Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
- αυτη η ξανθια στον οροφο με κατι τατουαζ, μαλιστα.

- αυτη του 17 οροφος μαλλον.

για μενα ακυρες και οι 2, γι'αυτο δεν τις θυμομουν.
θενξ :thumbsup:
Ακριβώς.. Αδιάφορη.. (τουλάχιστον η αλεξ που έχω δει) Ναι με διάσπαρτα τατουάζ, και συνήθως παράξενη τσα2

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.764
Πόντοι
40.703
Ακριβώς.. Αδιάφορη.. (τουλάχιστον η αλεξ που έχω δει) Ναι με διάσπαρτα τατουάζ, και συνήθως παράξενη τσα2
καλα η τσατσα δεν μας ενδιαφερει, δε θα πηδηξουμε αυτη κατα βαση, αλλα η αλλη ειναι γιουχου φαση μπρο κι ετσι εκτος απο τη μετριοτητα που φαινεται απο το σαλονι... αντε γεια δηλαδη.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Περασα τις προαλλες και ειδα οτι ανακαινιζουν για χοστελ διαφορα κτηρια, Κεραμεικου διπλα στο 13, Κολωνου διπλα στο 32,το φτιαξανε και κλεισανε με σιδεριες την προσβαση. Το Κεραμεικου 13 το εβαψαν και εκλεισαν με σιδεριες . Αν παει ετσι, σε λιγα χρονια θα κλεισουν τα μπουρδελα εκει, θα γινει σαν του Ψυρρη,ετσι νομιζω.
Εδώ και μήνες (αν όχι χρόνια) πολλά κτήρια είναι υπό "ανακαίνιση"..
Απ' τη μία αυτό μπορεί να φανεί και χρήσιμο, σε περίπτωση που κάποια μας ενδιαφέρει για περισσότερη ώρα & καλύτερο χώρο & καθαριότητα.. Με κάτι παραπάνω να κάνεις καλύτερη & ποιοτικότερη "δουλειά"...
Απ' την άλλη βέβαια.......ίσως και καμία δεν αξίζει αυτή τη στιγμή στο Εμετουγείο μια τέτοια επένδυση χρήματος.. Κάποια απ' τη Φυλής ίσως, και πάλι παίζεται, ανάλογα το συνολικό κόστος..
Η περιοχή θέλει ανατίναξη.. :2funny:
Αλλά κάποιοι που έχουν την ίδια ανάγκη και θέληση με εμάς (:zfuck:) αλλά με άλλο κόστος στην τσέπη... Το χρειάζονται το μέρος..

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
καλα η τσατσα δεν μας ενδιαφερει, δε θα πηδηξουμε αυτη κατα βαση, αλλα η αλλη ειναι γιουχου φαση μπρο κι ετσι εκτος απο τη μετριοτητα που φαινεται απο το σαλονι... αντε γεια δηλαδη.
Ναι κάνει λίγο μπαμ.. Αλλά και μια ξινή τσα μπορεί να σου χαλάσει όλη τη φάση εύκολα..! Κυρίως όσων αφορά το χρόνο..

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.220
Πόντοι
3.246
η τζενιφερ του 67 που λες οτι πηγε 3η, ειναι η ιδια η' εγινε φακλανοσαμπρελα ?
καποια στιγμη περασα μια 3η (ισως ακυρη μερα) και η μονη που αξιζε ηταν η εμμυ του 66 να φανταστεις :undecided:
Θάλεγα οριακά βαστάει κι αυτό ίσως λόγω ηλικίας, η αλήθεια είναι δε θυμάμαι ακριβώς πώς ήταν πριν 5-6 μήνες αλλά έχω την εντύπωση ότι τσίμπησε κανά δυο κιλά,φακλάνα δεν τη λες τλχστν όχι ακόμη.

Αλλά μού έδινε την αίσθηση ότι φούσκωσε ένα κάτι.

Τρίτη βάρδια ως προς εμφανιση πάντα, τσέκαρε αυτήν την Άννα Μαρία στον όροφο του 59. Λεπτή κοπέλα άπαχη με ωραία μέση και κώλο,οκ προς καλό πρόσωπο, δυστυχώς έχει ένα κάποιο υφάκι στο σαλόνι. Μέσα δεν ξέρω.

Καμμιά φορά είναι και μια Βανέσα στο υπόγειο 72, σε σχέση με το γενικό επίπεδο είναι οκ, νεαρή λεπτή κλπ. Μέσα κομσί κομσά, κατά τη γνώμη μου, ευγενική αλλά δεν είδα ιδιαίτερη συμμετοχή.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Και στη Φυλής είχα διαβάσει πως δούλευε μία μουγκή πανέμορφη Ρωσίδα. Κατά τα δεκαετία των 90s...

Πριν 10 χρόνια και για μικρό χρονικό διάστημα, είχε εμφανιστεί μία στα Αλκιβιάδου με εμφανές νοητικό πρόβλημα (ψηλή, μελαχρινή, νέα ηλικιακά και με φουλ πρόγραμμα). Δεν ήμουν ο μόνος που το είχε προσέξει αλλά είχε γραφεί και εδώ.
Κάπου εκεί χρονικά είχα πηδήξει και μία στο Φυλής 40 (RIP) η οποία μολονότι δεν σε προϊδέαζε η εμφάνιση της, μέσα στο δωμάτιο συμπεριφερόταν σαν μογγολάκι. Από τις λίγες φορές που διέκοψα τη συνεδρία.
Τέλος, άλλη μία με νοητική υστέρηση ήταν μία που δούλευε Καλλέργη 33, νομίζω είχε γράψει κριτική και ο μεγάλος Προφέσορ με τίτλο ''τι δαγκώνεις μωρή Γκόλφω''. Μόνο δάγκωνε και χαζογέλαγε...

Προφανώς και οι περισσότερες που δουλεύουν στα λαϊκά μπουρδέλα δεν έχουν και ιδιαίτερη νοημοσύνη, όμως οι περιπτώσεις που προανέφερα ήταν κυριολεκτικά για να μας μισήσει ολόψυχα κάθε φεμινίστρια.
Προσέχοντας λιγάκι τη συμπεριφορά των κοριτσιών, ακόμα κι απ' το σαλόνι, καταλαβαίνει κανείς ότι κάποιες "δεν είναι τόσο στα καλά τους" στο μυαλό... :uglystupid::shockedeyes::sad2:
(χωρίς να θέλω να προσβάλλω φυσικά)
Βέβαια άλλο αυτό, κι άλλο οι περιπτώσεις που λέτε όσοι προλάβατε..
Σαν παράδειγμα (χωρίς να 'χω μπει δωμάτιο) μου έρχεται η Χριστίνα των Φ65, έτσι όπως σε καλωσορίζει στο σαλόνι..
Η Έιτζι του Φωκ7ΥΠ.. :springsmile:
Και φυσικά η Σάρα του Φωκ25Β :jerking:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.449
Πόντοι
2.536
Σαν παράδειγμα (χωρίς να 'χω μπει δωμάτιο) μου έρχεται η Χριστίνα των Φ65, έτσι όπως σε καλωσορίζει στο σαλόνι..
Η Έιτζι του Φωκ7ΥΠ.. :springsmile:
Και φυσικά η Σάρα του Φωκ25Β :jerking:
Εξήγα λίγο τι περίεργο έχουν αυτές; :think: Γιατί εγώ ξύπνιες τις κόβω

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Η 1η πάντα εμφανίζεται λέγοντας το ίδιο "ποιηματάκι", και ακούγεται σαν να χάνει λαδάκια.. :think::2funny:
Η 2η είναι γνωστό (νομίζω, αν ισχύει) το γιατί έχει διαφορετική συμπεριφορά κάθε φορά.. (πχ στην τελευταία μου βόλτα ήταν μέσ στην τρελή χαρά και θετικότητα)..
Η 3η δεν περιγράφω, έχει κάνει μαλακίες κατά καιρούς και σ' εμένα και σε άλλους όταν δεν περάσεις..
Βγάζει κακία..

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326

Πολύ ''αργή'' που δουλεύει στα Φωκαίας 7 είναι η Ηλέκτρα.

Θυμάμαι άλλη μία από Φωκαίας 17, την Ιζαμπέλα, η οποία δεν είναι καθυστερημένη αλλά πάσχει από σύνδρομο Τουρέτ. Με τα τικ και τις κραυγές της τρομάζει πολλούς.

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.449
Πόντοι
2.536
Αυτή ναι φαίνεται
Θυμάμαι άλλη μία από Φωκαίας 17, την Ιζαμπέλα, η οποία δεν είναι καθυστερημένη αλλά πάσχει από σύνδρομο Τουρέτ. Με τα τικ και τις κραυγές της τρομάζει πολλούς.
Καύλα ακούγεται :bigdick:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446

Δε θυμάμαι την Ιζαμπέλα, αλλά άνθρωπο με τουρετ θα τον σεβόμουν.. :worship:
Ηλέκτρα.. ναι όντως, δεν έχω καταλάβει τι παίζει.. :think: Κάποιες φορές μοιάζει λες και είναι απλά γκοθού το στυλ της, άλλες φορές όμως είναι λες και έχει "κάνει τίποτα άλλο"... Όποιος τις ξέρει στο δωμάτιο θα μας πει περισσότερα

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
450
Πόντοι
20
Ηλέκτρα.. ναι όντως, δεν έχω καταλάβει τι παίζει.. :think: Κάποιες φορές μοιάζει λες και είναι απλά γκοθού το στυλ της, άλλες φορές όμως είναι λες και έχει "κάνει τίποτα άλλο"... Όποιος τις ξέρει στο δωμάτιο θα μας πει περισσότερα

Έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια. Γι'αυτό αλλάζει χαρακτήρα συχνά η γίνεται απότομη και επιθετική

Τελευταία τροποποίηση:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326
Έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια. Γι'αυτό αλλάζει χαρακτήρα συχνά η γίνεται απότομη και επιθετική

Γυναίκες, οι οποίες πάσχουν από τόσο σοβαρά ψυχικά νοσήματα, τις θεωρώ ακατάλληλες για σχέση και επικίνδυνες να υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή. Βέβαια, με το να ρίξεις έναν πούτσο στη Φυλής δεν διατρέχεις κίνδυνο.
Η αλήθεια να λέγεται πάντως, οι τρελές στο γαμήσι τα δίνουν όλα...
Όμως για κάποιον λόγο έχει βγει η παροιμία ''dont stick your dick in crazy''.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Γυναίκες, οι οποίες πάσχουν από τόσο σοβαρά ψυχικά νοσήματα, τις θεωρώ ακατάλληλες για σχέση και επικίνδυνες να υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή.
Ακριβώς!
Βέβαια, με το να ρίξεις έναν πούτσο στη Φυλής δεν διατρέχεις κίνδυνο.
Η αλήθεια να λέγεται πάντως, οι τρελές στο γαμήσι τα δίνουν όλα...
Όμως για κάποιον λόγο έχει βγει η παροιμία ''dont stick your dick in crazy''.
Αναλόγως.. Δεν είναι και σίγουρα 100% ασφαλές, αν όντως κάποια έχει σχιζοφρένεια, να πας μαζί της έστω και γι αυτά τα 10 λεπτά.. Αναλόγως την περίπτωση σχιζοφρένειας μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε! Απλά ως άντρας έχεις (γενικά, όχι απλά εσύ πχ) τη δύναμη να "γλιτώσεις"..

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
450
Πόντοι
20
Ακριβώς!

Αναλόγως.. Δεν είναι και σίγουρα 100% ασφαλές, αν όντως κάποια έχει σχιζοφρένεια, να πας μαζί της έστω και γι αυτά τα 10 λεπτά.. Αναλόγως την περίπτωση σχιζοφρένειας μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε! Απλά ως άντρας έχεις (γενικά, όχι απλά εσύ πχ) τη δύναμη να "γλιτώσεις"..
Καλά, δεν παίζει να σου βγάλει και κάνα πριόνι απτή ντουλάπα:Ρ χεχε
Το πολύ να νευριάσει χωρίς λόγο η να βάλει τις φωνές. Αυτο
Έχει κλείσει και δεκαετία "στο επάγγελμα". Οπότε όλα καλά

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Καλά, δεν παίζει να σου βγάλει και κάνα πριόνι απτή ντουλάπα:Ρ χεχε
Το πολύ να νευριάσει χωρίς λόγο η να βάλει τις φωνές. Αυτο
Έχει κλείσει και δεκαετία "στο επάγγελμα". Οπότε όλα καλά
Ναι δεν εννοώ τίποτα "επικίνδυνο" :2funny:
Απλά επειδή έχω γνωρίσει άνθρωπο, χωρίς το χάπι δεν είναι και ό,τι καλύτερο... Με παιδάκι πχ δεν τους αφήνεις μόνους σε καμία περίπτωση.. (χωρίς λόγο, από περιέργεια or something πήγε να πνίξει ένα παιδάκι στο σπίτι να δει τι γίνεται..)

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.764
Πόντοι
40.703
και Κατερίνα επιστροφή η κοντούλα ξανθοκάστανη Κολομβιάνα που δούλευε στο 27α πριν ενάμιση χρόνο και στο 86α το φθινόπωρο. Με κάποιες επεμβάσεις στήθος κοιλιά όπως περιγράφει ο παπαφίλιπς σε πρόσφατη κριτική του.
ρε παίχτη είσαι ωραίος, τώρα τη θυμήθηκα και έσπαγα τομπουτσομου που τη ξέρω και ότι κάτι μου θυμίζει, αλλά βραχυκύκλωσα από την πλαστικούρα. την είχα πηδήξει και εκεί πριν τις επεμβάσεις.
ήταν μαζί με μια άλλη που έχω γράψει κριτική (Μαρία/Μέρλιν) αλλά είχα ξεχάσει να γράψω κριτική για τη συγκεκριμένη.
:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:
κρίμα πάντως η γλυκούλα και πάλι :(

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Αλλες εποχες τοτε ...
Για να δεις μουνι επρεπε να βρεις που εχει κρυψει καμια τσοντα ο πατερας , ο ξεδερφος κτλ.
Τωρα πιανεις το κινητο και βλεπεις τα παντα σε σημειο που το ματι εχει βαρεθει.
Σωστότατος...
Τώρα ό,τι στυλ μουνιού, βυζιού, κώλου, κλπ κλπ θες να βρεις να δεις, θα το ψάξεις και θα το δεις, σε ό,τι μέγεθος, χρώμα, και γωνία θες...
Θες άσπρο, θες μαύρο, θες με piercing, θες μπριζολάκια, θες σφιχτό "κλειστό"; Όρεξη να 'χεις να ψάχνεις να χαζεύεις..
Φυσικά οι μπουρδελιάρηδες έχουμε βαρεθεί το 2D, και προτιμάμε να βολτάρουμε και να βλέπουμε (και πιάνουμε και παίρνουμε) σε 3D τα πραγματικά..

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Αντι αυτου στο 109 ισογ ειχαμε Ολγα και Βικτωρια και επανω ειχαμε την αλλη Βικτωρια,το αγαπημενο μου αδρανες υλικο που δεν με γουσταρει πλεον για καποιο ανεξηγητο λογο.Οποτε εφυγα.
Τι εννοείς αδρανές υλικό μύστη; :2funny:
Μπάζο; Ή κομοδίνο - τραπεζάκι;

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.229
Πόντοι
5.227
Τι εννοείς αδρανές υλικό μύστη; :2funny:
Μπάζο; Ή κομοδίνο - τραπεζάκι;
Το πρωτο.Ετσι την αποκαλω τη Βικτωρια επανω.Ειχαμε το ερωτα μας αλλα μαλλον ενιωσε οτι την προδωσα επειδη πηγαινα και σε αλλες.....να δωα το πορνοπαραβολο μου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom