα πεσιματα και εξοντωτικοί έλεγχοι...
Λέτε να φθάσουν στο σημείο να μαζέψουν κανένα πελάτη;
Έχει γίνει ποτέ αυτό;
Ρωτάω, γιατί είμαι "νέος" στις πορνοεμπειριες.
είναι καλό σημείο αυτό που ποσταρες να ξαποστάσεις λίγο να κάνεις ένα τσιγάρο, να φας κάτι. μέχρι και να "καθήσεις" έχει εκεί, αν θυμάμαι καλά ένα "πεζούλι" Μ ένα δέντρο. εγώ αν θέλω να καθήσω πάω λίγο πιο κάτω στη στάση έξω από το προπο. στη Φυλής γίνονται όντως πολύ αυστηροί έλεγχοι και από κουβέντα χτεσινή που είχα με υπηρεσία που ξέρω χρόνια, φαίνεται να έχουν και άλλα τράβαλα από κει πάνω. Η πορνεία είμαι απόλυτα βέβαιος δεν είναι ποινικά κολάσιμη για τον πελάτη.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
είναι καλό σημείο αυτό που ποσταρες να ξαποστάσεις λίγο να κάνεις ένα τσιγάρο, να φας κάτι. μέχρι και να "καθήσεις" έχει εκεί, αν θυμάμαι καλά ένα "πεζούλι" Μ ένα δέντρο. εγώ αν θέλω να καθήσω πάω λίγο πιο κάτω στη στάση έξω από το προπο. στη Φυλής γίνονται όντως πολύ αυστηροί έλεγχοι και από κουβέντα χτεσινή που είχα με υπηρεσία που ξέρω χρόνια, φαίνεται να έχουν και άλλα τράβαλα από κει πάνω. Η πορνεία είμαι απόλυτα βέβαιος δεν είναι ποινικά κολάσιμη για τον πελάτη.
..ξέρω εγώ..; Σε φάση: αφού δεν βλέπεις την άδεια αναρτημένη σε εμφανές σημείο στον οίκο, ξέρεις, οπότε...
Όχι ότι θα σου κάνουν κάτι, σε φάση: ελάτε και εσείς στο τμήμα κύριε...
για να σε “γυμνασουν“ λίγο...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Νόμιζα ότι ίσως παίζουν ξαφνικά καλά "κομμάτια" εκεί κάι μαζευτηκαν οι Γύπες...:) :) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom