Νέα

Ρουσόπουλος(Βατοπέδι)-Η πλήρης δικαίωση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος δικαιώθηκε σήμερα πανηγυρικά για τις εις βάρος του συκοφαντίες σε σχέση με το σκάνδαλο-φάντασμα(made in Interamerican) του Βατοπεδίου,για το οποίο έχει ήδη απαλλαγεί από την Βουλή(όχι λόγω παραγραφής,αλλά επί της ουσίας).

Το σημερινό γεγονός,σε συνδυασμό με την επίσημη έκεθση ότι δεν υπήρχε καμία ζημία του Δημοσίου από τις ανταλλαγές,καθιστούν την εν λόγω υπόθεση την μεγαλύτερη κατασκευασμένη απάτη της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας.

ΑΓΑΝΑΚΤΕΊΣΤΕ τώρα ελεύθερα στις πλατείες,απλά μην κλείνετε τους δρόμους,γιατί αργούν οι βίζιτες στα ραντεβού!!!!!

Εκδόθηκε σήμερα η δικαστική απόφαση για την αγωγή που είχε καταθέσει ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος κατά του τηλεοπτικού σταθμού Αlpha και τριών δημοσιογράφων. Η πρωτόδικη απόφαση δικαιώνει τον κ. Ρουσόπουλο, ο οποίος με δηλωσή του επισημαίνει, μεταξύ άλλων:  "τρία χρόνια μετά από μια τεράστια προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική περιπέτεια, όλες οι εις βάρος μου κατασκευασμένες κατηγορίες κατέπεσαν η μία μετά την άλλη με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο".

Η Δήλωση του Θόδωρου Ρουσόπουλου

"Οι δημοσιογράφοι Γιώργος Αυτιάς, Γιώργος Βλάχος και Γιάννης Ντάσκας στον τηλεοπτικό σταθμό «Άλφα» είχαν αποδυθεί από το 2008 σε σειρά υβριστικών σχολίων για εμένα. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξουν ότι «πλούτισα μέσα από την πολιτική». Τους κατέθεσα αγωγή. Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας (13.05.2010) παρέδωσα στο δικαστήριο αδιάσειστα στοιχεία που αποδείκνυαν την διαφάνεια της οικονομικής μου πορείας, ως δημοσιογράφος και ως πολιτικός. Σήμερα εξεδόθη η απόφαση με την οποίαν δικαιώνομαι απολύτως και καταδικάζονται οι τρείς δημοσιογράφοι.

Στο σκεπτικό του δικαστηρίου αναφέρονται: «Διαπιστώνεται ότι υπάρχει πρόθεση που κατευθύνεται ειδικά στην προσβολή της τιμής του ενάγοντος (Θ. Ρουσόπουλου), με αμφισβήτηση της ηθικής ή κοινωνικής αξίας του προσώπου του ή με ονειδισμό, καταφρόνηση ή περιφρόνηση αυτού και με τρόπο που δεν ήταν αντικειμενικά αναγκαίος για τη δέουσα απόδοση του περιεχομένου της σκέψης εκείνου που φέρεται, ότι ενεργεί από δικαιολογημένο ενδιαφέρον, ο οποίος, μολονότι γνώριζε την έλλειψη αναγκαιότητας του τρόπου αυτού, παρ’ όλα αυτά τον χρησιμοποίησε για να προσβάλει την τιμή του άλλου».

Και συνεχίζει η απόφαση: «Από τα παραπάνω συνεπώς προκύπτει ότι οι ισχυρισμοί του δεύτερου και τρίτου εναγομένου (Γ.Βλάχου – Γ. Ντάσκα) και η ανοχή σε αυτούς του πρώτου εναγομένου (Γ.Αυτιά) ενέχουν καταφρονητική διάθεση σε βάρος του ενάγοντος (Θ.Ρουσόπουλου) και χρησιμοποιήθηκαν για να βλάψουν την τιμή και την υπόληψή του, προσέβαλαν δε παράνομα την προσωπικότητά του και από την ανωτέρω προσβολή ο ενάγων υπέστη ηθική βλάβη».

Στους υβριστές μου επιδικάστηκε να πληρώσουν το ποσόν των 16.500 ευρώ (15.000 για την δυσφήμισή μου και 1.500 ευρώ για την δικαστική μου δαπάνη). Δεν έχει καμία σημασία το ποσόν. Άλλωστε από τότε που κατέθεσα την αγωγή δήλωσα ότι στόχος μου δεν ήταν η χρηματική αποζημίωση –γι’ αυτό και είπα ότι όποιο ποσό επιδικαστεί θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στόχος μου ήταν η ηθική μου αποκατάσταση δια της καταδίκης των υβριστών μου. Και ο στόχος αυτός επετεύχθη απολύτως.

Ο τηλεοπτικός σταθμός «Άλφα» που επίσης καταδικάστηκε σήμερα είναι αυτός που από το Καλοκαίρι του 2008 μου επιτέθηκε προσωπικά με αφορμή την υπόθεση Βατοπεδίου, εμφανίζοντάς με ως δήθεν «συντονιστή σκανδάλου». Για την υπόθεση αυτή έχει ήδη αποφανθεί η ολομέλεια της Βουλής από τις 16 Νοεμβρίου 2010, όταν όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα της αντιπολίτευσης (Ν.Δ-ΚΚΕ- ΛΑΟΣ- ΣΥΡΙΖΑ) και πάνω από τριάντα Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν ότι δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση.

Τρία χρόνια μετά από μια τεράστια προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική περιπέτεια, όλες οι εις βάρος μου κατασκευασμένες κατηγορίες κατέπεσαν η μία μετά την άλλη με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο"

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
χαρηκες εσυ ε?δεν αρπαξε τιποτα το πουλακι μου.ΑΘΩΟΣ....
πουτσα στην σαπιλα ρεεεεεε

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
1.απεδόθη δικαιοσύνη

2.φάνηκε πώς μπορεί η τηλεόραση να χειραγωγήσει μαζικά και ξεδιάντροπα την κοινή γνώμη για ένα θέμα ανύπαρκτο και ουσιαστικά να αλλάξει κυβέρνηση στον τόπο,φέρνοντας το ΔΝΤ στη χώρα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σε γαμαει ρε κολητε η?

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
Όποιος συμψηφίζει,είναι βαθιά νυχτωμένος

άλλο πράγμα το πταίσμα,άλλο το κακούργημα

υπάρχει διαβάθμιση,όπως στη Δικαιοσύνη....

δεν τιμωρούνται όλα τα εγκλήματα το ίδιο,ούτε έχουν την ίδια απαξία

ούτε οι δράστες έχουν την ίδια αντιμετώπιση

ΥΓ Ο Λαλιώτης πήρε 700 εκ ευρώ από την Ευρώπη για να κάνει το Κτηματολόγιο και τα έφαγε μέχρι τελευταίας δεκάρας....

το μεγαλύτερο ίσως σκάνδαλο τα τελευταία 20 χρόνια!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μόνο στην ελλάδα τα σκάνδαλα δημιουργούνται από μόνα τους,
θα φταίει το κλίμα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
205
Πόντοι
66
Καλά, το ότι οι μπαστόκοι στο βατοπέδι έκαναν την τρίχα τριχιά είναι δεδομένο.
Αλλά όχι και αμέμπτου ηθικής ο γιος του ταχυδρόμου. Το ήξερε τον νυφίτσα καλά...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.297
Πόντοι
10.135
Όποιος συμψηφίζει,είναι βαθιά νυχτωμένος

άλλο πράγμα το πταίσμα,άλλο το κακούργημα

υπάρχει διαβάθμιση,όπως στη Δικαιοσύνη....

δεν τιμωρούνται όλα τα εγκλήματα το ίδιο,ούτε έχουν την ίδια απαξία

ούτε οι δράστες έχουν την ίδια αντιμετώπιση

ΥΓ Ο Λαλιώτης πήρε 700 εκ ευρώ από την Ευρώπη για να κάνει το Κτηματολόγιο και τα έφαγε μέχρι τελευταίας δεκάρας....

το μεγαλύτερο ίσως σκάνδαλο τα τελευταία 20 χρόνια!
φιλε εσυ εισαι ο νυχτωμενος που ανεμιζεις ακομη περηφανα την σημαια του κομματος σου... :jerking: :jerking: :jerking:
χεστηκαμε για τον μαλακα τον Ρουσοπουλο, ενας δημοσιογραφος της πλακας ητανε κ ξαφνικα βρεθηκε χωμενος μεσα στην εξουσια...ητανε κ δεξι χερι του χοντρου...μαλλον του την τιναζε,,, :2funny:

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
το αστείο είναι ότι η μεταστροφή υπέρ ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε από την ΔΕΘ,όπου ο Καραμανλής δήθεν κάλυψε τον Βουλγαράκη(για το ανύπαρκτο σκάνδαλο!)

είπαμε,λαός με ποπ κορν στο κεφάλι....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

συμφωνα με πληροφοριες τα μισα τα εφαγε σε διπλοπιτα με γυρο και τα υπολοιπα σε κουρκουμπινια

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
φιλε εσυ εισαι ο νυχτωμενος που ανεμιζεις ακομη περηφανα την σημαια του κομματος σου... :jerking: :jerking: :jerking:
χεστηκαμε για τον μαλακα τον Ρουσοπουλο, ενας δημοσιογραφος της πλακας ητανε κ ξαφνικα βρεθηκε χωμενος μεσα στην εξουσια...ητανε κ δεξι χερι του χοντρου...μαλλον του την τιναζε,,, :2funny:

χωρίς αυτήν τη σημαία,τώρα θα είχες....δηνάρια στις τσέπες!!!και μάλιστα υποτιμημένα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το αστείο είναι ότι η μεταστροφή υπέρ ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε από την ΔΕΘ,όπου ο Καραμανλής δήθεν κάλυψε τον Βουλγαράκη(για το ανύπαρκτο σκάνδαλο!)

είπαμε,λαός με ποπ κορν στο κεφάλι....
ΝΔ και σωθηκαμε φιλαρακο ετσι?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.297
Πόντοι
10.135
χωρίς αυτήν τη σημαία,τώρα θα είχες....δηνάρια στις τσέπες!!!και μάλιστα υποτιμημένα
ναι ε??για ριξε κ το επιχειρημα να το ακουσω...
αληθεια τον Ρουσοπουλο εσυ τι τον εχεις??κουμπαρια ή κατι αλλο παιζει??πολυ κωλο δινεις για δαυτον...πες τα μας μη ντρεπεσαι...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
1.απεδόθη δικαιοσύνη

2.φάνηκε πώς μπορεί η τηλεόραση να χειραγωγήσει μαζικά και ξεδιάντροπα την κοινή γνώμη για ένα θέμα ανύπαρκτο και ουσιαστικά να αλλάξει κυβέρνηση στον τόπο,φέρνοντας το ΔΝΤ στη χώρα

Σε υποτιθεμενο σεναριο αποσταθεροποιησης της χωρας,οι πρωτοι στοχοι δεν θα επρεπε να ειναι
τα λαμογια τυπου Ρουσοπουλου,αλλα τα σκουπιδια οπως εσυ.....

Ερχεται η ωρα σας εγγεγραμενα βρωμοσκυλα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Φυσικο και επομενο να αθωωθει πανηγυρικα.
Νομιζετε οτι εχουμε Δημοκρατια επειδη ψηφιζετε καθε 4 χρονια;
Αφιερωμενο:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
20
Πόντοι
166
   Σε υποτιθεμενο σεναριο αποσταθεροποιησης της χωρας,οι πρωτοι στοχοι δεν θα επρεπε να ειναι
τα λαμογια τυπου Ρουσοπουλου,αλλα τα σκουπιδια οπως εσυ.....

Ερχεται η ωρα σας εγγεγραμενα βρωμοσκυλα

η δικη σας εχει ερθει αλλα ακομα να το παρετε χαμπαρι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom