ειναι χαζη που το παιζει εξυπνηΝομίζω ότι είναι έξυπνη ('ντάξ όχι και ιδιοφυΐα), αλλά το παίζει χαζή.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ειναι χαζη που το παιζει εξυπνηΝομίζω ότι είναι έξυπνη ('ντάξ όχι και ιδιοφυΐα), αλλά το παίζει χαζή.
ταληκριαδης.Κι εμένα από εκεί μου είχε πει!
Πλάκα κάνω, δεν την ξέρω απλά είχα διαβάσει πως ήταν διάσημο λόκαλ πουτανάκι που είχε τελειώσει το Γυμνάσιο και ΔΕΝ είχε πάει στο Λύκειο και την ανακάλυψε και προώθησε στη σόου μπιζ στα 16 της ένας παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (δεν θυμάμαι ποιος) που ήταν σκάουτερ πορνιδίων!
φευγω και παω αλλου.Ξανθια και εξυπνη υπαρχει???????????H Έλενα ΑκρίταΕιπα να φυγω απο τα αλλα δυο θρεντ και να ελθω εδω μεσα.Καπου διαβασα η Σασα εξυπνη...ε???????????????Δεν αντεχω αλλο, το εχει η μοιρα μου σημερα να τον ''Διακρατω''![]()
![]()
![]()
![]()
φευγω και παω αλλου.Ξανθια και εξυπνη υπαρχει???????????
Συμφωνω,αν και νομιζω οτι δεν ηταν φυσικη ξανθια.H Έλενα Ακρίτα![]()
Συμφωνω,αν και νομιζω οτι δεν ηταν φυσικη ξανθια.

το 2συλλαβο του επωνυμου παραπεμπει οτι μπορει να ναι απο αλβανια..σιγουρα απο αλβανια ειναι η Λιλη και Τολλη...κι αυτο δεν επιδεχεται καμια μα καμια αμφισβητηση....απο Σερρες,οκ ,αλλα απο Αλβανια ηρθαν οι γονεις της.
η τολη σιγουρα.κ η λιλη?δεν το ηξερα αυτο.το 2συλλαβο του επωνυμου παραπεμπει οτι μπορει να ναι απο αλβανια..σιγουρα απο αλβανια ειναι η Λιλη και Τολλη...κι αυτο δεν επιδεχεται καμια μα καμια αμφισβητηση....
παντως οντως ο ταληκρας την εβγαλε...εχει ''μαγαζια'' στην ξανθη και το ειπε κι η ιδια στον σπο Fm τις προαλλλες...![]()
για ρωτα και το ζαγορακη που πηδαγε και τις 2 πριν παντρευτει τη 2η....η τολη σιγουρα.κ η λιλη?δεν το ηξερα αυτο.

κ ναταν μονο αυτες.για ρωτα και το ζαγορακη που πηδαγε και τις 2 πριν παντρευτει τη 2η....![]()
![]()
![]()

Άκουσα ότι τις προάλλες έψαχνε παρέα με το Μήτρογλου για καμια μεταχειρισμένη remus.
![]()

παρακμηΗ Σάσα παίρνει εκπομπή;
Σκέψεις για να αναλάβει εκπομπή στο Star η Σάσα Μπάστα γίνονται τον τελευταίο καιρό και δεν μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση.Αφού μιλά που μιλά όλη μέρα στο κανάλι, αντικατέστησε και την Ελεονώρα όσο ήταν άρρωστη, γιατί να μην την...αξιοποιήσουν;
Μην αναρωτιέστε τι είδους εκπομπή και ποιος θα ταυτιστεί μαζί της.
Άβυσσος η ψυχή του τηλεθεατή...
Τι νέα είναι αυτά... Θα τη βλέπουμε πιο συχνά δηλαδή ???![]()