Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ποιος ο Shinoharas?Αυτοι ειναι εξυπνα ατομα,γραφουν μια προταση και κατεβαινει η τιμη του μουνιου στο τριτο,δεν εχουν σχεση με εμας τους χουβαρνταδες.
H πλακα ειναι οτι νομιζουν οτι ειναι απο τους καλυτερους γιατρους. Ενας απο τους λογους που δε θα ηθελα να μετακομίσω ρουμανια, ειναι οτι αμα αρρωστησω θα με στειλουν μια ωρα αρχιτερα. Επιγραμματικά σου λεω οτι 2 φιλες μου με πονοδοντο, πηγαν στον οδοντιατρο και δε τους εβαλε αναισθητικη ένεση...Την πρώτη μέρα αργά το βραδι βγήκα με μια παρέα Ελλήνων φοιτητών ιατρικής ! Το τι άκουσα για το επίπεδο σπουδών και κυρίως για τη διαφθορά μην το ακούσει άνθρωπος... Μακριά από γιατρό από Ρουμανία αν δεν έχει κάνει ειδικότητα σε άλλη χώρα...
Απλα ειχε ήδη γκομενο (η γαμια) που μαλλον την τρεχει η ισως της τα φοράει κανονικα.Σε εκεινον έγραφε να εισαι σιγουρος. Κλασικο ρουμανικο σκηνικο, τιποτα πρωτότυπο.Εκεί γνώρισα μια 25αρα που είχε μείνει Κω καλό μουνάκι και μου ψωλοτριβόταν κατά διαστήματα, ενώ ήταν σε άλλη παρέα μακρυά, χωρίς να κερασω τίποτα και σε κάποια φάση πίστευα πως θα φόρτωνα! Τελικά την έπιασε μια κυκλοθυμία με το κινητό και έφυγε μόνη και νευρική..
Tιποτα δεν την πειραξε.Το μόνο κακόλο είναι πως μετά εξαφανήστικε ..Απέφυγε δεύτερη συνάντηση με άσχημο τρόπο μη απαντώντας σε μυνήματα!Δεν ξέρω τι την πείραξε!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλε!H πλακα ειναι οτι νομιζουν οτι ειναι απο τους καλυτερους γιατρους. Ενας απο τους λογους που δε θα ηθελα να μετακομίσω ρουμανια, ειναι οτι αμα αρρωστησω θα με στειλουν μια ωρα αρχιτερα. Επιγραμματικά σου λεω οτι 2 φιλες μου με πονοδοντο, πηγαν στον οδοντιατρο και δε τους εβαλε αναισθητικη ένεση...Απλα ειχε ήδη γκομενο (η γαμια) που μαλλον την τρεχει η ισως της τα φοράει κανονικα.Σε εκεινον έγραφε να εισαι σιγουρος. Κλασικο ρουμανικο σκηνικο, τιποτα πρωτότυπο.Tιποτα δεν την πειραξε.
Απλα ειχε ήδη γκομενο, ο οποιος της τα φοραει, αυτη το ξέρει, και του ανταπέδωσε για να παρει "εκδίκηση".
Φιλε ασχολουμε με ρουμανες χρονια και χρονια. Eχω και ντοπιους φιλους-φιλες εκει.
Αυτο που εχω μαθει ειναι οτι σχεδον ποτέ δεν ειναι τελειως "μόνες" τους. Αν ομως τις πετυχεις πραγματικά μονες ψυχή και σωματι, τοτε μονο δίνονται. Διαφορετικα ειτε θα εξαφανιστουν οπως και εγινε στην περιπτωση σου, η θα σου σπανε τα αρχίδια με το "give it time".
Συνήθως αν οχι παντα για να μεινει καποια μόνη, θα πρέπει να εχει ξενερώσει τελειως απο τους ντοπιους, τα κέρατα και την υποκρισία τους (οι ρουμανοι ειναι της φασης να ορκιζονται αιώνια αγαπη στην μια γκομενα το πρωι, και το απογευμα να πηδάνε άλλη).
Φίλε Τάσσο ζήσατε στον Παράδεισο...Ξανα ευγε
υγ. Ο Παναγιωταρος ηταν ο καλυτερος απο ολους τους ελληνεςκαλα κονε και με ντοπιους.
ολοι αυτοι μετα και που χαλασε η Ρουμανια πηγαινανε Μολδαβια για να γαμησουν , πολυ ευκολα λογω γλωσσας ... χαζευανε με τα μουνια που ειχε τοτε στο Κισιναου.
και μετα οταν χαλασε και η Μολδαβια αρχισανε την Ουκρανια , αυτη ειναι η φυσικη εξελιξη των πορνοκυνηγων χαχα
Φίλε Τάσσο ζήσατε στον Παράδεισο...
Το επόμενο διάστημα έχω πολυήμερο ταξίδι σε δυνατούς προορισμούς με άτομο υπερδύναμη!
Θα δώσουμε ανταποκρίσεις!
Να εισαι σιγουρος οτι υπαρχει άλλος "μονιμος" τυπε!Ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλε!
Πραγματικά ψάχνομαι να βρω τι έγινε και ακόμα είναι εξαφανισμένη η Ρουμάνα ενώ το διάστημα πριν την δω ήταν μια χαρα ..
Ξεροχυνουμε για Ρουμανια τυπεαστε την ροθμανια τιποτα δεν εχει
Φίλε μετά από μέρες είπα να στείλω ένα sms στη Ρουμανα μήπως έχασε το κινητό της με το νούμερό μου διότι αλλιώς δεν εξηγείται η εξαφάνισή της ακόμα και γκόμενο να έχει...Αλλά πριν πατήσω το send σκέφτηκα...που στέλνω? Σε μια 32αρα Ρουμάνα να παρακαλέσω να μου γραψει? Και το άφησα! Μόνο το κοντέρ έγραψε και πάμε για άλλα! Πλέον την εθνικότητά την κυνηγάμε!Ξεροχυνουμε για Ρουμανια τυπε![]()
![]()
![]()
χτεσ ηρθε απο βουκοθρεστι ο αδερφοσ μου.λεει καθε χρονο πλουσιευουν χαμοσ απο πορσε στο βουκουρεστι.με πουτανεσ δεν ειχε χρονο 2 μερεσ εκανε σταση απο αγγλια για δουλεια.αλλα παει συνεχεια χρονια εκει.
ενώ τρώω τα μούτρα μου Ουκρανία ...
αντε πάλι τα ίδια... Στο κλαμπάκι στη ρουμανία Γκόμενά πήρε 4 σφηνάκια ΤΑ ΠΛΉΡΩΣΕ, έδωσε τα δύο στις φίλες της και το ένα σε εμένα! Πριν δύο χρόνια που ήταν πιο φτωχή η χώρα έβλεπες στο ίδιο μαγαζί που ήταν πιο άδειο, 5-10 να περιμένουν απέναντι από το μπάρ να πας να τους κάνεις προσφορά...τελειωσε η ρουμανια πλεον απο τον απολυτο μουνοπαραδεισο ως το 2007 εγινε πλεον καμενη γη με την εισοδο στην ΕΕ
πιο ευκολα γαμας εδω ελλαδα πλεον παρα στη ρουμανια
ασε για πουτανες ουτε λογος κατσε εδω ελλαδα πιο πολλες επιλογες εχει και ποιοτικοτερες
σκορπισαν ολες οι πουτανες στην κεντρικη και βορεια ευρωπη
αντε πάλι τα ίδια... Στο κλαμπάκι στη ρουμανία Γκόμενά πήρε 4 σφηνάκια ΤΑ ΠΛΉΡΩΣΕ, έδωσε τα δύο στις φίλες της και το ένα σε εμένα! Πριν δύο χρόνια που ήταν πιο φτωχή η χώρα έβλεπες στο ίδιο άδειο μαγαζί 5-10 να περιμένουν απέναντι από το μπάρ να πας να τους κάνεις προσφορά...
Για εμένα χίλιες φορές καλύτερα το παρείστικο μπλέξιμο.. παρά η πορνοαναζήτηση