Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κοιτα επειδη μιλαω τελεια τα ρουμανικα κ καταλαβαινουν ολοι εκει,δεν μιλαω ρωσικα στο κισιναου,δε μου βγαινειΝαι είναι γεγονός ότι τους Ρουμανόφωνούς Μολδαβούς (-ες) δεν τους πάω ως χαρακτήρες.
Αλλα ρώτα με ότι θες στο ανάλογο θρντ. Είμαστε οφ-τόπικ.
Προλαβα και την άλλη ερώτηση. Όχι δεν ήταν γιατί έτσι είχες γράψει επανειλημμένα και έλεγες μάλιστα πόσο ποιό άνετος θα ήσουν στο Κισινιώφ αν μίλαγες και ρώσσικα.
ενταξεικοιτα τωρα οι ανατολικες πολεις εχουνε διαφορες οψεις,αλλα το βουκουρεστι δεν το θεωρω κ κανα αριστουργημα,παροτι μ αρεσει,ειναι ευχαριστο,αν τωρα στρωσουνε κ αυτες οι καριολες με τη πεινα που θα πεσει παλι,μπορει να ξαναγινει ωραια φαση,αλλα αγια πετρουπολη,πραγα βουδαπεστη απεχουν παρασαγγας απ αυτοτο εθεσα απο αποψη αισθητηκης σαν πολη με πολη.κτηρια δρομοι και τετοια
ακου μακη.αν οι ρουμανοφωνοι δεν τους πας,τοτε τις ρουμανες-οριτζιναλ θα βγαλεις οπλο να τις σκοτωσειςΝαι είναι γεγονός ότι τους Ρουμανόφωνούς Μολδαβούς (-ες) δεν τους πάω ως χαρακτήρες.
Αλλα ρώτα με ότι θες στο ανάλογο θρντ. Είμαστε οφ-τόπικ.
Προλαβα και την άλλη ερώτηση. Όχι δεν ήταν γιατί έτσι είχες γράψει επανειλημμένα και έλεγες μάλιστα πόσο ποιό άνετος θα ήσουν στο Κισινιώφ αν μίλαγες και ρώσσικα.
χωρισ ναχω παει,μου εχουν πει παρα πολλοι που πηγαινουν,οτι αυτο που ειπες γινεται σε τελειωνουν με μαλακια,λεγεται μασαζ εροτικ,εγώ που είμαι τώρα Βουκουρέστι έχω μια απλή ερώτηση.
Υπάρχουνε κάτι μασζίδικα. Εκεί τι ακριβώς παίζει; Γιατί αυτές στο τηλ. λένε πως σεξ δεν έχει παρα μόνο σε "τελειώνουνε" με το μασσάζ.
κάποιος φιλαράκος που ενδιαφέρεται να βρεθούμε σήμερις;
δεν απανταω σε σενα φιλε redpainz απλα αρπαξα την ευκαρια για κατι που συζηταγατε.για κω δε μουπες που δουλευες?
μην ακούω για αισθητική το Βουκουρέστι by the way...ήμαρτον.το εθεσα απο αποψη αισθητηκης σαν πολη με πολη.κτηρια δρομοι και τετοια
εγώ που είμαι τώρα Βουκουρέστι έχω μια απλή ερώτηση.
Υπάρχουνε κάτι μασζίδικα. Εκεί τι ακριβώς παίζει; Γιατί αυτές στο τηλ. λένε πως σεξ δεν έχει παρα μόνο σε "τελειώνουνε" με το μασσάζ.
κάποιος φιεγώ που είμαι τώρα Βουκουρέστι έχω μια απλή ερώτηση.
κάποιος φιλαράκος που ενδιαφέρεται να βρεθούμε σήμερις;
εξαρτατε το μασατζιδικο
δυσκολα να σου κατσει γκομενα με το πρωτο μασαζ
αλλα οχι και ακατορφοτο .
σε ολλα τα μασαζ εχει τελειωμα με το χερι
απο εκει και περα μιλας με την γκομενα και κανονηζεις
αλλες κανουν σεξ αλλεσ μονο πιπα
παντως να εχεις μαζι σου προφυλακτικα
πούτσες μπλε δηλαδή.
Κανένας που να βρίσκεται τώρα Βουκουρέστι υπάρχει; Εκτός από εμένα εννοώ.
Και επίσης που να ξέρει τίποτα καλό πάνω στην calea victoriei?
πούτσες μπλε δηλαδή.
Κανένας που να βρίσκεται τώρα Βουκουρέστι υπάρχει; Εκτός από εμένα εννοώ.
Και επίσης που να ξέρει τίποτα καλό πάνω στην calea victoriei?
κ εγω σαν τουριστας το 88 πρωπηγα 10 μερες,τι να σου πω,δεν απανταω σε σενα φιλε redpainz απλα αρπαξα την ευκαρια για κατι που συζηταγατε.
κω ηταν σουπερ το 87-88 που ειμουνα.μολις ειχε σκασει το aids,ηταν φρεσκο τοτε, αλλα καλο παιχνιδι γινοτανε,πολυ καλο.
ξεκινημα απο εξαρχεια βεβαια,αλλα μετα που μαθαμε τα κατατοπια,καλυτερα τα λιγα μπαρακια που ειχε πριν τη στροφη για τις ντισκο χεβεν κλπ.πιο κουλαριστα,λιγοτεροι ελληνες και φανταροι,λιγοτερος ανταγωνισμος,πολυ καλυτερο καμακι και φορτωμα..και εντελως τζαμπα τα ξυδια μια που εμασταν ελαχιστοι ελληνες εκει.
μετα το 90 εμαθα απο φιλους που εμειναν κατω οτι εσπασε καπως το πολυ καλο παιχνιδι που γινοτανε γιατι κανανε προσφορεσ τα γραφεια και ερχονταν πολλοι ζευγαρωμενοι απο εξω.
σιγουρα ειναι καλυτερες γκομενες οι σκανδιναβες(δανες κυριως) και μετα γερμανιδες(γουστα ειναι αυτα),δε το συζηταμε για συγκριση με ανατολικες και βαλκανιες...
σορρυ για το οφ τοπικ,απλα βρηκα την ευκαιρια![]()
στην γκαλεα βικτοριε πεζουν 3 μασαζ
και ενα αλλο στην πιατσα βικτοριε
αν θες περετερο στοιχεια στηλε πμ

πεστα αρχηγε,αν τα λεω εγω βγαινουν κ με βριζουνερε φιλε τι μαλακιες ειναι αυτες κανενα παιδακι εισαι και παιζεις
το πουλακι σου ακομα![]()
πεστα αρχηγε,αν τα λεω εγω βγαινουν κ με βριζουνε
να δωσω 50ε σε μια καριολα που την εχει γαμισει ολη η ρουμανια κ μολδαβια δωρεαν,για να μου παιξει μαλακια,λες κ ειναι καμια παρθενα κ φοβαται για τον υμενα της-στα αυτια]
]
ρε φιλε τι μαλακιες ειναι αυτες κανενα παιδακι εισαι και παιζεις
το πουλακι σου ακομα![]()
ax,siga kale fovithika,skliro agoriΒρε μπαγκλαμά χάρηκες?