Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12.431
- Πόντοι
- 2.536
Ρώτησες νούμερο;έβλεπα τα πατουσάκια της που ηταν μικροσκοπικά.
Ρώτησες νούμερο;έβλεπα τα πατουσάκια της που ηταν μικροσκοπικά.
το σκέφτηκα αλλά ξέρεις τι φοβάμαι;Αν της το πεις επιτακτικά κάνει ελεύθερη φλογέρα η Μπέκυ. Απλά, κοιτάζει να το γλυτώσει...
Μια χαρά φλογέρα θα σου έκανε!το σκέφτηκα αλλά ξέρεις τι φοβάμαι;
Άντε κι επέμεινα και της είπα ότι αφού αυτό ανακοινώνεται, ή ελεύθερη φλογέρα ή φεύγω.
Θα μου κάνει μεν ελεύθερη αλλά με το στανιό οπότε θα είναι της προκοπής;
ή θα μου κάνει καμιά αερόπιπα και πάλι θα στραβώσω και θα πάει κουβά το εικοσάρι;
Να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε γιατί μας διαβάζουν και μικρά παιδιά και θα νομίζουν ότι το ακα με πουτάνες είναι κάτι ασφαλές και φυσιολογικόΤο πρώτο μου ακα γαμησι πριν γίνω 18 εκεί το έριξα με την Άννα Πίτσος.
Αλάνια καλησπέρα σας. Μήπως πέρασε κάποιος από Κολωνού 30 Β να μάθουμε αν δουλεύει η Ρίτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ενταξει μια ερωτηση εκανα δεν εβλαψα καποιον,θα μου το κοπανας για πολυ ακομα?Ο άλλος έμπαινε και ρωταγε σε κάθε μπουρδελο "Η κοπέλα ειναι στο δωμάτιο ;"
Ενταξει μια ερωτηση εκανα δεν εβλαψα καποιον,θα μου το κοπανας για πολυ ακομα?
Επειδη κρυωνα επρεπε να κινουμαι συνεχως.Κοντομανικα μεχρι Γεναρη για να χεις και συ προτεραιοτητα.Αν ήσουν εσυ όντως φίλε με το σορτς και τα αθλητικά δεν έκανες μια ερώτηση... Έκανες την ίδια ερώτηση σε όλα τα σπιτακια.
Πιέζεις έμμεσα την υπηρεσία να κοπανήσει τη πορτα. Αν ήσουν εσυ δεν θα σ άρεσε να στο κάνουν.
αυτές οι ΜΚΟ για τον πούτσο καβάλα, είναι για πολλά γιαούρτια!Έφοδοι της ΕΛΑΣ σε οίκους ανοχής στην Αθήνα – Συνελήφθησαν 15 γυναίκες
Η Υποδιεύθυνση Καταπολέμησης Διακίνησης Ανθρώπων ερεύνησε παράνομα λειτουργούντες οίκους ανοχής με τη συνδρομή ΜΚΟ
Και η ΜΚΟ που βοηθησε την αστυνομια
![]()
Help rescue people from sex trafficking & exploitation | Our Rescue
Our Rescue fights against sex trafficking and sexual exploitation around the globe. Our work has no boundaries—we go to the darkest corners of the world.ourrescue.org
Δυστυχώς τα έχω κάνει και τα τρία και άλλα τραγικά. Οκ ο πόνος της κάθε πουτανας/τσατσας/και λοιπών δεκτός, μα σκέψου τώρα να δουλεύεις έτσι, να περιμένεις πως και πως να πας να γαμησεις να ξεσπάσεις, να φας κάτι, να γουστάρεις ρε αδερφέ, και να φας φόλα/βρισίδια/νταηλικια. Και να έχεις δώσει πχ από το 1/4 έως το 1/2 του μεροκάματου (από 10εως30€) για ας πούμε 10 λεπτά και να γυρίσεις πίσω σα ναυάγιο.Ολες οι δουλειες human trafficking ειναι αν το σκεφτουμε. Θελει κανεις να μαζευει σκουπιδια στις 3 το πρωι η να καθαριζει τουαλετες ? η να καθεται κλεισμενος σε ενα γραφειο 10ωρο με τους πιο τοξικους μαλακες της ελλαδας ?
δεν νομίζω να είναι οι περισσότερες με το ζόρι. Μπορεί να υπάρχουν μερικές που κάποιοι προαγωγοί τις έχουν στο χέρι για κάποιο λόγο κι εκδίδονται θέλοντας και μη - αλλά πιστεύω ότι είναι λίγες.Ρε μλκ δεν έχετε σκεφτεί οτι οι περισσότερες γυναίκες εκεί είναι με το ζόρι? Γι'αυτό κανουν και κακίες υπηρεσίες λιγες είναι εκει με την θέληση τους
κι αν μαζέψουν όλες τις λατίνες και μείνουν μόνο οι πρώην σοβιετικές GILF, εκεί να δεις ησυχία...Όταν πήγε στην Κολωνού, έκοψε και το τελειωτικό στο στόμα. Μάλιστα έλεγε οτι είναι καλύτερα το βράδυ γιατί έχει καλύτερο κόσμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελπίζω να είναι λατίνες να ησυχάσουμε
και εγώ αυτά ξέρω από όσα μου είχαν πει άτομα πολύ σχετικά με το θεμαδεν νομίζω να είναι οι περισσότερες με το ζόρι. Μπορεί να υπάρχουν μερικές που κάποιοι προαγωγοί τις έχουν στο χέρι για κάποιο λόγο κι εκδίδονται θέλοντας και μη - αλλά πιστεύω ότι είναι λίγες.
όσο για τις κακές υπηρεσίες, υπάρχει κι άλλη εξήγηση: όταν κάπου το 2023 μπουζούριασαν τα αφεντικά της παπατζοαλυσίδας των στούντιο, είχε προηγηθεί καταγγελία για trafficking από λατίνες. Όπου τελικά τι προέκυψε από τα δημοσιεύματα; ότι οι λατίνες ήταν στραβωμένες γιατί τα κυκλώματα στη χώρα τους τις είχαν παραμυθιάσει ότι θα έρθουν να δουλέψουν έσκορτς πολυτελείας. Τους έλεγαν κάτι τρελλά του τύπου "θα βγάλεις 20 χιλιάρικα σε 3 μήνες με 2-3 ραντεβού την ημέρα". Αλλά δεν τις έφεραν εδώ με το ζόρι, απλά ήταν στραβωμένες με τις αμοιβές τους.
Πόσο μάλλον οι λατίνες στα μπουρδελάκια που δουλεύουν για 10€ το πήδημα.
Εκτός από πρώην σοβιετικές έχει Ρουμάνες, Μολδαβές, Αλβανίδες και δεν είναι όλες GILκι αν μαζέψουν όλες τις λατίνες και μείνουν μόνο οι πρώην σοβιετικές GILF, εκεί να δεις ησυχία...![]()
Καλησπέρα πρόεδρε, οι δύο Ναόμες φατσικά πως είναι, αξίζουν; Και γενικά σε εμφάνιση..Φυλής 59 κάτω Ναόμι μελαχρινή με κανονικό σώμα, το μαλλί πιασμένο σε πολύ μακριά αλογοουρά σχεδόν 2αρι βυζι
Φυλής 67 Ναόμι λατίνα, απλό πρόγραμμα.
Ασε και καμια για μαςΚαλησπέρα πρόεδρε, οι δύο Ναόμες φατσικά πως είναι, αξίζουν; Και γενικά σε εμφάνιση..
Υ.Γ. Την ώρα που περίμενα ν' αδειάσει δωμάτιο στο Φιλιππίδου 11β, μπήκε καραφλός μεσήλικας που είχε ξεχάσει τα γυαλιά του. Μπήκε ο τύπος στο δωμάτιο να τα πάρει, την ώρα που γαμούσε άλλος μέσαΟρισμένων η μαλακία, πραγματικά σπάει τα κοντέρ...
Σαλόνι φουλ από κάγκουρες
.Δε θα μου κανε εντυπωση να ειπε και στον αλλο να μπει να τα παρει το γιδι.Κριμα να μην αρπαξε καμια ο γερος παντως.Της Ιζαμπέλας είναι κάτω, πάνω είναι υπηρεσία μια ξανθιά Ελληνίδα.Ηταν υπηρεσια μια κοντη με κοντα μαλλια χαζοχαρουμενη γιαγια που ναι λιγο σαν την Ντορα την μικρη εξερευνητρια?
Αυτη ειχε μπουκαρει με τυπο ενω ημουν μεσα 2 λεπτα με Ιζαμπελα και του λεγε "περιμενε εδω και θα ρθει σε σενα μετα η κοπελα ".Δε θα μου κανε εντυπωση να ειπε και στον αλλο να μπει να τα παρει το γιδι.Κριμα να μην αρπαξε καμια ο γερος παντως.
Οπως εχω ξαναπει ειναι πιο κυριλε οι μουρες που θα δεις Μεταξι απ'οτι τα ναυαγια στα σαλονια τους.Αντε μετα να ναι καλη μεσα η κοπελα οταν πρεπει να κατσει να την γαμησουν τετοια μουτρα πριν και μετα απο σενα,εγω πλεον δεν παταω.