Βγαίνει η πουτάνα στο σαλόνι και την ρωτάω για πρώτη φορά
R: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -ναι αλλά είναι έξτρα
R: -όχι έξτρα
Εκεί μεσολάβησε η υπηρεσία, της είπε ότι είμαι τακτικός πελάτης και να μου το κάνει τζάμπα
Π: -εντάξει, χωρίς έξτρα
R: -σε πόση ώρα να περάσω;
Π: -σε 20 λεπτά
R: -καλά, θα έρθω σε 30. Πιες πολύ νερό
Επέστρεψα μετά από μισή ώρα και μου έδωσε το οκ η υπηρεσία αφού πρώτα ρώτησε την πουτάνα
Μπήκα στο δωμάτιο και μετά απο 2-3 λεπτά και εκείνη. Την ρώτησα αν είναι έτοιμη, μου απάντησε θετικά και ξάπλωσα στο κρύο πάτωμα. Έκανε squat με το πρόσωπό της να κοιτάζει τον πούτσο μου και έφερε το μουνί της σε απόσταση αναπνοής από το στόμα μου. Προσπαθούσε πάρα πολύ αλλά δεν έβγαινε ούτε σταγόνα και είχαν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια
Σηκωθήκαμε, πήρε μια ανάσα και ξαναπροσπάθησε. Τίποτα... Της είπα να το αφήσουμε για τώρα και να το κάνουμε στο τέλος λέγοντας πως δεν έχουμε και πολύ χρόνο. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο όσο εγώ της χάιδευα τα μαλλιά. Ξαφνικά σταματάει και μου λέει «έλα»
Πέφτω στο πάτωμα, έρχεται αυτή από πάνω αλλά πάλι τζίφος. Στο μεταξύ εγώ της πιπίλιγα το μουνί και μύριζα την κωλοτρυπίδα της. Ήταν πανεύκολο αφού είχε κολλήσει πάνω μου
Της είπα πάλι να το αφήσουμε, την ξάπλωσα μπρούμητα στο κρεβάτι, έβαλα το χέρι μου κάτω από την λεκάνη της για να ανασηκωθεί και άρχισα να της γλείφω την κωλότρυπα όσο πιο βαθιά μπορούσα και να της δαγκώνω το κωλομέρι με εκείνη να βγάζει 1-2 βογγητά
Ξαφνικά, πιο αποφασισμένη από ποτέ, μου είπε να ξαπλώσω κάτω γιατί ήταν έτοιμη. Πήραμε πάλι την ίδια στάση και εκείνη μαλάκιζε μανιασμένα το μουνί της. Μάλλον την βοηθούσε στο να τα αμολήσει
Επιτέλους άρχισε να μου δίνει τα κατουράκια της σε ξέφρενο ρυθμό και κατευθύνσεις λόγω του παιξίματος που έκανε στο μουνί της. Πολλά με βρήκαν στο στόμα και άλλα στο υπόλοιπο πρόσωπο. Μέτρια ποσότητα και γεύση σαν γλυκόξινος χυμός. Αφού τελείωσε πήγε να σηκωθεί αλλά την σταμάτησα και την έβαλα να καθήσει στο πρόσωπό μου. Ρουφούσα, έγλειφα και μύριζα με μανία. Παράδεισος
Της είπα να κάνουμε σεχ αλλά η ώρα είχε περάσει. Η υπηρεσία είχε ήδη ειδοποιήσει 2 φορές. Μου ζήτησε συγνώμη και αποχαιρετηθήκαμε. Πριν φύγει όμως της είπα να μείνει ένα λεπτό να την ρωτήσω
R: -μπορείς να με χέσεις; Κάποια άλλη φορά
Π: -όχι

R: -θα σου δώσω έξτρα
Π: -όχι συγνώμη
Πάλι άχυστος έφυγα

Τουλάχιστον είχα για κανένα 3ωρο ακόμα την γεύση του μουνοχυμού στο στόμα μου