Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (15 μέλη και 210 επισκέπτες)

palouk-@

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Like
146
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα, μήπως γνωρίζει κανείς που και πότε μπορώ να βρω την τζεσικα με τις βυζαρες ; Επειδή έχω 2,3 ΣΚ ( επειδή καθημερινες δουλεύω πρωί) που πηγαίνω στο φυλής 59 και δεν την πετυχαίνω

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.595
Πόντοι
26.435
Καλησπέρα στην παρέα, μήπως γνωρίζει κανείς που και πότε μπορώ να βρω την τζεσικα με τις βυζαρες ; Επειδή έχω 2,3 ΣΚ ( επειδή καθημερινες δουλεύω πρωί) που πηγαίνω στο φυλής 59 και δεν την πετυχαίνω
και εγώ εκεί ξέρω ότι δουλεύει όμως ναι τελευταία ειναι κλειστό

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.666
Πόντοι
2.046
Είναι στο Μπαλί. Επιστρέφει 8 Ιανουαρίου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καύλωσα ακόμα περισσότερο τώρα....Θα γυρίσει από Bali θα γυρίσω από το ταπεινό Αγκίστρι και..
“Θα σμίξουμε τις μοναξιες μας“...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.666
Πόντοι
2.046
Ανέτρεψε στο νήμα του Σχολιασμού ενημερώσεων...
Θα δεις που θα την βρεις, μάλλον...

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
574
Πόντοι
80
ας αφήνουν τα παιδιά να παίρνουν έστω λίγο μάτι ως ένα υγιές σεξουαλικό πρότυπο! έχουμε γεμίσει gay , ναι αγόρια είναι να πάνε στα μπουρδέλα και να μάθουν πώς πρέπει να φέρονται εκει/τους εκεί κανόνες συμπεριφοράς.
Ναι στο Φιλιππίδου θα πάρουν πρότυπο που αν κατέβουν στο κάτω η τσα2 είναι τραβελι και μπαίνει στα δωμάτια να ζεστάνει τους πελάτες με το τσιμπούκι της. Άμα είναι να γίνουν σαν τους πακιστανους και τους ρομα που κυκλοφορούν εκεί αστα να πάνε

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.595
Πόντοι
26.435
Ναι στο Φιλιππίδου θα πάρουν πρότυπο που αν κατέβουν στο κάτω η τσα2 είναι τραβελι και μπαίνει στα δωμάτια να ζεστάνει τους πελάτες με το τσιμπούκι της. Άμα είναι να γίνουν σαν τους πακιστανους και τους ρομα που κυκλοφορούν εκεί αστα να πάνε
ναι οκ δεν είναι όλα ρόδινα, να είναι καλύτερο από πολλά.

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
979
Πόντοι
81
Αυτήν την ώρα φυλής τα ποιο πολλά είναι ανοιχτά, Φώκαιας ανοιχτά τα μικρά νούμερα στην γωνία και προς τα κάτω ανοιχτά τα 25αρια και 27γ Φώκαιας -Αχαρνών όροφος

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
44
Πόντοι
1
καλησπερα μηπως δουλευει η μπιουτη σημερα;

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.704
Πόντοι
216
Φιλε αμα ειχα προλαβει να διαβασω τη κριτικη σου θα με ειχες σωσει. Δυστυχως θα συμφωνησω ουτε εμενα μου αρεσε εμφανισιακα εχει εξοκγωμα πανω απο τον κωλο, πολλες ελιες γενικα, που σαλονι δεν τα παρατηρεις και υπερβολικα λεπτη, απλα εφυγα χωρις να γαμησω. Απλα ειχα διαβασει καλες κριτικες και πηγα γιατι τελευταια εχω φαει πολλες φολες με λατινες που σε ξεπετανε γρηγορα, δε στηνονται καλα και δε θελουνε να τις γαμας πολυ ωρα τσαντιζονται βριζουνε χωρις λογο κλπ.
Εγω εκει παω 9 στις 10 με την Εμμυ,την εχω γαμησει πιο πολλες φορες και απο τη γυναικα μου που μαστε μαζι 17χρονια αλλα με τις ωρες ειναι γτπ οποτε αναγκαστικα δοκιμασα αυτην και το μετανιωσα.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.704
Πόντοι
216
Μαγκες καλημερα Φωκαιας 19 Καιτη σταμτησε ; Τελευταία φορα που πηγα μου ειπε θα φυγει Μολδαβια και θα γυρισει πισω αλλα παω της προαλλες και μου λεει η τσα οτι και καλά σταματησε ,την έχει πετύχει κανεις πουθενα ;
Τα ιδια μου ειχαν πει πριν 3+ χρονια στο λ73 που εμφανιζοταν,οτι παντρευτηκε εκανε παιδακι κλπ.
Και ανακαλυψα εδω απο την ενημερωση οτι κανονικα εργαζεται.Λες και δεν θα γαμησουμε αλλη απο τις καβλες που χουμε,θα περιμενουμε τη καθε ταναπου να γυρισει απο τις διακοπες της...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
338.280
Πόντοι
49.090

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
667
Πόντοι
80
Μύστες κοντεύω μήνα να κατέβω στην πιάτσα...Η Λάνα από Φυλής 109Β δουλεύει ακόμα ή την έκανε για Μολντόβα?

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.595
Πόντοι
26.435
Δεν είναι κλειστό, απλά δουλεύουν άλλες κοπέλες.
καλά προφανώς και ξέρεις καλύτερα, εγώ τελευταία φορά που βόλταρα από κει πρωί παίζει να ταν και δέκα μέρες πισω, πάντως το είχα πετύχει κάποιες σερί φορές κλειστό, Ε λογικά η Τζέσικα γιορτές είναι ρεπάρει.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.584
Πόντοι
8.865
Τούτη την ώρα τα Φιλιππίδου κλειστά όπως και στην Φωκαίας 13αρια, 17 19 27αρια. Ανοιχτά τα μικρά νούμερα και τα 25αρια.

Μαραθωνος αριστερά η Ιζαμπελλα κωλαρα
Μεσαίο κάτω η Μαρία και επάνω η Λίζα. Στο κάτω δεξιά η Βίκυ

Και λίγο κεντρικά.
Φυλής 71 ισόγειο Ντανιελα και Σοφία
Στο επάνω η μουναρα Σανέλ και η Βερονικα
59 επάνω η Μαρία
59 κάτω η Βάνα και η Ναταλία
65 επάνω Χριστίνα
84 επάνω η Μόνικα που τιμήθηκε. Πολύ καλή μέσα. Δεν το περίμενα.
74 αριστερά η μαυρούλα Εμμυ. Κορμαρα
Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία.

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
704
Πόντοι
81
Μην μας μπερδεύεις τύπε. Τζέσικα ΠΙΠΑΡΕΣ είναι.

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.656
Πόντοι
1.446
Τα ιδια μου ειχαν πει πριν 3+ χρονια στο λ73 που εμφανιζοταν,οτι παντρευτηκε εκανε παιδακι κλπ.
Και ανακαλυψα εδω απο την ενημερωση οτι κανονικα εργαζεται.Λες και δεν θα γαμησουμε αλλη απο τις καβλες που χουμε,θα περιμενουμε τη καθε ταναπου να γυρισει απο τις διακοπες της...
Η Κέιτι η Κοντούλα, που εργάζεται; Πάλι μίλησα με την Έμμυ πριν μια εβδομάδα και μου είπε ότι έκανε κορίτσι και σταμάτησε.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Τροφωνίου θεία Ελένη με τα κοντά μαλλιά, νορμάλ πρόγραμμα

Βέργας 2 Μαρία βυζαρού με νορμάλ

Βέργας 3 Αλίνα, Ναταλία, Μιλάνα επιεικώς κάτω του μετρίου κ Βανέσα στο δωμάτιο

Βέργας 6 ισόγειο Κατερίνα κ Αναστασία απ' το Ι46 κ οι δύο, ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο

Βέργας 6 υπόγειο κλειστό

Βέργας 7 ισόγειο Λάνα η καστανή σοβιετική κοπέλα, άσσο βυζί, ωραίο κωλαράκι, αδύνατη, 32 ετών, νόστιμη φατσούλα,με τελευταία φορά που την είδα ήταν το καλοκαίρι του 2023. Νορμάλ πρόγραμμα

Εδώ έγινε η κατάθεση στη Λάνα:zfuck::zfuck:

Γλυκιά κοπέλα, για παρείστικο γαμήσι κ παιχνίδι...

Συνέχεια στη κριτική...

Όλα τα δωμάτια γεμάτα, αλλά κανείς φυσικά δεν λέει κουβέντα :jerking:

Το κεφαλάρι του κρεβατιού στο δωμάτιο :sunglasses:
IMG_20251220_200225.jpg

Βέργας 7 υπόγειο Ελένη τσιγγάνα

Λιοσίων 79β θεία Άντζελα

Εξηκίου 18β Έλλη

Εξηκίου 18α κ η κλειστά

Λιοσίων 73α Μπέλλα που βαριέται που ζεί, με ελεύθερη φλογέρα. Μελίσσα ή ξινή σοβιετική κοπελίτσα με ελεύθερη φλογέρα

Λιοσίων 73β Έμμυ Ζυμαρίδου με ελεύθερη φλογέρα, Ρενάτα κ Δάφνη αδιάφορες λατίνες

Χωματιανού 11α Αννούλα με ελεύθερη φλογέρα

Φουλ του τιτανικού στο σαλόνι :confused::confused:

Χωματιανού 11β Αλίσα η ξανθούλα με απλό πρόγραμμα

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.704
Πόντοι
216
Η Κέιτι η Κοντούλα, που εργάζεται; Πάλι μίλησα με την Έμμυ πριν μια εβδομάδα και μου είπε ότι έκανε κορίτσι και σταμάτησε.
Φωκαιας 19 εγραψαν και απο τα συφραζομενα η περιγραφη ειναι γι αυτην απο λ73.Εγω αν δε τη δω αναμεσα στα ποδια δεν κανω ταυτοπροσωπια!!

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.656
Πόντοι
1.446
Φωκαιας 19 εγραψαν και απο τα συφραζομενα η περιγραφη ειναι γι αυτην απο λ73.Εγω αν δε τη δω αναμεσα στα ποδια δεν κανω ταυτοπροσωπια!!
Δεν νομίζω άλλη θα εννοούν, οι περισσότεροι δεν την ήξεραν καν την Κέιτι. Έφυγε το 2022 Ιούλιο νομίζω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom