jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
Αστα τυπε, πάντα οι μαλάκες τραβάνε κουπί στη γαλέρα :S :S :S
:-(

Αστα τυπε, πάντα οι μαλάκες τραβάνε κουπί στη γαλέρα :S :S :S
θα μπει να τα διαβάσει μαζεμένα αλλά θα δει χάππυ έντινγκ και εικονίδια χεντμπάνγκιγκ...![]()
![]()
![]()
νιώθει μοναξιές, πάει βόλτα φυλής.![]()
κοιταξε αν θες μια σοβαρη αποψη κατ εμε ειναι να κανεις ενα καινουριο παιδι μαζι της να εχει παρεα και το προηγουμενο οτι και καλα εχει αδερφακι να παιζουνε μαζι πασιεντζα
και μπορεις μετα να την αφησεις να ψαξεις για κατι καλυτερο αφου ομως θα εχεις απο πισω σου δυο παιδια και ισως με την τριτη κατσει κατι πολυ καλο και κανεις και τριτο παιδι
πιστευω ακουγεται μια χαρα
σιγουρα θα ειναι δικαιωση για τον πατερα του τυπε οτι αυτος ειναι εξυπνος,και ο τυπος που το μεγαλωνει μαλακας :S :S :S
και κλασσικα ο τυπος που ανοιξε το νημα εξαφανιστηκε και αφησε εμας να τραβιομαστε :- :S :S :S
μπορει να μιλαει με το μουνετο τυπε![]()
![]()
τυπε ακομα καλυτερο ειναι ο τυπος να κανει συνεχεια γαμους σαν την elisabeth taylor![]()
![]()
![]()
κ το παιδι θα παιζει στην κηπο
Μπα, είναι κυριακή και θα είναι με τον μπαμπα ;)
να με συγχωρνας το ξεχασα![]()
Γι αυτό είμαστε εδώ, για να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον ;)
----------Καλησπερα στην ομαδα. Πριν καιρο ειδα ενα μνμ στο FB. Ηταν μια πρωην ου μου εστειλε μνμ με το τηλ τις να την παρω τηλ.
Πηρα τηλ και τελικα βγηκαμε για καφε κτλ. Ειναι καποια χρονια που δεν μας ειδαμε εχει και ενα παιδι 4-5 χρονων.
Μετα απο ενα μηνα τρελο γαμησι λακισα γιατι δεν αντεχα.
Δεν εχει σταματησει να με παιρνει τηλ.
πλεον δεν ξερω τι να κανω.Εγω σολο στα 40 αυτη με το παιδι στα 38.
θυμαμε οτι με παρατησε αλλα εφαγε μεγαλη ηττα. Απο οσα μου ειπε.
Σχεση με πρωην πιστευεται οτι γινεται?Αν ναι πως αν οχι γιατι?
--------------
εαν εχει και παιδι ? σχεση με πρωην και παιδι?
για βοηθηστε λιγο.
Γιωργο πιστευεις ο ντοπας εχει γαμησειξαναζεσταμενα φαγητα δεν τρως προχωρα παρακατω τυπε σχεσεις με πρωην δεν τα ξαναφτιαχνεις
To xέρι του.Γιωργο πιστευεις ο ντοπας εχει γαμησει:S :S :S