Νέα

Σχεση με πρωην γινεται ?Μετα απο χρονια και με παιδι.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Πολύ θα ήθελα να πω μια γνώμη για το θεμα στον συμπαίκτη αλλα του πούστη...θα ειναι λάθος μάλλον... :-(

Απο την μια θα του έλεγα αμα την γουστάρει πραγματικά να μείνει μαζι της..
Απο την αλλη όμως η λογική λέει οτι το μπάσταρδο του άλλου θα μεγαλώνεις..Οπότε παρε πουλο.

φιλε μονο στην σκεψη οτι η τυπισσα πηδηχτηκε με αλλον και εκανε και παιδι μαζι του , δεν το συζητας καν.

απλα επειδη ο τυπος νιωθει μοναξιες και την παιζει θελει λιγο συντροφια
εγω θα του προτεινα ενα δυνατο 500αρι ευρω για ενα 3ωρακι city-tour να το ξεκωλιασει να ερθει λιγο στα ισια του

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
13
Like
8.356
Πόντοι
3.346
Τυπε πάρτην πίσω την πόρνη.Κρατα και το μουλικο,αφού λες ότι είναι ματσο.Στα παπαρια σου,Κάνε Κ εσύ ένα μαζί της Κ αν δεν πανε καλα τα πράγματα αστην να ψαξει να βρει τον επομενο να της τα μεγαλωσει κ τα 2

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Και εγω έτσι σκέφτομαι αλλα την επόμενη μερα που εχω πάλι καυλες τρελές τι κάνω;;;;κάθε μερα βίζιτα δεν λέει .
Εκτος αυτού θέλεις να πεις και δυο κουβέντες με κάποια και να μοιραστείς και αλλα πράγματα εκτός απο σκληροπυρηνικό γαμησι.
Το σωστό ειναι να λέμε την γνώμη μας αλλα οχι με τα δικά μας δεδομένα αλλα με τα δεδομένα του ανθρώπου που σου ζητάει την βοήθεια σου.
Με τα δεδομένα λοιπόν του τύπου που ειναι 40 και ίσως φοβάται να μην μείνει στο ράφι και αυτός ειναι καλη περίπτωση η γκομενα μάλλον.

φιλε την ευτυχια δεν θα την βρεις απο κανεναν και καμια εκει εξω
της τυπισσας μπορει να της λαλησει και να τον ξαναπαρατησει σε μερικα χρονια παλι και τοτε θα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα γιατι μπορει να 50αριζει και να ειναι μονος παλι

ειτε θα δουλεψει λιγο με τον εαυτο του να δει γιατι νιωθει τοση μοναξια και οτι δεν υπαρχει αλλη γυναικα περα απο αυτην και τοτε θα φτιαξει το πραγμα

αλλιως μια ζωη δυστυχισμενος θα ειναι και δεν θα ξερει τι να κανει

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
879
Πόντοι
96
Αν το σκέφτεσαι, έστω κ λίγο,κάντο μια ώρα αρχίτερα γιατί είναι γεωμετικά βέβαιο ό,τι δε θα τ' αποφύγεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.287
Πόντοι
8.006
Μου κάνει εντυπωση που δεν βγηκε καμια γυναικα να σχολιασει και να κραξει επειδη συμφωνουμε ολοι οτι το να μεγαλωνεις παιδι αλλου ειναι πολυ βαρυ.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.665
Πόντοι
3.495
Και εγω έτσι σκέφτομαι αλλα την επόμενη μερα που εχω πάλι καυλες τρελές τι κάνω;;;;κάθε μερα βίζιτα δεν λέει .
Εκτος αυτού θέλεις να πεις και δυο κουβέντες με κάποια και να μοιραστείς και αλλα πράγματα εκτός απο σκληροπυρηνικό γαμησι.
Το σωστό ειναι να λέμε την γνώμη μας αλλα οχι με τα δικά μας δεδομένα αλλα με τα δεδομένα του ανθρώπου που σου ζητάει την βοήθεια σου.
Με τα δεδομένα λοιπόν του τύπου που ειναι 40 και ίσως φοβάται να μην μείνει στο ράφι και αυτός ειναι καλη περίπτωση η γκομενα μάλλον.
-----
πολυ σωστος αρχικα...
στο τελος φιλε νομιζω ο φοβος παντα μας οδηγει σε λαθος επιλογες

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
66

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
της τυπισσας μπορει να της λαλησει και να τον ξαναπαρατησει σε μερικα χρονια παλι και τοτε θα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα γιατι μπορει να 50αριζει και να ειναι μονος παλι

ειτε θα δουλεψει λιγο με τον εαυτο του να δει γιατι νιωθει τοση μοναξια και οτι δεν υπαρχει αλλη γυναικα περα απο αυτην και τοτε θα φτιαξει το πραγμα

σωστος

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.524
Πόντοι
8.006
πρωην που εχει παιδι απο αλλον δεν  ξανακανεις σχεση μαζι της διοτι το παιδι θα σου κανει πουστιες αν δεν σε γουσταρει και μπορει να θελει να τα ξαναβρουν οι γονεις του

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.524
Πόντοι
8.006
και στην  περιπτωση του τυπου δεν μπορει να  της εχει εμπιστοσυνη  διοτι τον ειχε χωρισει αν το ξανακανει παλι τι θα κανει ο τυπος  

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
ο νωντας τι θα κανε??

fistikimaimouda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
274
Πόντοι
281
Το να μεγαλώνεις παιδί άλλου είναι least of your problems. Πολλοί μπορεί να πουν οτι είναι και μαγκιά σου. Τα ερωτήματα είναι άλλα..

Αν θες οικογένειες και παιδιά βρες μια κοπελίτσα στα 32 και κάντα.
Αν θες γαμήσια στο μπαλκόνι βρες μια κοπελίτσα 20 χρονών και κάντα.

Την 40χρονη πρώην, που ούτε κάβλα θα είναι, ούτε φρέσκο φλερτ, έχει και ένα παιδί (που σημειωτέον μπορεί να πληγωθεί και είναι κρίμα) τι την θες;;;

Η μόνη εξήγηση που έχω και μπορώ να συμμεριστώ είναι πως γαμιέται υπέροχα, αλλά αν είναι έτσι, μείνε σε αυτό για όσο κρατήσει και μετά thank you and goodbye

(Με την κουβέντα θυμήθηκα την πρώην μου την Νίκη, που μου έπαιρνε τσιμπούκια 2 φορές τη μέρα, έτσι για το καλό. Τι ωραία που είναι να είσαι 16 ρε πούστη μου)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.239
Πόντοι
3.656
Καλησπερα στην ομαδα. Πριν καιρο ειδα ενα μνμ στο FB. Ηταν μια πρωην  ου μου εστειλε μνμ με το τηλ τις να την παρω τηλ.
Πηρα τηλ και τελικα βγηκαμε για καφε κτλ. Ειναι καποια χρονια που δεν μας ειδαμε  εχει και ενα παιδι 4-5 χρονων.
Μετα απο ενα μηνα τρελο γαμησι λακισα γιατι δεν αντεχα.
Δεν εχει σταματησει να με παιρνει τηλ.
πλεον δεν ξερω τι να κανω.Εγω σολο στα 40 αυτη με το παιδι στα 38.
θυμαμε οτι με παρατησε αλλα εφαγε μεγαλη ηττα. Απο οσα μου ειπε.
Σχεση  με πρωην πιστευεται οτι γινεται?Αν ναι πως αν οχι γιατι?
εαν εχει και παιδι ? σχεση με πρωην και παιδι?
για βοηθηστε λιγο.

Ας πω κι εγώ τη δικιά μου συμβουλή. Θα σου πω τα λόγια του πατέρα μου. Μεγάλωσε τη δεκαετία του 1930 στου Ψυρρή, είχε τελειώσει Δημοτικό αλλά είχε μαγαζί στο Μοναστηράκι, πέρασε άλλο Πανεπιστήμιο εκεί. Έλεγε ότι δεν πρέπει να ποντάρεις
ΠΟΤΕ πολλά λεφτά στο άλογο που έχει χάσει μια φορά. Όσες φορές το διασταύρωσα στους φίλους μου και στον εαυτό μου είχε απόλυτο δίκιο. Αν η σχέση σας απέτυχε πριν, δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο να πετύχει τώρα. Κι οι δυό σας έχετε βαρύνει, έχετε φάει απογοητεύσεις, έχετε βαρύνει (από όλες τις απόψεις) κι έχετε λιγότερες αντοχές. ΜΑΚΡΥΑ

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ας πω κι εγώ τη δικιά μου συμβουλή. Θα σου πω τα λόγια του πατέρα μου. Μεγάλωσε τη δεκαετία του 1930 στου Ψυρρή, είχε τελειώσει Δημοτικό αλλά είχε μαγαζί στο Μοναστηράκι, πέρασε άλλο Πανεπιστήμιο εκεί. Έλεγε ότι δεν πρέπει να ποντάρεις
ΠΟΤΕ πολλά λεφτά στο άλογο που έχει χάσει μια φορά. Όσες φορές το διασταύρωσα στους φίλους μου και στον εαυτό μου είχε απόλυτο δίκιο. Αν η σχέση σας απέτυχε πριν, δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο να πετύχει τώρα. Κι οι δυό σας έχετε βαρύνει, έχετε φάει απογοητεύσεις, έχετε βαρύνει (από όλες τις απόψεις) κι έχετε λιγότερες αντοχές. ΜΑΚΡΥΑ

ναι γιατι εχεις κανει πραγματα και βαριεσαι τις μαλακιες .Το μονο που λες  δεν θα αραξω και εγω καποτε.Αλλα τελικα μηπως ειναι καλυτερ ανα μην αραξω?

Το να μεγαλώνεις παιδί άλλου είναι least of your problems. Πολλοί μπορεί να πουν οτι είναι και μαγκιά σου. Τα ερωτήματα είναι άλλα..

Αν θες οικογένειες και παιδιά βρες μια κοπελίτσα στα 32 και κάντα.
Αν θες γαμήσια στο μπαλκόνι βρες μια κοπελίτσα 20 χρονών και κάντα.

Την 40χρονη πρώην, που ούτε κάβλα θα είναι, ούτε φρέσκο φλερτ, έχει και ένα παιδί (που σημειωτέον μπορεί να πληγωθεί και είναι κρίμα) τι την θες;;;

Η μόνη εξήγηση που έχω και μπορώ να συμμεριστώ είναι πως γαμιέται υπέροχα, αλλά αν είναι έτσι, μείνε σε αυτό για όσο κρατήσει και μετά thank you and goodbye

(Με την κουβέντα θυμήθηκα την πρώην μου την Νίκη, που μου έπαιρνε τσιμπούκια 2 φορές τη μέρα, έτσι για το καλό. Τι ωραία που είναι να είσαι 16 ρε πούστη μου)

καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω μια 32-35 αρα κοπελιτσα μια χαρα ειναι αλλα που .και αντε απο την αρχη ...κτλ αλλα η καινρουργια σχεση εχει την ελπιδα οτι θα πει καλ ενω η παλια την ξερεις και μαλιστα ατη ξερω οτι αποτυχε με εμενα και με τους αλλους. οποτε στην αποτυχια ειναι οι γκομενα.

πρωην που εχει παιδι απο αλλον δεν  ξανακανεις σχεση μαζι της διοτι το παιδι θα σου κανει πουστιες αν δεν σε γουσταρει και μπορει να θελει να τα ξαναβρουν οι γονεις του

αυτο ισχυει μου εκανε κατι στραβες αλλα τι να σου πω

Μια χαρα ηλικια.. δεν εισαι μεγαλος.. κοιτα αν αξιζει η πρωην οκ κανεις και συ ενα δικο σου μαζι της και κομπλε.. να αξιζει ομως μη σου βγει ξυνο.. επισης ο πατερας του παιδιου της το στηριζει ή θα τα αναλάβεις ολα εσυ?

αν ξιζει ειναι μεγαλη κουβεντα. Καποτε καποιος μου ειπε κατι πολλη σοφο . οταν δεν εισαι σιγουρος τοτε αυτο για το οποιο δεν εισαι σιγυορος δεν ειναι για σενα . πχ δεν ειμαι σιγουρος γιαυτη οποτε σημαινει οτι ειναι λαθος.

--------
ΞΑΦΝΙΚΟ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ

Αυτο ισχυει . Αφου μιλησε με τον πρωην τις για εμενα. για να παρει και καλα την αδεια να μπορω να ειμαι σπιτι με το μικρο.

Πολύ θα ήθελα να πω μια γνώμη για το θεμα στον συμπαίκτη αλλα του πούστη...θα ειναι λάθος μάλλον... :-(

Απο την μια θα του έλεγα αμα την γουστάρει πραγματικά να μείνει μαζι της..
Απο την αλλη όμως η λογική λέει οτι το μπάσταρδο του άλλου θα μεγαλώνεις..Οπότε παρε πουλο.

εδω τον ευατο μου δεν θελω να μεγαλωσω το μπαστραδο του αλλου λες εσυ!!!

Εγω ξερω τι θελω απλα πρεπει να ταιριαζει και με την αλλη.Νιωθο μονος γιατι δεν εχω παρεα να βγω εξω γιατι απο τις ηττες που τρως μαθιανεις να μαζευεσαι και απο ηττες πολλες. Εχουμε βεβαια και τις νικες μας αλλα λιγες .

-----
πολυ σωστος αρχικα...
στο τελος φιλε νομιζω ο φοβος παντα μας οδηγει σε λαθος επιλογες

αυτο ισχυει .

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.091
Πόντοι
2.356
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ!
Δύο τρία γαμησια κι έξω από την πόρτα. Και πολύ που ασχολήθηκες μαζί της. Ένα ξοφλημενο γυναικάκι που σέρνει το αποτυχημένο του σαρκιο και ψάχνει από κάπου να πιαστεί. Πούτσα και φτύσιμο ΜΟΝΟ.
Και μετά σας φταινε οι "Ελλεϊνιδες" και οι δημόσιοι υπάλληλοι να ουμε....

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
24.397
Πόντοι
24.596
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ!
Δύο τρία γαμησια κι έξω από την πόρτα. Και πολύ που ασχολήθηκες μαζί της. Ένα ξοφλημενο γυναικάκι που σέρνει το αποτυχημένο του σαρκιο και ψάχνει από κάπου να πιαστεί. Πούτσα και φτύσιμο ΜΟΝΟ.
Και μετά σας φταινε οι "Ελλεϊνιδες" και οι δημόσιοι υπάλληλοι να ουμε....
να ανοιχτει νημα και για Ελεεινογερμανιδες :S :S :S

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
219
Πόντοι
346
Καλησπερα στην ομαδα. Πριν καιρο ειδα ενα μνμ στο FB. Ηταν μια πρωην  ου μου εστειλε μνμ με το τηλ τις να την παρω τηλ.
Πηρα τηλ και τελικα βγηκαμε για καφε κτλ. Ειναι καποια χρονια που δεν μας ειδαμε  εχει και ενα παιδι 4-5 χρονων.
Μετα απο ενα μηνα τρελο γαμησι λακισα γιατι δεν αντεχα.
Δεν εχει σταματησει να με παιρνει τηλ.

πλεον δεν ξερω τι να κανω.Εγω σολο στα 40 αυτη με το παιδι στα 38.

θυμαμε οτι με παρατησε αλλα εφαγε μεγαλη ηττα. Απο οσα μου ειπε.
Σχεση  με πρωην πιστευεται οτι γινεται?Αν ναι πως αν οχι γιατι?
εαν εχει και παιδι ? σχεση με πρωην και παιδι?

για βοηθηστε λιγο.

Ζωντοχηρα ή παντρεμενη?

Παντωςς ολοι εχουμε τη ταση στα πισωγυρισματα..παρολα αυτα το ξαναζεσταμενο φαγητο δε λεει.

υ.γ Δες βιντεακια του φτιαξε καθε να στα πω...θα βρεις πολλες ιστοριες σαν τη δικη σ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom