Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εσυ εισαι χειροτερος απο μενα....σκας γαιδαρο...δεν μπορω να καταλαβω?κρυβεσε απο κατι? φοβασε κατι? οι εισαι κανενας μπατσος ρε?
πριν 3 χρονια για μια εβδομαδα 50 ευρω;;;;προσοχη με τα...βαλκανια ειπαμε....δεν ειναι για πολλα νταραβερια,ουτε επαγγελματικα για δουλιες κανουνε ουτε για γκομενοδουλιες. παραασχολουμαστε με αυτους τους απιθανους αλβανορουμανοβουλγαρους και ξεχασαμε οτι υπαρχουνε και αλλοι. σε περιεργο τριπακι εχουμε μπει μου φενεται,πολλοι απο εμας. η φτηνια τρωει τον παρα μαγγες μη το ξεχνατε. σας μιλαω και εγω οχι για να το παιξω μαγγας σε κανεναν και εμενα μαλακα με πιασανε αρκετες φορες μεχρι που τους εσβυσα απο το χαρτη. μαγγας ειναι ο παλιος μου χρηματιστης(50 αρης,ασχημος, αλλα μαγγας αντρας ) που επερνε ρουμανιτσες για μια βδομαδα και στο τελος τους εδινε 50 ευρο και κανανε κολοτουμπες(πριν 3-4 χρονια αυτο).οταν μου γνωρισε μια πρωην του και του ειπα ειναι ωρεο μορο , να της δωσω κανα 100 ευρω για καμια βδομαδα μου εβαλε τις φωνες οτι χαλαω τη πιατσα και δικιο ειχε. εμεις με τις μαλακιες μας και τη χαζομαρα μας καναμε μαγγες τουσ σκατογυφτους αλβανοβουλγαρορουμανοροσσους.λες και δεν υπαρχει τιποτα αλλο,κολλησαμε με τους μαλακες τους ανατολικους αλεπουδιαρηδες.... και να θεσω το μεγα ερωτημα τωρα που εφαγα φλασακι....
ΡΕ ΣΕΙΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ?
α σορρυ δεν το καταλαβα...και το 50αρι που τους εδινε που κολλαγε;;;;οχι επαγγελματιες φιλε χριστιδι.καμακι κανει ο ανθρωπος,το κυνηγαει το πραμα(αυτα πριν 3-4 χρονια που συνεργαζομασταν....), κα αμ τον δεις χαλια αντρας απο εμφανιση και 50ρης.αλλα ξυπνιος. και χρηματιστης και μαγγας πακετο. ουτε για φτυσιμο δε κανουνε αυτες οι χωρες τελικα και καθομστε και ασχολιομαστε μαζι τους....
να σε ρωτησω σε ποιο κλαμπ πηγατε με την κοπελα???
ρε φιλε επειδηξη γνωσεων θα κανουμε εδω μεσα??αφου την ξερεις πες μας και σε εμας να την μαθουμε μιπως ημασταν αλλου και δεν πειραμε χαμπαρι τιποτα.καταρχην ρουμανικα ξερεις?
ναι φιλαρακι αλλα να σου πω κατι επειδη καποιος ξερει 5 χ,ψ πραγματα (και μαγκια του) δεν ειναι και αναγκη να μπαινει εδω μεσα με ενα στυλακι (λιγο πολυ ετσι καταλαβα εγω) οτι εγω υα ξερω ολλα και σεις ετσι κ ετσι....!!να ρωταει αν ξερουμε ρουμανικα ή οχι! που ξερει τι εχουμε κανει και τι οχι!!κατεβαζε γυναικες π.χ οκ μπραβο του ΚΑΙ??????νομιζεις οτι εγω θα ψαρωσω και θα πω ααα ο τυπος ξερει.....ισα ισα την χειροτερη αποψη σχηματιζω!!! κλπ κλπ κλπΡε παιδια..........Ρε παιδια!!τι φαγωμαρα ειναι αυτη???Εδω ακουγονται ολες οι γνωμες φτανει να διατυπωνονται με ωραιο τροπο..........Ηρεμηστε λιγακι.........ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ,ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!Θελω να παρακαλεσω να πεσουν οι τονοι......
Εγω εγραψα αυτο που μου συνεβει για να μην την παθουν αλλοι και οχι για να "μαλωνετε" ποιος ξερει καλυτερα την ρουμανια,την βουλγαρια και τ'αλλα μερη....
Επισης νομιζω η προταση του Tin kai tou allantalon(για εκδρομη τελη Μαρτιου με τιμες χονδρικης,οπως λεει ο tin)ειναι πολυ καλη!!
φιλε αυτο που λες ειναι καλο να γινει.μια καλη εποχη ειναι τελη μαρτιου ωστε να τρωγεται και ο καιρος γιατι καποιοι συναγωνιστες που δεν ειναι μαθημενοι θα πεθανουν απο το κρυο.Επισης πρεπει να γινει μια προεργασια απο εμενα ωστε να εχουμε την καλυτερη δυνατη σχεση προιοντος με αυτο που πληρωνουμε γιατι θα δουλεψουμε χοντρικη λογο παρεας και πρεπει να απαιτουμε και τις προσφορες μας αλλα και το επιπεδο αριστο επιπεδο απο πλευρας υπηρησιων.υπολογιζε τελικο κοστος για 5 μερες με ολα πληρωμενα φαγητα,ποτα,υπνος,πουτανες,εισιτηρια,στα 1000 ευρς κοντα.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ.