Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 19
- Like
- 21.124
- Πόντοι
- 3.246
το απόγευμα δουλεύει μια άλλη Καρολίνα στο κάτωΌχι και μιλφογκίλφ η Καρολίνα
Προμίλφ είναι...
το απόγευμα δουλεύει μια άλλη Καρολίνα στο κάτωΌχι και μιλφογκίλφ η Καρολίνα
Προμίλφ είναι...
Φ... Φυλής? Φωκαίας? ΦιλιππίδουΦ61 καυΛούνα (σχετικά κοντούλα λατίνα με ωραία πιασίματα από Φιλλιπίδου) και Τζένη με ωραίες πλαστικές βυζούμπες και ωραία κωλάρα!
Εφόσον δεν επέλεξα Λούνα που το σκεφτόμουν, κι εφόσον δεν έχει Έμμυ, τιμήθηκε η Ναόμι όπως συνήθως, με μια γαμάτη κατάθεση, πιπούλα μ' εμένα όρθιο να θαυμάζω την πλάτη και το κωλαράκι της στα 4 μπροστά μου, και στη συνέχεια είσοδος στα 4, σ' ένα εξαιρετικό γαμήσι με εμένα σταθερά όρθιο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) κι εκείνη στην άκρη του κρεβατιού να πιέζει ζόρικα πάνω μου και να πηγαίνουμε τρένο..Εορταστική βόλτα του περιπατητή στα πέριξ..
Έχουμε και λέμε περιληπτικά:
Φ59ΙΣ
Φ59ΟΡ κλειστό
Φ61 καυΛούνα (σχετικά κοντούλα λατίνα με ωραία πιασίματα από Φιλλιπίδου) και Τζένη με ωραίες πλαστικές βυζούμπες και ωραία κωλάρα!
Φ66Δ μια απ' τις δύο γεμάτες που συχνάζουν εδώ, σε ερώτησή μου για την Έμμυ έμαθα ότι θα είναι 3η βάρδια...
Φ66Α κλασικά κλειστό
Φ65Α η ίδια λευκή αδύνατη με καύλα βυζάκια από την προηγούμενη βόλτα..
Φ65Β κλειστό
Φ67 Σάρα καυλάρα
Φ69Α Έμμα γυρολόγος
Φ69Β κλειστό
Φ71Β Σουζάνα με μεγάλες ρόγες, και Σανέλ ωραίο καυλάκι με νέο μαλλί σγουρό χαλκινόξανθο και κορμί να το πιεις στο ποτήρι..
Φ71Α κλασικά ούτε καν βγαίνει κανείς, δεν έχω όρεξη για αναμονή, γεια σας..
Φιλ11Β Καρολίνα μιλφογκίλφ με βυζάρες και Νάταλι
Φιλ11Α Ναόμι σοκολάτα γάλακτος μόνη της..
Τα σαλόνια Φιλιππίδου σφύζουν από ζωή.. Εε κόσμο
Συνεχίζεται...
Φ59ΙΣ ανοιχτό αλλά δεν είδα.Φ59ΙΣ
Φ59ΟΡ κλειστό
Φ61 καυΛούνα (σχετικά κοντούλα λατίνα με ωραία πιασίματα από Φιλλιπίδου)
Πρέπει να είσαι άρρωστος είτε στο μυαλό είτε στο σώμα για να γαμάς πουτάνες χωρίς προφυλακτικό.Μακριά από τις ρομαντικές στο μετάξι, γέμισε το Συγγρος περιστατικά συφιλης.
Αλινα28 κουρτίνα Αλεξάνδρα καιΑλισα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
1β αριστερά Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.
Καλησπερα φιλε μου 11α ισογειο πρωην Ντανιελα που λες ,ειναι η Ντανιελα απο το πορνο μολ που δουλευε δεξια πανω με το που μπεις μια πετιτ ξανθια κοντο μαλι ?Κολωνού live επιγραμματικα
Κολωνού
11α όροφος κλειστό.
11α ισόγειο Κατερίνα(Καίτη), με ελεύθερο στοματικό και Ντάρια πρώην Ντανιελα, απλό πρόγραμμα.
11β Μαργαρίτα, απλό πρόγραμμα.
30α,30β ,32β & 32γ κλειστά.
32α Λάουρα, απλό πρόγραμμα .
45 αριστερά 1η πόρτα δεξιά Αλινα και Ντανιελα λατινα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
45 αριστερά διάδρομος 2η πορτα δεξιά Ντανιελα λατίνα (με το τατουάζ στην αριστερή κλειδα) ,απλό πρόγραμμα.
45 αριστερά διάδρομος ευθεία Νικόλ λατίνα, απλό πρόγραμμα.
47 ισόγειο Ζαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
47 όροφος Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
48 Βίκυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
48 νέο & 53 κλειστά.
Εντελώς..!! Εδώ με προφύλαξη και τρέμουμε μόνο στη σκέψη μη τυχόν αρπάξουμε τίποτα ποτέ..Πρέπει να είσαι άρρωστος είτε στο μυαλό είτε στο σώμα για να γαμάς πουτάνες χωρίς προφυλακτικό.
Όταν γράφουμε σκέτο Φ είναι Φυλής.. Έπειτα υπάρχουν τα Φωκ και Φιλ..Φ... Φυλής? Φωκαίας? Φιλιππίδου
Ναι έχει δουλέψει σε πολλά και Αλκαμένους κλπ ,δουλεύει χρόνια εκεί σταθερά 2η βάρδια.Πρόκειται για το γνωστό παχύδερμο από Ιουλιανού και γενικότερη περιοχή Λιοσίων?
Ευχαριστώ!![]()
Ωραίος, βάλε και την άλλη που ανέβασε με το 20ευρω. ...αλλά εδώ:
Για την Ρούμπη από Φιλιππίδου τι ξέρεις;Φ59ΙΣ ανοιχτό αλλά δεν είδα.
Για τη Λούνα έχω και κριτικές στα Φιλ11Α και Φιλ11Β, για λατίνα ήταν πολύ καλή! Δεν έχω δοκιμάσει ξανά πρόσφατα όμως
Λικα η γνωστή από περισι στο μετάξι;Πολλά κλειστά σήμερα στην Φυλής και πολλά Λατιναδικα που έχουν 2-3 είχαν 1 κοπέλα.
Στο Φωκ27 ισόγειο πρέπει να ήταν 8-9+ άτομα στο σαλονάκι και περίμεναν, ούτε λεφτά να μοίραζαν ...
Πήγα για Λίκα αλλά δεν ήταν, λίγες επιλογές .
Και Φυλής 61 που ξανάνοιξε.Δες Φωκαίας 13 υπόγειο. Την έχω πετύχει και εκεί
Άν το φωκ13 υπόγειο είναι κλειστό τσέκαρε και φ61.Ευχαριστώ πολύ φίλε.
Καλη συνέχεια
Εμένα μου έχουν πει ότι είναι λίγο κοιμισμένη.Για την Ρούμπη από Φιλιππίδου τι ξέρεις;
Μια φορά είχα ρωτήσει συναγωνιστή που έβγαινε από το δωμάτιο και μου είπε μέτρια πράγματα...
Είναι μικρόσωμη και σχετικά νεαρή λατίνα που στο σαλόνι δεν βγαίνει με πολλή όρεξη.