Νέα

Σάς έχει τύχει, μόλις η γκομενά σας βγάλει την κυλότα να βρωμάει το μουνι της..

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pantelos2017
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Μηνύματα
1.363
Like
279
Πόντοι
36

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.205
Κριτικές
35
Like
5.847
Πόντοι
6.796
Να ζεχνει η να σέρνει?
 

GEOMAN265

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
56
Like
347
Πόντοι
20
Ρε παιδια πριν κανα χρονο,βγαινω για ποτακι με μια σχετικα μπαμπατσικη που ομως τιποτα δεν μαρτυρουσε αυτο που θα ακολουθησει.πινουμε τα ποτακια μας και ξεκιναμε για hotel.στο αυτ.το ξεκιναω ενα χαμουρεμα και αρκετο δακτυλο.μολις εβγαλα το δακτυλο απο εκει μου ηρθε μια απιστευτη βρωμα και τελικα ακυρωθηκε το hotel.πρεπει να ετριβα το χερι μου με χλωρινες κανα δυο μερες.νομιζα οτι βρωμαγε για μερες.....
 
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Μηνύματα
2.771
Κριτικές
14
Like
808
Πόντοι
326
Πιτσιρικας εγω εικοσι χρονων (πριν εικοσι+  χρονια), εχω ξεμοναχιασει για πρωτη φορα τη μικρη αδερφη ενος παλιου μου συμμαθητη, 17 χρονων που νταλαβεριζομουν τοτε. Ψηλη 172 μπαμπατσικη με βυζαρες, μετριο προσωπο. Αρχιζω λοιπον το χαμουρεμα, τη γδυνω σιγα σιγα, φτανω και στο βρακι, μολις το βγαζω με πιανει μια μποχα, εχασα το φως μου. Φυσικα ξενερωσα, δεν πηδηξα, ουτε που μου σηκωθηκε. Δεν το εχω ξαναπαθει. Την πηγα σπιτι της και ουτε που ξανααπαντησα στο τηλεφωνο!!!
 

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Μηνύματα
165
Like
24
Πόντοι
1
Η δυσοσμία μπορεί να οφείλετε σε μύκητες, τριχομονάδες ή σε άλλες μικροβιακές λοιμώξεις του αίδείου Κύριοι. Γενικά για μένα η άσχημη οσμή είαι δείκτης αποφυγής γλιφωμουνιού και μη χρήσης προφυλακτικού. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις γυναίκες όταν ο λούτσος μυρίζει άσχημα και σε αυτή την περίπτωση η πιθανότητα παρασημοφώρησης είναι μεγάλη και θέλει λάστιχο 100%. Υπάρχουν βέβαια και γυνάικες που έχουν μια οξεία μυρωδιά που οφείλετε στο αυξημένο p.h. και είναι φυσιολογικό. Επίσης πολλές φορές δυσάρεστη είναι και η άσχημη μυρωδιά στα τελειώματα της περιόδου. Και για να το πάρουμε αλλοιώς είχα γνωρίσει κάποτε μια κοπέλα απο την Κύπρο πανέμορφη η οποία μύριζε λές και είχε βάλει άρωμα στο μ....άκι της. Την ρώτησα πολλές φορές αν χρησιμοποιεί καλυντικό και επέμενε ότι είναι φυισολογική μυρωδιά και δεν βάζει τίποτα. Πρέπει να ομολογήσω ότι όντος και το πρωί που ξυπνούσαμε είχε την ίδια μυρωδιά. Υπάρχουν όπως βλέπετε και τα αντίθετα απο την άσχημη οσμή.. 
 

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Μηνύματα
165
Like
24
Πόντοι
1
Για δέ τους φανατικούς οπαδούς της πίσω πόρτας η χρήση ντουζιέρας πρίν την συνεύρεση και τουαλέτας ποιό πρίν απο την Κυρία είναι η μόνη λύση για να μιωθεί η πιθανότητα ατυχήματος κατά την διάρκεια κυρίως της συνεύρεσης. Στο ψητό δίχως προετοιμασία έχει μεγάλο ρίσκο αλλά πολλές φορές είς γνώση μας γιατί δεν κρατιώμαστε. Θα δώσω μια συμβουλή, μάλλον μια τεχνική. Λέγετε η τεχνική με το φανελάκι.. αυτή έχει ώς εξείς βγάζετε το φανελάκι και το έχετε στάντ μπάι δίπλα σας. Μόλις έχετε τελειώσει  :fuck2: και είστε έτοιμοι να τον βγάλετε πετάτε πάνω το φανελάκι και ταυτόχρονα σκουπίζετε.. Μιλάμε για μείωση οπτικής αρνητικής εντύπωσης 100% και μυρωδιάς στο 70-80% γιατί τελείως δεν γίνετε άλωστε τα σκατά βρωμάνε τι να κάνουμε. Η τεχνική συνίστατε για πρωτάρες της πίσω πόρτας σίγουρα .. ΑΑΑ και το χρώμα να είναι μαύρο για να μην χτυπάει το καφετί.. μην πάρετε κανένα άσπρο .. και επίσης πέταμα αμέσως.. Θα σας περιγράψω μια άλλη φορά την ενναλακτική τεχνική της καρφίτσας.....  :dancing:
 

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Μηνύματα
324
Like
6
Πόντοι
1
Eυτυχώς δεν μου έχει τύχει ανάλογη περίπτωση πλην μιας με μια κοπέλα που τα είχα προ αμνημονεύτων, η οποία όμως είχε κολλήσει μύκητες από την παραλία (υποθέτω, καθώς ήταν τέλος καλοκαιριού) και μόνο μια φορά είχε μια δυσάρεστη οσμή. Περίπου σχετικός με το αντικείμενο επαγγελματικά, το αντιλήφθηκα αμέσως και την έστειλα κατευθείαν σε γυναικολόγο και όλα καλά...φυσιολογικά πράγματα και μες στο παιχνίδι κι αυτά!! Από εκεί και πέρα, η δυσάρεστη οσμή σε μια γυναίκα, εκτός της κακής σωματικής υγιεινής και των...ψυχροπολεμικών σχέσεων που ενδεχομένως έχει με το...νερό καθώς και των περιπτώσεων μυκητιάσεων και κολπίτιδων, μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους...από την διατροφή που ακολουθεί έως και ορμονικά θέματα...
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.170
Κριτικές
496
Like
62.328
Πόντοι
39.662
Ήθελα να καρφώσω μια γκόμενα,εδώ και καιρό. Τελικά ήρθε εκείνη η ημέρα ξεντύθηκε και μόλις έβγαλε την κιλότα σε απόσταση ενός μέτρου, ήρθε η μυρωδιά κατουρίλας και μουνίλας, πρώτη φορά μου έτυχε μουνί να μυρίζει έτσι. Μου έτυχε να μυρίζουνε ταγκίλα ή κατουρλιό αλλά ποτέ και τα δύο. Αηδίασα, μπήκα στο μπάνιο και προφασίστηκα ότι πήρα μήνυμα στο κινητό απο την δουλειά και την έκανα.

επρεπε να πεσεις με τα μουτρα μεσα στο μουνι και να αρχισεις να ρουφας αντισωματα  :hi:
 

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Μηνύματα
800
Κριτικές
6
Like
276
Πόντοι
6
Ρε .σεις μηπως η τυπησα που λεει ο φιλος στην αρχη το δουλευε διπλοβαρδια και ο προηγουμενος ανοιξε την κανουλα μεσα; Με τα αντισυλληπτικα που περνουν τα πορνιδια τα δινουν πολυ μεσα κ μετα βρωμαει το μουνακι τους αν δε το πληνουν καλα.
 

Μπιρλας

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Μηνύματα
10.441
Like
8.558
Πόντοι
2.456
τι θρενταρες εχουν ανοιξει σημερα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
 

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Μηνύματα
867
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Ρε είναι τόσο βρωμιάρες ή παίζουν τίποτα ορμονικά θέματα, pH ή τπτ άλλο οργανικό με ορισμένες;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom