papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 232
- Like
- 61.689
- Πόντοι
- 40.703
δε ξεκίνησε και πολύ καλά πάντως...

Και εγω ελεγα θα μαζευουν τπτ λαθρο..μαθαμε τον λογο;
Ξερω πως νιωθεις ,και γω που την ειδα καλοκαιρι περιπτερο Βικτωρια απορησα πως ειχα περασει μαζι της και εχυσα στα μπαμ με σκουφατη πιπα πριν 2 χρονια.Ηξερα βαθια μεσα μου ομως πως θα ξαναπηγαινα ευχαριστως κι ας ηταν αποκρουστικο το θεαμα.Σημερα 10 το πρωί, ελάχιστα σπιτάκια ανοιχτά.Δεν ξερω τι ψυχολογικά με έπιασαν και πήγα Πωλ ίνα Καλύμνου. Κάθε φορά λεω, τελευταία φορα και μετά ξανά πηγαίνω! Αλλα αυτή τη φορά πιστεύω να το κρατήσω, φτάνει πια με αυτές τις περιπτώσεις. Μετά καφές για ανάκτηση δυνάμεων και νεα αναζήτηση προς ανεύρεση πιπίνο Λατίνων. Βρέθηκαν Χουλιανα στο 27γ στον κυρ Χρήστο και Ναομι στο 67 όπου πέρασα για τρίτη φορά. Αναρωτιέμαι, αν δεν υπήρχαν οι λατινες, θα πηδάγαμε 40 άρες Ρωσίδες;
άστα συνάδελφε, κι εγώ πιπινολάτρης είμαι, άμα δω εργαζόμενη 18-22 μου τρέχουν τα σάλια αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ, όσο πιο μικρή είναι κάποια, τόσο πιο πιθανό είναι να σου βγει μάπα στο παιχνίδι. Μόλις προχθές Δευτέρα ήμουν με 20χρονο μοντελάκι που μου βγήκε έπιπλο.Μακαρι να μου άρεσαν οι 40αρες αλκα δυστυχώς θέλω πιπίνια!!!
Ντροπη κ αισχος που προτρεπεις να γαμησουμε τη μητερα του παιδιου καποιου φιλου μας απο δω μεσα...Φιλιππίδου 11 όροφος Τζούλια: Ενημερώθηκα από έγκυρη πηγή ότι είναι έγκυος δύο ή τριών μηνών.
Οπότε όσοι θέλετε να γαμήσετε έγκυο σπεύσατε!!!
Ειπα να κανω κι εγω μια ενημερωση..τοσο καιρος μελος στο σαιτ..μετα απο πολυ καιρο αποχης ειπα να ριξω μια βολτιτσα ετσι να δω τι παιζει στη περιοχη φυλης και περιξ...Η καταδρομικη εγινε δευτερα απογευμα...Αρχικα περασα απο χωματιανου 11 για την Αννα που κανει βαρδιες ισογειο..αλλα το μαγαζι ηταν κλειστο αυτη ειναι καλη παρουσια με καλο σωματακι και γενικα με καλες κριτικες συμφωνα και με εμπιστο φιλο που μου την προτεινε..αν και το πληθος των αλλοδαπων που επισκεπτονται εδω και χρονια το συγκεκριμενο οικο...με κανει να μην τον επιλεγω..Ανεβηκα στον οροφο..ηταν μια Αλισα..καλο σωμα με καποιες ηπιες καμπυλες..λευκο πολυ δερμα..κατι κινεζοι περιμεναν στο σαλονι..δε μου εκανε κλικ..αποχωρησα..Ανεβηκα Φυλης..περασμα απ το 109 που καποτε επισκεπτομουν την Ολγα..ηταν μια Βικτωρια..σχετικα καλο σωμα μελαχρινη..δεν ενθουσιαστηκα ωστοσο καποιος λου περασε μαζι της φανηκε να φευγει ευχαριστημενος..καλτ γενικα φαση..πιο κατω περασμα απο φυλης 69 οροφο..ηταν μια Δωρα..και μαλιστα αγκωμαχουσε στο δωματιο με προηγουμενο πελατη της..η τσατσα μου ειπε πως θα περασω εκπληκτικα μαζι της ..βγαινει αυτη η..Δωρα ανακοιωνει πως κανει ελευθ. Στοματικο και λολλα παιχνιδια..πολλων κυβικων ομως μακρια απ τα γουστα μου..στο φ.84 η γνωστη σε πολλους Ρανια..με ομορφο προσωπο σωματακι κ καλες υπηρεσιες..ειχα περασει παλια μαζι της συμβατικα-καλα..στα 65αρια καποιες που δε συγκρατησα ονοματα..δε μου εκανε και καποια το κλικ..στο 74 υπογειο ηταν μια Λατινα ψιλοπαχουλη και η μαυρουλα Εμμυ..ομορφη με υπεροχο σωματακι..αλλα δυστυχως απαισιος ο οικος που δουλευει..επειδη δε με προδιεθετε ο χωρος...εφυγα..τωρα στο δωματιο..καποιοι περνουν καλα μαζι της καποιοι οχι..η κοπελα κανει απλο προγραμμα, ωστοσο λογω εμφανισης κατ εμενα αποτελει μια επιλογη στη περιοχη για οσους αρκουνται στο απλο..στη φωκαιας καταντια..μετριοτατες παρουσιες στο 27 πανω 3 λατινες αδιαφορες και γεματουλες..στο 19 οροφο μια Μιχαελα..πολλα υποσχομενη βασει των λεγομενων της τσατσας..με πλουσιο προγραμμα...αλλα δε μου εκανε..η γυρω περιοχη γενικα υποβαθμιζεται ολοενα και περισσοτερο...τελικα μια βολτα που δεν με επεισε να ξαναπερασω... μεχρι νεοτερας...παρουσιες μηδεν..ασφαλεια γυρω περιοχης υπο του μηδενος..
άρα λοιπόν για να δικαιούται κάποιος να γουστάρει 20χρονες πρέπει να είναι χρυσαύγουλο. Οκ, αφού το λες εσύ.Ο τύπος μου θυμίζει πολλούς εργοδότες και τον κατώτατο μισθό.
Το ΞΕΡΟΥΜΕ πως αν ήταν νόμιμο και μπορούσαν θα έδιναν λιγότερα.
Ο συγκεκριμένος κιόλας συχνά γράφει αριστερές/φεμινιστικές παπαριές, ενώ την ίδια ώρα του τρέχουν τα σάλια (δικά του λόγια) μόλις δει 18χρονη.
Μεγάλο ΑΜ
Ρουμάνα μεσαίο ύψος ,κανονικο σώμα μελαχρινή 25-30 χρονώνπως ήταν εμφανισιακά;
παίχτη δε ξέρω για τη συγκεκριμένη οδό που λες, μιας και είναι για έμπειρους και κρυφούς "γαλωνάδες".Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν στην κολωκυνθους παίζουν ακόμα τεράστια βυζιά ; Και ας ειναι χοντρή αλλά να είναι τεράστια. Αν ναι σε πιο αριθμό ; Ευχαριστώ

ποια ειναι αυτη γνωριζει καποιος;;;;;
Καλημερα παιδια στο Αλκιβιαδου 16γ η Ειρηνη αυτην την εβδομαδα δεν θα δουλευει θα δουλευει πρωι η Μαρινα που ειναι Τεταρτη και Πεμπτη στο Μαγνησιας 1 και πιο παλια δουλευε στο Αλκαμενους
Επισης στο Μαγνησιας 1 ολες τις μερες ΕΚΤΟΣ Τεταρης και Πεμπτης δουλευουν πρωινη βαρδια δυο κοπελες η Εβελινα και η Ελενη απο Αγκυρας 9 και 12α οι κοπελες τα κανουν ολα εκτος κωλου και Παττουζας
εγώ πιστεύω πως αν ενημερώνουν σωστά εδώ μέσα και έχουν και διάθεση αυτοκριτικης και βελτίωσης είναι καλοδεχουμενοι
Μέχρι εκεί συμφωνώ μαζί σου. Όταν όμως γράφονται ευνοϊκές κριτικές από σπίτια που δεν πατάει άνθρωπος, πάει λίγο αλλού...εγώ πιστεύω πως αν ενημερώνουν σωστά εδώ μέσα και έχουν και διάθεση αυτοκριτικης και βελτίωσης είναι καλοδεχουμενοι
Κατ εμέ υπάρχουν πολλές μη ακριβείς κριτικές οφθαλμοφανεστατες και άλλες αληθινές μεν μα σε στοχευμένο timing. ,Δε θα συνεχίσω να κράζω εγώ διαλύοντας τα λαρύγγια μου, ούτε να χαλάω το προφίλ μου και τη ζαχαρένια μου...οποίος έχει το δικαίωμα ψήφου ας κρίνει ξανά και τις κριτικές και τα μαγαζιά. Φόρουμ είναι ας υπάρχει πολυφωνία μα και κριτική σκέψη.Μέχρι εκεί συμφωνώ μαζί σου. Όταν όμως γράφονται ευνοϊκές κριτικές από σπίτια που δεν πατάει άνθρωπος, πάει λίγο αλλού...
θα παω, μην το κανεις 2/2, με την αντζελα απο λιοσιων καμια σχεση μ αυτο που ελεγες οχι σε εμφανιση, σε συμπεριφορα, πολυ αγενης
Καλημερα παιδια στο Αλκιβιαδου 16γ η Ειρηνη αυτην την εβδομαδα δεν θα δουλευει θα δουλευει πρωι η Μαρινα που ειναι Τεταρτη και Πεμπτη στο Μαγνησιας 1 και πιο παλια δουλευε στο Αλκαμενους
Επισης στο Μαγνησιας 1 ολες τις μερες ΕΚΤΟΣ Τεταρης και Πεμπτης δουλευουν πρωινη βαρδια δυο κοπελες η Εβελινα και η Ελενη απο Αγκυρας 9 και 12α οι κοπελες τα κανουν ολα εκτος κωλου και Παττουζας
Η πιο όμορφη και ταυτόχρονα ευχάριστη παρουσία που είδα σήμερα. Ειδικά Λιοσίων και πέριξ που είναι μαζεμένα όλα τα μπάζα κάνει τη διαφορά.θα μας απασχολήσει ευχάριστα το μωρό, φαίνεται καλόβουλο και ομορφουλικο, ελεύθερο στοματικό λίγο βυζακι να είχε παραπάνω θα ήταν χάρμα!
Wtf ρε συΝτροπη κ αισχος που προτρεπεις να γαμησουμε τη μητερα του παιδιου καποιου φιλου μας απο δω μεσα...
@Περπάτημα κάνει καλό Πρωτα με το καλο,το επομενο 20ρικο θα φυγει σε μπιμπερο και πιπιλες ρε μπαγασα.

Μαλλον κανει τοσο καλο το περπατημα που γινες time traveller.Wtf ρε συ
2-3 μήνες μετά έπιασε δηλαδή;![]()
Δεν την έχω πάρει ακόμα τη Σαρλότ μόνη της, ούτε παρτούζα.θα ναι καλή φάση στο 30αρι; Σαρλοτα καλόβουλο ήρεμο γαμησι…