You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sami's Bar
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ManLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Thanos48
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2023
- Like
- 193
- Πόντοι
- 0
Είχα πάει πριν πολλά χρόνια- νομίζω κάπου το 2012. Cult εμπειρία γενικά, αλλά το μαγαζί είχε κέφι. Θυμάμαι λόγω θαμώνων κ εργαζομένων έβαζε και αρκετά αραβικά τσιφτετέλια .
Φυσικά υπήρχαν αρκετά εκδιδομενα αγόρια...και γενικώς ήθελε λίγη προσοχή ως μαγαζί στις γνωριμίες (τότε που πήγα οι γνωστές εφαρμογές δεν ηταν τοσο διαδεδομένες). Ωραία θα ήταν κάποιος που πήγε πρόσφατα να μας πει εντυπώσεις
Φυλης ειναι. Νομιζω μετραει ως Μεταξουργειο εκεινο το σημειο; Δεν ειμαι σιγουρος.Στον κυψέλη λες ;;
Thanos48
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2023
- Like
- 193
- Πόντοι
- 0
Περισσότερο περιοχή πλατείας Βάθη ή περιοχή Βικτωριας θα ακούσεις να λένε το συγκεκριμενο σημείο.Φυλης ειναι. Νομιζω μετραει ως Μεταξουργειο εκεινο το σημειο; Δεν ειμαι σιγουρος.
Είχαμε πάει για ποτό με την δικιά μου πριν μήνες, είχαμε πάει και περισυ κάποιες φορές,καλή μουσική, αρκετός κόσμος, ακόμα και τουρίστες είδαμε, μαλλον το βρήκαν απο tripadvisor
, κάποια τράνς άτομα μόνιμα και καποιοι αλλοδαποί ασιάτες που μάλλον περιμενουν υπομονετικα κάναν χορηγό γκέι,, αλλα και γυναίκες /ζευγάρια έχουμε δει, έχει και μια καβάτζα κήπο στην αλλη μερια του μαγαζιού το οποιο ειναι λιγο δαιδαλώδες,, όπως επίσης και μια σκοτεινή καβάτζα με κουρτίνες σε ενα δωμάτιο όπου κάποια στιγμή μερικοί αλλοδαποί σκίζανε ένα τράνσ, μια απ τις φορές πήγα με την δικιά μου στον χώρο αυτό και της εδωσα μια πίπα, ο κόσμος δεν είναι ενοχλητικός, αρκετά καυλωτικό μαγαζί, λίγο περίεργη η περιοχή κυκλοφορούν διαφοροι περίεργοι πέριξ, οποτε καλύτερα παρκάρετε στον κεντρικο (ιουλιανού) που εχει κινηση.
το μαγαζί ειναι ιουλιανού και φυλής μεσα στην φυλής 10-20 μέτρα, παλιό νεοκλασσικο που θα μπορούσε να ειναι πιο προσεγμενο, εννοώντας τουαλέτες κλπ, ωραία διακόσμηση πάντως στο κυρίως μπαρ, και μια μικρή πιστούλα για όσους μερακλώσουν με τα αράβικα
το μαγαζί ειναι ιουλιανού και φυλής μεσα στην φυλής 10-20 μέτρα, παλιό νεοκλασσικο που θα μπορούσε να ειναι πιο προσεγμενο, εννοώντας τουαλέτες κλπ, ωραία διακόσμηση πάντως στο κυρίως μπαρ, και μια μικρή πιστούλα για όσους μερακλώσουν με τα αράβικα
Τελευταία τροποποίηση:
Kolobaras35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 201
Πάνε και τρανς κ γυναίκες ? Καλά διάβασα ή είναι κανένας από το μαγαζί κ το γράφει ! Επίσης αν θες να γαμησεις εκεί μέσα ,υπάρχει μέρος ??
Με μια τρανς γνωστη που ειχα μιλησει για το μερος, μου ειχε πει οτι πανε κ τρανς/κρος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλη ερωτηση, αλλα δεν ξερω.Πάνε και τρανς κ γυναίκες ? Καλά διάβασα ή είναι κανένας από το μαγαζί κ το γράφει ! Επίσης αν θες να γαμησεις εκεί μέσα ,υπάρχει μέρος ??
Τελικα πηγες; τι φαση παιζει εκει; σκεφτομαι πολυ καιρο να παωΘελει κανεις να παμε μαζι αποψε; Οχι να κανουμε κατι μεταξυ μας, απλα να εχω μια παρεα.
PavlinaCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2023
- Like
- 441
- Πόντοι
- 21
Υπαρχει μερος να γαμησεις, πηγαινουν τρανς και κρος αλλα οχι γυναικες.Με μια τρανς γνωστη που ειχα μιλησει για το μερος, μου ειχε πει οτι πανε κ τρανς/κρος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλη ερωτηση, αλλα δεν ξερω.
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 918
- Πόντοι
- 86
Πηγαίνανε εννοείτε, τωρα που αναφέρθηκε εδω θα γεμίσει τεστοστερόνη
Πηγα. Καποιοι σεξεργατες μου φανηκαν ισως επικινδυνοι. Γενικα μια χαρα μπαρ, απλα τα εχω βαρεθει προ πολλου (μουσικη, ποτο, χορος κλπ) αυτα κ ηθελα να δω αν εχει καλους γαμιαδες. Εχει κι ενα κρεβατι για οσους θελουν. Τρανς/κρος δεν ειδα μεχρι τις 2μιση περιπου που εφυγα. Αποψε θα εχει show. Ο Μιλαντ που το εχει ειναι πολυ κουκλος.
PavlinaCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2023
- Like
- 441
- Πόντοι
- 21
Αυτο το μαγαζι ειναι πανω απο 30 χρονια αγαπη, δεν χρειαζεται τα μελη του bou.Πηγαίνανε εννοείτε, τωρα που αναφέρθηκε εδω θα γεμίσει τεστοστερόνη
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 918
- Πόντοι
- 86
Ναι αλλα δεν ειχε αναφερθεί σε thread... θα γεμίσει τοσα ζόμπι που δεν θα διαφερει απο το τσοντοσινεμα downtown
Δε με πειραζει, αλλα ηταν καπως περιεργο που ειδα τοσα νεο-κουιρ ατομα λες κ ηταν οποιοδηποτε αλλο πουστραδικο. Θα το προτιμουσα να εχει περισσοτερους νεους γαμιαδες χωρις λεφτα για θαμωνες. Αλλα οκ.Εχει αλλαξει τραγικα, εχει μαζεψει ολα τα κουηρια και τα non-binary απο το γκαζι
PavlinaCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2023
- Like
- 441
- Πόντοι
- 21
Εχω 3 χρονια να παω. Κριμα. Εμενα μου αρεσει η Βικτωρια γιατι δεν ειναι γκαζι. Παει και αυτο.Εχει αλλαξει τραγικα, εχει μαζεψει ολα τα κουηρια και τα non-binary απο το γκαζι
Kolobaras35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 201
Εξήγησε τι εννοείς επικίνδυνοι και τρανς έχει μόνιμες ή πανε οποίες θέλουν ! Κ που είναι ο χώρος που γαμαςΠηγα. Καποιοι σεξεργατες μου φανηκαν ισως επικινδυνοι. Γενικα μια χαρα μπαρ, απλα τα εχω βαρεθει προ πολλου (μουσικη, ποτο, χορος κλπ) αυτα κ ηθελα να δω αν εχει καλους γαμιαδες. Εχει κι ενα κρεβατι για οσους θελουν. Τρανς/κρος δεν ειδα μεχρι τις 2μιση περιπου που εφυγα. Αποψε θα εχει show. Ο Μιλαντ που το εχει ειναι πολυ κουκλος.
Τι χωρος είναι ;
prothymos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Δεν επαιζε ποτε αυτο που λες (και δεν παιζει και πουθενα). Ειχε παντα αλλοδαπους που 99 στους 100 ηθελαν λεφτα και, οπως ειπες, φυσικα δεν ηταν ολοι ασφαλεις. Τα παιδια που εχουν το μαγαζι προφανως δεν μπορουσαν να ελεγξουν τους παντες και καποια στιγμη αποφασισαν να διωχνουν τα περισσοτερα τσολια. Μαζι τους ομως εφυγαν και οι παππουδες που πηγαιναν για τα τσολια. Ισως για αυτο να αλλαξαν και τη νοοτροπια και εφεραν νεο κοσμο για τα queer events, επρεπε καπως να επιβιωσουν.Θα το προτιμουσα να εχει περισσοτερους νεους γαμιαδες χωρις λεφτα για θαμωνες. Αλλα οκ.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 205
- Εμφανίσεις