Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Δεν είπα να την παντρευτεις ρε φίλε, για τα χοντρά, δηλαδή δεν έχεις χρόνο αλλά κάθεσαι και βολοδερνεις στη Φυλής για να βρεις μπετονιερα;! Εισαι εμφανίσιμος, γυμνασμενος, πολυάσχολος και με λεφτά και ψάχνεις την Ρόζα την μπουλντόζα για να της χωσεις ένα 20ρι για δέκα λεπτά...
Φίλτατε.. Το ότι ψάχνει κάτι συγκεκριμένο, είτε για μία φορά ή λίγες φορές, είτε απλά για δοκιμή, δε σημαίνει ότι μόνιμα θέλει να μπαζώνει.. (χωρίς να ξέρω το λέω)
Μπορεί να του ήρθε να τον χώσει σε κάποια σκαμπιλίζοντας τα πατουροκρέατά της.. :rockon::assshake:
Αλλά κι αν τυχόν είναι γούστο του, και θέλει γενικά μεγάλα κυβικά, δε βλέπω πουθενά το πρόβλημα ή το λόγο να του "τη λες", διότι πολλοί (όπως κι εγώ) προτιμάμε να πληρώσουμε, να κάνουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε, και να φύγουμε. Χωρίς τα υπόλοιπα δράματα, που θα είχε ακόμα και με κάποιο μπάζο τριαξονικό...
Οπότε τον καταλαβαίνω απόλυτα..

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636
Παιδιά μην μπλέκεστε!!!
Ο γνήσιος μπουρδελιάρης γαμάει ότι βρεθεί στο διάβα του κ του κάνει ένα μίνιμουμ κλικ!
Δεν κάνει διακρίσεις σε πουτάνες, γκόμενες, παρθένες, κοντές, ψηλές, μεγάλες, μικρές.
Όποια του τον σηκώνει είναι καλή...
Όποια τον ξενερώνει πάει στο διάολο...
Σωστοοος

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Μα δεν υπάρχει ποτέ κάπου σοκολάτα πρωί... :sad2: Εκτός απ' τη Μπέκυ κάποιες φορές, κι αυτό λόγω προσωρινής/πρόσφατης ανάγκης..
Είναι να αναπολώ τα μεσημέρια και τα πρωινά που μη έχοντας δουλειά κάποιες φορές, έπαιρνα τα ηλιόλουστα στενά και πήγαινα Μεταξουργείο να βρω τη Μαρία.. :undecided::smitten::boff:
Την πρώτη μου μαυρούλα ever.. :inlove:
Χαμογελάει αυθόρμητα η ψυχή μου όταν τα θυμάμαι.. :drooling-face::inlove:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
11.647
Πόντοι
8.995
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.307
Πόντοι
6.246
1745213590390.gif

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Μόλις γύρισα απ' Λαρισα μεγάλου Αλεξάνδρου 22 η τύπισσα δεν ξέρω εάν επειδή είχε πολύ δουλειά σήμερα η γενικά δεν είναι κλ ήταν μες στα νεύρα αμέσως προφυλακτικό σε πεσμένο πουλί πίπα 30 δεύτερα κ λέει go for sex . Πηγα να μπω με 50 τις εκατό στύση κλασσικά δεν μπορείς να γαμας έτσι άρχισε γκρινιαζε όταν της είπα να το ξαναπάρει λίγο στο στόμα της αρνήθηκε έλεγε time time συνέχεια κ μετά απ' ένα λεπτό έφυγε...Μάλλον πήρε πολύ αέρα κ αυτή και γίνεται δεύτερη Βανέσσα (Ρουμάνα απ' Ιάσωνος 20 κ τώρα που δουλεύει άλλου.. Βγαίνοντας ζήτησα τον λόγο απ' την τσατσά που ήταν έτσι η μικρή και όχι τα λεφτά 10 ευρώ. Δεν είναι κάτι τρομερό ποσο τα 10 ευρώ κ μου είπε η ξανθιά γριά ότι έτσι είναι η μικρή εάν θες να περνάς καλώς εάν όχι μην ξανάρθεις...
Δεν της είπες να πάει να γαμηθεί;.. :knuppel::jerking: (pun intended)
Δεν πειράζει, ελπίζω να δουν το μήνυμά σου πολλοί και να ξεκολλήσουν όσοι είχαν "κολλήσει" μ' αυτό το μέτριο κοντοπούτανο..

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Εφόσον δεν επέλεξα Λούνα που το σκεφτόμουν, κι εφόσον δεν έχει Έμμυ, τιμήθηκε η Ναόμι όπως συνήθως, με μια γαμάτη κατάθεση, πιπούλα μ' εμένα όρθιο να θαυμάζω την πλάτη και το κωλαράκι της στα 4 μπροστά μου, και στη συνέχεια είσοδος στα 4, σ' ένα εξαιρετικό γαμήσι με εμένα σταθερά όρθιο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) κι εκείνη στην άκρη του κρεβατιού να πιέζει ζόρικα πάνω μου και να πηγαίνουμε τρένο.. :zfuck::smiling-face-with-heart-eyes:
Σφιχτή και καυλωμένη σταθερά, με κοίταζε στον καθρέφτη στο πλάι και μου στελνε φιλιά κι έβγαζε γλώσσα.. (γνωστό καυλωτικό που κάνουν οι μαύρες, και τους πάει.. :smitten::rockon::erection:)

Τα λέμε στην επόμενη βόλτα μου!
Πάντα όρθιοι και ποτέ φολιασμένοι μαγκες! :cool2:
Και φωτογραφία από τη λίστα που παίζει στις οθόνες του Φιλ11Α, γι αυτούς που αντί να βολτάρουν και να κάνουν σεξ, θέλουν να δουν τσόντα και να... :jerking::jerking::wanker:
20250421_201514.jpg

Επίσης, στο επάνω (Φιλ11Β) έπαιζε διαφήμιση αναλ......γητικού :2funny::zfuck: όπου 3 θεραπευτές μαζί έκαναν αναλγησία σε 3 ασθενείς κοπέλες...

• Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Για την Ρούμπη από Φιλιππίδου τι ξέρεις;
Μια φορά είχα ρωτήσει συναγωνιστή που έβγαινε από το δωμάτιο και μου είπε μέτρια πράγματα...
Είναι μικρόσωμη και σχετικά νεαρή λατίνα που στο σαλόνι δεν βγαίνει με πολλή όρεξη.
Τα ίδια έχω ακούσει, όπως φαίνεται και στο σαλόνι.. (αν και έχει ωραίο κωλί) Κλασική λατίνα που δεν.... μάλλον.. Δεν έχω περάσει, δε μ' αρέσει η φάτσα της :2funny:
Εμένα μου έχουν πει ότι είναι λίγο κοιμισμένη.

Έχω την εντύπωση ότι έχει σταματήσει όμως. Την έχετε δει πρόσφατα;
Σχεδόν 2 βδομάδες έχω να την πετύχω νομίζω, όντως.. :think:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Άν το φωκ13 υπόγειο είναι κλειστό τσέκαρε και φ61.
Σήμερα πάντως 2η βάρδια Φ61 ήταν Λούνα (από Φιλλιπίδου) και Τζένη, δεν είδα Βάνα.. Αλλά δεν τσέκαρα το Φ59 που ήταν ανοιχτό..

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.217
Πόντοι
3.246
Σήμερα πάντως 2η βάρδια Φ61 ήταν Λούνα (από Φιλλιπίδου) και Τζένη, δεν είδα Βάνα.. Αλλά δεν τσέκαρα το Φ59 που ήταν ανοιχτό..
Έχουν τώρα και το 61 όπου πάει κι αυτή όπως και η Άντζελα Κρητικοπούλα αναλόγως τη μέρα στο 13 στο 59 στο 61. Αυτό φαίνεται πρός το παρόν.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.217
Πόντοι
3.246
Από στήθος τι έλεγε άρχοντα;
Φορούσε κόκκινο μαγιουδάκι στήθους σαν σετάκι μπικίνι οπότε δεν καλοφαινόταν ούτε κάν άν είναι φυσικό. Όχι μεγάλο πάντως, μικρό προς μεσαίο μάλλον.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
100.009
Πόντοι
48.067
Δεν της είπες να πάει να γαμηθεί;.. :knuppel::jerking: (pun intended)
Δεν πειράζει, ελπίζω να δουν το μήνυμά σου πολλοί και να ξεκολλήσουν όσοι είχαν "κολλήσει" μ' αυτό το μέτριο κοντοπούτανο..

ειναι σκετη γλυκα το κοντοπουτανο...για πολυ καρφωμα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Ποιος τον εχει συναντήσει σε τσαρκα στο μετάξι?

ειναι σκετη γλυκα το κοντοπουτανο...για πολυ καρφωμα.
Υπόψιν, εγώ απάντησα χωρίς να έχω γνώμη εμπειρίας (δεν έχω μπει)..
Και ποτέ δεν ενστερνίζομαι γνώμες/εμπειρίες άλλων αν δε δοκιμάσω (όπως πρέπει να κάνουμε), όπως και με Έμμυ Φ66Δ που μαζί μου ήταν φοβερή.
Γιατί ρωτάς όμως; :think: Όποτε θες πάμε τσάρκα, δεν έχω θέμα.. Θα πάρουμε μαζί και @Pa Luki Luk να παλουκώσει καμία :pipa3:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
100.009
Πόντοι
48.067
Υπόψιν, εγώ απάντησα χωρίς να έχω γνώμη εμπειρίας (δεν έχω μπει)..
Και ποτέ δεν ενστερνίζομαι γνώμες/εμπειρίες άλλων αν δε δοκιμάσω (όπως πρέπει να κάνουμε), όπως και με Έμμυ Φ66Δ που μαζί μου ήταν φοβερή.
Γιατί ρωτάς όμως; :think: Όποτε θες πάμε τσάρκα, δεν έχω θέμα.. Θα πάρουμε μαζί και @Pa Luki Luk να παλουκώσει καμία :pipa3:

Το διορθωσα, ειχε μεινει απο αλλο ποστ... δεν αφορουσε εσενα

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Φυλ71 ισόγειο ,φεύγοντας ήταν άλλοι 3 και κοιταζόμασταν για κάνα 5 λεπτό μεταξύ μας αφού δεν ερχόταν κανείς και πετάγεται ένας και λέει “ είστε ανοικτά ;” Και του απαντάει η τσατσα από το κουζινάκι “ μην βιάζεσαι η βραδιά είναι μεγάλη”
Μπορεί να μην τον βρέξαμε αλλά γελάσαμε , μέτρια έως άσχημα θα έλεγα , συνεχίζουμε όμως
Χτες περίμενε ένας ήδη πόση ώρα όταν μπήκα, μπαίνω κάθομαι για λίγο..
(στα 71 δεν κρατάω ποτέ πολλή υπομονή διότι έχουν καταντήσει αηδία, και ειδικά η ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ τσα2 στο 71Α - ισόγειο)
Σηκώνεται μετά από λίγο ο συναγωνιστής και ρώτησε (δε θυμάμαι ακριβώς πως), και του απαντάει από μέσα αυτή γεμάτη νεύρα "είναι στο δωμάτιο οι κοπέλες!!!" :headbang::jerking::jerking::knuppel:
Φύγαμε και οι δύο, εκείνος λέγοντας "δε γαμιέστε!" κι εγώ λέγοντας "για το μπούτσο ως συνήθως"...

Ήθελα να ξερα πως, και γιατί, γαμάνε ακόμα κάποιοι εκεί μέσα..
Σαν το Ιάσονος 20Γ (ασανσεράδικο) έχει καταντήσει αυτή..

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Φυλής 71 όροφος Αλάνα μελαχρινή χοντροκώλα λατίνα με απλό πρόγραμμα :jerking:
Μετά από πόση αναμονή έγινε η εμφάνιση; :knuppel:
Φυλής 59 πάνω Σοφία Κ Έμμυ με καινούρια ράστα. Λατίνες με ελεύθερη φλογέρα
Δεν είναι ράστα, είναι braids..
(αμφιβάλλω να έκανε ράστα, αυτά θέλουν καιρό..) :wink:
Φυλής 59 κάτω Σοφία Κ Κάτια (αν άκουσα καλά) Λατίνες γουρουνίτσες:turkydance:
Σωστά άκουσες, θυμάμαι..
Φυλής 66δ Νικόλ γουρουνοπούλα :turkydance:με bodystocking. Έμμα Τζαμάικα το βράδυ
Αμάν ρε Έμμυ, λείπεις.. :sad2:
Φιλιππίδου 11 ισόγειο Ναταλία Βουλγάρα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ Ναόμι με ελεύθερη φλογέρα. Βγήκε με πολύ υφάκι η μαυρούλα :tickedoff:Σαν να την είδε Ναόμι Κάμπελ μου φαίνεται :s&m_1:
Έχει πέραση η σοκολάτα, γι αυτό..
Πρέπει να σε ξέρει ή να είσαι ξεκλειδωτής για να τη δαμάσεις :buck2::cool2::smitten::zfuck:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom