Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
203
Like
53.608
Πόντοι
36.228
Παλι καλα που δε σε εριξε με το καυλαντισμα στο σαλονι για να περασεις δωματιο και πήγες αλλου, αν περνουσες θα εβλεπες διαφορετικο προσωπο μεσα στο δωματιο, θα σε ξεπεταγε και θα εφευγες ανικανοποιητος.

Οταν τα κοριτσια ειναι καλα στο δωματιο και περναμε καλα μαζι τους γραφουμε κριτικες και τις προτεινουμε και σε αλλους !!
Οταν ομως η αποδοση πεφτει πρεπει εξισου να ενημερωνουμε οτι η κοπελα αυτη δεν αξιζει πλεον τα χρηματα μας.
Θα λεμε και τα καλα και τα κακα για ολες ! Αμα δε γουσταρουν αλλο ας αλλαξουν επαγγελμα ! :hi:
Δε με ρίχνουν έτσι εύκολα οι τσούρκες...
Πρέπει να το ιδρώνουν το 20ρικο:zfuck:
Κι αν δεν αξίζουν, απαξίωση....

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.888
Πόντοι
1.336
Ξεροχυνω με πορνες με επωνυμο ! Για οσους θυμουνται και την Ελενη Πετρακη την Κρητικια που συστηνοταν με χειραψια και ονοματεπωνυμο στο σαλονι !!​

Πόσο ήσουν σε αυτή την κριτική; 15;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Μεγαλου Αλεξάνδρου 23
20250430_134702.jpg

η γυρολόγος Ντάρια , πρώην Ελένη, πρώην Μπιανκα, μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτό κορμί, 1-1.5αρι βυζι , τατουάζ χαμηλά στο δεξί αστράγαλο, στο δεξί πήχη του χεριου της και ένα ακόμη,απλό πρόγραμμα.
Θα θέλαμε κι άλλη μια φώτο τον πίνακα με την πάστα σοκολατίνα.. :P:2funny::smitten:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Καλησπέρα κύριοι.
Πρέπει να σας ενημερώσω για "παράσημο", ώστε να στε προσεκτικοί για το τι κάνετε.
Είτε η Βαλέρια (Ρους μελαχρινη πιτσιρίκα στην Φωκαίας, 20/04) είτε η Αλεξάνδρα (Ρους ξανθιά πιτσιρίκα στην Φυλής, 23/04) μετά από ελεύθερο πεοθηλασμό, με ζευγάρωσε με αντιβίωση και ένεση στον κώλο. Τείνω προς αλεξάνδρα διότι την άκουσα να βήχει με το που βγήκε, και ταιριάζει και χρονολογικώς περισσότερο.
Να στε προσεκτικοί παρακαλώ.
Τη Βαλέρια δεν τη θυμάμαι, την Αλεξάνδρα όμως ναι.. Και χωρίς παρεξήγηση είναι απ' αυτά που βλέπω και δε θα έμπαινα ποτέ.. Δεν ξέρω, κάτι "μου βγάζει" αρνητικό, όπως και κάποιες άλλες στα σπιτάκια..

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.045
Πόντοι
441
Τη Βαλέρια δεν τη θυμάμαι, την Αλεξάνδρα όμως ναι.. Και χωρίς παρεξήγηση είναι απ' αυτά που βλέπω και δε θα έμπαινα ποτέ.. Δεν ξέρω, κάτι "μου βγάζει" αρνητικό, όπως και κάποιες άλλες στα σπιτάκια..
Σωστά σου βγάζει κάτι αρνητικό καθώς δεν είναι και από τις πιο καθαρές...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Μήπως έχετε ενημέρωση για 3η βάρδια φυλής ;
Συγκεκριμένα Φωκαίας 17β
Σιγά μην έχουμε και τηλέφωνα για διανομή των κοριτσιών κατ οίκον ρε τύποι.. Η βόλτα κάνει καλό! :thumbsup::2funny:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
203
Like
53.608
Πόντοι
36.228

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.406
Πόντοι
3.246
που δουλευουν αυτες και σε ποια βαρδια ?
Φ84β η Αλεξάνδρα αλλά τώρα τελευταία έρχεται μεσάνυχτα για τρίτη βάρδια.

Φωκ17β τρίτη βάρδια επίσης η Βαλέρια (Άντζελα για ένα φεγγάρι)
Άν θυμάμαι καλά,τις αναφέρω στην τελευταία μου ενημέρωση.

@Περπάτημα κάνει καλό

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
188
Like
57.656
Πόντοι
40.423

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
188
Like
57.656
Πόντοι
40.423
Άν θυμάμαι καλά,τις αναφέρω στην τελευταία μου ενημέρωση.
η τζενιφερ του 67 που λες οτι πηγε 3η, ειναι η ιδια η' εγινε φακλανοσαμπρελα ?
καποια στιγμη περασα μια 3η (ισως ακυρη μερα) και η μονη που αξιζε ηταν η εμμυ του 66 να φανταστεις :undecided:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
- αυτη η ξανθια στον οροφο με κατι τατουαζ, μαλιστα.

- αυτη του 17 οροφος μαλλον.

για μενα ακυρες και οι 2, γι'αυτο δεν τις θυμομουν.
θενξ :thumbsup:
Ακριβώς.. Αδιάφορη.. (τουλάχιστον η αλεξ που έχω δει) Ναι με διάσπαρτα τατουάζ, και συνήθως παράξενη τσα2

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
188
Like
57.656
Πόντοι
40.423
Ακριβώς.. Αδιάφορη.. (τουλάχιστον η αλεξ που έχω δει) Ναι με διάσπαρτα τατουάζ, και συνήθως παράξενη τσα2
καλα η τσατσα δεν μας ενδιαφερει, δε θα πηδηξουμε αυτη κατα βαση, αλλα η αλλη ειναι γιουχου φαση μπρο κι ετσι εκτος απο τη μετριοτητα που φαινεται απο το σαλονι... αντε γεια δηλαδη.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Περασα τις προαλλες και ειδα οτι ανακαινιζουν για χοστελ διαφορα κτηρια, Κεραμεικου διπλα στο 13, Κολωνου διπλα στο 32,το φτιαξανε και κλεισανε με σιδεριες την προσβαση. Το Κεραμεικου 13 το εβαψαν και εκλεισαν με σιδεριες . Αν παει ετσι, σε λιγα χρονια θα κλεισουν τα μπουρδελα εκει, θα γινει σαν του Ψυρρη,ετσι νομιζω.
Εδώ και μήνες (αν όχι χρόνια) πολλά κτήρια είναι υπό "ανακαίνιση"..
Απ' τη μία αυτό μπορεί να φανεί και χρήσιμο, σε περίπτωση που κάποια μας ενδιαφέρει για περισσότερη ώρα & καλύτερο χώρο & καθαριότητα.. Με κάτι παραπάνω να κάνεις καλύτερη & ποιοτικότερη "δουλειά"...
Απ' την άλλη βέβαια.......ίσως και καμία δεν αξίζει αυτή τη στιγμή στο Εμετουγείο μια τέτοια επένδυση χρήματος.. Κάποια απ' τη Φυλής ίσως, και πάλι παίζεται, ανάλογα το συνολικό κόστος..
Η περιοχή θέλει ανατίναξη.. :2funny:
Αλλά κάποιοι που έχουν την ίδια ανάγκη και θέληση με εμάς (:zfuck:) αλλά με άλλο κόστος στην τσέπη... Το χρειάζονται το μέρος..

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
καλα η τσατσα δεν μας ενδιαφερει, δε θα πηδηξουμε αυτη κατα βαση, αλλα η αλλη ειναι γιουχου φαση μπρο κι ετσι εκτος απο τη μετριοτητα που φαινεται απο το σαλονι... αντε γεια δηλαδη.
Ναι κάνει λίγο μπαμ.. Αλλά και μια ξινή τσα μπορεί να σου χαλάσει όλη τη φάση εύκολα..! Κυρίως όσων αφορά το χρόνο..

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.406
Πόντοι
3.246
η τζενιφερ του 67 που λες οτι πηγε 3η, ειναι η ιδια η' εγινε φακλανοσαμπρελα ?
καποια στιγμη περασα μια 3η (ισως ακυρη μερα) και η μονη που αξιζε ηταν η εμμυ του 66 να φανταστεις :undecided:
Θάλεγα οριακά βαστάει κι αυτό ίσως λόγω ηλικίας, η αλήθεια είναι δε θυμάμαι ακριβώς πώς ήταν πριν 5-6 μήνες αλλά έχω την εντύπωση ότι τσίμπησε κανά δυο κιλά,φακλάνα δεν τη λες τλχστν όχι ακόμη.

Αλλά μού έδινε την αίσθηση ότι φούσκωσε ένα κάτι.

Τρίτη βάρδια ως προς εμφανιση πάντα, τσέκαρε αυτήν την Άννα Μαρία στον όροφο του 59. Λεπτή κοπέλα άπαχη με ωραία μέση και κώλο,οκ προς καλό πρόσωπο, δυστυχώς έχει ένα κάποιο υφάκι στο σαλόνι. Μέσα δεν ξέρω.

Καμμιά φορά είναι και μια Βανέσα στο υπόγειο 72, σε σχέση με το γενικό επίπεδο είναι οκ, νεαρή λεπτή κλπ. Μέσα κομσί κομσά, κατά τη γνώμη μου, ευγενική αλλά δεν είδα ιδιαίτερη συμμετοχή.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Και στη Φυλής είχα διαβάσει πως δούλευε μία μουγκή πανέμορφη Ρωσίδα. Κατά τα δεκαετία των 90s...

Πριν 10 χρόνια και για μικρό χρονικό διάστημα, είχε εμφανιστεί μία στα Αλκιβιάδου με εμφανές νοητικό πρόβλημα (ψηλή, μελαχρινή, νέα ηλικιακά και με φουλ πρόγραμμα). Δεν ήμουν ο μόνος που το είχε προσέξει αλλά είχε γραφεί και εδώ.
Κάπου εκεί χρονικά είχα πηδήξει και μία στο Φυλής 40 (RIP) η οποία μολονότι δεν σε προϊδέαζε η εμφάνιση της, μέσα στο δωμάτιο συμπεριφερόταν σαν μογγολάκι. Από τις λίγες φορές που διέκοψα τη συνεδρία.
Τέλος, άλλη μία με νοητική υστέρηση ήταν μία που δούλευε Καλλέργη 33, νομίζω είχε γράψει κριτική και ο μεγάλος Προφέσορ με τίτλο ''τι δαγκώνεις μωρή Γκόλφω''. Μόνο δάγκωνε και χαζογέλαγε...

Προφανώς και οι περισσότερες που δουλεύουν στα λαϊκά μπουρδέλα δεν έχουν και ιδιαίτερη νοημοσύνη, όμως οι περιπτώσεις που προανέφερα ήταν κυριολεκτικά για να μας μισήσει ολόψυχα κάθε φεμινίστρια.
Προσέχοντας λιγάκι τη συμπεριφορά των κοριτσιών, ακόμα κι απ' το σαλόνι, καταλαβαίνει κανείς ότι κάποιες "δεν είναι τόσο στα καλά τους" στο μυαλό... :uglystupid::shockedeyes::sad2:
(χωρίς να θέλω να προσβάλλω φυσικά)
Βέβαια άλλο αυτό, κι άλλο οι περιπτώσεις που λέτε όσοι προλάβατε..
Σαν παράδειγμα (χωρίς να 'χω μπει δωμάτιο) μου έρχεται η Χριστίνα των Φ65, έτσι όπως σε καλωσορίζει στο σαλόνι..
Η Έιτζι του Φωκ7ΥΠ.. :springsmile:
Και φυσικά η Σάρα του Φωκ25Β :jerking:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.888
Πόντοι
1.336
Σαν παράδειγμα (χωρίς να 'χω μπει δωμάτιο) μου έρχεται η Χριστίνα των Φ65, έτσι όπως σε καλωσορίζει στο σαλόνι..
Η Έιτζι του Φωκ7ΥΠ.. :springsmile:
Και φυσικά η Σάρα του Φωκ25Β :jerking:
Εξήγα λίγο τι περίεργο έχουν αυτές; :think: Γιατί εγώ ξύπνιες τις κόβω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom