Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.375
Πόντοι
47.129
πάντως σίγουρα όχι τον Αιμίλιο (σόρρυ γι αυτό)

Freezing Winter Solstice GIF by SpongeBob SquarePants

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.905
Πόντοι
1.436
Λιοσίων. Μαριάννα.
Εν τέλη με τελείωσε νευριασμένη με reverse cow και μου την είπε κιόλας ( αυτολεξη τα λόγια της). ✨εδώ πρέπει να έρχεστε να ρίξετε ένα πουτσο και να φύγετε . Όχι να κάτσετε να το ευχαριστηθητε. ✨
Αν είναι να μη το ευχαρηστιθω γιατί να έρθω ήθελα να της πω. Τώρα με καθαρό μυαλό διάβασα κριτικές για Μαρίαννα και οτνως φαίνεται τρελή φόλα. Κανείς άλλος συναγωνιστής έχει περάσει μαζί της και να έχει να πει έστω κάτι θετικό ή και αρνητικό προφανώς
Κάποιες είτε αλλάζουν συμπεριφορά γενικά, είτε σε συγκεκριμένους πελάτες.. Αυτό πάντως που είπε ήταν μεγάλη μπαρούφα! :headbang:
Αν ήταν να πηγαίνουμε μόνο για να χύσουμε θα τον παίζαμε και μόνοι μας!....

:jerking::knuppel::birdman::s&m_1:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
79
Like
5.127
Πόντοι
2.916
Κάποιες είτε αλλάζουν συμπεριφορά γενικά, είτε σε συγκεκριμένους πελάτες.. Αυτό πάντως που είπε ήταν μεγάλη μπαρούφα! :headbang:
Αν ήταν να πηγαίνουμε μόνο για να χύσουμε θα τον παίζαμε και μόνοι μας!....

:jerking::knuppel::birdman::s&m_1:
Και μπαρουφα και ασεβεια...οκ πειτε της κι εσυ εδω τοτε εισαι μονο για πληρωνεσαι ασχετα με το ποιος σε παιρνει..βγες τοτε και στο μεταξι να παιρνεις περισσοτερους και ολων των απλυτων φυλων..δεν εισαι εδω για να το ευχαριστιεσαι...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.375
Πόντοι
47.129
Εν τέλη με τελείωσε νευριασμένη με reverse cow και μου την είπε κιόλας ( αυτολεξη τα λόγια της). ✨εδώ πρέπει να έρχεστε να ρίξετε ένα πουτσο και να φύγετε . Όχι να κάτσετε να το ευχαριστηθητε. ✨

Αν είναι να μη το ευχαρηστιθω γιατί να έρθω ήθελα να της πω.

Για να μη εχεις χορτασει γαμησι και να ξαναπας ...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
79
Like
5.127
Πόντοι
2.916
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.905
Πόντοι
1.436

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
7.236
Πόντοι
2.846
Το προμοτοριλίκι για το μασάζ ΕΜ18 συνεχίζεται με τους γνωστούς ρυθμούς.

"άρχισε η ... το ελεύθερο στοματικό ενώ η ... με χάιδευε. Της λεω κάποια στιγμή να με γλύψει κι αυτή και ζητάει προφυλακτικό απ την ... Η ... την προέτρεψε να κάνει ελεύθερο γιατί είμαι παλιός πελάτης, με ξέρει και πως είμαι καθαρός και υγιής. Έτσι η ... προχώρησε σε ένα αρκετά ερεθιστικό γλύψιμο που με ξάφνιασε. ... Στην συνέχεια επέλεξα να κάνω sex μόνο με την ... "Βλέπε να μαθαίνεις"! λεω στην ... η οποία μου έκανε ναζιάρικα παράπονα πως ήθελε να της τον βάλω κι αυτινής...., δεν έκατσε ήσυχη και με έγλυφε και με χάιδευε καθ όλη την διάρκεια που εγώ "εσκιζα" το ...!
... Είναι φιλότιμη και το παλεύει, ... μου έβγαλε έναν ερωτισμό και μια όρεξη μαζί με μια απειρία"

Και όλα αυτά για μια κοπέλα καινούρια στον οίκο, για την οποία έχει γραφτεί η παρακάτω κριτική:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
79
Like
5.127
Πόντοι
2.916
Το προμοτοριλίκι για το μασάζ ΕΜ18 συνεχίζεται με τους γνωστούς ρυθμούς.

"άρχισε η ... το ελεύθερο στοματικό ενώ η ... με χάιδευε. Της λεω κάποια στιγμή να με γλύψει κι αυτή και ζητάει προφυλακτικό απ την ... Η ... την προέτρεψε να κάνει ελεύθερο γιατί είμαι παλιός πελάτης, με ξέρει και πως είμαι καθαρός και υγιής. Έτσι η ... προχώρησε σε ένα αρκετά ερεθιστικό γλύψιμο που με ξάφνιασε. ... Στην συνέχεια επέλεξα να κάνω sex μόνο με την ... "Βλέπε να μαθαίνεις"! λεω στην ... η οποία μου έκανε ναζιάρικα παράπονα πως ήθελε να της τον βάλω κι αυτινής...., δεν έκατσε ήσυχη και με έγλυφε και με χάιδευε καθ όλη την διάρκεια που εγώ "εσκιζα" το ...!
... Είναι φιλότιμη και το παλεύει, ... μου έβγαλε έναν ερωτισμό και μια όρεξη μαζί με μια απειρία"

Και όλα αυτά για μια κοπέλα καινούρια στον οίκο, για την οποία έχει γραφτεί η παρακάτω κριτική:

Τι γραφει ο καθενας...ειπαμε τα διαβαζουμε...δε στεκομαστε κιολας...ο καθενας βιωνει τη δικη του ξεχωριστη στιγμη..τωρα αν υπαρχει και promotion ...θελω να πιστευω πως οχι...κακως

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.375
Πόντοι
47.129
Από την χθεσινή βόλτα...

Φωκαίας 27 όροφος.
Παρουσιάστηκε και Τρίτη Λατίνα.
Άρα Τρείς στο σύνολο της βάρδιας.
Ταλία, Νόβα (με δυάρι και όχι τριάρι βυζί που είχα γράψει) και η καινούργια κοπέλα Τζέσικα μέτρια παρουσία με σιλικόνη τριάρι μελαχρινή. (σίγουρα την έχω ξαναδεί)
Πρόγραμμα δεν άκουσα γιατί λίγο πριν είχα ρίξει σε κορασίδα την "Φάντα για να με θυμάται πάντα "!!!

Live update Πριν λίγο...
8/5/2025
Φωκαίας 27 όροφος.
Δουλεύει μόνο η Ταλία σε απλό πρόγραμμα.

Η τσα2 Λίλη εδώ, χαρίζει τα γατάκια που γέννησε η Βερόνικα.
Όσοι φιλόζωοι προσέλθετε!!!
:inlove::inlove::inlove:

Πηγα τρεχοντας μολις ειδα την ενημερωση και προλαβα και πηρα αυτο το πανεμορφο γατακι, το εβγαλα Ιρινα !!
safe for work cat GIF

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.905
Πόντοι
1.436

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
73
Like
26.847
Πόντοι
21.636

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.609
Πόντοι
446
Και θα το πας Δωράκι στην Σαμπίνα (φαντάζομαι)!!!!
:springsmile:
πάντα σκεπτόμενος...πλησιάζουν οι μέρες! δεν ξέρω βέβαια αν τσίμπησε κανένα αγριογουρουνακι από το δρόμο και γίνει εκεί μέσα ζωολογικός κήπος με την Τζέσικα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.905
Πόντοι
1.436
Επίσης , να το ξαναπώ για όποιον έχει αυταπάτες , με την συχνότητα που πάμε εμείς στα κορίτσια δεν γλιτώνεις κάποιο είδος hpv ... εκτός αν γαμας με σαλιάρα τυλιγμένη στην πούτσα σου ή στολή κατάδυσης.
Θεούλης :2funny:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.905
Πόντοι
1.436
Στις σκουρόχρωμες διακρίνονται δύσκολα, ενώ στις μαύρες δεν φαίνονται καθόλου!

Οι εξετάσεις στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός είναι δωρεάν!
Ανάβω πάντα φως εγώ εκεί γιατί γουστάρω να τη βλέπω (και πάλι καλά..) και μια χαρά εύκολα φάνηκαν/ξεχώρισαν! :lipsrsealed:
Ερωτήσεις:
1. Θέλει κάποιο ραντεβού, τηλέφωνο, ή απλά πας όποτε θες;
2. Πρέπει να περάσουν λίγες μέρες ή και από νωρίς;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.905
Πόντοι
1.436
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο......
Υπάρχει καμία κορασίδα με το σώμα της Ειρήνης (Α113) της υπηρεσίες της(φ69) μιρας και την καύλα της Αλεξάνδρας (φ84)..
Και αν είναι και ρομαντική δεν θα πω οχι....
Ευχαριστώ
Άμα πλερώσεις αδρά, με κάνα χιλιάρικο - δύο θα πάρεις και τις 3 μαζί :rockon::cool2::2funny::2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom