Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Nearxe για πιο club μιλας?
Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι θα επέλθει νομισματική κρίση στη Ρουμανία δεδομένου ότι οι τιμές είναι φουσκωμένες, η ζωή υπερτιμημένη και το ίδιο και το Lei.
Η κρίση λένε θα κρατήσει 2-3 χρόνια, όπου το Lei θα υποτιμάτε συνεχώς.
Αν κάποιος ταξιδεύει προς τα ‘κει ας δώσει πληροφορίες με τιμές και αν αυξομειώνονται.
Άντε να πέσουν οι τιμές να γαμήσουμε κανά Ρουμανικό αγγελάκι πάλι.
παντως ειναι ποιο φτηνα απο ελλαδα και ποιο ποιοτηκα
παντως ειναι ποιο φτηνα απο ελλαδα και ποιο ποιοτηκα
Το θεμα ειναι οτι τα καλα μωρα στα κλαμπ...ρουμανια συμφέρει... αλλα δεν αξίζει να σκάσεις λεφτά για πήδημα....
7 χρονια εκεί λόγο σπουδών με έμαθαν πως με ένα ποτάκι και ένα απλό πέσιμο σε οποια γυναικα και αν γουστάρεις σε 1-2 μέρες την έχεις πηδήξει, αν πάτε μην σκάσετε λεφτά κολλήστε τους και σίγουρα θα περάσετε καλά.
ps: υπάρχουν ποιο μικρές περιοχές από το βουκουρέστι όπως κλούζ-τιμισοάρα-ίαση που είναι ποιο καλά.
Και αυτη 25 χρονια ειναι εκει!η φιλη σου , σου ειπε αλλα εγω ήμουν 7 χρονια εκεί οπότε....
Oχι ρε καμια σχεση...χεσμενη στο ταλιρο ειναι αυτη.Σχεση ψαχνει αυτη η κοπελα εξαλλου.αλλη ειναι η ερωτηση...αυτη πηδιέται;...αμα ειναι να μασ κανονισεισ κατασταση γιατι σε δθο εβδομαδες Βουκουρεστι θα ειμαι παλι