Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 388 άτομα (4 μέλη και 384 επισκέπτες)

Πρυτανης

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
53
Like
7.781
Πόντοι
4.715
ας αφήνουν τα παιδιά να παίρνουν έστω λίγο μάτι ως ένα υγιές σεξουαλικό πρότυπο! έχουμε γεμίσει gay , ναι αγόρια είναι να πάνε στα μπουρδέλα και να μάθουν πώς πρέπει να φέρονται εκει/τους εκεί κανόνες συμπεριφοράς.
Ρωτούσα τον ανηψιό μου : πότε θα πάμε μπουρδελότσαρκα ρε κομάντο ; Απάντηση από το γομάρι 1ης Λυκείου : εεεεεε..... ποτέ ρε μπρό !
Ρε πάμε για μάτι έστω.
- άσε με σου λέω.
Είναι λίγοι οι πιτσιρικάδες σήμερα που έχουν την επιθυμία όχι για μια απλή μπουρδελότσαρκα αλλά ακόμη και για σεξ.

Δεν το λέω εγώ . Όσοι έχουμε γνωστούς η φίλους στην ιατρική κοινότητα μας λένε τα νέα για την συμπεριφορά αυτή.
Τράτζικ

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.265
Πόντοι
5.227
Εγαμευθει η πουτανοφατσα Ολγα στο Αγκυρας 12 πρωινη βαρδια.Ειχα να την σφυροκοπησω κανα 4ρι μηνες.Ωραιο βαθυ μπουκιτσι βασανιστικα αργο και γλειφομουνιασμα στο φουλ ωσπου να της γυρισουν τα ματια αναποδα.Πιστονιασμα γρηγορο και μπατσες στην κωλαρα της που τη στηνει για σεμιναριο καλα.Αξιο εικοσαρικο ακομα η Μολδαβα.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.591
Πόντοι
26.435
Ρωτούσα τον ανηψιό μου : πότε θα πάμε μπουρδελότσαρκα ρε κομάντο ; Απάντηση από το γομάρι 1ης Λυκείου : εεεεεε..... ποτέ ρε μπρό !
Ρε πάμε για μάτι έστω.
- άσε με σου λέω.
Είναι λίγοι οι πιτσιρικάδες σήμερα που έχουν την επιθυμία όχι για μια απλή μπουρδελότσαρκα αλλά ακόμη και για σεξ.

Δεν το λέω εγώ . Όσοι έχουμε γνωστούς η φίλους στην ιατρική κοινότητα μας λένε τα νέα για την συμπεριφορά αυτή.
Τράτζικ
το ξέρω σ' αυτά καλό είναι να πας μόνος σου

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Συνέχεια τσάρκας :uzi::uzi:

Φυλής 54 ισόγειο Αουρόρα Μάους

Φυλής 56 Άντρεα κ Μέρλιν με νορμάλ κ οι δύο. Παρτούζα με 30€.
Προς τιμήν της η Άντρεα έδιωξε δύο πιτσιρίκια πολύ μικρά!

Φυλής 72 υπόγειο Βανεσάκι με νορμάλ, σκούρινε λίγο το μαλλί

Φυλής 61 Μαρία η ομορφούλα λατίνα με τα μαύρα καρέ μαλλιά. Σήμερα εμφανίστηκε με σέξυ κόκκινο σετ εσώρουχα κ χριστουγεννιάτικα αυτάκια:wanker:

Εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση στη Μαρία :fuck2::fuck2:

Είναι πονηρό κ γλυκό καριολάκι, έφαγε δυνατό σφυροκόπημα μιας κ με καύλωσε πολύ...

Θετικό πρόσημο!

Φιλιππίδου 11α Τζένιφερ λατίνα σαμιαμίδι, αδύνατη, καστανή κοντή με τατουάζ κ νορμάλ πρόγραμμα. Περιμένανε τη λατίνα Λούνα είπαν...

Φιλιππίδου 11β Εύα κ Ντιάνα μπανάνα με ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο. Περιμένανε τη Λία...

Παλιά ξύλινη πόρτα στην Αριστοτέλους
IMG_20251220_214031.jpg

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Ένα κερασάκι :kissass::kissass:

Φωκαίας 7 υπόγειο Σάμη μελαχρινή λατίνα με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 7 ισόγειο Στέλλα με φουλ

Φωκαίας 9 Άννυ γυφτοπούλα σήμερα μόνη της, ελεύθερη φλογέρα

Μόλις άνοιξε το Φυλής 72 ισόγειο με Ειρήνη κουλουρτζού

Φωκαίας 25 όροφος Μιχαέλα από Φιλιππίδου με ελεύθερη φλογέρα κ Εύα Ρουμανάκι με απλό

Φωκαίας 25 ισόγειο Μόνικα γυφτοπούλα κ Βανέσα Ρουμανάκι. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο

Φωκαίας 27α Λούνα κ Τζέσικα λατίνες με νορμάλ πρόγραμμα

Φωκαίας 27γ όροφος 3 λατίνες Λίντα, Χουλιάνα κοκκινομάλλα κ Βαλεντίνα. Νορμάλ κ οι τρείς
Βάλανε πόρτα ασφαλείας στο σπίτι...

Φωκαίας 13άρια, 17άρια, 19, 27β σκαλάκια κλειστά

Street art
IMG_20251129_224254.jpg

observer

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.439
Πόντοι
6.215
Πρώτον δεν ήταν όλοι Γερμανοί, αλλά 1-2 άτομα απ' τους ιδιοκτήτες κ δεύτερον φέρνανε μια χαρά Γερμανίδες. Ντόριν, Μάντυ, Τατιάνα, Χριστίνα στο Ιπποκράτους 144 ήταν Γερμανίδες. Μια χαρά τα θυμάμαι!
Προσυπογράφω Μήτσον .Η δική μου εμπειρία σχετικά ήταν, ότι ,όταν η συμπαθής ξανθούλα Τσέχα Γιάννα.... (Αυτη που στα κενά διαβαζε βιβλία), έφυγε από το Φ71 επάνω, και πήγε στην αλυσίδα αυτή στα144 Ιπποκράτους και Συγγρού, φάνηκε και σε μένα, και σε φιλο Ελληνογερμανό, ότι τελικά ήταν... Γερμανίδα από χωριό, και την πλάσαραν ως Τσέχα, ως πιο εξωτική τότε, μοντέλα κλπ

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
884
Πόντοι
86
Φυλής 67 σήμερα. Περιμένω στο σαλόνι ακούγοντας την κοπέλα να μιλά στο τηλέφωνο στα ισπανικά. Βγαίνει, την βλέπω, ρωτάω την τσατσα απο που είναι και μου λέει ελληνορουμανα. Αποτελεί αποτρεπτικο παράγοντα πλεον να λενε οτι ειναι Λατινες

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Ένα γλυκάκι από Μεταξουργείο :lheel::lheel:

Κολωνού 53 Ιζαμπέλα λατίνα χοντρούλα με νορμάλ

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 Ελένη με νορμάλ 10€ κ 15€ ελεύθερη φλογέρα κ 69

Ιάσονος 31 δεξί Ιζαμπέλα λατίνα στο δωμάτιο, με καμμιά 20αριά άτομα αναμονή

Ιάσονος 20α κλειστό

Ιάσονος 20β Μπαρμποράκι καυλάκι κ Καταλίνα ξανθιά χοντρούλα. Απλό κ οι δύο

Έργο τέχνης στο σαλόνι :headbang2:
IMG_20251220_225130.jpg

Ιάσονος 20γ Καρολίνα κοντόχοντρη, ασχημούλα, ανοιχτόχρωμη λατίνα με απλό πρόγραμμα.

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.103
Πόντοι
206
Παιδιά ξαναρωτάω
Υοαρχει καμμια λατινα
Όχι χάλια
όχι σκινυ
όχι τάπα
όχι γριά, μέχρι 30-35
κάπου;;; κάθε πρόταση καλιδεχουμενη

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.704
Πόντοι
216
Δεν νομίζω άλλη θα εννοούν, οι περισσότεροι δεν την ήξεραν καν την Κέιτι. Έφυγε το 2022 Ιούλιο νομίζω.
Ελπιζω να κανεις λαθος,θα την αναζητησω παντως και αν ειναι αυτη που ηξερα θα κοψω διαρκειας!!

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.221
Πόντοι
441
Παιδιά ξαναρωτάω
Υοαρχει καμμια λατινα
Όχι χάλια
όχι σκινυ
όχι τάπα
όχι γριά, μέχρι 30-35
Φυλής 61, Φυλης 71Α-Β
Φωκαίας 27 υπογειο και όροφος και στα Φιλιππίδου.
Πέρνα μια βόλτα από αυτά, σιγουρα κάτι θα βρεις να σ αρέσει..

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
62
Like
6.365
Πόντοι
7.621
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Τροφωνίου θεία Ελένη με τα κοντά μαλλιά, νορμάλ πρόγραμμα

Βέργας 2 Μαρία βυζαρού με νορμάλ

Βέργας 3 Αλίνα, Ναταλία, Μιλάνα επιεικώς κάτω του μετρίου κ Βανέσα στο δωμάτιο

Βέργας 6 ισόγειο Κατερίνα κ Αναστασία απ' το Ι46 κ οι δύο, ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο

Βέργας 6 υπόγειο κλειστό

Βέργας 7 ισόγειο Λάνα η καστανή σοβιετική κοπέλα, άσσο βυζί, ωραίο κωλαράκι, αδύνατη, 32 ετών, νόστιμη φατσούλα,με τελευταία φορά που την είδα ήταν το καλοκαίρι του 2023. Νορμάλ πρόγραμμα

Εδώ έγινε η κατάθεση στη Λάνα:zfuck::zfuck:

Γλυκιά κοπέλα, για παρείστικο γαμήσι κ παιχνίδι...

Συνέχεια στη κριτική...

Όλα τα δωμάτια γεμάτα, αλλά κανείς φυσικά δεν λέει κουβέντα :jerking:

Το κεφαλάρι του κρεβατιού στο δωμάτιο :sunglasses:
IMG_20251220_200225.jpg

Βέργας 7 υπόγειο Ελένη τσιγγάνα

Λιοσίων 79β θεία Άντζελα

Εξηκίου 18β Έλλη

Εξηκίου 18α κ η κλειστά

Λιοσίων 73α Μπέλλα που βαριέται που ζεί, με ελεύθερη φλογέρα. Μελίσσα ή ξινή σοβιετική κοπελίτσα με ελεύθερη φλογέρα

Λιοσίων 73β Έμμυ Ζυμαρίδου με ελεύθερη φλογέρα, Ρενάτα κ Δάφνη αδιάφορες λατίνες

Χωματιανού 11α Αννούλα με ελεύθερη φλογέρα

Φουλ του τιτανικού στο σαλόνι :confused::confused:

Χωματιανού 11β Αλίσα η ξανθούλα με απλό πρόγραμμα
λΛογικά είναι η ίδια που έπαιζε τέλη 22-αρχές 23,την είχα πάρει και έκανε αγγαρεία θυμάμαι...θα περιμένω τη κριτική σου να δω αν άλλαξε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Α επέστρεψε η Λία; Ωραία γιατί την είχα σταμπάρει λόγω κώλου και τρέλας που κουβαλάει και δεν είχα προλάβει να την πάρω
Αξίζει για μία φορά!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Φυλής 61, Φυλης 71Α-Β
Φωκαίας 27 υπογειο και όροφος και στα Φιλιππίδου.
Πέρνα μια βόλτα από αυτά, σιγουρα κάτι θα βρεις να σ αρέσει..
Καθώς επίσης λατινάδικα...

Φυλής 54 όροφος 2η βάρδια (όταν ανοίγει)
Φυλής 56
Φυλής 66α (όταν ανοίγει)
Φυλής 59 πάνω κ κάτω (εκτός Τζέσικας πιπάρες)
Φωκαίας 13 υπόγειο (όταν ανοίγει)
Φωκαίας 13 ισόγειο ενίοτε στην 2η-3η βάρδια
Φυλής 67 είναι mix

Κολωνού 30α είναι mix
Κολωνού 30β 2ος όροφος
Κολωνού 32β
Κολωνού 32γ
Κολωνού 45 αριστερά
Κολωνού 53 είναι mix
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα (όταν ανοίγει)
Περδίκα 1

Ιάσονος 20α είναι mix
Ιάσονος 20β
Ιάσονος 20γ
Ιάσονος 32 είναι mix (κυρίως το κάτω το 2)
Ιάσονος 31 δεξί
Ιάσονος 39 είναι mix
Ιάσονος 37 όροφος είναι mix, αν κ τελευταία λατινάδικο
Ιάσονος 44α (1) κ (2)όροφος

Τελευταία τροποποίηση:

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
79
Like
6.153
Πόντοι
17.335
Βόλτα χτες παρασκευή φυλής με την κατάσταση να είναι τραγική από άποψη κόσμου. Πήγα σε 5-6 σπίτια πολύ στοχευμένα και ακόμα και αυτό μου φάνηκε άθλος. Μαλακές στα φιλιππιδου πέρα από τις κλασικές ορδές πιθήκων είχε και παιδιά πάνω. Στην κυριολεξία ήταν μια παρέα με 3 παιδιά μαξ 13 χρονών. Δεν λέω πως και εγώ δεν ξεκίνησα το σπορ σχετικά μικρός αλλά το έκανα στο λύκειο και έμοιαζα για πολύ μεγαλύτερος. Είναι μεγάλη μαλάκια και επικίνδυνο να μην δίνουν πόρτα σε παιδιά.
Εγώ από τα 14 πήγαινα στα μπουρδελα . Αστα τα παιδιά . Καλύτερα μπουρδελο παρά αποβλάκωση στα social media

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.400
Πόντοι
10.026
Παιδιά ξαναρωτάω
Υοαρχει καμμια λατινα
Όχι χάλια
όχι σκινυ
όχι τάπα
όχι γριά, μέχρι 30-35
Συναγωνιστή, το θέμα δεν είναι εάν υπάρχουν Λατίνες. Η υπόθεση είναι να κάνουν καλό σεξ. Έχουν βρωμίσει οι πιάτσες, από δαύτες. Έχει πολλές όμορφες, με ωραία σώματα. Τι να τις κάνεις, όμως, που μοιράζουν φόλες, ασυστόλως. Τις έχουμε πάρει χαμπάρι όλοι και δεν μπαίνουμε σε δωμάτιο μαζί τους. Το έχουν καταλάβει και οι ίδιες και όπου τις παίρνει δηλώνουν άλλη καταγωγή.

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.335
Πόντοι
7.621
Εγώ από τα 14 πήγαινα στα μπουρδελα . Αστα τα παιδιά . Καλύτερα μπουρδελο παρά αποβλάκωση στα social media
Φιλιππίδου έχει ξεφύγει η κατάσταση παιδιά ... Τα λέμε συνέχεια ... Γεμίζει η σάλα 2 ναυάγια 55-60 χρονων 17 "μπρο" πιτσιρίκια ίδια κόπια όλα στα μαύρα με φόρμες της τραπ και τα ατχιδια μου κουνιούνται και αν σου αρέσει μια κοπέλα και θές να γαμησεις η να ρίξεις έναν μπουτσο στην τελική δεν μπορείς με τόσο κόσμο εκεί μέσα. Μέχρι να βγει η κοπέλα να την δούμε μας έχετε πριξει τα νεφρά με τις φωνές σας και μας βγάζετε μια καύλα να σας γαμησουμε

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.453
Πόντοι
2.536

20/12/25

19:30

Φωκαίας

1766274363227.png

Φυλής
Η Ντόρα μου πλάσαρε τις βυζάρες της και εγώ δεν έχασα ευκαιρία και έχωσα την μούρη μου μέσα τους

Reuzel: -πωπω τι βυζάρες είναι αυτές; Να τις γλείψω λίγο;

Κατέβασε το τοπ που φορούσε, αποκάλυψε τα βυζιά με την μεγάλη ρόγα και πραγματοποίησα 1-2 γλειψίματα ενώ αυτή μου έριξε δαγκωματιά στον λαιμό. Από την μία σιχαινόμουν γιατί δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη αλλά ταυτόχρονα είχα καυλώσει γιατί έγλειφα free βυζί
  • 69β: Βίκυ
  • 71β: Σανέλ, Βερόνικα
  • 71α: Σοφία, Ντιάνα
Βγαίνει η πουτάνα στο σαλόνι και την ρωτάω για πρώτη φορά

R: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -ναι αλλά είναι έξτρα
R: -όχι έξτρα

Εκεί μεσολάβησε η υπηρεσία, της είπε ότι είμαι τακτικός πελάτης και να μου το κάνει τζάμπα

vip.jpg

Π: -εντάξει, χωρίς έξτρα
R: -σε πόση ώρα να περάσω;
Π: -σε 20 λεπτά
R: -καλά, θα έρθω σε 30. Πιες πολύ νερό

Επέστρεψα μετά από μισή ώρα και μου έδωσε το οκ η υπηρεσία αφού πρώτα ρώτησε την πουτάνα

Μπήκα στο δωμάτιο και μετά απο 2-3 λεπτά και εκείνη. Την ρώτησα αν είναι έτοιμη, μου απάντησε θετικά και ξάπλωσα στο κρύο πάτωμα. Έκανε squat με το πρόσωπό της να κοιτάζει τον πούτσο μου και έφερε το μουνί της σε απόσταση αναπνοής από το στόμα μου. Προσπαθούσε πάρα πολύ αλλά δεν έβγαινε ούτε σταγόνα και είχαν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια

Σηκωθήκαμε, πήρε μια ανάσα και ξαναπροσπάθησε. Τίποτα... Της είπα να το αφήσουμε για τώρα και να το κάνουμε στο τέλος λέγοντας πως δεν έχουμε και πολύ χρόνο. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο όσο εγώ της χάιδευα τα μαλλιά. Ξαφνικά σταματάει και μου λέει «έλα»

Πέφτω στο πάτωμα, έρχεται αυτή από πάνω αλλά πάλι τζίφος. Στο μεταξύ εγώ της πιπίλιγα το μουνί και μύριζα την κωλοτρυπίδα της. Ήταν πανεύκολο αφού είχε κολλήσει πάνω μου

Της είπα πάλι να το αφήσουμε, την ξάπλωσα μπρούμητα στο κρεβάτι, έβαλα το χέρι μου κάτω από την λεκάνη της για να ανασηκωθεί και άρχισα να της γλείφω την κωλότρυπα όσο πιο βαθιά μπορούσα και να της δαγκώνω το κωλομέρι με εκείνη να βγάζει 1-2 βογγητά

Ξαφνικά, πιο αποφασισμένη από ποτέ, μου είπε να ξαπλώσω κάτω γιατί ήταν έτοιμη. Πήραμε πάλι την ίδια στάση και εκείνη μαλάκιζε μανιασμένα το μουνί της. Μάλλον την βοηθούσε στο να τα αμολήσει

Επιτέλους άρχισε να μου δίνει τα κατουράκια της σε ξέφρενο ρυθμό και κατευθύνσεις λόγω του παιξίματος που έκανε στο μουνί της. Πολλά με βρήκαν στο στόμα και άλλα στο υπόλοιπο πρόσωπο. Μέτρια ποσότητα και γεύση σαν γλυκόξινος χυμός. Αφού τελείωσε πήγε να σηκωθεί αλλά την σταμάτησα και την έβαλα να καθήσει στο πρόσωπό μου. Ρουφούσα, έγλειφα και μύριζα με μανία. Παράδεισος

Της είπα να κάνουμε σεχ αλλά η ώρα είχε περάσει. Η υπηρεσία είχε ήδη ειδοποιήσει 2 φορές. Μου ζήτησε συγνώμη και αποχαιρετηθήκαμε. Πριν φύγει όμως της είπα να μείνει ένα λεπτό να την ρωτήσω

R: -μπορείς να με χέσεις; Κάποια άλλη φορά
Π: -όχι :D:
R: -θα σου δώσω έξτρα
Π: -όχι συγνώμη

Πάλι άχυστος έφυγα :confused: Τουλάχιστον είχα για κανένα 3ωρο ακόμα την γεύση του μουνοχυμού στο στόμα μου

Πριν την κάνω για τα καλά, έκανα στάση σε μία που με έχει κατουρήσει πολλάκις και της πρότεινα το εξής

R: -ένας φίλος μου έχει φαντασίωση να δει να με χέζει κάποια. Δεν θα συμμετάσχει, απλά θα κοιτάζει. Τι λες;
Π: -εντάξει, τώρα δεν μπορώ. Έλα κάποια άλλη φορά να μου το πεις από νωρίς για να προετοιμαστώ, να πάρω κάποιο χάπι για να μου έρθει
R: -όχι, δεν θέλω έτσι γιατί δεν θα είναι καλή η ποιότητα. Θέλω να γίνει φυσικά
Π: -εντάξει
R: -πώς θα κανονιστεί όμως; Είναι λίγο δύσκολο. Θες να σου δώσω τον αριθμό μου να μιλήσουμε μέσω μηνυμάτων;
Π: -οκ, γράψε τον δικό μου

01.jpg

Ελπίζω να γίνει. Θα είναι πολύ ρομαντικά

bc.gif

Τελευταία τροποποίηση:

BadHabitGoodHeart

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
358
Πόντοι
20
Φυλής 67 σήμερα. Περιμένω στο σαλόνι ακούγοντας την κοπέλα να μιλά στο τηλέφωνο στα ισπανικά. Βγαίνει, την βλέπω, ρωτάω την τσατσα απο που είναι και μου λέει ελληνορουμανα. Αποτελεί αποτρεπτικο παράγοντα πλεον να λενε οτι ειναι Λατινες
Παιδιά ξαναρωτάω
Υοαρχει καμμια λατινα
Όχι χάλια
όχι σκινυ
όχι τάπα
όχι γριά, μέχρι 30-35
Σε Λατίνα δεν υπάρχει κάτι, Ελληνορουμάνες απο Ισπανία είναι οι κοπέλες

1766281907560.png

Kauliarhsg13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2024
Like
211
Πόντοι
20
Τι έχει γίνει και όλη η Φώκαιας είναι κλειστα τα σπιτάκια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι έχει γίνει και όλη η Φώκαιας είναι κλειστα τα σπι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom